kostas_pav Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ... ...Παντως καλο δεν κανει σιγουρα, οποιος θελει να το διαπιστωσει υπαρχει μια ταινια-ντοκιμαντερ...αλλα δεν θυμαμαι τιτλο!! Οποιος γνωριζει ας βοηθησει για να ενημερωθουν οσοι θελουν. :O Super Size me! Αλλά είναι μόνο για τα MacDonalds! Γιατί δεν χαρακτήρησαν και άλλες αλυσίδες, αφού στην Αμερική έχουν αρκετές...???? :shifty: Τα MacDonalds είναι ό,τι χειρότερο. Μόνο οι πατάτες Deluxe και το MacFlurry αξίζουν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ela re siga dn exei megali diafora.... Idika an pigaineis mia fora tin evdomada (opws egw) Einai mia xara.... Εγώ το έχω καθιερώσει, μία στις 15 μέρες πάω για junk food (goodies, σουβλάκια γενικά οτιδήποτε απ έξω) και είναι πραγματική απόλαυση και δεν κάνεις και κακό στην υγεία σου σε αυτήν την συχνότητα. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Οποτε τρωω (1 φορα το διμηνο και αν....) μονο Goodys. Παιδια ειχα παθει 2 τρομερες δηλητηριασεις απο τα MCDNLDS, που ουτε θελω να το θυμαμαι.:( :( Κρυος ιδρωτας, εμετος, πυρετος => πλυση στομαχου. Και αφου την επαθα την πρωτη φορα....μετα απο 2-3 μηνες την ξαναεπαθα, οποτε εβαλα Χ στην συγκεκριμενη αλυσιδα. ;) ;) ;) Παντως καλο δεν κανει σιγουρα, οποιος θελει να το διαπιστωσει υπαρχει μια ταινια-ντοκιμαντερ...αλλα δεν θυμαμαι τιτλο!! Οποιος γνωριζει ας βοηθησει για να ενημερωθουν οσοι θελουν. :O Γεαι σας παιδια !!!!!!!!!!:) :) Η ταινια ονομαζεται supersize me και αφορα εναν ανθρωπο που ετρωγε φαι ενα μηνα(δεν ειμαι σογουρος ) απο mc donalds...................................... Κα ιστο τελος του εκαναν ενα τσεκ απ και ειδαν ποσο πολυ ειχαν αυξηθει-τα παντα-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Όντως αυτή είναι η ταινία αλλά δεν είναι και....ντοκυμαντερ!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Αυτός ο άνθρωπος έτρωγε πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ από εκεί και τρελές ποσότητες!Αυτά που έπαθε αυτός δεν υπάρχει να γίνουν σε κάποιον σε τέτοιο βαθμό.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ! Απλώς μου φαίνεται παράξενο που από τόσες αλυσίδες πήγε στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ!Αφού όλα τα fast food κάνουν την ίδια ζημιά έπρεπε να τρώει από όλους για να αποδείξει ότι όλα χάλια είναι αλλά συγκεκριμένα ήθελε να πάει σε αυτή την εταιρεία για να ρίξει ευθύνες μόνο σε αυτή!Συγγνώμη αλλά τέτοιες ενέργειες τις κρίνω πολύ πονηρές! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 To ωραίο είναι ότι μερικοί μιλάνε για ποιότητα στα φαγητά τέτοιων ταχυεδεσματοπωλείων. Πραγματικά αστείο. :rolleyes: Όσο για το supersize me τα έχουμε ξαναπεί. Η εκπομπή του Εισαγγελάτου είναι πολύ πιο «τεκμηριωμένη» από αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Όντως αυτή είναι η ταινία αλλά δεν είναι και....ντοκυμαντερ!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Αυτός ο άνθρωπος έτρωγε πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ από εκεί και τρελές ποσότητες!Αυτά που έπαθε αυτός δεν υπάρχει να γίνουν σε κάποιον σε τέτοιο βαθμό.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ! Απλώς μου φαίνεται παράξενο που από τόσες αλυσίδες πήγε στην συγκεκριμένη ΜΟΝΟ!Αφού όλα τα fast food κάνουν την ίδια ζημιά έπρεπε να τρώει από όλους για να αποδείξει ότι όλα χάλια είναι αλλά συγκεκριμένα ήθελε να πάει σε αυτή την εταιρεία για να ρίξει ευθύνες μόνο σε αυτή!Συγγνώμη αλλά τέτοιες ενέργειες τις κρίνω πολύ πονηρές! Η ταινία γυρίστηκε για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό! Δύο κοπέλες στην Αμερική (αδύνατες) δεν είχα χρόνο για σπιτικό φαγητό και έτρογαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα MacDonalds και έγιναν παχύσαρκες. Έκαναν μήνυση στην εταίρια και το δικαστήριο την απέρριψε επειδή δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι φταίνε τα MacDonalds γι'αυτό. Έτσι αποφάσισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να κάνει αυτή τη ταινία ώστε να υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Τα κατάφερε και τα MacDonalds πλήρωσαν. Γι'αυτό και τρώει μόνο από τα MacDonalds στη ταινία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 autos o anthrwpos etrwge 1 mina astamatita fast food kai ta epathe ola auta. kaneis mas den tha kanei kati tetoio. gia skepsoun omws ena paidi 15 xronwn, pou trwei 1-2 fores tin evdomada fast food pws tha einai sta 40 tou.......... Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μηνυσουν την εταρια επειδη εγιναν χοντροι αυτοι. δεν ηξεραν τι ετρωγαν καθε μερα? ελεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ΕΛΕΟΣ!Επειδή αυτές είναι ζώα και έτρωγαν συνέχεια έξω γιατί βαριόντουσαν να κουνήσουν τον **** τους και τα χεράκια τους να ανοίξουν ένα βιβλιαράκι μαγειρικής έπρεπε να μηνύσουν την εταιρεία για αυτό;Είπε κανείς από την εταιρεία ότι δεν παχαίνουν τα προϊόντα της;Μόνο και μόνο που ασχολούμαστε με τον υποανάπτυκτο αυτό λαό που λέγεται "Αμερικάνοι" για τέτοιο γελοίο θέμα εμένα μου φτάνει να την κρίνω αυτή την ταινία μόνο σαν "ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ"!Βούληση ΜΗΔΕΝ! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μηνυσουν την εταρια επειδη εγιναν χοντροι αυτοι. δεν ηξεραν τι ετρωγαν καθε μερα? ελεος πια! Εδω εχεις δικιο !αυτο ειναι μια απορια...δηλαδη εγω ας πουμε αν παω και τρωω ενα μηνα απο τA GOODIS Και παρω ας πουμε 15κιλα(πχ παντα) θα κανω καταγγελια στα GOODIS επειδη εγω δεν προσεχα και δεν ετρωγα κανονικα??? Αυτο δεν το εχω καταλαβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 to exo diavasei ki ego se ena periodiko auto !! alla na sou po kati pali dn mporo na katalavo ti ftaiei h etairia an o allos einai xazos kai dn xerei oti vlaptei ton eauto tou trogontas sunexeia fast food !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εμένα πάντως η ταινία δεν με συγκλόνισε. ------------------ Δοκιμάστε κάτι που έκανα. Πάρτε club και hamburger από Goodys. Συναρμολογίστε τα τριγωνάκια για να κάνουν πάλι τετράγωνο Βγάλτε το μπιφτέκι και βάλτε το ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο ψωμάκι (στον όροφο του μπέϊκον). Κόψτε το μπιφτέκι με οδηγό το κομμένο ψωμί. Φάτε το. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εμένα πάντως η ταινία δεν με συγκλόνισε. ------------------ Δοκιμάστε κάτι που έκανα. Πάρτε club και hamburger από Goodys. Συναρμολογίστε τα τριγωνάκια για να κάνουν πάλι τετράγωνο Βγάλτε το μπιφτέκι και βάλτε το ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο ψωμάκι (στον όροφο του μπέϊκον). Κόψτε το μπιφτέκι με οδηγό το κομμένο ψωμί. Φάτε το. xexe!! kai ti tha katalavoume ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 συνταγή για delicatessen γεύση θα είναι :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αν γνωριζει καποιος...θα ηθελα να μου απαντησει στο εξης ερωτημα οταν τοποθετω ενα κατεψυγμενο τροφιμα(λεγε με μπιφτεκι κρετα φαρμ) απο τους -10 στους 180 βαθμους κελσιου ..και σε 1 λεπτο ψηνεται .ποσο υγειινο ειναι αυτο το μπιφτεκι? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitmar Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 ta goodys einai makran kalytera!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αν γνωριζει καποιος...θα ηθελα να μου απαντησει στο εξης ερωτημα οταν τοποθετω ενα κατεψυγμενο τροφιμα(λεγε με μπιφτεκι κρετα φαρμ) απο τους -10 στους 180 βαθμους κελσιου ..και σε 1 λεπτο ψηνεται .ποσο υγειινο ειναι αυτο το μπιφτεκι? e δε νομίζω να ψήνεται και τόσο γρήγορα..εσωτερικά τουλάχιστον..μήπως τρws από έξω ζεστό mpiftekaki και μέσα κομματάκια πάγου? δε νομίζω να είναι και ότι πιο υγιεινό..μη ξεχνάμε πως υπάρχουν μικροοργανισμοί που ζουν και αναπτύσσονται σε ιδιαιτερα χαμηλes θερμοκρασίες και άλλοι σε υψηλές γιατί δε ξεπαγώνεις κανονικά το φαγητό σου,και νά το ψήσεις μετά? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 e δε νομίζω να ψήνεται και τόσο γρήγορα..εσωτερικά τουλάχιστον..μήπως τρws από έξω ζεστό mpiftekaki και μέσα κομματάκια πάγου? δε νομίζω να είναι και ότι πιο υγιεινό..μη ξεχνάμε πως υπάρχουν μικροοργανισμοί που ζουν και αναπτύσσονται σε ιδιαιτερα χαμηλes θερμοκρασίες και άλλοι σε υψηλές γιατί δε ξεπαγώνεις κανονικά το φαγητό σου,και νά το ψήσεις μετά? Μάλλον αναφέρεται στη διαδικασία που ακολουθούν τα ταχυφαγεία όταν είναι να ψήσουν κάτι που είναι κατεψυγμένο και όχι στη διαδικασία που ακολουθεί σπίτι του... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 έτσι όπως το γραφει,"τοποθετώ","κρέτα farm" κτλ κτλ φαίνεται σα να το κάνει ο ίδιος... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αν γνωριζει καποιος...θα ηθελα να μου απαντησει στο εξης ερωτημα οταν τοποθετω ενα κατεψυγμενο τροφιμα(λεγε με μπιφτεκι κρετα φαρμ) απο τους -10 στους 180 βαθμους κελσιου ..και σε 1 λεπτο ψηνεται .ποσο υγειινο ειναι αυτο το μπιφτεκι? Οσο υγιεινά είναι όλα τα άλλα που τρως. Δες "Αποδείξεις" του Ευαγγελάτου και ειδήσεις και θα καταλάβεις.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 xexe!! kai ti tha katalavoume ? :lol: :lol: :lol: Παντως κι εγω να πω με την σειρα μου οτι ο καθενας κανει πραγματα εις γνωσιν του... Εκεινος ειναι που αποφασιζει αν θα τρωει μια δυο δεκα η καμια φορα την εβδομαδα απο αλυσιδες γρηγορου φαγητου.. Μηνυσεις για την μαλ**ια που δερνει τον καθενα δεν στεκουν σε αυτην την περιπτωση...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Για να σας λυσω την απορια...αναφερομαι στα μπιφτεκια της αλυσιδας goodys που ακολουθουν την συγκεκριμενη διαδικασια (υπηρξα υπαλληλος-ψηστης) τα οποια φευγουν για πλακα...(εχουν την μεγαλυτερη ζητηση σε σχεση με τα αλλα)....αν καποια στιγμη παρετε hamburgers και δειτε οτι το μπιφτεκι ειναι ''σπασμενο'' ελαφρως στη μεση..ειναι γιατι το τσεκαρε ο ψηστης μην τυχον και εχει ακομα αιμα στο κεντρο του μπιφτεκιου... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Αλήθεια, μιας και υπάρχει πείρα εκ των έσω, ποιο είναι το προϊόν με τη μεγαλύτερη ζήτηση-κατανάλωση? Προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι μονομαχούν το club sandwich με το cheeseburger για την πρωτιά... :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Αλήθεια, μιας και υπάρχει πείρα εκ των έσω, ποιο είναι το προϊόν με τη μεγαλύτερη ζήτηση-κατανάλωση? Προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι μονομαχούν το club sandwich με το cheeseburger για την πρωτιά... :p tα οποια φευγουν για πλακα...(εχουν την μεγαλυτερη ζητηση σε σχεση με τα αλλα).... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Τα μπιφτέκια φέυγουν για πλάκα, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις όλα τα burgers και κάποια πιάτα όπως goody's grill, μερίδα μπιφτέκια κλπ. Εγώ δε μίλησα για "πρώτες ύλες", μίλησα για προϊόντα. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts