Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και στο Βόλο είχαν ανοίξει ένα μεγάλο McDonalds πριν από λίγα χρόνια και φέτος το κλείσανε! :p

Goodys forever! :D

Και στο Βόλο είχαν ανοίξει ένα μεγάλο McDonalds πριν από λίγα χρόνια και φέτος το κλείσανε! :p

Goodys forever! :D

Και στην θέση των MCdonalds είδα ότι έγινε κάποιο άλλο φαστφουντάδικο!

Εγώ πάντως προτιμώ Mcdonalds από Goodys!Στην Κατερίνη έχει 2Mcdonalds και 1Goodys!Άρα τα προτιμούν εδώ πέρα τα Mc.!

Και εγώ τα Goodies προτιμώ αλλα το έχουν παρακάνει τώρα τελευταία με τις τιμές τους!!

Απο την άλλη τα mcdonalds νομίζω ότι έχουν βελτιωθεί στην ποιότητα του φαγητού, και όσο για τις τιμές είναι πολύ μπροστά

Τελευταία δεν τρώω απο κανένα...κυρίως επειδή μου την έδωσε που τα goodies την έχουν δεί μονοπώλειο και μας κάνουν ότι θέλουν (mac έτρωγα σπάνια) :)

LOL Bayern7

gootsy φόρεμα

Έχω επισκευθεί Goodys σε πολλές πόλεις της χώρας μας και όλα έχουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης, γεύσης-ποιότητας και καθαριότητας (βέβαια σε ορισμένα goodys αν παραγγείλεις και κάτσεις εκεί στα φέρνουν στο τραπέζι σου - όταν δεν έχει κόσμο).

Τα McD μου δίνουν την αίσθηση της πλαστικούρας ενώ αρκετά εστατόρια τους είναι μέσα στη βρώμα :mad:

Στην Πάτρα το McD έκλεισε πριν κανά-δυό χρόνια αφού δεν είχε κόσμο ακόμη και το Σαββατόβραδο.

Η ψήφος μου πάει στα Goodys αν και δεν είμαι ευχαριστημένος με τις τιμές τους, ούτε με την κατάργηση του Richie :rolleyes:

Πάντως τα φαγητά που σερβίρουν οι δύο αλυσίδες δεν είναι πρέπει να προορίζονται για κανονική διατροφή αλλά για... "ψυχαγωγία" (δλδ τρως για την πλάκα σου) καθότι η ποιότητα δεν... :!:

Όσοι φαν του Queen στη Γλυφάδα περάσουν ποτέ από Πάτρα και τους έρθει λιγούρα για burger ας ψάξουν να βρουν το Mr Burger στην Αγίου Ανδρέου ;)

:!: High Voltage :!:

To Goody's GRILL to exei dokimasei kaneis;Aksizei;

Το δοκιμασα πριν λίγο καιρό. Πάρα πολύ καλό... ειδικά το "τετραγωνο" μπιφτεκάκι...

Εμένα όμως μου λείπει το Richie... :(

Στην Θεσσαλονίκη απ'όσο ξέρω έκλεισαν 2 McDonalds. Ένα στον Εύοσμο και ένα στην Πλ. Συντριβανίου. Συμφωνώ ότι η καθαριότητα στα McDonalds είναι χειρότερη από τα Goodys.

Όσο για το service, και μόνο που τα Goody's χρησιμοποιούν αληθινά πιάτα, μαχαιροπίρουνα κτλ για το φαγητό κάτι λέει.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Όσο για το service, και μόνο που τα Goody's χρησιμοποιούν αληθινά πιάτα, μαχαιροπίρουνα κτλ για το φαγητό κάτι λέει.

στα μακ ντοναλντς δεν εχουν πιατα κανονικα?πλαστικα δινουν?απο αυτα που οταν ημασταν στο δημοτικο ειχαν τα παρτυ που καναμε για να βαζουμε τα τυροπιτακια? :p

ρωταω γιατι στα μακ ντοναλντς εχω παει μονο μια φορα,και αυτη πριν απο πολααα χρονια...

FREAK_OF_NATURE said:
Euxaristh h atomosfaira sta goodys???

ti akribos enoeis?

Το περιβαλλον ειναι καθαρο,η μουσικη καλη.

Edited by DENIOR

Στην Θεσσαλονίκη απ'όσο ξέρω έκλεισαν 2 McDonalds. Ένα στον Εύοσμο και ένα στην Πλ. Συντριβανίου. Συμφωνώ ότι η καθαριότητα στα McDonalds είναι χειρότερη από τα Goodys.

Kαι ένα στην Όλγας έκλεισε.

στα μακ ντοναλντς δεν εχουν πιατα κανονικα?πλαστικα δινουν?απο αυτα που οταν ημασταν στο δημοτικο ειχαν τα παρτυ που καναμε για να βαζουμε τα τυροπιτακια? :p

ρωταω γιατι στα μακ ντοναλντς εχω παει μονο μια φορα,και αυτη πριν απο πολααα χρονια...

Βασικά μεσα στην συσκευασία τους τα δίνουν. Αν πχ πάρεις από τα Goodys club, στα ΜcDonalds θα στο σερβίρουν στην χάρτινη συσκευασία (αυτή για το σπίτι).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

και στα Goodies στην συσκευασία τα δίνουν εκτός αν πάρεις σαλάτα ή κάτι σπέσιαλ

πχ cheesberger, green, pita pita, Σάντουιτσ δεν δίνουν πιατάκι

Golden Special, κλπ δίνουν

re paidia mia aporia...otan trote se mac kai goodys meta apo mia ora ksanapeinate?h to pa8aino mono ego?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

re paidia mia aporia...otan trote se mac kai goodys meta apo mia ora ksanapeinate?h to pa8aino mono ego?

Δεν περναει μια ωρα, γιατι πολυ απλα δε χορταινω!!

Τα μακ στο κλαμπ, το οποιο ειναι πολυ ωραιο, δινουν πιατο κανονικο.

Ειναι σιγουρο αυτο?Πριν κατι μηνες που ειχα φαει το κλαμπ των Μακ ηταν σε χαρτινη συσκευασια... :confused:

Ειναι σιγουρο αυτο?Πριν κατι μηνες που ειχα φαει το κλαμπ των Μακ ηταν σε χαρτινη συσκευασια... :confused:

Εχω φαει 4 φορες μακ κλαμπ. Και οι 4 φορες στο καταστημα της Κατερινης, την τελευταια φορα που εφαγα (μεσα Σεπτεμβριου) μου το σερβιρανε σε πιατο, ολες τις αλλες σε χαρτινη συσκευασια :down:

Αληθεια, σας αρεσει το μακ κλαμπ? Εγω ισως το προτιμω απο των γκουντις γιατι σιγουρα εχει πιο ωραιες πατατες (πολυ βασικο) αλλα και πιο...γευστικη μαγιονεζα!

Βασικά τα γεύματα αυτά είναι σαν αφρός, πως είναι το μαλλί της γριάς ένα πράμα...

στα γκουντις αν φαω μακαροναδα οχι.αλλα επειδη συμηθως τρωω σαλατα απο το μπαρ,που μου αρεσουν πολυ,μετα απο λιγο πειναω,αλλα δεν εχει σημασια που ειναι γκουντις,σημασια εχει που ειναι σαλατα :D

κατι για τα μακ ντοναλντς..ειναι αληθεια οτι τροποποιησαν το μενου τους και τωρα προσφερουν και μηλα και γιαουρτι?η ισχυε μονο περυσι μετα την ταινια supersize me?

κατι για τα μακ ντοναλντς..ειναι αληθεια οτι τροποποιησαν το μενου τους και τωρα προσφερουν και μηλα και γιαουρτι?η ισχυε μονο περυσι μετα την ταινια supersize me?

Ναι αληθεια ειναι,αν και το γιαουρτι που ειναι μαλλον επιδορπιο θα το χαρακτηριζα & κακης ποιοτητας...οσο για το μηλο,ποιος θα παει σε φαστ-φουντ για να παραγγειλει...μηλο? :lol: