Cyberbob Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Πάντως ότι και να λέτε Cheese και πατάτες Deluxe στα mac είναι σταθερή αξία :p Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 εγω προτιμω goodies!μια φορα πηγα να φαω mc donalds&με το που μπηκα εφυγα γιατι κατι βρωμαγε!ελεος δηλαδη...τρωμε που τρωμε βρωμικο(&ναι ειναι ειτε λεγεται goodies ειτε mc donalds)τουλαχιστον ας μην το δειχνουνε!..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Τα Goodys επανέφεραν για κάποιον καιρό το πιάτο Richie και μετά το ξανακατήργησαν; Το είχε παραγγείλει ένας φίλος μου τον Αύγουστο, αλλά έκτοτε δεν το έχω ξαναδεί. Σας ενημερώνω ότι επανήλθε από χτες Δευτέρα σε δύο παραλλαγές: Star Richie mushroom και Star Richie barbecue! Έχει κάποιες διαφορές από το παλιό, όπως το ψωμάκι που τώρα είναι πιο μαλακό και οι πατάτες που έχουν άλλο σχήμα. Ακριβό αλλά χορταστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ασχετο!! αλλα τα Goodys εδω στην πολη μου κανουν delivery!! :blink: Παντου ισχυει αυτο!!?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Ναι, γνωρίζω πολλά Goodys στην Αθήνα που κάνουν παράδοση κατ'οίκον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ναι, γνωρίζω πολλά Goodys στην Αθήνα που κάνουν παράδοση κατ'οίκον. Δεν το κανουν ολα ομως. Αντε σιγα σιγα να γινει σε ολα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Βεβαια ολη η φαση εχει ενα (-).Ελαχιστη παραγγελια 10 ευρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 φιλτατε ρειβερ(το νικ σου μου θυμιζει τα δελτια του ευαγγελατου "μανα ρειβερ"-τωρα-) αν ειναι 2 ατομα μια χαρα κανουν λογαριασμο 10ε. μια μεριδα να παρεις με μπιφτεκι και μια κοκα κολα Χ δυο φορες το εφτασες το δεκαρικο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Και για να χορτασεις θες να δωσεις 10€ το ατομο. Νταβατζιλικι πλαστικο φαγητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 ΡΕ παιδια έμαθα ότι το κρέας των μακντοναλτς δεν ειναι απο ζώα, αλλα απο συνθετικό κρέας που μεγαλώνει με διάφορα που του βάζουνν...δηλαδη μια μάζα απο κρέας που μεγαλώνει....αηδιαστικο!!!! Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ναι είναι αλήθεια. Το αναλύσαμε διεξοδικά και καταλήξαμε ότι το επιβεβαιώνει και ο μπατζανάκης του τρίτου ξαδέρφου της Κούλας. Αντιθέτως των Goodies είναι από αγνό εντόπιο κρέας μόσχου, που το ταίζει γάλα με το μπιμπερό και το ταχταρίζει στα γόνατα του ο κυρ-μπάμπης στην ανω ραχουλα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Μην ακουτε αστικους μυθους..Αυτο που λες κανει μπαμ οτι ειναι urban legend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 φιλτατε ρειβερ(το νικ σου μου θυμιζει τα δελτια του ευαγγελατου "μανα ρειβερ"-τωρα-) αν ειναι 2 ατομα μια χαρα κανουν λογαριασμο 10ε. μια μεριδα να παρεις με μπιφτεκι και μια κοκα κολα Χ δυο φορες το εφτασες το δεκαρικο... ναι ομως..αν εισαι μονος σου τι κανεις?? γιατι αμα εισαι με αλλον..τι παλευεις με διαφεροτικο φαγητο. το nick σωστα το μαντεψες "μανα ρειβερ"!!! :nuke: :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 κοιτα σε αυτη την περιπτωση ντυνεσαι,και πας να τα παρεις απο εξω.. αλλα η γνωμη μου ειναι να παραγγειλεις για 2,και ας εισαι μονος σου..εγω οποτε φαω απο kfc,goodyw,macdonalds μετα κανα διωρο παλι πειναω,so... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 κοιτα σε αυτη την περιπτωση ντυνεσαι,και πας να τα παρεις απο εξω.. αλλα η γνωμη μου ειναι να παραγγειλεις για 2,και ας εισαι μονος σου..εγω οποτε φαω απο kfc,goodyw,macdonalds μετα κανα διωρο παλι πειναω,so... Και τρως μετα απο 2ωρο το γκουντις που ειχες παρει; Δεν παιζει :wacko: Απλα δεν τρωγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 οχι οι λαστιχενιες πατατες δε τρωγονται αλλα ενα χαμπουργκερακι το τρως...η σαντουιτσακι σε στυλ πρεμιερ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Εγω απο τα goodys μονο premier :food: και καμια φορα κανενα goodisimo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 αυτο το goodisimo ποιο ειναι;;; (το παιδικο γευμα μου ερχεται αλλα δε νομιζω...) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 αυτο το goodisimo ποιο ειναι;;; (το παιδικο γευμα μου ερχεται αλλα δε νομιζω...) μακαρονια ειναι..:food: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Παιδια εγω προσωπικα δεν τρωω ποτε απο τα Goodys και απο McDonalds γιατι ειναι στην κυριολεξια και τα δυο ειναι σπουπιδαριο!Καταρχην αυτα που λενε οτι το ενα ειναι ποιο ποιοτικο απο το αλλο δεν ισχυει!Και τα δυο χρησιμοποιουνε τις ποιο κατωτερες ποιοτητες!Απο την μια ειναι και λογικο αμα φανταστουμε ποσος κοσμος τα επισκεπτεται δεν μπορουνε να εχουνε συνεχος 1 ποιοτητας υλικα!Τωρα αμα πρεπει να φαω αναγκαστικα απο εξω θα φαω κανενα γυρο,οχι οτι αυτο ειναι καλυτερο και αυτο το ιδιο σ..το ειναι αλλα πιστευω ειναι προτιμοτερο!Για McDonalds κτλ ειχα διαβασει ενα αρθρο και ειλικρινα σιχαθηκα!Το σπιτικο φαγητο δεν συγκινεται με τιποτα!!!!Γνωμη μου!!!! Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Οντως και τα 2 ειναι gtp. Ασε που σου πουλανε αερα, δεν χορταινεις με τπτ! Οποτε καλυτερα γυρακι, αλλη σαβουρα και αυτο βεβαια αλλα τουλαχιστον νιωθεις οτι εχεις φαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Παιδια εγω προσωπικα δεν τρωω ποτε απο τα Goodys και απο McDonalds γιατι ειναι στην κυριολεξια και τα δυο ειναι σπουπιδαριο!Καταρχην αυτα που λενε οτι το ενα ειναι ποιο ποιοτικο απο το αλλο δεν ισχυει!Και τα δυο χρησιμοποιουνε τις ποιο κατωτερες ποιοτητες!Απο την μια ειναι και λογικο αμα φανταστουμε ποσος κοσμος τα επισκεπτεται δεν μπορουνε να εχουνε συνεχος 1 ποιοτητας υλικα!Τωρα αμα πρεπει να φαω αναγκαστικα απο εξω θα φαω κανενα γυρο,οχι οτι αυτο ειναι καλυτερο και αυτο το ιδιο σ..το ειναι αλλα πιστευω ειναι προτιμοτερο!Για McDonalds κτλ ειχα διαβασει ενα αρθρο και ειλικρινα σιχαθηκα!Το σπιτικο φαγητο δεν συγκινεται με τιποτα!!!!Γνωμη μου!!!! συμφωνω απολυτα εχει κανενα χρονο που εχω να φαω τετοιου ειδους φαγητα. παλια goody's ετρωγα και εγω ενα αρθρο στην εφημεριδα διαβασα και τα εκοψα:wacko: μηπως διαβασαμε το ιδιο σε εφημεριδα θεσσαλονικης το διαβασα Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 οχι οι λαστιχενιες πατατες δε τρωγονται αλλα ενα χαμπουργκερακι το τρως...η σαντουιτσακι σε στυλ πρεμιερ Αμα πεινάς τα πάντα τρως. Έχω φάει Goodys Grill της προηγούμενης μέρας που ήταν ανοιχτό κιόλας πάνω σε κομοδίνο;p Γεύση δεν υπήρχε πάντως. Σαν να είχε εξατμιστεί ένα πράγμα;p Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Για τον γυρο δεν θα σου πω τι ακουσα..Δεν προκειται να ξαναφας οπως δεν ξαναφαγα κι εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 οχι οι λαστιχενιες πατατες δε τρωγονται αλλα ενα χαμπουργκερακι το τρως...η σαντουιτσακι σε στυλ πρεμιερ Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο κακής ποιότητας οι πατάτες των Goodys. Πλέον, είναι πράγματι πολύ πλαστικές και καθόλου νόστιμες. Μάλιστα, έχω αρχίσει να προτιμώ τις πατάτες των McDonalds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts