Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑΗΘΕΛΑ ΝΑΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

οταν ειχα το 6600 πηγα και τους ειπα θελω αναβαθμιση.με ρωταει τι προβλημα εχω με το κινητο και τους απαντω τιποτα απλα θελω την καινουργια εκδοση.

και μου λεει η υπαλληλος στο Nokia shop προεκταση τσιμισκη (θεσσαλονικη) οτι δεν γινεται να κανουμε αναβαθμιση αν δεν εχει το κινητο καποιο προβλημα.

πηγα τελικα σε αλλο νοκια shop την ιδια μερα σε ενα στη βασ ολγας και τους ειπα οτ ικολαει στον τηλ καταλογο και μου το εκαναν

αφου ειναι τσαμπα τι τους πειραζει μορε τους βλακ**.αν σε ρωτησει πες ειχε βυχαλακι ρε μαλ****.στην νεα ιωνια δεν ρωτανε τιποτα

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑΗΘΕΛΑ ΝΑΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Soft format: στερακι,καγκελο,7370,καγκελο.

Hard format (3,*,πρασινο πληκτρο που κανει κληση και το κουμπι on/off να τα εχεις ολα μαζι πατημενα οταν ειναι κλειστο το κινητο και φυσικα να ειναι και φορτισμενη η μπαταρια)

Για την καρτα απο το μενου,εργαλεια,μνημη και απο εκει μορφοποιηση!

Παναγιώτης

Teleytaia to 6630 exei arxisei na paroysiazei ena protognoro,ofeilo na omologhso,provmhma.

Kathe fora poy kanei restart kollaei sto shmeio opoy h othonh pairnei aspro xroma kai emfanizetai o logotypos ''Nokia'' sto kato meros ths.

H mony lysh einai na afaireso thn mpataria apo th syskeyh,oste na apenergopoihthei.

Exo thn ekdosh 2.39.15...

Θα σου πρότεινα να κάνεις μία αναβάθμιση... Η συγκεκριμένη έκδοση ήταν η πρώτη που βγήκε νομίζω και είχε αρκετά προβληματάκια.

Βαρεθηκα να ακουω για τον καθε βλακα με iq ραδικιου να ρωταει τι προβλημα εχει το κινητο για να δεχτουνε να κανουνε αναβαθμιση.Αφου το λεει η ιδια η λεξη,αναβαθμιση.Που παει να πει οτι βγηκε για να βελτιωσει-διορθωσει κατι στην προηγουμενη εκδοση.Τωρα αν υπαρχουν καποιοι <<υπαλληλοι>> που νομιζουνε οτι εκει που ειναι εχουνε πιασει τον παπα απο τα ....... και μπορουν να κανουνε οτι θελουνε υπαρχουνε πολλοι τροποι να τους βαζει ο καθενας μας στην θεση τους.Οσον αφορα την 5.03.08 δεν προσεξα καποια αλλη διαφορα,τουλαχιστον στις λειτουργιες του κινητου που χρησιμοποιω εγω.Σε κανεναν αλλο εχει συμβει το προβλημα που ανεφερα με το bluetooth?3-4 φορες μου το εχει κανει εδω και 5 περιπου μηνες που εχω το HS-11W.Μονο που την τελευταια φορα μετα την αναβαθμιση μου κολλησε και το κινητο και το HS-11W.-Φυσικα και η 5.03.08 ειναι στα ελληνικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Teleytaia to 6630 exei arxisei na paroysiazei ena protognoro,ofeilo na omologhso,provmhma.

Kathe fora poy kanei restart kollaei sto shmeio opoy h othonh pairnei aspro xroma kai emfanizetai o logotypos ''Nokia'' sto kato meros ths.

H mony lysh einai na afaireso thn mpataria apo th syskeyh,oste na apenergopoihthei.

κατευθιαν αναβαθμιση δεν υπαρχει αλλη λυση

λεει πιο πανω οτι <<φυσικα και η 5,03,38 ειναι στα ελληνικα
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

kalispera , pira to 6630 prosfata kai exi pano tin ekdosi 4.03.38 25/4/05

mou fnete oti psilosernete to menu.. me tin nea ekdosi linete to provlima?

episis to kapaki (to piso meros) kouniete ligo poli ligo mou ipan oti ine fesiologiko,ida 2-3 kinita kai kanan to idio,ine provlima afto?

kalispera , pira to 6630 prosfata kai exi pano tin ekdosi 4.03.38 25/4/05

mou fnete oti psilosernete to menu.. me tin nea ekdosi linete to provlima?

episis to kapaki (to piso meros) kouniete ligo poli ligo mou ipan oti ine fesiologiko,ida 2-3 kinita kai kanan to idio,ine provlima afto?

Με αυτη την εκδοση εμενα το μενου δε μου κολλαει καθολου, μπορει να φταιει καμια εφαρμογη που εβαλες.Οταν το ειχα πρωτοπαρει εμενα το πισω καπακι οχι μονο δε κουνιοταν αλλα δυσκολα εβγαινε κιολας! τωρα πλεον ειναι normal.

η 5,03,38 κυκλοφορεί στα club nokia ???

γιατί εγώ σήμερα που πήγα στον Πειραιά μου είπε να περάσω τον άλλο μήνα αν και γενικά έχω παρατηρήσει οτι οι περισσότεροι της nokia κοιτάνε πως να πάρουν λεφτά και τπτ άλλο....

είναι δυνατόν να πρέπει να πληρώσεις 12.5 ευρώ για να σου βγάλουν και καλά τον ιο ? ενώ έχεις εγγυηση για αναβάθμιση που ούτως η άλλος θα φύγουν τα πάντα από μέσα

η μήπως πρέπει να πληρώσεις και για κάθε πρόγραμμα που έχεις εγκατεστημένο ο ιός πρόγραμμα δεν είναι η κάνω λάθος ??? τεσπα ένας φίλος μου την πάτησε έτσι.... κλεψ..ο

Ουφφφφφ ξελάφρωσα!!!

nokia 6630 is still the best nokia s60 phone believe it.

για να περάσω την καινούρια έκδοση πρέπει να το αφήσω εκεί το κινητό ή την περνάει επι τόπου? το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο οπότε δεν είχε κάποιο χαρτί με εγγύηση πρώτης αγοράς,αν και είχε τα βιβλιαράκια κτλ, να φανταστώ ότι αναγκαστικά θα δώσω τα 12,5e ή όσο είναι?

πιο πολύ θέλω να τη βάλω που έχει διορθωθεί το κόλλημα με το smartmovie όταν δείχνει τα video απ'ότι είπε το παιδί που την έβαλε.

οχι απαραίτητα μπορούν να δουν και μέσω του σειριακού αριθμού αν εχει εγγυηση αλλα αν θα μπορούσες να βρεις μια απόδειξη απο κάποιον άλλον νομίζω μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου γιατι στην απόδειξη δεν γράφει τον σειριακό αριθμό του κινητού σωστά ?

εμενα στο νοκια κηφισιας με ρωταγαν γιατι κανω αναβαθμηση την 5.03.και του λεω ετσι.και μου απανταει οτι αν δεν εχει προβλημα το κινητο δεν μπορει να γινει αναβαθμηση

Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με μενα στην προηγουμενη εκδοση και το ειχα αναφερει. Αυτοι στην Κηφισια ειναι απο τους χειροτερους. Λες και τους λες να πανε να "σκαψουν".

Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με μενα στην προηγουμενη εκδοση και το ειχα αναφερει. Αυτοι στην Κηφισια ειναι απο τους χειροτερους. Λες και τους λες να πανε να "σκαψουν".

ναι ρε παιδακι μου τι ειναι αυτο.ουτε απο την τσεπη τους να τα εβαζαν

δλδ οπως εμενα μου ειπε να περασω σε κανα μηνα...

δεν θα νευριασω για χαρη τους αλλο...

Opos anaferthike kai apo kapoion se proigoumeno post, anabathimsi simainei enimerosi tis parousas ekdosis firmware. Apla polloi ipalliloi prospathontas isos na glitosoun kopo, petane tetoies atakes. Pestous oti den exeis eggiisi kai oti tha pliroseis tin anabathmisi kai meta na deis, oute erotiseis the exei tote kai tha sto kanoun kai se 5 lepta... :X

Emena mou petaxsan ataka se katastima germanos "a! gia 6630 mexri 256 dv mmc mporeis na baleis, meta leei kollaei to kinito". :alien: Kai kapaki se mia bdomada bkike 512, tin agorasa (plaisio) kai mexri tora douleuei mia xara...

Pantos se peristosi pou xrisimopoioun tetoiu eidous texnasmata oi ypallioi, deste ti kainourio prostethike stin kainouria ekdosi, kai apla breste mia dikaiologia ("kollaei, exei bugs, exo plirosei KAI THELO ANABATHMISI!!!" :w00t: )...

Mipos telika na ginotan kanena kainourio thema gia sxoliasmo tou poia katastimata kanoun kali douleia kai poia apla yparxoun gia na kanoun ti zoi mas diskoli??? I diafimisi/disfimisi pianei panta pros simferon toy katanaloti :cool: (den xsero an epitrpetai i diafimisi/disfimisi sto forum...)

SOSSSSS πειρα απο καταστημα νοκια το nokia audio adapter αυτο που βαζεις κανονικα ακουστικα απο cd player και τετοια.οταν ομως με περνουν τηλεφ. ενω εχω σημα στο τηλεφ. λεει ο συνδρομητης που καλεσεται το εχει κλειστο και παραλληλα κανει το κινητο μου επανεκινηση αυτο συμβαινει και με τα μυνηματα.τι φτεει ρε γαμωτο γιατι μου φενεται θα κλεω τα λεφτα μου στο τελος

SOSSSSS πειρα απο καταστημα νοκια το nokia audio adapter αυτο που βαζεις κανονικα ακουστικα απο cd player και τετοια.οταν ομως με περνουν τηλεφ. ενω εχω σημα στο τηλεφ. λεει ο συνδρομητης που καλεσεται το εχει κλειστο και παραλληλα κανει το κινητο μου επανεκινηση αυτο συμβαινει και με τα μυνηματα.τι φτεει ρε γαμωτο γιατι μου φενεται θα κλεω τα λεφτα μου στο τελος

Σιγουρα φταιει το nokia audio adapter ? το τηλεφωνο το εχεις σε 3g Vod ?

Check this :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1063383#post1063383

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

SPectacularrrrrr

...

Mipos telika na ginotan kanena kainourio thema gia sxoliasmo tou poia katastimata kanoun kali douleia kai poia apla yparxoun gia na kanoun ti zoi mas diskoli??? I diafimisi/disfimisi pianei panta pros simferon toy katanaloti (den xsero an epitrpetai i diafimisi/disfimisi sto forum...)

Άψογο !!! Είμαι μέσα με τα 1000 :!:

Τί λένε οι mods ???

Καλημέρα σε όλους.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με τη σωστή σύνδεση ενός Nokia 6630 και με το Bluetooth Headset της SonyEricsson, το οποίο έχει οθονίτσα με αναγνώριση κλήσεων. Δουλεύουν αυτά τα δύο άψογα μαζί ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικές εταιρίες; Η οθόνη με την αναγώριση κλήσης δείχνει σωστά; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ευχαριστώ πολύ!

Σιγουρα φταιει το nokia audio adapter ? το τηλεφωνο το εχεις σε 3g Vod ?

Check this :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1063383#post1063383

ναι το εχω στο dual.ναι οντος γιατι πριν κανει επανεκινηση εψαχνε σε 3g και gsm .μα καλα τι προβλημα ειναι αυτο???