kostakiss Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 poia einai ta sigomatika paidia??pes mas okapi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Αυτα σαν βουναλακια που εχουμε κατω ακριβως απο τα ματια ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 posa cm apo ta matia giati egw den blepw na exw kanena bounalaki.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 τα μονα κοκκαλα που υπαρχουν κατω απο τα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Καλα, ενταξει βρε. Την μυτη και το μετωπο ουτε εγω το ξυριζω :lol: :w00t: :D . Σοβαρα τωρα. Που δεν ξυριζεσαι; Sta magoyla den ksyrizomai akoma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Εγώ λόγω δουλείας ξυρίζομαι καθημερινα εκτος σαββατου και κυριακής εδω και 6 χρονια απο τα 17 μου. Ο ποιο καλος συνδιασμός μέχρι τώρα ειναι : Mach 3 Αφρός NoxZema (κοκκινος) After shave : Kenzo Homme(Ασπρο μακρύ μπουκαλάκι) Ειδικα το τελευταιο ειναι λιγακι ακριβο αλλα ειναι το μονο που στην αρχη μαλακωνει το δερμα αλλα παρολα αυτα δεν το κανει λιπαρο αλλα σφιχτο. Στην αρχη το ειχα παρει λογω αρώματος αλλα τώρα ειδα οτι πραγματικα οτι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εγώ θέλω απλώς να αφήνω συνέχεια 2-3 χιλιοστά τρίχα..τι με συμφέρει περισσότερο, να πάρω έναν beard trimmer, ή κάποια κουρευτική; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Να ρωτισω και εγω κατι; Ερχετε η εποχη που θα πρεπει να ξυριστω (εχω μαζεψει πολυ χνουδι και σε αρκετα συμια ειναι κανονικες τριχες μεχρι και 5-6 εκατοστων) αλλα δεν θελω να ξυριστω απο τοσο μικρη ηλικια γιατι οταν φτασω 40 το δερμα μου θα ειναι σκληρο και τα γενια θα γυριζουν προς τα μεσα και θα ποναω απο οτι μου λενε. Ειναι αλιθεια αυτα; Μηπος υπαρχει καπιος τροπος περα απο το ξυρισμα; Η μηχανες θα κανουν καπια διαφορα; Σε τι τιμες κειμενονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 βεαρδ τρίμερ ;) χρησιμοποιώ εγώ. Ρυθμίζονται ακόμα και για ελάχιστα χιλιοστά απο το δέρμα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Συμβουλη για οσους εχουν υπερευαισθητα δερματα. Στα MasticShop, κυκλοφορει ενα after shave balm για ανδρες, με το οποιο δεν εχεις κανεναν απολυτως ερεθισμο. Δοκιμασμενο απο εμενα προσωπικα, εχοντας δερμα υπερ-υπερευαισθητο. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ksyrafakia apo thn Wilkinson exei dokimasei kaneis;Pos sas fainontai. Rotao giati ta Bic me treis lepides,poy xrhsimopoioysa synhthos,den me exoyn afhsei ikanopoihmeno... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Denior: είχα εγώ ένα Wilkinson με λεπίδα που βγαίνει. Αγόρασα ένα πακέτο με το ξυραφάκι [3 λεπίδες, πολύ όμορφο :lol:] που έχει και βάση. Στο πακέτο είχε και αφρό ξυρίσματος και balm. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ξυραφάκι ΒΙC CLASSIC λευκό. Το φτηνότερο και καλύτερο ξυραφάκι της αγοράς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 mach 3 for ever!! ποτε δεν ειχα προβλημα στο ξυρισμα ερεθισμους κτλ και σχεδον παντα κοντρα ξυριζομαι. και after shave gillete Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Να ρωτισω και εγω κατι; Ερχετε η εποχη που θα πρεπει να ξυριστω (εχω μαζεψει πολυ χνουδι και σε αρκετα συμια ειναι κανονικες τριχες μεχρι και 5-6 εκατοστων) αλλα δεν θελω να ξυριστω απο τοσο μικρη ηλικια γιατι οταν φτασω 40 το δερμα μου θα ειναι σκληρο και τα γενια θα γυριζουν προς τα μεσα και θα ποναω απο οτι μου λενε. Ειναι αλιθεια αυτα; Μηπος υπαρχει καπιος τροπος περα απο το ξυρισμα; Η μηχανες θα κανουν καπια διαφορα; Σε τι τιμες κειμενονται; Δεν ξερω κανεναν που να μην του εχουν πει αυτα που λενε και εσενα. Αμα οντως εχεις τριχες 5-6 εκατοστα πρεπει να σαι παντως παιδι θαυμα..Ουτε οι παπαδες δεν εχουν τετοια γενια που λεει ο λογος. Αν δεν θες να ξυριστεις και θελεις να απαλαχτεις απο τις τριχες παρε κανα πολυ λεπτο ψαλιδακι σαν αυτα των νυχιων και κοψε τις τριχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 mach 3 for ever!! ποτε δεν ειχα προβλημα στο ξυρισμα ερεθισμους κτλ και σχεδον παντα κοντρα ξυριζομαι. και after shave gillete To idio opos ke esi, alla pote kontra ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Gillete M3 Power. Το καλύτερο από όλα της Gilette. Αφρός ξυρίσματος και after shave από Lancome. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Δεν ξερω κανεναν που να μην του εχουν πει αυτα που λενε και εσενα. Αμα οντως εχεις τριχες 5-6 εκατοστα πρεπει να σαι παντως παιδι θαυμα..Ουτε οι παπαδες δεν εχουν τετοια γενια που λεει ο λογος. Αν δεν θες να ξυριστεις και θελεις να απαλαχτεις απο τις τριχες παρε κανα πολυ λεπτο ψαλιδακι σαν αυτα των νυχιων και κοψε τις τριχες Καλα 5-6 εκατοστα ειναι η πιο μεγαλες, σε μερικα σημια ειναι ακομα χνουδι. Τελικα μου τα πειρε ο κουρεας με την μηχανη. Αλλα δεν μπορω παντα να πηγενω στονκουρεα. Το ψαλιδι καλη λυση αλλα αφινει πισω αρκετη τριχα πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Gillete M3 Power. Το καλύτερο από όλα της Gilette. Αφρός ξυρίσματος και after shave από Lancome. Τι διαφορα εχει απο απλη mach 3 ρε παιδια; το οτι δονειται κανει διαφορα δηλαδη ; πιο πολυ κινηση για να εχεις την ψευδαισθηση οτι εχεις ηλεκτρικη το βλεπω..δεν εχω δοκιμασει αλλα αντι για αυτην θα προτιμουσα πιθανον την 4πλη Wilkinson... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Mach3 απο ξυριστική και λάδι ξυρίσματος απο Issey Miyaki η τελειότητα :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Εγω πηρα μια philips ξυριστικη μηχανη..αλλα τιποτα δεν με ξυριζε..και εδωσα 120 ευρω, και γυρισα στα παλια mach 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 παιδια μια ερωτηση,υπαρχει κατι που να το βαζουμε στο προσωπο πριν το ξυρισμα ωστε να μαλακωνει καπως τα γενια και να εναι πιο ευκολο και πιο αποτελεσματικο το ξυρισμα σε αυτους που εχουν πολυ σκληρα γενια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 παιδια μια ερωτηση,υπαρχει κατι που να το βαζουμε στο προσωπο πριν το ξυρισμα ωστε να μαλακωνει καπως τα γενια και να εναι πιο ευκολο και πιο αποτελεσματικο το ξυρισμα σε αυτους που εχουν πολυ σκληρα γενια? Αυτό το σκοπό έχει ο αφρός ;) Απλώς θα πρέπει να κάνεις "μασαζ" αρκετή ώρα τον αφρό στο πρόσωπο σου και να δεις ότι θα μαλακώσουν τα γένια ;) Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Mach 3 + αφρο Nivea, αν και προ στρατου προτιμουσα την κρεμα και το πινελο.;) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Einai aparaithto na xrhsimopoio AFTER SHAVE meta to ksyrisma; Pros to paron den exo dokimasei na xrhsimopoihso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts