greg60 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 manos the greek το δευτερο format δεν μπορω να το κανω ολο μου κλεινει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greg60 (30 Δεκ. 2004 , 17:35) εχω το 6630 εδω και 4 μερες και στα καλα καθουμενα κανει μονο του restart. Μπορει καποιος να μου πει τους κωδικους για τo format του τηλεφωνο; Φιλε μου γενικα αρκετοι χρηστες εχουν αναφερει συχνα restarts του κινητου.Δεν χρειαζεται να του κανεις format.Μαλλον ειναι θεμα firmware. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 To pira ro pira to 6630 Fobero.........!!!!!!!!!!!!!!! Peite mou me ygeia na xaro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 εχω την V 2.39.129 27-10-04 rm-1 τι κανω; με το format του τηλεφωνου μπορει να βοηθησει κανεις γιατι δεν το καταλαβα (αυτο με τον περιεργο συνδιασμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greg60 (30 Δεκ. 2004 , 18:00) manos the greek το δευτερο format δεν μπορω να το κανω ολο μου κλεινει το κινητο το έχεις κλειστό και το ανοίγεις με τον τρόπο που σου είπε ο μανος the greek. αφού ανοίξει, συνεχίζεις να τα κρατάς πατημένα μέχρι να bootarei... δεν αργεί μην ανησυχείς κανε όμως πρώτα back up τις επαφές στην mmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 ευχαριστω sequent_c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Ρε παιδια ποσο καρατάει η μπαταρια του με κανονικη χρηση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 1,5/2 μερες...(5-10 λεπτα ομιλια, μερικα sms και λιγες ωρες mp3) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Καλησπερα παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το κινητο ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα.1.Ηχογραφιση συνομιλιας εχει;2.Ηχο ηχογραφισης και να μπει σαν ηχο κλησεις γινεται;3.Τα ΜΡ3 ειναι στερεο;Γενικα ακουγεται καλα το ηχειο και το ακουστικο;Εγω ειχα το 6230 και η ακουστικη του ηταν φοβερη.4.Το μενου ειναι γρηγορο;5.Η οθονη του ειναι καλη η φοβερη;Αυτα Ευχαριστω και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Εγω σημερα το πηρα και εχει την εκδοση: 2.39.15 11-11-04 RM-1 Yparxei neoteri ekdosi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (30 Δεκ. 2004 , 20:23) Εγω σημερα το πηρα και εχει την εκδοση: 2.39.15 11-11-04 RM-1 Yparxei neoteri ekdosi ? Καλοριζικο :) OXI φιλε nmk1988, διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα θεματα .... Δεν γραφονται χωρις λογο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 ΞΟΟΞΉΞΊΟ ΞΞΞ½ΟΞΌΞ± Ξ±ΟΟ ΟΞΏ ΞΌΞ_Ξ»ΞΏΟ gjimmys (30 ΞΡκ. 2004 , 18:18) ΞαληΟΟΞ΅ΟΞ± Οαιδια Ξ΅ΟΡιδη ΟΞΊΞ΅ΟΟΞΏΞΌΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΟ ΟΞΏ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΏ ηθΡλα Ξ½Ξ± ΞΌΞΏΟ ΟΡιΟΞ΅ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± ΟΟΞ±Ξ³ΞΌΞ±ΟΞ±.1.ΞΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΟΞ· ΟΟΞ½ΞΏΞΌΞΉΞ»ΞΉΞ±Ο Ξ΅ΟΡι;2.ΞΟΞΏ Ξ·ΟΞΏΞ³ΟΞ±ΟΞΉΟΞ·Ο ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ± ΞΌΟΡι ΟΞ±Ξ½ Ξ·ΟΞΏ κληΟΞ΅ΞΉΟ Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ΟΞ±ΞΉ;3.΀α ΞΞ‘3 Ριναι ΟΟΞ΅ΟΡο;ΞΡνικα Ξ±ΞΊΞΏΟΞ³Ξ΅ΟΞ±ΞΉ καλα ΟΞΏ Ξ·ΟΡιο ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏ Ξ±ΞΊΞΏΟΟΟΞΉΞΊΞΏ;ΞΞ³Ο Ξ΅ΞΉΟΞ± ΟΞΏ 6230 ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· Ξ±ΞΊΞΏΟΟΟΞΉΞΊΞ· ΟΞΏΟ Ξ·ΟΞ±Ξ½ ΟΞΏΞ²Ξ΅ΟΞ·.4.΀ο ΞΌΞ΅Ξ½ΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ Ξ³ΟΞ·Ξ³ΞΏΟΞΏ;5.Ξ ΞΏΞΈΞΏΞ½Ξ· ΟΞΏΟ Ξ΅ΞΉΞ½Ξ±ΞΉ καλη Ξ· ΟΞΏΞ²Ξ΅ΟΞ·;ΞΟΟΞ± ΞΟΟΞ±ΟΞΉΟΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΞΞΠΧΑΞΞΞΞ ΟΞ΅ ολοΟΟ :D Nai se ola kai nai to ixeio einai fovero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Einai fovero kinito to 6630 kai afiste tous allous na kanoun toy beta testers! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 na rotiso merika pragmata. a. prepei na allakso oposdipote sim ?exo cosmote. b. exo 1 ram rs mmc 256...tha mporei na diavastei apo to 6630?isxyei oti me antaptora tha diavazoun tis mmc?ara kai tis rs mmc. i kano lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 4now (30 Δεκ. 2004 , 23:11) na rotiso merika pragmata. a. prepei na allakso oposdipote sim ?exo cosmote. b. exo 1 ram rs mmc 256...tha mporei na diavastei apo to 6630?isxyei oti me antaptora tha diavazoun tis mmc?ara kai tis rs mmc. i kano lathos? 1. οχι απαραιτητα . 2. το 6630 παιρνει Dual Voltage RS-MMC μονο . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Nervous μου φαινεται πρεπει να αρχισεις να σβηνεις post απο εδω διοτι ρωταν τα ιδια και τα ιδια. Για τη καρτα ολοκληρο thread εχει γινει και ξανα τα ιδια. Ελεος βρε παιδια. Μετα οταν θα χρειασθει καποιος κατι χρησιμο θα ειναι θαμενο σε τονους σκουπιδιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (30 Δεκ. 2004 , 22:58) Nai se ola kai nai to ixeio einai fovero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Einai fovero kinito to 6630 kai afiste tous allous na kanoun toy beta testers! ;) Σε ευχαριστω φιλε μου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (30 Δεκ. 2004 , 23:17) 1. οχι απαραιτητα . 2. το 6630 παιρνει Dual Voltage RS-MMC μονο . Εχω ακουσει ομως πως μερικες απλες ΜΙΝΙ mmc δουλευουν και σε 6630... Επισης υπαρχει και μια ΠΑΤΕΝΤΑ που εχω σκεφτει για να παιρνει το 6630 απλες MMC !!! Αυριο θα κανω το πειραμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzaxi Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Mήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς το να μήν μπορεί να αλλάξει παλέτα χρωμάτων απο Εργαλεία-Θέματα-Nokia-Παλέτα χρωμάτων.. ότι χρώμα και να ζητήσω αφήνει το μπλέ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickzaxi (31 Δεκ. 2004 , 00:46) Mήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς το να μήν μπορεί να αλλάξει παλέτα χρωμάτων απο Εργαλεία-Θέματα-Nokia-Παλέτα χρωμάτων.. ότι χρώμα και να ζητήσω αφήνει το μπλέ?! Nαι φιλε μου το εχουμε παρατηρησει ,ελπιζουμε να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση . :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Geia sas paidia. Exw kai gw to 6630, alla distixws den mporw na vrw site pou na exei dwrean paixnidia kai applications plirws simvata gia to kinito mou. Den xerw an exete xananaferei auto to 8ema alla epeidi den mporw na ka8omai na vlepw 85 selides, sas parakalw peite mou poia site me paixnidia i applications gnwrizete. Euxaristw poli!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonmadjon Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Από την αρχή η μπαταρία του κινητού τελείωνε σε 12 ώρες με αρκετή χρήση. Το περίεργο είναι ότι σε περιοχές με φουλ σήμα 3G (χρησιμοποιώ κανονική sim Vodafone) και με σχεδόν καθόλου χρήση του τηλεφώνου, δηλαδή απλά σε αναμονή, η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 15 ώρες. Το θέμα είναι οτι η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα αφού όταν θέσεις το κινητό στην κατάσταση εκτός σύνδεσης τότε δεν πέφτει ούτε μια γραμμή μετά από 24+ ώρες. Επίσης καλή αυτονομία έχει όταν χρησιμοποιείται σε περιοχές χωρίς καθόλου σήμα 3G αλλά μόνο το κανονικό 2G (έχει αναφερθεί και από άλλον χρήστη). Γνώμη μου είναι οτι το κινητό όταν έχει σήμα 3G (και όχι μόνο όταν κάνει εναλλαγές μεταξύ 2G και 3G) καταναλώνει πολύ ρεύμα. Τώρα, αν για αυτό φταίει π.χ. η Vodafone ή η Nokia δεν ξέρω..... Μήπως η αυτονομία των 300 ωρών σημαίνει απλά να έχεις το κινητό ανοικτό χωρίς κάρτα sim ???? Μήπως το δίκτυο 3G της Vodafone δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ???? Επίσης προσπάθησα να θέσω manually το δίκτυο διαλέγοντας το Vodafone και όχι το Vodafone 3G αλλά μάταια, αφού πάντα ψάχνει για το δίκτυο 3G. Αυτό ίσως να έδινε και μια λύση.... άν γινόταν. Περιμένω να ακούσω απόψεις πάνω στο θέμα. Γιάννης, άλλος ένας καινούργιος κάτοχος του 6630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costasmarkoglou (31 Δεκ. 2004 , 00:58) Geia sas paidia. Exw kai gw to 6630, alla distixws den mporw na vrw site pou na exei dwrean paixnidia kai applications plirws simvata gia to kinito mou. Den xerw an exete xananaferei auto to 8ema alla epeidi den mporw na ka8omai na vlepw 85 selides, sas parakalw peite mou poia site me paixnidia i applications gnwrizete. Euxaristw poli!!!!! Διαβαζεις το Εφαρμογές Symbian 8.0b και ειδικα την 1η σελιδα τις εφαρμογες που εχει τσεκαρει ο φιλος John74 και τις βρισκεις στο irc καναλι #aivanet + aivanet forum . Aα αφησουμε αυτο το θεμα καθαρα για το 6630 και ας συνεχισουμε για τις εφαρμογες του στο αντιστοιχο θεμα . :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 παιδια εδω αλεξανδρουπολη που δεν εχουμε 3g σημα το κινητο με κραταει μεχρι και 2 μερες...(το πρωι οπως ειπα και πριν λογω δουλειας δεν το σκαλιζω και πολυ...) τωρα ημουν απο τις 7 το απογευμα με ενα "κουτακι" μπαταριας μιλησα,εστειλα mms,περασα photos στο pc και το κινητο ακομη κραταει....(ουτε μια φορα δεν μου εδειξε το μην "χαμηλη μπαταρια")... απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι που λετε για προβλημα μπαταριας ειστε σε 3g περιοχες πραγμα πολυ περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (31 Δεκ. 2004 , 00:18) Εχω ακουσει ομως πως μερικες απλες ΜΙΝΙ mmc δουλευουν και σε 6630... Επισης υπαρχει και μια ΠΑΤΕΝΤΑ που εχω σκεφτει για να παιρνει το 6630 απλες MMC !!! Αυριο θα κανω το πειραμα... oti kai na kaneis tha exehei i karta,me zilotape tha to koliseis sto 6630 na min peftei apo to slot??----------->Kai xana gia osoi theloune efarmoges stin YPOGRAFI moy kato ehei link me kapoia 6630 apps!! Psaxte ligo re paidia ta proigoumena threads kai topics,MIN GEMIZOUME to topic me ta idia kai ta idia..efharisto (shetika me tin mpataria simera hamilosa tin foteinotita stin othoni kai moy kratise i mpataria parapano,kati einai kai ayto) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonmadjon Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Επειδή θέλω να καθαρίσω το κινητό από εφαρμογές που έχω βάλει και δοκιμές με ρυθμίσεις ιντερνετ μπορεί να μου πει κάποιος που έχει δοκιμάσει να κάνει soft και hard reset ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο, ή καλύτερα τι αποτέλεσμα έχει η κάθε μία ενέργεια ? Σημειώνω ότι δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω οτιδήποτε πληροφορίες έχω αποθηκεύσει στο τηλέφωνο. Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση και να το αρχίσω από την αρχή τώρα που το έμαθα σχετικά καλά. Δηλαδή σε ποια περίπτωση θα πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση των εφαρμογών και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που δεν μπορούμε να ξαναεγκαταστήσουμε (πχ στο site της nokia όπου υπάρχουν οι εφαρμογές δεν υπάρχει η εφαρμογή της Kodak αλλά δεν έγινε και κάτι...). Επίσης είναι καλύτερο να γίνει φορμάτ της κάρτας mmc από το μενού του τηλεφώνου ή από τον card reader. Είμαι καινούργιος στα Symbian αλλά μέχρι εδώ τα πάω καλά και για να συνεχίσω χωρίς απρόοπτα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts