tollisth Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Την παρήγγειλα και εγώ αναμένω να μου έρθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Την παρήγγειλα και εγώ αναμένω να μου έρθει :) Θα την ευχαριστηθείs. Είναι vfm :) Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Θα την ευχαριστηθείs. Είναι vfm :) Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (65 την πήρα)μετά από πολύ ερευνά κατέληξα σε αυτήν,σκεφτόμουν και για την elecam την elite άλλα μετά από ψάξιμο είδα ότι ο αισθητήρας που φοράει είναι ποιο παλιός του 2011 ενώ της Xiaomi yi Δεκέμβριος του 2013 και από όσα βίντεο έχω δει μέχρι τώρα είναι αρκετά καλής ποιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (65 την πήρα)μετά από πολύ ερευνά κατέληξα σε αυτήν,σκεφτόμουν και για την elecam την elite άλλα μετά από ψάξιμο είδα ότι ο αισθητήρας που φοράει είναι ποιο παλιός του 2011 ενώ της Xiaomi yi Δεκέμβριος του 2013 και από όσα βίντεο έχω δει μέχρι τώρα είναι αρκετά καλής ποιότητας Ναι, όπως έχω πει και εγώ την έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. Σε θάλασσα, χιόνια, ποδηλατο, κανένα πρόβλημα. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι το κούνημα σε κάποια βίντεο, πχ σε ποδηλατο που είναι πάνω στο τιμόνι λόγω απουσίας stabiliser. Αλλά, αν δεν κάνω λάθος, όλες το ίδιο κάνουν! Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Μάλιστα, είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να δώσω τη δική μου με την προίκα της και να πάω στην επόμενη (4κ). Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ναι, όπως έχω πει και εγώ την έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. Σε θάλασσα, χιόνια, ποδηλατο, κανένα πρόβλημα. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι το κούνημα σε κάποια βίντεο, πχ σε ποδηλατο που είναι πάνω στο τιμόνι λόγω απουσίας stabiliser. Αλλά, αν δεν κάνω λάθος, όλες το ίδιο κάνουν! Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Μάλιστα, είμαι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να δώσω τη δική μου με την προίκα της και να πάω στην επόμενη (4κ). Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πολυ κάλο το βίντεο Το σκεφτόμουν και εγώ για την 4κ (μάλιστα αυτό το μηνά βγαίνει και το τρίτο μοντέλο 4κ+) άλλα πέρα του οικονομικού,για την χρήση που την θέλω για καλοκαίρι και για καμιά πεζοπορία σε βουνό πιστεύω με καλύπτει Το κούνημα όντως είναι θέμα για πολλά μοντέλα υπάρχουν λύσεις άλλα ξεφεύγεις μετά είναι ανάλογα την χρήση του καθενός Νομίζω τα περισσότερα mount ταιριάζουν εκτός της αδιάβροχης θήκης μην τα ξανά αγοράζεις αν πας στο επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Πολυ κάλο το βίντεο Το σκεφτόμουν και εγώ για την 4κ (μάλιστα αυτό το μηνά βγαίνει και το τρίτο μοντέλο 4κ+) άλλα πέρα του οικονομικού,για την χρήση που την θέλω για καλοκαίρι και για καμιά πεζοπορία σε βουνό πιστεύω με καλύπτει Το κούνημα όντως είναι θέμα για πολλά μοντέλα υπάρχουν λύσεις άλλα ξεφεύγεις μετά είναι ανάλογα την χρήση του καθενός Νομίζω τα περισσότερα mount ταιριάζουν εκτός της αδιάβροχης θήκης μην τα ξανά αγοράζεις αν πας στο επόμενο ειναι γενικως πολυ φτηνα οποτε δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα. θυμαμαι ειχα παρει με 6-7Ε πακετακι με 24 docks, (για κρανος, ποδηλατο, αυτοκινητο, ιμαντες κλπ κλπ) η 4κ αν θυμαμαι καλα παει κοντα στα 200Ε και τη δικη μου μαζι με βασεις, θηκες, εξτρα φακους και μπαταριες, μπορω να τη δωσω κανα 70αρι ανετα.. δεν εχω καποιο βιντεο να σου δειξω απο ποδηλατο, εκει πραγματικα ζαλιζεσαι δυστυχως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) ειναι γενικως πολυ φτηνα οποτε δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα. θυμαμαι ειχα παρει με 6-7Ε πακετακι με 24 docks, (για κρανος, ποδηλατο, αυτοκινητο, ιμαντες κλπ κλπ) η 4κ αν θυμαμαι καλα παει κοντα στα 200Ε και τη δικη μου μαζι με βασεις, θηκες, εξτρα φακους και μπαταριες, μπορω να τη δωσω κανα 70αρι ανετα.. δεν εχω καποιο βιντεο να σου δειξω απο ποδηλατο, εκει πραγματικα ζαλιζεσαι δυστυχως.. Εσύ ποια έκδοση έχεις?μπαταρίες βρίσκω αυτά τα κλασικά που κυκλοφορούν τις φοβάμαι λίγο θα ηθελα την γνήσια για την ευρωπαϊκή εκδοσή άλλα δεν βρίσκω πουθενά,σε 1080 στα 60fps βγάζει 70-80 λεπτά? Υ.Γ. Τελικά βρήκα και την επίσημη μπαταριά θα την πάρω να βρίσκεται Αν η κάμερα είναι κλειστή η μπαταριά φορτίζει κανονικά έτσι? Edited March 9, 2017 by tollisth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εσύ ποια έκδοση έχεις?μπαταρίες βρίσκω αυτά τα κλασικά που κυκλοφορούν τις φοβάμαι λίγο θα ηθελα την γνήσια για την ευρωπαϊκή εκδοσή άλλα δεν βρίσκω πουθενά,σε 1080 στα 60fps βγάζει 70-80 λεπτά? Υ.Γ. Τελικά βρήκα και την επίσημη μπαταριά θα την πάρω να βρίσκεται Αν η κάμερα είναι κλειστή η μπαταριά φορτίζει κανονικά έτσι? οχι ρε συ μην πετας λεφτα, με 10-12Ε ειχα παρει 2 μπαταριες και εναν dual charger. δεν βρισκω τωρα το λινκ να στο στειλω και εχουν την ιδια διαρκεια με την Original. δεν το εχω υπολογισει ποσο γραφει, γιατι δεν εχω γραψει ποτε τοσο μεγαλο βιντεο, παντα γραφω 5-10 λεπτα την κλεινω, μετα αλλο βιντεακι κλπ. παντως ναι περιπου υπολογιζω, καπου στη 1 ωρα και κατι οτι βγαζει. γνωμη μου παρε κανα πακετακι (+2μπαταριες), θα τις χρειαστεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 οχι ρε συ μην πετας λεφτα, με 10-12Ε ειχα παρει 2 μπαταριες και εναν dual charger. δεν βρισκω τωρα το λινκ να στο στειλω και εχουν την ιδια διαρκεια με την Original. δεν το εχω υπολογισει ποσο γραφει, γιατι δεν εχω γραψει ποτε τοσο μεγαλο βιντεο, παντα γραφω 5-10 λεπτα την κλεινω, μετα αλλο βιντεακι κλπ. παντως ναι περιπου υπολογιζω, καπου στη 1 ωρα και κατι οτι βγαζει. γνωμη μου παρε κανα πακετακι (+2μπαταριες), θα τις χρειαστεις. Πήρα τελικά την γνήσια για την ευρωπαϊκή έκδοση στα 12.5 πιστεύω καλά την βρήκα πιο πολύ για θέμα ασφάλειας οι άλλες που πουλάνε είναι για την κινεζική έκδοση και από ότι έχω διαβάσει έχουν κάποια διαφορά στο μέγεθος λόγω του καληματος της μπαταρίας που είναι διαφορετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dolomites Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ένα δείγμα με έκθεση σε πολύ ήλιο. Όχι και άσχημα. Γενικά αξίζει τα λεφτά της η κάμερα. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Από ότι φαίνεται έχει πάρα πολύ κάλο full HD video στα 60fps και αυτό την καθιστά ανθεκτική στον χρόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Σήμερα παρέλαβα την κάμερα πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γενικά και σαν ποιότητα εικόνας,εάν υπάρχει update για το firmware έρχεται αυτόματα μέσω της εφαρμογής η πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Σήμερα παρέλαβα την κάμερα πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γενικά και σαν ποιότητα εικόνας,εάν υπάρχει update για το firmware έρχεται αυτόματα μέσω της εφαρμογής η πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα? μεσω της εφαρμογης. ασχετο, τωρα που το θυμηθηκα, παλια οταν συνδεα την καμερα με την εφαρμογη, μπορουσα να βλεπω Live την εικονα της καμερας στο κινητο, (και πριν και κατα τη διαρκεια εγγραφης). πλεον δεν γινεται σε μενα. σε ολους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 μεσω της εφαρμογης. ασχετο, τωρα που το θυμηθηκα, παλια οταν συνδεα την καμερα με την εφαρμογη, μπορουσα να βλεπω Live την εικονα της καμερας στο κινητο, (και πριν και κατα τη διαρκεια εγγραφης). πλεον δεν γινεται σε μενα. σε ολους? Για εγγραφή δεν δοκίμασα άλλα όταν συνδέεται η κάμερα με την εφαρμογή βλεπω κανονικά στο κινητό ότι βλέπει η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Για εγγραφή δεν δοκίμασα άλλα όταν συνδέεται η κάμερα με την εφαρμογή βλεπω κανονικά στο κινητό ότι βλέπει η κάμερα τι να πω, σε μενα δε συμβαινει πλεον αυτο, ισως θελουν κανα ρεσετ καμερα και εφαρμογη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Στην international version εχει λυθει το θεμα που επρεπε να ανοιξουμε την καμερα και να φτιαξουμε το μικροφωνο και το focus? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εμένα στην international είναι καλύτερο και από το διορθωμένο focus. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 Yi, οι δύο ήθελαν διόρθωση η μία λίγο και η άλλη πολύ, η άλλη (η δικιά μου) δεν ήθελε καθόλου και η 4η η international είναι καλύτερη από όλες. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής,την έχω στα χεριά μου εδώ και μερικές μέρες την ευρωπαϊκή-διεθνή έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 αναρωτιεμαι αραγε, αξιζει η μεταβαση στην yi ii? στα vs που εχω δει περα απο τη σταθεροποιηση που και αυτη για κλαματα ειναι, δεν ειδα καποια αλλη σημαντικη διαφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πιστεύω πως όχι μέχρι στιγμής λογού ότι η ποιότητα του βίντεο είναι καλή ειδικά όταν ο φωτισμός είναι κάλος η ποιότητα του είναι αρκετά καλή,η σταθεροποίηση είναι ένα θέμα κάποιες φόρες μπορείς να το λύσεις κάποιες όχι ανάλογα τη κάνεις για έμενα έχει σημασία η ποιότητα του βίντεο που είναι αρκετά καλή έχει ζωή η κάμερα μια 2ετια άνετα,από εκεί και πέρα είναι θέμα χρήσης του καθενός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πραγματικά είχα βάλει κάποια στιγμή την yi 2 σε βάση στο αμάξι και στο drone στο οποία είχα κραδασμούς από τους έλικες..Η δικια μου κάμερα ήταν η firefly 6s ..πολύ καλύτερα σταθεροποιηση η δικιά μου και αξιόλογη εικονα..Από την αλλά πραγματικό 4Κ η xiaomi ωραία χρώματα..μικρότερη μπαταρία με οθόνη βέβαια...πολύ καλύτερο app της xiaomi ..Αλλά τότε η τιμή της ήταν αρκετά μεγάλη..Τώρα θέλω να.πάρω και την 8s και να της βάλω δίπλα διπλα παλι. Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 εχουμε κανα νεο εδω? κατι καλυτερο απο την yi 4κ στα ιδια περιπου χρηματα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αν εννοείς την απλή 4Κ και όχι την plus κοίτα για firefly 8s Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Αν εννοείς την απλή 4Κ και όχι την plus κοίτα για firefly 8s Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλιστα.. για την plus, θεωρω οτι δεν αξιζουν οι διαφορες! για την firefly 8s απο συγκριτικα που ειδα, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Εγώ πάντως ότι έχω δει ρίχνει ξυλο .. Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts