Hamurabi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 2 ερωτησουλες τοτε.. 1)πως κανω φορματ; 2)πως βλεπω τι εκδοση ειναι το κινητο μου; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 2 ερωτησουλες τοτε.. 1)πως κανω φορματ; 2)πως βλεπω τι εκδοση ειναι το κινητο μου; Soft reset : *#7370# Hard Reset : πατας πρασινο,*,3 ανοιγεις το κινητο μεχρι να δεις την ενδειξη formatting. Πατας *#0000#. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 2 ερωτησουλες τοτε.. 1)πως κανω φορματ; 2)πως βλεπω τι εκδοση ειναι το κινητο μου; 1) *#7370# για format! 2) *#0000# για firmware version! Η καινουργια ειναι η 3.45! ;) Note : Για το format να εχεις γεματη μπαταρια η να το βαλεις στην πριζα! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλημεράααα εχω 2 ερωτήσεις! α) ποια καρτα ειναι τελικα συμβατη με το 6630 για να την παρω και πόσα MB??? και το radio hf της nokia δουλεύει στο 6630??? λεει??? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλημεράααα εχω 2 ερωτήσεις! α) ποια καρτα ειναι τελικα συμβατη με το 6630 για να την παρω και πόσα MB??? και το radio hf της nokia δουλεύει στο 6630??? λεει??? symvates me to 6630 einai oles oi DV-rs-mmc. h megaliterh xoritikotita pu kikloforei mexri tora einai 256Mb. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 και που μπορώ να βρω καποια τετοιά???καποια site μηπως εχεις φιλε? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 και που μπορώ να βρω καποια τετοιά???καποια site μηπως εχεις φιλε?Από www.Play247.gr , μέχρι 256Mb. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 παιδια το 6630 μου ειναι εκδοσης 2.39.15. πρεπει να την αναβαθμισω λετε; αν ναι,που γινεται αυτο και ποσο κοστιζει; ευχαριστω Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 παιδια το 6630 μου ειναι εκδοσης 2.39.15. πρεπει να την αναβαθμισω λετε; αν ναι,που γινεται αυτο και ποσο κοστιζει; ευχαριστω Ή στα κεντρικα της Nokia ή σε οποιοδηποτε Nokia Shop και ειναι δωρεαν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 thank you!!! μια αλλη ερωτηση! αν παω και μου αναβαθμισουν την εκδοση και μετα κανω φορματ στο C η νεα εκδοση θα παραμεινει ή θα σβηστει; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 molis ekana tis rythmiseis gia wireless internet sto kinito mou. erotisi. to profimail mou grafei oti to password gia to email mou einai lathos. ti paizei? einai sigoura sosto. episis mporei kapoios na mou steilei ton opera browser se full oxi trial ekdosi sto e-mail mou ? (melanitty@hotmail.com) Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 thank you!!! μια αλλη ερωτηση! αν παω και μου αναβαθμισουν την εκδοση και μετα κανω φορματ στο C η νεα εκδοση θα παραμεινει ή θα σβηστει; Οχι ,δεν θα εχεις προβλημα φιλε μου,δεν σβηνεται Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλησπέρα παιδιά, έχω σταθερή γραμμή internet στο σπίτι και θέλω μέσω bluetooth να έχω internet στο 6630 πως μπορώ να το κάνω αυτό? Το έχει κάνει κάποιος από εσάς?Παιδιά κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 παιδια πως μπορω να εχω ιντερνετ στο 6630 μου; τι λεφτα πρεπει να πληρωνω; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 και το radio hf της nokia δουλεύει στο 6630??? λεει??? μερικοι που το πειραν λενε οτι ειναι μαπα το καρπουζι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rito Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλησπέρα σε όλους Κάνοντας εγκατάσταση στο 6630 την εφαρμογή SeleQ που βρήκα στο mIRC, αρχικά δεν συνέβαινε τίποτα όταν την έτρεχα. Αφού έκανα restart το τηλέφωνο, διαπίστωσα ότι είχε καταστραφεί η κάρτα μνήμης. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων ή κάποιον άλλο τρόπο ώστε να βρω τα αρχεία που είχα στην κάρτα θα τον παρακαλούσα να βοηβήσει γιατί είχα κάποια πολύ σημαντικά πράγματα μέσα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Καλησπέρα σε όλους Κάνοντας εγκατάσταση στο 6630 την εφαρμογή SeleQ που βρήκα στο mIRC, αρχικά δεν συνέβαινε τίποτα όταν την έτρεχα. Αφού έκανα restart το τηλέφωνο, διαπίστωσα ότι είχε καταστραφεί η κάρτα μνήμης. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων ή κάποιον άλλο τρόπο ώστε να βρω τα αρχεία που είχα στην κάρτα θα τον παρακαλούσα να βοηβήσει γιατί είχα κάποια πολύ σημαντικά πράγματα μέσα… http://www.imagerecall.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Gnorizei mhpos kapoios MODERATOR pote tha dhmosieytei to REVIEW toy 6630 sto MYDEVICES; Nomizo oti perimenoyme hdh arketo kairo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 παιδια το 6630 εχει υπερυθρεσ; ρωταω για να ξερω αν μπορω να χρησιμοποθησω προγραμματα του στυλ IR remote thanks Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 παιδια το 6630 εχει υπερυθρεσ; thanks οχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μια ερωτηση. . . Μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το τελευταιο firmware που εχει βγει για το 6630. Πηγα και εκανα προχθες αναβαθμηση και μου βαλανε την 3.45.113 / 04-01-05 / RM1 Υπαρχει κατι πιο καινουργιο; Και αμα υπαρχει καλυτερευει τιποτα η τα ιδια!!! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μια ερωτηση. . . Μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το τελευταιο firmware που εχει βγει για το 6630. Πηγα και εκανα προχθες αναβαθμηση και μου βαλανε την 3.45.113 / 04-01-05 / RM1 Υπαρχει κατι πιο καινουργιο; Και αμα υπαρχει καλυτερευει τιποτα η τα ιδια!!! Οχι φιλε μου αυτο ειναι το τελευταιο firmware. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Gnorizei mhpos kapoios MODERATOR pote tha dhmosieytei to REVIEW toy 6630 sto MYDEVICES; Nomizo oti perimenoyme hdh arketo kairo... Μια παρατηρηση και μια ερωτηση...:confused: Το myphone δεν ειναι υποχρεωμενο να κανει αναλυτικες παρουσιασεις για ολα τα κινητα...Ετσι το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρξει ποτε review απο το myphone για το 6630. Επισης,προς τί,ολη αυτη η αναμονη;;;:worry: Αφου την συσκευη την εχεις εδω και καιρο...τι να κανεις το review; Εναλλακτικα,οποιος καιγεται τοσο πολυ, διαβαζει την παρουσιαση του 6680 που ειναι ουσιαστικα ενα βελτιωμενο στα σημεια 6630. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Πολυ σωστα τα λες Μιχαλη και να προσθεσω οτι μπορει καθε κατοχος του 6630 ο οποιος εχει την διαθεση να γραψει ενα review με παρομοιο στυλ οπως αυτα που δημοσιευει το myPhone επειτα να γινουν τυχον διορθωσεις απο τον υπευθυνο των reviews και εν συνεχεια θα ανεβει με το δικο του ονομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Re paidia patisa 3 fores lathos to kwdiko portofoliou sto 6630 kai kleidwse.Xerei kaneis pws mporw na to xekleidwsw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts