takaros31 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Με θηκη ειμαι 24/7 .... Το προσεχα παρα πολυ... Μπορει να παω και σημερα να δω τι θα μου απαντησουν για το θεμα.. Πάντως σε άλλο παιδί στο επίσημο νήμα που πήγε για αλλαγή οθόνης του έδωσαν πιστωτικό να πάει να πάρει άλλο κινητό γιατί δεν υπάρχει το ανταλλακτικό... και σε περίπτωση που το πας σου αλλάζουν και οθόνη. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πάντως σε άλλο παιδί στο επίσημο νήμα που πήγε για αλλαγή οθόνης του έδωσαν πιστωτικό να πάει να πάρει άλλο κινητό γιατί δεν υπάρχει το ανταλλακτικό... και σε περίπτωση που το πας σου αλλάζουν και οθόνη. Εμένα είχε κάνει 15 μέρες να έρθει το ανταλλακτικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Εμένα είχε κάνει 15 μέρες να έρθει το ανταλλακτικό. αλλάζουν και την οθόνη σωστά? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 αλλάζουν και την οθόνη σωστά? Ακριβως. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά , σημερα τυχαια παρατήρησα μια ρωγμή στο πανω μέρος στο μικρόφωνο.Το κινητο ειναι αγορασμένο απο kaizershop Οκτώβριο του 2014.Τι κινήσεις πρεπει να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά , σημερα τυχαια παρατήρησα μια ρωγμή στο πανω μέρος στο μικρόφωνο.Το κινητο ειναι αγορασμένο απο kaizershop Οκτώβριο του 2014.Τι κινήσεις πρεπει να κάνω ? Τηλεφωνείς στην Procordia (επίσημο σερβις)και συνενοείσαι να το παραλάβουν για επισκευή ή αντικατάσταση. Για να σε καλύψει η εγγύηση πρέπει να έχεις στοκ ρομ και οχι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Κατάλαβα, ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Παιδιά εγώ θα το στείλω αύριο για την ρωγμή στο service. Έχω temperd glass στην οθόνη..θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο να φανταστώ Ε? Εφοσων θα αλλαχτεί οθόνη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Παιδιά εγώ θα το στείλω αύριο για την ρωγμή στο service. Έχω temperd glass στην οθόνη..θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο να φανταστώ Ε? Εφοσων θα αλλαχτεί οθόνη.... Ακριβώς. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 μόλις πήρα ένα g3 μεταχειρισμένο και την έχει τη ρωγμή... ελάχιστα φαίνεται, αν δεν είχα πονηρευτεί από το thread δεν θα το έβλεπα καν. Αξίζει να το επισκευάσει κανείς ή ξαναεμφανίζεται μετά από λίγο καιρό (αυτοί που το έχουν επισκευάσει ας μας πουν). Επίσης, είναι ελληνικό, αλλά απόδειξη δεν υπάρχει. Από το ΙΜΕΙ δεν μπορούν να δουν αν είναι εντός εγγύησης;;; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 μόλις πήρα ένα g3 μεταχειρισμένο και την έχει τη ρωγμή... ελάχιστα φαίνεται, αν δεν είχα πονηρευτεί από το thread δεν θα το έβλεπα καν. Αξίζει να το επισκευάσει κανείς ή ξαναεμφανίζεται μετά από λίγο καιρό (αυτοί που το έχουν επισκευάσει ας μας πουν). Επίσης, είναι ελληνικό, αλλά απόδειξη δεν υπάρχει. Από το ΙΜΕΙ δεν μπορούν να δουν αν είναι εντός εγγύησης;;; Καλορίζικο καταρχάς! Αξίζει να το επισκευασεις εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση και είναι τσάμπα... Σε κάποια παιδιά που το επισκευασαν ξαναεμφανιστηκε ωστόσο για μένα δεν είναι λόγος να μην το στείλεις για επισκευή. Επίσης από το imei μπορούν να δουν αν είναι εντός εγγύησης αλλά σίγουρα θα είναι εφόσον το τηλέφωνο έχει δύο έτη εγγύηση και δεν κυκλοφορεί τόσο καιρό. Επίσης από όσο ξέρω το πάνε με την ημερομηνία κατασκευής αν δεν υπάρχει απόδειξη κοινώς με του τρεις πρώτους αριθμούς του sn δηλαδή την παρτίδα. Ο μόνος λόγος να μην σε καλύψουν είναι να το είχε πάει ο προηγούμενος κάτοχος για κάποιο λόγο procordia και το τηλέφωνο να ήταν root. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Βασικά είναι τώρα ρουτ και ψάχνω οδηγό για να το κάνω μαμά. Ειναι με lolipop τωρα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Βασικά είναι τώρα ρουτ και ψάχνω οδηγό για να το κάνω μαμά. Ειναι με lolipop τωρα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401631 θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σίγουρα τα παιδιά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 thanks takaros... τελικά βρήκα οδηγούλη αμέσως από xda. Πολύ ευκολότερο στα πειράγματά του από τα samsung / zte που είχα παλαιότερα. Αλλά αρκετά (και sorry) για το off topic Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 thanks takaros... τελικά βρήκα οδηγούλη αμέσως από xda. Πολύ ευκολότερο στα πειράγματά του από τα samsung / zte που είχα παλαιότερα. Αλλά αρκετά (και sorry) για το off topic να είσαι καλά.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Αύριο θα πάρω τηλέφωνο procordia για να μου επισκευάσουν τη ρωγμή. Ελπίζω να έχουν ανταλλακτικό καβάτζα. Θα σας πω εντυπώσεις. update: λόγο της κατάστασης, με τις τράπεζες κλειστές, δεν υπάρχει κανένα ανταλλακτικό διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Οπότε, από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε. Edited July 13, 2015 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. July 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδια λετε να το παρω η οχι? Μου ειπανε αν θελω το στέλνω.... Δεν ξερω αν αξιζει ομως Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Παιδια λετε να το παρω η οχι? Μου ειπανε αν θελω το στέλνω.... Δεν ξερω αν αξιζει ομως Προς το παρόν για μένα περίμενε αφού έχει ψωμί η εγγύηση. Άσε να έχουν και ανταλλακτικά φουλ να μην σε καθυστερησουν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Πρόβλημα ουδέν μέχρι τώρα... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλορίζικο καταρχάς! Αξίζει να το επισκευασεις εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση και είναι τσάμπα... Σε κάποια παιδιά που το επισκευασαν ξαναεμφανιστηκε ωστόσο για μένα δεν είναι λόγος να μην το στείλεις για επισκευή. Επίσης από το imei μπορούν να δουν αν είναι εντός εγγύησης αλλά σίγουρα θα είναι εφόσον το τηλέφωνο έχει δύο έτη εγγύηση και δεν κυκλοφορεί τόσο καιρό. Επίσης από όσο ξέρω το πάνε με την ημερομηνία κατασκευής αν δεν υπάρχει απόδειξη κοινώς με του τρεις πρώτους αριθμούς του sn δηλαδή την παρτίδα. Ο μόνος λόγος να μην σε καλύψουν είναι να το είχε πάει ο προηγούμενος κάτοχος για κάποιο λόγο procordia και το τηλέφωνο να ήταν root. Βρε παιδια και τι δουλεια εχει το root με προβληματα πλαστικων-οθονων κλπ? Να εχει προβλημα ο επρξεργαστης η κατι αλλο εσωτερικα το καταλαβαινω.... Δηλαδη αν στειλει καποιος ρουταρισμενο τηλεφωνο με custom rom και ζητησει επισκευη ρωγμης δεν θα του το κανουν? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Όχι δεν θα το κάνουν. Είναι στους όρους της εγγύησης. Ή τους αποδέχεσαι ή αγοράζεις άλλο κινητό. Αν και όλα τα κινητά το έχουν ως όρο Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Βρε παιδια και τι δουλεια εχει το root με προβληματα πλαστικων-οθονων κλπ? Να εχει προβλημα ο επρξεργαστης η κατι αλλο εσωτερικα το καταλαβαινω.... Δηλαδη αν στειλει καποιος ρουταρισμενο τηλεφωνο με custom rom και ζητησει επισκευη ρωγμης δεν θα του το κανουν? Δυστυχώς δεν το κάνουν φίλε μου. Ότι έχει σχέση με εγγύηση παύει να ισχύει εφόσον είναι το τηλέφωνο root. Έτσι αναγραφουν στις εγγυήσεις και δεν έχουν κατηγοριοποιηση. Ορθα κοφτα, είναι πειραγμενο το τηλέφωνο bye bye εγγύηση. Το καλό με το LG είναι ότι εφόσον το πας σε μαμά κατάσταση είσαι κομπλέ δεν είναι όπως η Sammy με τον knox που άπαξ και αρχίσεις τα πειραγματα γράφει και δεν μπορείς να τον μηδενισεις οπότε χάνεις την εγγύηση ότι και αν συμβεί. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Και εκει που ελεγα υστερα απο ενα 5μηνο με το κινητο οτι ημουν τυχερος που δε μου ειχε συμβει χθες πηγα να βαλω τα ακουστικα και βλεπω μια ρωγμη διπλα ωχ λεω τη κατσαμε κ μεις... Αν ειναι δυνατον δηλαδη... Δεν εμαι κ αθηνα τωρα αλλα κ αποτι διαβαζω δεν εχουν ανταλλακτικα στη προκορντια οποτε καλο σεπτεμβρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Και εκει που ελεγα υστερα απο ενα 5μηνο με το κινητο οτι ημουν τυχερος που δε μου ειχε συμβει χθες πηγα να βαλω τα ακουστικα και βλεπω μια ρωγμη διπλα ωχ λεω τη κατσαμε κ μεις... Αν ειναι δυνατον δηλαδη... Δεν εμαι κ αθηνα τωρα αλλα κ αποτι διαβαζω δεν εχουν ανταλλακτικα στη προκορντια οποτε καλο σεπτεμβρη.. Κρίμα φίλε. Την έχουν κάνει την πατάτα τους με το πλαίσιο... Μακάρι να μην το βγάλει σε όλους. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johhny_arkas Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλησπέρα. Ρωγμή και σε εμένα, χωρίς πτώση. Στο ίδιο γνωστό σημείο που βρίσκεται το μικροφωνο. Αγορασμένο από skroutz προ εξαμήνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts