stakyr_7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Τι εννοείς συμμαζεμένο;; Edited November 16, 2016 by stakyr_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Άρα όντως είναι το δικό σου; :cry: Οι αϊφονάκιδες τα έχουν έτσι (και το καμαρώνουν κιόλας :wacko:), όχι εμείς σύντροφε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Εξακολουθώ να μην σε καταλαβαίνω.. Δεν δίνεις ενα παράδειγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Βασικά είμαι λάτρης του Nova Launcher και οπότε έχω αποθηκεύσει τα εικονίδια στο κάτω μέρος (μέχρι 7 παίρνει και βέβαια μπορείς να βάλεις περισσότερες "σελίδες"). Έπειτα έχεις και τις χειρονομίες για να κάνεις όποια δουλειά θελήσεις. Όταν πχ βλέπω ότι υπάρχει εκεί μπροστά εικονίδιο για την κάμερα ενώ μπορείς να ανοίξεις την κάμερα με το κουμπί της ή με το διπλό πάτημα του on/off, είναι κάτι που προσωπικά το βρίσκω ανούσιο. Εγώ τουλάχιστον έχω μονάχα 1 οθόνη και τα μοναδικά widgets που έχω είναι του καιρού γιατί με ενδιαφέρει πολύ και το widgetsoid (αυτό μαζί με τον Νόβα είναι τα μαστ σε κάθε συσκευή μου!). Κουβέντα κάνουμε, απόψεις ανταλλάσσουμε. Μην ξεκινήσει πόλεμος τώρα από το πουθενά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αλλοίμονο τι πόλεμος κουβέντα κάνουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Η φίλη μου μόλις παρέλαβε απο eglobal. H συσκευή-συσκευασία ναι μεν φαίνεται ολοκαίνουρια,αλλά το κουτί δεν είχε καν ταινία ασφαλείας. Περιεχόμενα κουτιού,φορτιστής EU, hands free και ακουστικά. Πως τσεκάρουμε ότι..δεν έχει γράψει καθόλου χλμ το κινητό? Επίσης πρώτη φόρτιση ,το αφήνει να εξαντληθεί η μπαταρία και μετά? Το άνοιξε και είχε 37%. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Η φίλη μου μόλις παρέλαβε απο eglobal. H συσκευή-συσκευασία ναι μεν φαίνεται ολοκαίνουρια,αλλά το κουτί δεν είχε καν ταινία ασφαλείας. Περιεχόμενα κουτιού,φορτιστής EU, hands free και ακουστικά. Πως τσεκάρουμε ότι..δεν έχει γράψει καθόλου χλμ το κινητό? Επίσης πρώτη φόρτιση ,το αφήνει να εξαντληθεί η μπαταρία και μετά? Το άνοιξε και είχε 37%. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. Εμένα handsfree δεν είχε πάντως.. Την μπαταρία την φορτίζουμε από 10% έως 15% και δεν την αφήνουμε να εξαντληθεί, όχι σε αυτό μόνο, σε όλα τα κινητά πλέον. Τώρα για να δεις αν είναι μεταχειρισμένο ή όχι... μάλλον δεν γίνεται εκτός αν έχει άλλες εφαρμογές, αν έχει υπολείμματα από πριν γενικά. Π.χ. στο πρώτο άνοιγμα το κινητό άνοιξε κατευθείαν ή έκανε χρόνο να φορτώσει σαν πρώτη φορά? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αν πας στο Xperia Care ή αλλιώς "Υποστήριξη" λέει ποτέ τελειώνει η εγγύηση αν τελειώνει 2 χρόνια ακριβώς μετά από το πρώτο boot που του έκανες κατά πάσα πιθανότητα είναι ολοκαίνουριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το ποιο πιθανό είναι να είναι καινούργιο, απλά είναι κινητό που προορίζεται για εκτός ΕΕ χώρα και μάλλον το άνοιξαν για να βάλουν φορτιστή με ένδειξη EU. Αυτά που είναι για την ευρωπαϊκή αγορά δεν έχουν hands free στη συσκευασία. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 2 ρολόγια έχει το κινητό και σε κανένα δεν μπόρεσα να βάλω αφύπνιση για μια προκαθορισμένη ημέρα, για μία φορά :cry: Είναι κάτι που μού διαφεύγει συνάδελφοι; Θέλω πχ να βάλω το ξυπνητήρι για μεθαύριο και δεν το βρίσκω. Τόσο πολύ να παππούδεψα;; :cry::cry: Εάν κάποιος χρησιμοποιεί άλλο απ για ξυπνητήρι που να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και να μην έχει και διαφημίσεις.... ευχαρίστως να ακούσω τη γνώμη του :lol: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν χρειάζεται να αλλάξεις app, είναι πολύ καλό. Πατάς τον πράσινο σταυρό κάτω δεξιά και ανοίγεις ένα ξυπνητήρι και αφού το προγραμματίσεις όπως θέλεις πατάς αποθήκευση πάνω δεξιά και τέλος... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ένας από τους 2 μας δεν κατάλαβε σωστά :lol: Μπορείς να βάλεις την αφύπνιση να χτυπήσει σε 2 μέρες από σήμερα; Αυτή είναι η ερώτησή μου. Εάν μπορέσεις, σε παρακαλώ πες και εμένα πώς γίνεται :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Αν και δεν έχω εικόνα του πως είναι η εφαρμογή του ξυπνητηριού στο Ζ3 θα πατήσεις το σύμβολο του συν για να προσθέσεις ένα καινούριο ξυπνητήρι, και θα πατήσεις εκεί που λεει επανάληψη. Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξεις ως ημέρα Σάββατο (δυο μέρες μετά) αν υποθέσουμε ότι σήμερα είναι Πέμπτη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αν και δεν έχω εικόνα του πως είναι η εφαρμογή του ξυπνητηριού στο Ζ3 θα πατήσεις το σύμβολο του συν για να προσθέσεις ένα καινούριο ξυπνητήρι, και θα πατήσεις εκεί που λεει επανάληψη. Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξεις ως ημέρα Σάββατο (δυο μέρες μετά) αν υποθέσουμε ότι σήμερα είναι Πέμπτη. Έτσι ακριβώς είναι, επιλέγεις οποία μέρα θέλεις. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να κάνεις βάλε το ως τίτλο του ξυπνητηριού, έτσι αν έχεις περισσότερα από ένα πράγματα βάζεις και τόσα ξυπνητήρια. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι ρε παιδιά αυτό είναι για επανάληψη. Εδώ μιλάμε για να χτυπήσει μια φορά και τέλος. Αλλιώς θα πρέπει να ξετικάρεις πάλι την επανάληψη και άμα την ξεχάσεις πάλι θα βαράει κλπ κλπ. 3 το έγραψα μέχρι τώρα: να χτυπήσει μια φορά σε κάποια μέρα. Ε δεν γίνεται :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ναι ρε παιδιά αυτό είναι για επανάληψη. Εδώ μιλάμε για να χτυπήσει μια φορά και τέλος. Αλλιώς θα πρέπει να ξετικάρεις πάλι την επανάληψη και άμα την ξεχάσεις πάλι θα βαράει κλπ κλπ. 3 το έγραψα μέχρι τώρα: να χτυπήσει μια φορά σε κάποια μέρα. Ε δεν γίνεται :mad: Ψάξε στο playstore έχει ένα σωρό εφαρμογές να κάνεις την δουλειά σου Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 To Do Reminder... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Δοκίμασα αρκετά ξυπνητήρια και όλα είτε ήταν βασισμένα σε αυτό το μοτίβο (δηλαδή της επανάληψης, αλλά όχι της μία φοράς) είτε ήταν τίγκα στις διαφημίσεις. Συνήθως ήταν και τα 2 μαζί βασικά :lol: Κατέβασα το To Do Reminder και από το λίγο που το είδα μοιάζει πραγματικά καλό. Ευχαριστώ συνάδελφε! :cool: Edited January 3, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Νάσαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι, σάς έχω νέα: εντελώς τυχαία έπεσε ο μάτις μου σε ένα απλικασιό (γαλλιστί) με ρολόγια και ξυπνητήρια :p Και ναι, είναι το καλύτερο που μπόρεσα να βρω και πιστέψτε με, είχα κατεβάσει αρκετούτσικα :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.malangstudio.alarmmon Τώρα και κάτι άλλο... Κάποιος που να μένει Θεσ/νίκη (ή Αλεξ/πολη) να δοκιμάσουμε τα... σήματά μας;; :lol::lol: Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τις κεραίες μας και θα ήθελα να τσεκάρω εάν είναι η κεραία... μου :lol: ή γενικότερο το φαινόμενο :O καλή χρονιά κύριοι κάποιος που να το έχει ρουτάρει; Edited January 3, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 κάποιος που να το έχει ρουτάρει; Θέλει δουλίτσα... https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66410444&postcount=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Α ωραίοοοοοοοοοοοοο :blink: Απορρίπτεται :mad: Διάβασα ότι κάποιος για να δει καλύτερη αυτονομία χρειάστηκε να μειώσει την ανάλυση της οθόνης :X Όταν βλέπω άλλα κινητά με την ίδια μπαταρία να βγάζουν 1 και 2 ώρες καλύτερη αυτονομία με πιάνουν τα διαόλια μου :wacko: Κέρνελ για να περάσεις χρειάζεσαι και ροοτ ή όχι; Έχει δοκιμάσει κάποιος με άλλο κέρνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Κέρνελ για να περάσεις χρειάζεσαι και ροοτ ή όχι; Δεν τη γλυτώνεις τη διαδικασία, χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Πωω τι είσαι εσύ :blink: Εσύ είσαι να σε παίρνουν στους γάμους και να λες "και του χρόνου" :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το κινητό αγοράστηκε σχεδόν πριν 1 έτος από το ebay και έχει αλλάξει οθόνη επειδή έσπασε (οπότε δεν είναι... αδιάβροχο, όχι ότι ήταν και ποτέ του αδιάβροχο δηλαδή :lol: φανταστική σόνυ) και τώρα φοράει πάντσερ με ringke fusion διαφανή. Τι τιμή θεωρείτε καλή για να το δώσω; Εννοείται το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν είναι αυτός ο λόγος που σκέφτομαι να το δώσω. Είναι το dual. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts