Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί μερικοί τα έχουν δει ως τσάμπα χέστρες και συμπεριφέρονται αναλόγως...
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

• 2 weeks later...
Iσως να επεσε σε περιπτωση.

Υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις οπως αυτη:

http://www.youtube.com/watch?v=ih-sPQc-OfQ

Φρέσκια φρέσκια σαλατίτσα και αράντιστη από τον κήπο! Τί άλλο θες?:p

Iσως να επεσε σε περιπτωση.

Υπαρχουν ομως και αλλες περιπτωσεις οπως αυτη:

http://www.youtube.com/watch?v=ih-sPQc-OfQ

Για φαντασου τι γινεται...

Φρέσκια φρέσκια σαλατίτσα και αράντιστη από τον κήπο! Τί άλλο θες?:p

Πεστα ντε!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω goodys ΓΙΑΤΙ θελω να τα σκαω στον Βγενοπουλο. . .:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παιδια πραγματικα ολα ειναι στην κυριολεξια σκουπιδια.Ειδικα Goodys και McDonalds!!!!!!!!Καλυτερα να πας να φας ενα απλο τοστακι παρα ολα τα αλλα!

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

Gia osous den exoun dei tin ereuna pou exei ginei apo enan amerikano dimosiografo o opoios etrwge gia ena mina sxedon kathe mera apo ta Mc Donalds k pws egine sto telos pou kontepse na dei na parei na noikiasei se dvd to SUPER SIZE ME .. Na to parete, eidika osoi exoun paidia...Pistepste me den tha thelisoun na ksanapatisoun se fast food..

Na to parete, eidika osoi exoun paidia...Pistepste me den tha thelisoun na ksanapatisoun se fast food..

Μην είσαι σίγουρη... Εγώ την ταινία την είδα με μικτή παρέα (αγόρια-κορίτσια), ήμασταν 6 άτομα και οι 2 είπαν ότι μετά από αυτή την ταινία τους άνοιξε η όρεξη!! Και συγκεκριμένα για ΜcDonalds!!

Το παράξενο, δεν είναι μόνο ότι είχαν όρεξη μετά από αυτό που είδαμε, αλλά ότι ποτέ στη ζωή τους δεν είχαν φάει McDonalds και τώρα ήθελαν να δοκιμάσουν!!

Πάντως, για να πούμε και μια αλήθεια, η ταινία ήταν ακραία. Ο τύπος πριν αρχίσει το "πείραμα", περπάταγε, πήγαινε στη δουλειά, έτρωγε υγιεινά (η γυναίκα του ήταν χορτοφάγος). Αφού ξεκίνησε να τρώει Mc, σταμάτησε να περπατάει νομίζω και τα έκανε όλα με το αυτοκίνητο...

Έτρωγε από το menu τα supersized burgers, colas κλπ, κι αυτό γινόταν επί καθημερινής βάσης! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τρώει μόνο mc κάθε μέρα. Ακόμα και φασολάδα να τρως κάθε μέρα, επί 30 μέρες, μεσημέρι και βράδυ, κάποια στιγμή θα αρρωστήσεις :p

By the way, έχει πάρει το μάτι κανενός, το Quarter Pounder; Το θρυλικό χάμπουργκερ που απαγορεύτηκε σε -κι εγώ δεν ξέρω- πόσες πολιτείες; :cool:

Destiny found.

Το εχω δει το ντοκιμαντερ,σοκαριστηκα αλλα στην τελικη οπως ειπε και

(treloparea) παραειναι ακραιο!Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να τρωει

καθε μερα μα καθε μερα αποκλειστικα γρηγορο φαγητο!Ο τυπος στην ταινια

ηθελε να αυτοκτονησει!Το μηνυμα ομως πιστευω το εδωσε!!!

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

Άραγε αυτές οι σαλάτες των goodys (που τις τιμαώ αρκετά συχνά) είναι καθόλου θρεπτικές?

Γιατί να μην είναι? Σαλάτα είναι. Εντάξει μην περιμένεις και βιολογικά λαχανικά αλλά δεν παύει να είναι μαρούλι, ντομάτα κτλ.;)

Ισα ισα που εχουν και 'extra' πρωτεινες!

Ναι φυσικά μόνο στα μαρούλια των Goodys μπορούν να βρεθούν σκουλίκια..:ninja:

By the way, έχει πάρει το μάτι κανενός, το Quarter Pounder; Το θρυλικό χάμπουργκερ που απαγορεύτηκε σε -κι εγώ δεν ξέρω- πόσες πολιτείες; :cool:

Απο θρεπτικα στοιχεια ομως αλλο τιποτα! :p

Το καλυτερο burger παντως το εχει ο Τουρκος!

Αμα φας δεν ξανατρως...:ninja:

:up:Goody's γιατί πιστεύω ότι είναι πιό υγιεινά.Για τα McDonald's έχουνε ακουστεί διάφορα....

:up:Goody's γιατί πιστεύω ότι είναι πιό υγιεινά.Για τα McDonald's έχουνε ακουστεί διάφορα....

gia ola exoune akoustei file mou ta xirotera pragmata kai gia goodys kai gia mac.alla emeis sinexizoume na trome se afta.kai ego exo dei se binteo skouliki stin salata tou goodys.ti paei na pei afto oti to mac einai kalitero?kai ta dio ta idia einai.

Το προβλημα δεν ειναι το σκουληκι,αυτο ειναι κατι που θα τυχει πολυ σπανια κ εγκειται σε πλυμελη καθαρισμο των λαχανικων σε ΕΝΑ καταστημα. Το προβλημα εντοπιζεται στα κρεατα,τα λαδια, τα πλαστικα ψωμια και τις κατεψυγμενες προτηγανισμενες πατατες.Και ακομα στη χωρα μας δεν εχουν δεχτει να πλενουν τα κοτοπουλα με χλωρινη..

.Και ακομα στη χωρα μας δεν εχουν δεχτει να πλενουν τα κοτοπουλα με χλωρινη..

Γιατί?Σε άλλες χώρες πλένουν τα κοτόπουλα με χλωρίνη???:wacko:

Για την ακριβεια χλωριωνουν το κοτοπουκο ωστε να καταστραφει καθε πιθανοτητα ζωντανου οργανισμου. ΗΠΑ κ εδω και λιγο καιρο Ε.Ε. εχει επιτραπει.

Ίσα-ίσα, στην ΕΕ έχει απαγορευτεί η εισαγωγή τους.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

ειχα μεινει σε αυτο:http://www.ant1online.gr/Society/General/Pages/20085/80a1e79f-35ce-4900-9c6d-361abcfb9d43.aspx

αλλα τελικα και ευτυχως για μας υπερισχυσε αυτο:http://www.e-tipos.com/newsitem?id=41191

σορυ για το off topic

• 2 months later...
Την Τετάρτη έφαγα mc donalds. Το δικό μου (mc chicken) μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Όπως και το quarter pounder που δοκίμασα λιγάκι. Έφτιαξε η ποιότητα ή εγώ πεινούσα;:p
Destiny found.

Την Τετάρτη έφαγα mc donalds. Το δικό μου (mc chicken) μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Όπως και το quarter pounder που δοκίμασα λιγάκι. Έφτιαξε η ποιότητα ή εγώ πεινούσα;:p

http://img134.imageshack.us/img134/9269/sighfj0.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/9269/sighfj0.jpg

Καλά καλά κύριε. Κοροϊδεύετε. Αλλά εγώ πιστεύω έντονα πως η ποιότητα στα Mc Donalds στο Ρέντη έφτιαξε. Είχα βέβαια χρόνια να φάω, αλλά δεν έχει να λέει κάτι αυτό.

Ίσως μας συμπάθησαν και μας έδωσαν τα καλά κομμάτια... τι να πω :p

Destiny found.