silver82 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 ρε παιδία πήρα σήμερα την θήκη bodyglove απο την ΤΙΜ.Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει το κλιπ για την ζώνη από πίσω?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Re paidia evala thn efarmogh SystemExplorer alla enw leitourgei kanonika den thn emfanizei sti diaxeirish an thelw na ti diagrapsw pws tha to kanw??? με εναν file manager θα πας στο e\system\apps και θα διαγραψεις την εφαρμογη Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 to megalonei arketa alla kanei thavmata,ego sas to elega einai ola ta lefta to flasaki ............@nickvog telika vrikes eh,tyhere kai teleftaio kommati Ναι, το βρήκα και... σχεδόν τα φτιαξα με την πωλήτρια :D :D :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 pedia paw na travi3w video kai leei "mnhmh plhrhs kleiste kapoies efarmoges kai 3anaprospathiste" alla den trexei kamia efarmogi! mhpws ena format tha ekane douleia? pws to kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ego otan mou grafei ayto exo to Memory Monitor kai klino oles tis efarmoges,pou parolo den fenetai kamia mou eleftheroni arketi mnimi. Sto protino. Tora me format den xero an tha ftiaxi. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 exoume ws e3hs.... ekana format kai ola kala evala to Operator Ftdwk kai pali ta idia! kati den paei kala me ayto to programma... :( exei kanenas to idio provlima me mena? yparxei allo programma gia video apoklistika gia 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ρε παιδιά εγω με το operator και με ελάχιστη χρήση 2-3 τηλεφωνα κι 1-2 sms, μου κράτησε 1.5μέρα... Προβληματική μπαταρία;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Ρε παιδιά εγω με το operator και με ελάχιστη χρήση 2-3 τηλεφωνα κι 1-2 sms, μου κράτησε 1.5μέρα... Προβληματική μπαταρία;;;;; sou douleyei h lhpsh video apo thn stigmh pou ekanes thn metatroph me to operator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Κάτι BT που λένε οτι εχουν 100μ. εμβέλεια , δουλεύουν κανονικά με το 6630 ; Δηλαδή γινεται αποστολή και λήψη αρχειων στο όριο αυτής της απόστασης απο το νοκιάκι μας ; ή μήπως να πάρω ενα απλο BT να κανω τη δουλειά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Κάτι BT που λένε οτι εχουν 100μ. εμβέλεια , δουλεύουν κανονικά με το 6630 ; Δηλαδή γινεται αποστολή και λήψη αρχειων στο όριο αυτής της απόστασης απο το νοκιάκι μας ; ή μήπως να πάρω ενα απλο BT να κανω τη δουλειά μου; εδω τωρα πιανεις καλο θεμα ... το dongle υποτιθεται οτι στελνει σε αποσταση 100m αλλα αν το 6630 στελνει μεχρι 10m αυτα τα δυο θα επικοινωνουν τελικα στα 100 ή στα 10 μετρα ? λογικα το 6630 θα δεχεται μεν σημα στα 100 μετρα απο το dongle αλλα αφου δεν θα μπορει να στειλει σημα δεν θα γινεται connect !!! αρα τελικα η αγορα dongle με range πανω απο 10 μετρα ειναι ανουσια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 edo kai 2 mines eho bluetooth dongle 100m kai na sas po oti den hreiazetai tipota pano apo 20m,ta 100m den pianoune sto spiti proton epeidi yparhoune empodia kai defteron ola ta kinita einai 10m ara,pros to paron den einai anagki ta 100m..ayta Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Παιδια γεια σας σημερα ειναι η δευτερη φορα που πηρα απο το service της ΝΟΚΙΑ το 6630 (προβλημα με ανυχνευση της mmc μου την εχανε συνεχεια και σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα) αλλα οι κυριοι φωστηρες της ΝΟΚΙΑ βλεποντας οτι εχω εγκαταστησει καποια προγραμματα στην καρτα που στειλαν την εξης απαντηση εγιναν τα τεστ ολα φυσιολογικα ,υπαρχουν προγραμματα που δεν υποστηριζει η συσκευη τα οποια προτεινεται να διαγραφουν για να μην παρουσιαζει προβλημα η συσκευη. Το προβλημα εντομεταξυ με τις καρτες το γνωριζουν στην ΝΟΚΙΑ. Αντε βγαλτε ακρη με τους φωστηρες. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα το προβλημα παραμενει,καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Παιδια γεια σας σημερα ειναι η δευτερη φορα που πηρα απο το service της ΝΟΚΙΑ το 6630 (προβλημα με ανυχνευση της mmc μου την εχανε συνεχεια και σε πολυ μικρα χρονικα διαστηματα) αλλα οι κυριοι φωστηρες της ΝΟΚΙΑ βλεποντας οτι εχω εγκαταστησει καποια προγραμματα στην καρτα που στειλαν την εξης απαντηση εγιναν τα τεστ ολα φυσιολογικα ,υπαρχουν προγραμματα που δεν υποστηριζει η συσκευη τα οποια προτεινεται να διαγραφουν για να μην παρουσιαζει προβλημα η συσκευη. Το προβλημα εντομεταξυ με τις καρτες το γνωριζουν στην ΝΟΚΙΑ. Αντε βγαλτε ακρη με τους φωστηρες. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα το προβλημα παραμενει,καποια λυση; Κανε την formαt μεσα απο το κινητο σου κι αν δεν γινετε τοτε προσπαθησε να το κανεις σε καποιο αλλο... Αν παλι δεν γινετε δυστυχως θα πρεπει να την στειλεις για αντικατασταση... Ειχα κι εγω παρομοιο προβλημα και μου την αντικατεστησαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 thelw na rwthsw an to bluetooth hands free hdw2 kanei gia to 6630! opoios xere i as mou pei giati prokeitai na to agorasw! eyharistw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 thelw na rwthsw an to bluetooth hands free hdw2 kanei gia to 6630! opoios xere i as mou pei giati prokeitai na to agorasw! eyharistw Λογικα δεν θα εχεις προβλημα φιλε μου ,δεν το εχω να σου πω στα σιγουρα, εγω χρησιμοποιω το HS-3W χωρις προβλημα. (Ο αντικαταστατης παντως του hdw2 ειναι το HDW-3.) http://www.nokia.com/nokia/0,,58874,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 thelw na rwthsw an to bluetooth hands free hdw2 kanei gia to 6630! opoios xere i as mou pei giati prokeitai na to agorasw! eyharistw Αν θελεις και μπορεις να περιμενεις, θυμησε μου το αυριο με PM για να σου πω αν δουλευει, εχει ο αδερφος μου ενα τετοιο και μπορω αυριο να το τσεκαρω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluetooth Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Εχω 2 μπαταριες BL-6C που ταιριαζουνε στο 6630,οποιος θελει στειλτε μου πμ..σας το λεω επειδη ειναι ι μπαταρια του NGAGE που ψαχνατε για το 6630 Παράθεση No Comment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 re paidia exw ena 3660. ama to dosw se kapio katastima pou poulaei kinita poso lete na mou zeitisei gia to 6630? to thelw poloi alla epidi to exw mono ena 6 mhno to 3660 den thelw na dwsw kai pola leyta.ti na kanw? na dwsw to 3660 i na perimeno na klisw xrono kai na parw me epidotisei to 6630? (soroi an to egrapsa se lathos thread alla logo tou oti exw kairo na mpw den xerw pleon ti threads exei.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Εχω παρατηρησει το εξής: ο φωτισμος του πληκτρολογιου ειναι εν μέρει ανεξαρτητος απο το φωτισμο της οθονης... τί εννοώ... Όταν υπάρχει πολύ χαμηλος φωτισμος μόνο τοτε φωτιζεται το πληκτρολογιο , ενω κατα τη διαρκεια της ημερας με εντονο φως , δεν φωτίζεται. Το έχει παρατηρησει κ άλλος αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 edo kai 2 mines eho bluetooth dongle 100m kai na sas po oti den hreiazetai tipota pano apo 20m,ta 100m den pianoune sto spiti proton epeidi yparhoune empodia kai defteron ola ta kinita einai 10m ara,pros to paron den einai anagki ta 100m..ayta Basika ta bluetooth pou exoun embelia 100m einai to 1.2(an den kano lathos).Omos kai to 6630 exei tin 1.2.Ara theoritika poianei kai auto 100m Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Εχω παρατηρησει το εξής: ο φωτισμος του πληκτρολογιου ειναι εν μέρει ανεξαρτητος απο το φωτισμο της οθονης... τί εννοώ... Όταν υπάρχει πολύ χαμηλος φωτισμος μόνο τοτε φωτιζεται το πληκτρολογιο , ενω κατα τη διαρκεια της ημερας με εντονο φως , δεν φωτίζεται. Το έχει παρατηρησει κ άλλος αυτό ; Αυτο οφειλεται στον αισθητηρα που εχει διπλα στο ακουστικο... Γλυτωνει κατα καποιο τροπο ενεργεια απο την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos15 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να κάνω συγχρονισμό με το outlook μέσω bluetooth Και ενώ κάνω επιλογή από το PC SUITE 6.41 της συσκευής, την βρίσκει κανονικά και μετά από 20'' κάνει disconect. Ενώ με το USB λειτουργούν όλα κανονικά. Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλον μπας και βοηθήσει? Ευχαριστώ :) :) :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :geek: :geek: :geek: Παράθεση www.i-go.gr The i-pagemaker Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να κάνω συγχρονισμό με το outlook μέσω bluetooth Και ενώ κάνω επιλογή από το PC SUITE 6.41 της συσκευής, την βρίσκει κανονικά και μετά από 20'' κάνει disconect. Ενώ με το USB λειτουργούν όλα κανονικά. Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλον μπας και βοηθήσει? Ευχαριστώ :) :) :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :geek: :geek: :geek: Μήπως δεν έχεις δηλώσει τον υπολογιστή σου ως "αξιόπιστο" στο κινητό σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Ανέβασα μερικά themes που έφτιαξα στο http://ca.groups.yahoo.com/group/mastro_6630 ρίξτε μια ματιά. Τόσες γνώσεις έχω πάρει από αυτό το forum, να μην συνεισφέρω και εγώ λιγουλάκι?? Ααα και κάτι άλλο, μα καλά όταν μου στέλνουν αρχεία με bluetooth δεν υπάρχει τρόπος να δώ το όνομα του αρχείου που θέλουν να μου στείλουν και το μέγεθος??? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Τελικα δοκιμασα χωρις καρτα μνημης αλλα παλι ιδια αναμονη.Αν δεν γινει τιποτα και με φορματ τοτε τι?Illi καμια ιδεα?Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts