JuNiOr Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Εγώ πήρα μια απο τον φίλο John74 :) Για ρώτα τον ... thx!tu estila pm :) kanena site h group gia na katevaso to contacts manager? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" :worry: :worry: :worry: Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 :p ) Δέν εχεις δίκιο φίλε μου εμένα αλλάζει όνομα απο το μενού του Bluetooth και το έχω δεί μια χαρά απο το PC αλλά και απο ενα Τ610. έχω V.2.39.15 11-11-04 RM-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 thx!tu estila pm :) kanena site h group gia na katevaso to contacts manager? Φιλε JuNiOr ,κανε ενα search στα attachements του aivanet forum :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Φιλε JuNiOr ,κανε ενα search στα attachements του aivanet forum :) opos eipe kai o filos INDYJONES edo dineis kati apantiseis ... :p kuti! :) thx! Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Kαλη σας μερα! Εχω το κινητο εναμιση μηνα περιπου τωρα και συνεχιζω να αντιμετωπιζω προβληματα με τις κλησεις ομιλιας! Ενω μπορει το 3G σημα να ειναι αρκετο δε με ακουν και δεν τους ακουω! Και συμβαινει σχεδον καθημερινα! Οταν δε, το 3G σημα ειναι ανυπαρκτο μεχρι να γυρισει σε 2G(αν το λεω σωστα) χρειαζονται πολλες φορες αρκετα λεπτα με συνεπεια το κινητο να φαινεται και να ειναι ουσιαστικα κλειστο και σε στιγμες που επειγομαι να κανω σημαντικες κλησεις! Αναρωτιεμαι φταιει η vodafone(που σημειωτεον αλλαξα απο την πρωτη μερα την καρτα sim μου σε u-sim), το 3g ως νεα τεχνολογια, το κινητο μου η ολα μαζι που ειναι και το χειροτερο? Ειλικρινα εχω πελαγωσει και εκνευριστει με το ολο θεμα! Οποια βοηθεια σας θα ηταν πολυ εκτιμητεα.... Υ.Γ. Εχει κυκλοφορησει καποια αναβαθμιση software στα nokia shops για το 6630? κι αν ναι τι βελτιωνει? Υ.Γ. 2 Με τη διαρκεια που αντεχει η μπαταρια σας τι γινεται? με νορμαλ χρηση κλησεων ομιλιας και sms σε μενα αντεχει 1 μερα το πολυ...... Υ.Γ. 3 Η vodafone το συμπεριελαβε στο live! η προκειται να το κανει συντομα? φταιει ουσιαστικα η vodafone που δεν εχει παντου καλη καλυψη 3G , αρα το κινητο συνεχεια γυρναει απο 2G σε 3G και αναποδα ,αυτο ειναι η αιτια και που δεν ακους καλα και που τελειωνει γρηγορα η μπαταρια. μια προσωρινη "λυση" ειναι το operator.sis που σου δινει τη δυνατοτητα να απενεργοποιησεις εντελως το 3G ,τουλαχιστον ετσι θα σου κραταει παραπανω η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλημέρα παιδία, Οποίος φίλος μπορεί ας κάνει ένα τεστ σε αυτό που θα πω για να δούμε εάν είναι bug η το κάνει μόνο το δικό μου.. Θα χρειαστεί βέβαια και ένα bluetooth hands free η οποιαδήποτε άλλη σύνδεση bluetooth. Το τεστ είναι το εξής: Βήμα 1ο Mε ενεργή την σύνδεση, προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε το bluetooth. Βήμα 2ο Θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να σβήσετε την ενεργή σύνδεση. Βήμα 3ο Επιλέξτε ναι. Tο δικό μου κάνει σχεδόν πάντα restar. Το δικό σας?? Τι τρέχει?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά Στο δικο μου δεν εκανε restart !!! Πληροφοριακα εχω το BT Handfree της Nokia HS-3W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 btw. μια που ειναι επικαιρο το θεμα της μπαταριας του 6630 εκανα απο καθαρη τυχη μια μεγαλη ανακαλυψη !!! η μπαταρια του 6630 μου εδω και σχεδον 3 μερες ειναι μονιμα στο maximum !!! και το χρησιμοποιω συνεχεια !!! χωρις καν να βαλω το operator !!! μαντεψτε πως το εκανα ...... απλα επειδη μου καηκε η mmc πριν 3 μερες την εδωσα στην nokia για αντικατασταση και στο μεταξυ φορτωσα μονο τα απαραιτητα στη μνημη του κινητου οσπου να μου ερθει .... και εγινε ΤΟ ΘΑΥΜΑ !!! η μπαταρια με full χρηση εδω και 3 μερες δεν λεει να πεσει ουτε ενα σκαλακι !!! και το 3G μονιμα ενεργοποιημενο !!! Αρα ουτε το κινητο φταιει ,ουτε το 3G ,ουτε η ιδια η μπαταρια εχει κανενα προβλημα !!! η αιτια που τελειωνει γρηγορα η μπαταρια του 6630 ειναι η mmc !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" :worry: :worry: :worry: Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 :p ) Το δικο μου το βλεπουν κανονικα με το ονομα που εχω βαλει εγω... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει σε εσενα αυτο ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Τα παρακάτω που θα αναφέρω δεν ξέρω αν έχουν ξαναναφερθεί απλώς θεώρησα σωστό μιας και τα ανακάλυψα να σας τα πω. Η αποστολή κλειδωμένων αρχείων όπως sis και jar είναι δυνατή και χωρίς την ύπαρξη κάποιας εφαρμογής όπως ProfiExplorer ή Mobiluck. Όπως γνωρίζεται η Nokia κλειδώνει την αποστολή μέσω Bluetooth με βάση την κατάληξη. Έτσι, η αποστολή ενός αρχείου sis είναι δυνατή αν μετονομάσετε την κατάληξη του αρχείου σε οτιδήποτε εκτός από sis. Έτσι μπορείτε να την κάνετε jpeg και το αρχείο να σταλθεί. Όταν όμως ο παραλήπτης το λάβει θα του βγάζει σφάλμα και θα πρέπει να πάει στο φάκελο X:\System\Mail\ να βρει το αρχείο, να αλλάξει την κατάληξη πάλι σε sis και να το τρέξει. Όπου X βάλτε το γράμμα του δίσκου αποθήκευσης των μηνυμάτων. Αν αλλάξετε την κατάληξη ενός sis αρχείου σε xxxsis, blablablasis ή οτιδήποτε άλλο, τότε όχι μόνο το αρχείο μπορεί να σταλθεί, αλλά μπορεί επίσης να εγκατασταθεί κανονικά στο κινητό του παραλήπτη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ για τον παραλήπτη: Αφού γίνει εγκατάσταση, το πρόγραμμα δε θα υπάρχει στη Διαχείρηση. Για να εμφανιστεί πρέπει να πάτε στο φάκελο Χ:\System\Install και να αλλάξετε την κατάληξη από ότι είχε ορίσει ο αποστολέας σε sis ή jar αν το αρχείο που έστειλε ήταν είχε original κατάληξη jar. Όπου X βάλτε το γράμμα του δίσκου εγκατάστασης της εφαρογής. Με έναν file manager πηγαίντε στο φάκελο Ζ:\System\skins\101f84b9\ Όλα τα αρχεία του original skin γράφουν Charlie. Θυμάστε; ;) Από τότε που το ανακάλυψα αυτό, το Profimail πήγε στα σκουπίδια. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroxide Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" :worry: :worry: :worry: Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 :p ) file nickvog kai se mena allazei onoma mallon kati tha exeis kanei lathos :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 ενώ ειχα βάλει απο το FExplorer δικο μου logo οταν περναω τις ρυθμίσεις της Vodafone για την ενεργοποίηση του MMS το logo χάνεται...Έχω προσπαθήσει τα πάντα ακόμα και format (διορθώθηκε με το format αλλά μόλις ξαναπέρασα τισ ρυθμίσεις ξανά τα ίδια)...Έχει κανείς καμιά ιδέα...οχι οτι έχω πρόβλημα αλλά έχω σκαλώσει που δεν μπορώ να βρώ τι παίζει Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Λοιπόν άλλο ένα bug που χτες ανακάλυψα (ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος) σε σχέση με το ΒΤ... Ο,TIΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και να δώσουμε στο κινητό (στο μενού του bluetooth) για προφανείς λόγους ανωνυμίας... οι υπόλοιποι (ακόμη και το PC) το κινητό το βλέπουν με την αρχική generic ονομασία που του έχει δώσει η ΝΟΚΙΑ, δήλαδή "Nokia 6630" :worry: :worry: :worry: Πάνε οι εκπλήξεις με τα ΒΤ μηνύματα... (τουλάχιστον μέχρι να γεμίσει ο τόπος από 6630 :p ) Ligo arga eida to munima sou alla aksizei na apantisw mias kai dokimasa auto pou eipes kai den paratirisa kati tetoio...Diladi energopoiisa to 6630 to bluetooth kai to anixneusa apo to 7650 kai den to eide san NOKIA 6630 alla me tin onomasia pou eixa idi valei...Mipws ennoeis anixneusi 6630 apo 6630 ?? :confused: Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ligo arga eida to munima sou alla aksizei na apantisw mias kai dokimasa auto pou eipes kai den paratirisa kati tetoio...Diladi energopoiisa to 6630 to bluetooth kai to anixneusa apo to 7650 kai den to eide san NOKIA 6630 alla me tin onomasia pou eixa idi valei...Mipws ennoeis anixneusi 6630 apo 6630 ?? :confused: Oxi den symbainei kai sto diko mou... Oti onomasia tou exo paradeigma "kostas 6630" to enfanizei etsi se ola ta kinita me BT pou me "briskoun" stin anazitisi BT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Oxi den symbainei kai sto diko mou... Oti onomasia tou exo paradeigma "kostas 6630" to enfanizei etsi se ola ta kinita me BT pou me "briskoun" stin anazitisi BT Η δική μου εκδοχή στο φαινόμενο αυτό είναι ότι μια συσκευη που βρήκε μέσω ΒΤ ένα 6630 για πρώτη φορά κρατάει αυτό το όνομα στις επόμενες φορές που θα το βρει ξανά έστω και αν του έχουμε αλλάξει όνομα. Το είχα παρατηρήσει και εγώ με τον υπολογιστή μου που το έβρησκε με το παλιό όνομα του είχα. Όσο και αν προσπάθησα δεν το έβλεπε με το νέο όνομα που έδωσα στο 6630. Όταν τελικα είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και τον έκανα format όταν ξαναέβαλα λειτουργικό και αναζήτησα το 6630 τότε το βρήκε με το νέο όνομα που του έδωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Η δική μου εκδοχή στο φαινόμενο αυτό είναι ότι μια συσκευη που βρήκε μέσω ΒΤ ένα 6630 για πρώτη φορά κρατάει αυτό το όνομα στις επόμενες φορές που θα το βρει ξανά έστω και αν του έχουμε αλλάξει όνομα. Το είχα παρατηρήσει και εγώ με τον υπολογιστή μου που το έβρησκε με το παλιό όνομα του είχα. Όσο και αν προσπάθησα δεν το έβλεπε με το νέο όνομα που έδωσα στο 6630. Όταν τελικα είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και τον έκανα format όταν ξαναέβαλα λειτουργικό και αναζήτησα το 6630 τότε το βρήκε με το νέο όνομα που του έδωσα... Σε μένα πάλι συμβαίνει το εξής: Στο κινητό έχω δώσει όνομα "PHONE" ενώ το PC επιμένει να με βλέπει σαν "Nokia 6630". Ελεγα καλά... παραξενιά του PC... Αλλά χτες σε ΒΤ επικοινωνία για κάτι photo που είχα με ένα φίλο από Τ610, του είπα να ψάξει να με βρει σαν "PHONE" (είμασταν αρκετοί στο σπίτι του φίλου μου) κι αυτός με εύρισκε μεν αλλά σαν "Nokia 6630" :confused: :confused: Γι' αυτό λέω... κάτι δεν πάει καλά με το ΒΤ... :worry: Σημείωση: Οφείλω να πω ότι έχω ήδη δώσει κανα δυο φορές διαφορετικά ονόματα στο κινητό, αλλά... δεν θυμάμαι ποτέ να το βάφτισα (εντελώς φανερά) "Nokia 6630" !!!!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 exei kataferei kaneis na dei live tv apo to 6630?? me voda h tim?? μην ξυνεται πληγες :cry: :cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 μην ξυνεται πληγες :cry: :cry: edw den mpainei oute kan vodafone live! Theloume kai thleorasi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 edw den mpainei oute kan vodafone live! Theloume kai thleorasi... Στο support της Voda μου είπαν ότι θα υποστηρίζει live μέχρι τα τελη Φλεβάρη.. άρα θα μας μείνει και ένας μήνας για free TV :D Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Στο support της Voda μου είπαν ότι θα υποστηρίζει live μέχρι τα τελη Φλεβάρη.. άρα θα μας μείνει και ένας μήνας για free TV :D Μακαρι φιλε μου αυτο που σου ειπαν να ισχυει :o γιατι και εγω ειχα παρει ετσι απο περιεργια πολλες φορες και διαπιστωσα οτι ο καθενας εκει λεει το ΜΑΚΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω κάποιον browser για το 6630??? Ευχαριστώ ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω κάποιον browser για το 6630??? Ευχαριστώ ;) Δεν νομιζω πως χρειαζεσαι γιατι ο browser που εχει το κινητο μπαινει και σε κανονικα site αλλα και σε wap με καλυ ταχυτητα.Ωστοσο υπαρχει ο opera και το webviewer(το οποιο ειναι ποιο λειτουργηκο και απλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω κάποιον browser για το 6630??? Ευχαριστώ ;) File browser eννοεις ή internet browser ? Mαλλον internet . Υπαρχει και ο ενσωματωμενος αλλα και Opera & Netfront (πολυ καλυτερος ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Σε μένα πάλι συμβαίνει το εξής: Στο κινητό έχω δώσει όνομα "PHONE" ενώ το PC επιμένει να με βλέπει σαν "Nokia 6630". Ελεγα καλά... παραξενιά του PC... Αλλά χτες σε ΒΤ επικοινωνία για κάτι photo που είχα με ένα φίλο από Τ610, του είπα να ψάξει να με βρει σαν "PHONE" (είμασταν αρκετοί στο σπίτι του φίλου μου) κι αυτός με εύρισκε μεν αλλά σαν "Nokia 6630" :confused: :confused: Γι' αυτό λέω... κάτι δεν πάει καλά με το ΒΤ... :worry: Σημείωση: Οφείλω να πω ότι έχω ήδη δώσει κανα δυο φορές διαφορετικά ονόματα στο κινητό, αλλά... δεν θυμάμαι ποτέ να το βάφτισα (εντελώς φανερά) "Nokia 6630" !!!!! εχεις απολυτο δικιο!!!!! προχθες παιζαμε με το 6630 ενος φιλου μου και ενω ειχε βαλει ονομα για το bluetooth ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΝΟΚΙΑ 6630... ακριβως οπως τα λες.... μολις εκανε ξανα αλλαγη το ονομα του μετα τον βλεπαμε κανονικα.... δεν το ανεφερα γιατι λεω οτι θα ηταν κατι της στιγμης αλλα απο οτι βλεπω το παθες και συ οποτε κατι τρεχει εδω... anyway αλλαξε μια φορα το ονομα σου ξανα και μαλλον ολα θα γινουν normal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Εγώ έπαθα το αλλο απίστευτο. βάζω την rs-mms στον card reader και κοιταζω τις properties για ελευθερο χώρο. ειχα 475kb. την ξαναβαζω στο κινητο και μου εδειχνε 5.450Kb :confused: μπα λεω καποιο λάθος θα έκανα. την ξαναβάζω στον υπολογιστή και μου εδειχνε 7.500kb. Τι μου διαγράφηκε και πώς μου διαγράφηκε αφού εγω εξ αρχής είχα (και το θυμώμουν κοντα στα 500kb????) :wacko: Mήπως φταίει το οτι εχω εγκαταστίσει τα worms???? :p σοβαρα, τι μπορεί να φταίει?? στο κινητο δεν βρίσκω να μου λειπει τίποτα! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 @junior to site me to group moy doulevei kanonika horis provlima @nickvog to bluetooth to diko moy doulevei kanonika,den allazei onoma katholoy......telika me to 3G monimos kleisto poios o logos na kratao to 6630,pragmati,oses fores to anoigo poy kai poy moy kanei restarts kai hano polla tilefonimata!!! Mallon me vlepo gia 3230 sto telos Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts