Jump to content

Honor 4C

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέο ξεκίνημα για ένα νέο της οικονομικό Android smartphone ανακοίνωσε η Huawei, συγκεκριμένα το νέο Honor 4C που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά της Κίνας και αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Η συσκευή διαθέτει αξιοπρεπείς προδιαγραφές και θα είναι άμεσος ανταγωνιστής του Xiaomi Mi 4i.

To brand της σειράς Honor σχηματίστηκε από την Huawei πριν από δύο περίπου χρόνια ως μια ανεξάρτητη σειρά της, από τότε έχουμε δει αρκετά φθηνά Honor μοντέλα. Η νέα αυτή συσκευή, περιέχει μια οθόνη IPS διαγώνιου 5 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixel και βασίζεται στο SoC της HiSilicon, Kirin 620 με οκταπύρηνο Cortex-A53 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz και GPU Mali-450MP4 που συνοδεύεται από 2 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32 GB. Υπάρχει επίσης και μια παραλλαγή της συσκευής για την China Telecom με ενσωματωμένο το SoC Qualcomm Snapdragon 615.

Θα χρησιμοποιεί Android 4.4 KitKat με EMUI 3.0, από υποστήριξη ασύρματων προτύπων σύνδεσης, έχουμε: 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, θύρα microUSB και η μπαταρία του διαθέτει συνολικό φορτίο 2.550 mAh.

Στην εμπρόσθια πλευρά προσαρμόστηκε ψηφιακή camera με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό των 22 χιλιοστών, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει camera που βασίζεται σε αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και φακό με εστιακό λόγο f/2 και συνοδεύεται από LED flash.

Το νέο Honor 4C θα διατίθεται στην τιμή των 116 ευρώ στην Κίνα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Vmall της Huawei, καθώς και από το Tmall του ομίλου Alibaba. Κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό, χρυσό, μπλε και ροζ χρώμα.

[via] - [bill33[/member] tipped us]

Specs: http://www.gsmarena.com/huawei_honor_4c-7203.php

Αναμενόμενη τιμή: 180-220 $ στα Κινεζομάγαζα

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανάξιος αντικαταστάτης του Honor 3C. Αναμένω να δω τιμή στα κινεζομάγαζα.

Edited by ZZW30

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικά στο minideal είναι αυτό

http://www.minideal.net/huawei-honor-cherry-mini-4g-lte-android-4-4-hisilicon-kirin-620-1-2ghz-octa-core-5-0-inch-hd-2-8gb-screen-smartphone.html

Του έχουν δώσει καλή τιμή ενώ ακόμα δεν κυκλοφόρησε.Εγώ θα περιμένω λίγο να κινηθούν αυτό,το MI4i και το P8 lite και να σταθεροποιηθούν οι τιμές τους και μετά θα διαλέξω.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

αυτό εδώ είναι http://www.minideal.net/huawei-honor-play-4c-4g-smartphone-5-inch-2gb-ram-hisilicon-kirin-620-octa-core.html και τα 231$ σα πολλά μου φαίνονται.

Αν έχει τετοια τιμη, δεν βλέπω τον λόγο να προτιμήσει κανείς να το πάρει από Κίνα όταν μπορεί να πάρει την Ευρωπαϊκή έκδοση του honor 4x με 200€ από το ιταλικό Amazon. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι το 4x είναι 5.5'.
The day is my enemy, the night my friend

Πέρα από την μπαταρία που σε αυτό που έβαλα είναι 3000mah δεν έχουν άλλη διαφορά.Πιστεύω θα πέσει σε λίγο καιρό.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• 1 month later...

Δείχνει πολύ καλη συσκευή για τα χρήματα της. Κατω απο τα 200€ πλεον στην Ελληνικη αγορα.

Περιμένουμε τους κατόχους να μας κατατοπίσουν.

Δείχνει πολύ καλη συσκευή για τα χρήματα της. Κατω απο τα 200€ πλεον στην Ελληνικη αγορα.

Περιμένουμε τους κατόχους να μας κατατοπίσουν.

Που το βρήκες τόσο? Ειναι Ευρωπαϊκή έκδοση ή κινεζικη?

The day is my enemy, the night my friend

• 2 weeks later...
Στην Ευρώπη ήρθε με ονομασία Huawei G Play mini μπορείτε να το βρείτε στα Amazon της Ευρώπης.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• 4 weeks later...

Παίζει στα 180 τώρα.

Άραγε αξίζει σε αυτά τα λεφτά στο ευρωπαϊκό ΑΜΑΖΟΝ????

Επίσης θα πάρει ποτέ LOLIPOP????

In the down down of the writing we became robes...

• 4 months later...
Το έχει γνωστός. Είναι ευχαριστημένος με απλή χρήση. Viber, FB, φωτο, ομιλία SMS. Αλλά δεν ξέρω Screen On Time και τα σχετικά.

To λοιπόν, το πήρα σήμερα! Πρώτες εντυπώσεις άριστες!

Πολύ καλές και οι 2 του κάμερες. Αρκετά γρήγορο σε όλα, στοιβαρή κατασκευή , ωραία οθόνη! Το μόνο που με προβληματισε λιγάκι είναι ότι στις 2 κλήσεις που έκανα, μου είπαν ότι άκουγαν τον αντίλαλο της φωνής τους. Εγω πάντως τους άκουγα κανονικά. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της συσκευής. Θα το κοιτάξω γιατί δεν έχω κάνει ακόμα όλες τις αναβαθμίσεις. Γενικά, νομίζω ότι αξίζει .

Με 145 ευρώ παίρνεις κινητό με premium χαρακτηριστικά. Οποιος ενδιαφέρεται ας βιαστεί. Γιατί από ό,τι μου είπαν έκει (media markt) έχουν μείνει λίγα κομμάτια και η προσφορά είναι μεχρι το Σαββατο.

Δεν μιλάμε για ρουταρισματα, φλασαρίσματα κ.τ.λ έτσι? Αναβαθμίζεται απευθείας?

Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ανακοινωθεί και για marshmallow.

Καλησπέρα παιδιά ξέρετε εάν υπάρχει ακόμα η προσφορά???με 2GB ram και σε τέτοια τιμή δύσκολα βρίσκεις εδώ στην Ελλάδα.Το θεμα ειναι εαν είναι και εντάξει απο θέμα οθόνης και εαν είναι γρήγορο στο ιντερνετ χωρίς κωλύματα για άπλα πράγματα,χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Όποιος ξέρεις και το έχει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε αυτό το κινητό δεν έχει πρόβλημα ούτες στις μεγάλες απαιτήσεις! Ανταπεξέρχεται για πλάκα! Στις μικρές θα κολλήσει?

Σε βαριά παιχνίδια που κατέβασα πάει σφαίρα. Με multitasking κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλωστε μιλάμε για οκταπήρυνο με 2 gb ραμ. Πολύ γρήγορο επίσης και στο internet. Ωραία οθόνη, με ζωντανά χρώματα και με αρκετά καλές κάμερες. Γενικά ένα πολύ καλό vfm smartphone με αρκετά premium χαρακτηριστικά!

Η προσφορά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα γιατί μου είχαν πει ότι θα είναι μέχρι το Σάββατο που μας πέρασε. Στο σκρουτζ που κοίταξα υπάρχει ακόμα αυτή η τιμή αλλά μπορεί να μην έχει ανανεωθεί η σελίδα. Πέρνα καμια βόλτα από Δευτέρα μπας και το δίνουν ακόμα με αυτά τα λεφτά.

Καλημερα. Σημερα το πρωι πηρα δυο, ενα σε λευκο κι ενα σε μαυρο, για δωρο. Η τιμη στα mediamarkt ηταν ακομη στα 149€.

Μια σημειωση: το demo phone που ηταν στο καταστημα ειχε κατεβασει το update σε lollipop 5.1 over the air κι ηταν ετοιμο για εγκατασταση. Ρωτησα και τον πωλητη και μου ειπε πως το update γινεται ota αμεσως μολις συνδεθω. Οταν θα τα δωσω, κι αν το κανουν το update over the air, θα σας ενημερωσω.

Εμένα δεν έγινε έτσι. Το δοκίμασα αλλά δεν ανιχνευε κανένα update. Μάλλον το ίδιο θα ισχύει για όλα.

Anyway πέρασα το lollipop ως εξής:

- Μπήκα εδώ http://hihonor.in/support/downloads

Κατέβασα το update.

- To έκανα unzip και το αρχείο το έστειλα στην κάρτα sd.

- Μετά πήγα ρυθμίσεις> ενημέρωση λογισμικού> μενού> τοπική ενημέρωση.

-Ανίχνευσε το αρχείο και του έκανε εγκατάσταση.

Κάπως έτσι φαντάζομαι θα πάρει και την marshmallow.

Στην μαυρη συσκευη εκανε update ota. Εγκατεστησα κανονικα το lollipop 5.1.1 μεγεθος αρχειου 1.25 gb. Στην λευκη δεν το εβλεπε. Τα στοιχεια συσκευης (hardware και software) ηταν πανομοιοτυπα. Οι μονες διαφορες ηταν:

Α. Το λευκο ειχε γλωσσα εκκινησης τα Ελληνικα ενω το μαυρο τα αγγλικα.

Β. Το κουτι ειχε ελληνικο αυτοκολλητο.

Γ. Ειχε μεσα εξτρα ταινια ασφαλειας σε περιπτωση που ανοιξεις το κουτι!!!

Ισως αν κανουν κατι στην Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν παιρνει το update over the air.

Μικρο το κακο ομως. Γινεται πολυ ευκολα το update απο την καρτα.

Το ίδιο πράγμα και από εδώ..Ένα μαύρο και Ένα λευκό που πήρα στο μαύρο έβγαλε αμέσως ότι υπάρχει update αμέσως μόλις το έστησε ενώ το λευκό δεν βγάζει κανένα update εδώ κ μέρες!

Θα το περάσω χειροκίνητα μάλλον..

Νομίζω ότι ήταν ελληνικά αλλά δεν παίρνω όρκο.

Μπόρεις κάποιος να μου πει την διαδικασία με την οποία θα βάλω την lolipop?? Κατεβασα το ζιπ αρχείο από το site. Στην συνέχεια βάζω ποιον από τους φακέλους που έχει μέσα που ακριβώς στο κινητο?? Στην εσωτερική μνημη ή στην εσωτερική?? Βασικά ποιον φάκελο παίρνω??