Trendelenburg Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλημέρα σας κύριοι. Είστε ευχαριστημένοι με την κεραία του κινητού; Παρατηρώ ότι άλλα κινητά στην παρέα έχουν δυνατότερο σήμα (ίδιος πάροχος εννοείται) :O Μήπως φταίει το δικό μου κινητό μόνο; Να τού άλλαζα την κεραία να δω τι θα γίνει; Γύρω στο 15άρι κοστίζει νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλημέρα σας κύριοι. Είστε ευχαριστημένοι με την κεραία του κινητού; Παρατηρώ ότι άλλα κινητά στην παρέα έχουν δυνατότερο σήμα (ίδιος πάροχος εννοείται) :O Μήπως φταίει το δικό μου κινητό μόνο; Να τού άλλαζα την κεραία να δω τι θα γίνει; Γύρω στο 15άρι κοστίζει νομίζω. Θα χάσεις την εγγύηση αν το κάνεις αυτό. Όπως και την αδιαβροχοποίηση. Τα υπόλοιπα κινητά τι μάρκα ήταν. Γιατί ορισμένα (με μεγαλύτεροSAR συνήθως) έχουν καλύτερη λήψη. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αυτή εχάθη όταν έσπασε η οθόνη... (δες τα προηγούμενα θλιβερά ποστ :cry:) Θα την άλλαζα μαζί με την οθόνη, αλλά έτυχε να φεύγω την επόμενη ημέρα και δεν πρόλαβα :rolleyes: Από Μότο, Σάμμυ, Χιαουιαου (όπως λέγεται δηλαδή :lol:), γενικότερα έχω το χειρότερο σήμα από όλα :( Επίσης όχι και τόσο σπάνια αυτή η δικαρτοσύνη κολλάει και θέλει συχνά επανεκκίνηση. Βασικά πρέπει να ασχοληθώ με άλλες ρομ και λοιπά, δεν βρίσκω χρόνο όμως αυτήν την περίοδο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 split screen έχετε; :confused: πάντα ήθελα να ρωτήσω και όλο το ξεχνούσα :lol: ενεργοποιείται από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Αυτή εχάθη όταν έσπασε η οθόνη... (δες τα προηγούμενα θλιβερά ποστ :cry:) Θα την άλλαζα μαζί με την οθόνη, αλλά έτυχε να φεύγω την επόμενη ημέρα και δεν πρόλαβα :rolleyes: Από Μότο, Σάμμυ, Χιαουιαου (όπως λέγεται δηλαδή :lol:), γενικότερα έχω το χειρότερο σήμα από όλα :( Επίσης όχι και τόσο σπάνια αυτή η δικαρτοσύνη κολλάει και θέλει συχνά επανεκκίνηση. Βασικά πρέπει να ασχοληθώ με άλλες ρομ και λοιπά, δεν βρίσκω χρόνο όμως αυτήν την περίοδο :mad: Αυτο με την κεραια(του wifi στη δικη μου περιπτωση) θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω αν συνδεεται με την αλλαγη οθονης. Για να σας δωσω να καταλαβετε, δαγκωσε το σκυλακι της κοπελιας την οθονη κατω δεξια, την αλλαξα δεν παρατηρησα κατι γτ δεν εδωσα βαση. Πεφτει κατω σπαει(ρημαδο οθονες απο το ebay νομιζω σπανε πολυ πιο ευκολα απο τη μαμα, τεσπα), την αλλαζω ξανα αλλα μετα το wifi ηταν πολυ ασθενες, σε φαση πρεπει να εισαι διπλα στο ρουτερ στην κυριολεξια για να πιασει. Απο τη μια ειμαι σιγουροτατος οτι τα πιν ακουμπανε κανονικα οταν το σφραγισα. Απο την αλλη παιζει να "τραυματιστηκε" την πρωτη φορα απο τη δαγκωματια? Οπως ειπα δεν εδωσα βαση και γιαυτο μου φαινεται περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Με κάθε επιφύλαξη κι επειδή το άνοιξαν εμπρός μου και με έδειξαν την κεραία, είναι κάτι ξεχωριστό σε σχέση με την οθόνη. Πάντως εγώ μετά την αλλαγή οθόνης δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Το σήμα ήταν και παρέμεινε ψιλοασθενές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 προσφατα αγορασα μεταχειρισμενο απο αγγελια ενα z3+.στην αρχικη σελιδα μου βγαζει my experia protected.βαζω τα στοιχεια μου απο το google account και μου λεει οτι ειναι invalid. ειναι κλειδωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 split screen έχετε; :confused: πάντα ήθελα να ρωτήσω και όλο το ξεχνούσα :lol: ενεργοποιείται από κάπου; :cry: Ή ήταν τόσο χαζή η ερώτηση ή δεν ξέρετε τι είναι αυτό :lol: (τα αποκλείω και τα 2, οπότε τι μένει;;) :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρεται να αγοράσει το κινητό μια φίλη μου απο eglobal.de που κατοικεί μόνιμα στην Γερμανία. Χρήση fb,viber,messenger,viber,candy crush,φωτογραφίες. Σαν πιο ώριμοι κάτοχοι της συσκευής τώρα πια,οι εντυπώσεις σας ποιες είναι? Είναι μεταξύ αυτού και του P9 Lite με τα 3GB. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εγώ φίλε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό, το έχω 6 μήνες. Τα Huawei καλά, θα ήθελα να τα δοκιμάσω αλλά έχω την εντύπωση το Sony είναι καλό και αξιόπιστο. Δεν κολλάει πουθενά. Θερμοκρασία εμένα μου ανεβάζει μόνο όταν τραβάω 4κ για 15 λεπτά. Αν και με το τελευταίο update σαν να βελτιώθηκε και άλλο. Εύχομαι ωστόσο να βρεις κάποιον που να έχει και τα 2! Κοίτα μόνο αν έπεσε και του z5 η τιμή! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Να σε πω τι με αρέσει το κινητό μου (έχω και το Ζ3+ dual) και δεν τα βρίσκω εύκολα σε άλλα κινητά: καλή κάμερα φοβερή σιλουέτα καλούτσικη αυτονομία έξτρα σλοτ για την εξωτερική κάρτα θήκη για κορδονάκι (ναι ρε παιδιά, είναι φανταστικό αυτό, με θύμισε τα παλιά μου ΝΟΚΙΑ και το πόσο χρήσιμο με φαίνεται δεν μπορώ να το περιγράψω :O) :) Δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει το Χιουαΐαΐβάι, αλλά εάν τώρα θα αγόραζα κινητό μάλλον θα πήγαινα στο Moto G4 (plus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το παρήγγειλε στο copper που της πρότεινα κ θεωρώ το πιο ωραίο χρώμα. 270€ από eglobal. Πολύ καλή τιμή πιστεύω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το παρήγγειλε στο copper που της πρότεινα κ θεωρώ το πιο ωραίο χρώμα. 270€ από eglobal. Πολύ καλή τιμή πιστεύω. Καλή τιμή είναι ναι! Και το χρώμα δυνατό :D Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Στα τέλη του έτους σίγουρα θα ασχοληθώ με ξερίζωμα κλπ κλπ Ιδού και το μούλτι που (δεν) λέγαμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Το android 7 δεν θα έχει multiwindow? Επίσης με τις μικροεφαρμογες ακούω YouTube όχι μόνο με μικρό παράθυρο αλλά και ελαχιστοποιημενο και με screen off! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Α τι καλή ιδέα! Το small tube κατέβασες ε; Τώρα το δοκιμάζω! Ευχαριστώ :cool: ΥΓ πότε και το κυριότερο ΕΛΠΙΖΕΙΣ ότι θα πάρει τα 7άρια το κινητό; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Εννοώ το YT Player ! Η SONY έχει ανακοινώσει επισήμως ότι θα πάρει update σε 7 το Ζ3+ και υπολογίζεται Φεβρουάριο. Έτσι λένε δηλαδή http://www.xperiablog.net/2016/08/23/sony-mobile-confirms-android-7-0-nougat-plans-xperia-z2-and-z3-range-not-included/ Το είχανε ανεβάσει και εδώ στο myphone αλλά δεν το βρήκα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Έπαιξε μια φορά και μετά... δεν συνδέεται λέει στο νετ :confused: Κατέβασα και το small tube, μια από τα ίδια. Ούτε με ασύρματο παίζει ούτε με δεδομένα. Τώρα;; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α μάλιστα!!! Φταίει το στάμινα :rolleyes::blink: Πλάκα μάς κάνουν γενικότερα με φαίνεται... Ρουτ και πάλι ρουτ. Τι κάθομαι τόσο καιρό αναρωτιέμαι. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ε βάλτο στις εξαιρέσεις αν είσαι σε stamina mode συνέχεια. Εγώ το έχω βάλει από 25% και κάτω πάντως! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Ναι αδερφέ τώρα είδα ότι έχει και τέτοια παραμετροποίηση για τα small apps. Νταξ apple γινήκαμε :wacko::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το εικονίδιο δίπλα στις μπάρες του σήματος: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161114/755f5d33108f686928fa5f1bf0824bb1.jpg Edited November 14, 2016 by stakyr_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Mήπως έχεις ενεργοποιήσει το Do not disturb mode; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Η επιλογή μην ενοχλείτε, δεν δέχεσαι κλήσεις. Πάτα το volume up για λίγο (παρατεταμένα) και θα επανέλθει! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πες μου ότι δεν είναι φώτο από το κινητό σου αυτό εδώ κι ότι το έχεις πιο συμμαζεμένο :blink::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts