dane Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (28 Νοέ. 2004 , 10:29) Ασχετο η Mach3 Turbo τι απατη! Τι διαφορα έχει βρε σεις απο την απλή;; pantos den sou ere8izi poli to derma opos ta bic i opiadipote alo ksirafaki Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Me ksirafaki ksirizomai an kai eimai 14 xronon exo ligo moustaki... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Εγώ ξυρίζομαι απατή 2 ερα γυμνάσιου !χρησιμοποιώ mach3 και συνήθως τον maxima το πράσινο … το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα σπυράκια στο λαιμό αλλά και κόψιμο στο σαγόνι! Εάν το κάνω πολύ απαλά δεν ξυρίζεται καλά και για να ξυριστεί καλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοπώ … :blink: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Me ksirafaki asfalos...GILETTE me dio lepides.Poli kalo ksirisma,eidika stin kontra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (28 Νοέ. 2004 , 13:14) Tώρα βγάλανε και με 4 λεπίδες. Σε λίγο θα φτάσουμε στις 10 λεπίδες... Καλά... Όταν είδα ότι βγάλανε με 4 λεπίδες θυμήθηκα... τα ρεκόρ του Μπούμπκα. :wacko: Ο άνθρωπος πήγαινε "μισό μέτρο" ψηλότερα στις προπονήσεις αλλά ανέβαζε το ρεκόρ πόντο-πόντο για ευνόητους λόγους... Χρειαζόταν αλήθεια μεγάλη επιστημονική έρευνα για να κάνουν τα... 3-4??? Τώρα θα βγει και η Gilette με το ίδιο προϊόν και οι λεπίδες θα πολλαπλασιάζονται μέχρι να βγάλουν την κρέμα που θα καταργεί το ξύρισμα! :eek: :) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα... και θέλω να απολαμβάνω τις "βαρετές" καθημερινές ανάγκες... Σαπούνι: Sandalwood από την Crabtree&Evelyn Πινέλο: Kings (ναι η τρίχα ασβού δεν βρωμάει) Ξυραφάκι: Solingen (the best German Steel) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (27 Νοέ. 2004 , 22:53) Palia ksirizomoun me aplo BIC. Ligous mines argotera to girisa se MACH 3, meta se MACH 3 TURBO, kai prin ena xrono pira mia Philips Philishave Coolskin HQ7780 kai isixasa mia kai kali apo erethismous/spirakia... http://www.shavercentre.com/philips_hq7780.html Κανει καλη δουλεια αυτη η μηχανη?? Ποσο χρονων εισαι και την χρησιμοποιεις?? Ποση ωρα σου παιρνει για να ξυριστεις?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 σε ποιό σημείο του σώματος αναφερόμαστε? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (29 Νοέ. 2004 , 16:21) σε ποιό σημείο του σώματος αναφερόμαστε? :whistle: Aπαπα αισχρη!! :p .Για το προσωπο φυσικα! :D Τι νομιζες? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (29 Νοέ. 2004 , 16:21) σε ποιό σημείο του σώματος αναφερόμαστε? :whistle: :whistle: Σε όλα!!! :p :p :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (29 Νοέ. 2004 , 16:28) Aπαπα αισχρη!! :p .Για το προσωπο φυσικα! :D Τι νομιζες? :o ε... τότε δεν μπορώ να απαντήσω! δεν ξυρίζουμε τίποτα στο πρόσωπο εμείς... επίσης το κερί δεν είναι μέθοδος... ξυρίσματος αλλά αποτρίχωσης καθώς αφαιρεί την τρίχα απο τη ρίζα (ξεριζώνει) και δεν κόβει! τσκ τσκ τσκ μη λεμε ανακρίβειες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (29 Νοέ. 2004 , 15:32) ε... τότε δεν μπορώ να απαντήσω! δεν ξυρίζουμε τίποτα στο πρόσωπο εμείς... επίσης το κερί δεν είναι μέθοδος... ξυρίσματος αλλά αποτρίχωσης καθώς αφαιρεί την τρίχα απο τη ρίζα (ξεριζώνει) και δεν κόβει! τσκ τσκ τσκ μη λεμε ανακρίβειες! :D Αυτά παθαίνεις άμα μεγαλώνεις στην Αθήνα! Και βέβαια είναι μέθοδος ξυρίσματος το κερί, αφού τις ξυριζούνι τις τρίχις! Mach3 και γω, και αφρο ό,τι να'ναι. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VassiliosAthens Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Ηλεκτρική ξυριστική μηχανή Philips Philishave για το πρόσωπο... Κερί veet και αποτριχωτική κρέμα veet για άλλα σημεία του σώματος. After shave αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ αυτό της σειράς masculine D&G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 :blink: :blink: :wacko: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (29 Νοέ. 2004 , 16:32) ...δεν ξυρίζουμε τίποτα στο πρόσωπο εμείς... Πολλές πάντως θα έπρεπε... Έχω μια θεία που έχει κάνει τη bic... αυτό που είναι σήμερα Και για να μείνω στο θέμα, χρησιμοποιώ Shick Injector με μονή λεπίδα, σε συνδυασμό με έτοιμο αφρό, κατάλοιπο της βιασύνης που χρειάζοταν σε άλλες εποχές, που σε 5 λεπτά έπρεπε να είμαι "πλυμένος/ξυρισμένος" :mad:. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να αλλάξω μηχανή, αφού μου τελειώνουν τα ανταλλακτκά και πολύ δύσκολα βρίσκω πλέον. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ ξυραφάκια Mach 3 Turbo (Έχω κάνει 2 αποτυχημένες απόπειρες με ξυριστικές μηχανές στο παρελθόν. Μια πριν 12 περίπου χρόνια και μια πριν από 2. Εμένα τουλάχιστον δε μου ταιριάζουν :(). Τα ξυραφάκια τα αλλάζω στις 2-3 (το πολύ-πολύ 4) φορές. Μετά απ' αυτό το ξύρισμα γίνεται ταλαιπωρία. Από τους διάφορους αφρούς που έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ ότι ο καλύτερος είναι ο αφρός του Κορρέ και υπάρχει μόνο στα φαρμακεία. Ε, και η τιμή του είναι κάπως φαρμακείο :p αλλά το πρόσωπό μου το αξίζει! Αυτά. :) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkandir (30 Νοέ. 2004 , 11:25) Εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ ξυραφάκια Mach 3 Turbo (Έχω κάνει 2 αποτυχημένες απόπειρες με ξυριστικές μηχανές στο παρελθόν. Μια πριν 12 περίπου χρόνια και μια πριν από 2. Εμένα τουλάχιστον δε μου ταιριάζουν :(). Τα ξυραφάκια τα αλλάζω στις 2-3 (το πολύ-πολύ 4) φορές. Μετά απ' αυτό το ξύρισμα γίνεται ταλαιπωρία. Από τους διάφορους αφρούς που έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ ότι ο καλύτερος είναι ο αφρός του Κορρέ και υπάρχει μόνο στα φαρμακεία. Ε, και η τιμή του είναι κάπως φαρμακείο :p αλλά το πρόσωπό μου το αξίζει! Αυτά. :) Καλησπέρα. Φίλε αυτός ο αφρός κάνει πράγματι δουλειά? Γιατί έχω πολύ ευαίσθητο πρόσωπο και προσωπικά το οικονομικό με αφήνει αδιάφορο... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (30 Νοέ. 2004 , 14:57) Καλησπέρα. Φίλε αυτός ο αφρός κάνει πράγματι δουλειά? Γιατί έχω πολύ ευαίσθητο πρόσωπο και προσωπικά το οικονομικό με αφήνει αδιάφορο... Ευχαριστώ πολύ Στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αφρός αλλά κρέμα ξυρίσματος. Χρησιμοποιείται όμως όπως ο αφρός. Τουλάχιστον για το δικό μου δέρμα, που είναι αρκετά ευαίσθητο, είναι ότι πρέπει. Μάλιστα κάποιες φορές δεν είχα πρόβλημα που δεν έβαλα after shave, ενω αυτό παλιότερα θα ήταν αδιανόητο για μένα. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. Σίγουρα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. :) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Mach 3 Turbo...Η ηλεκτρικη η Braun δεν με βολεψε...Εκαν το λαιμο μου κωλο μαϊμους..Το ξυραφι εχει τελεια αισθηση και κανει και peeling...Ρε παιδια λετε να βγει 4πλη λεπιδα για το ξυραφι Mach 3 ? Μην πειτε οτι λεω χαζομαρες..Ενα φιλος που εχει μια Mach Sensor χρησιμοποιει 3πλη λεπιδα...Μαλιστα την δινουν μαζι με αλλες 4 διπλες ως δειγμα ή κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Δεν ξερω αν θα βγει Mach3 με 4 λεπιδες, αλλα εδω και κανενα εξαμηνο, εχει Gillete Μ3 Power στην Αμερικη. Ειναι η Mach3 με μια μπαταρια στη λαβη του ξυραφιου και δονει τη λεπιδα για να κοβει καλυτερα πανω στο δερμα... more info στο Ιντερνετ! ;) ποτε θα το δουμε Ελλαδα, αγνωστο. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 ( 2 Δεκ. 2004 , 00:23) Δεν ξερω αν θα βγει Mach3 με 4 λεπιδες, αλλα εδω και κανενα εξαμηνο, εχει Gillete Μ3 Power στην Αμερικη. Ειναι η Mach3 με μια μπαταρια στη λαβη του ξυραφιου και δονει τη λεπιδα για να κοβει καλυτερα πανω στο δερμα... more info στο Ιντερνετ! ;) ποτε θα το δουμε Ελλαδα, αγνωστο. :eek: :eek: :eek: Ξυραφακι-δονητης ενα πραμα; :worry: Δεν παμε καλαααα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 wraia ine i mach 3 power makari na tin vlepame elada, poli epanastatiki an kai opws ida exei akriva adalaktika, gyrw sta 9 eyrw opote exw dilima an tha pw ston brother na tin ferei apo agglia Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Εγώ πάντως θα ήθελα να τα δοκιμάσω. Συνήθως η Gillette κάνει αρκετές βελτιώσεις. Όπως και να 'χει, θα έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες... :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 γιατί??? Δονείται και η λαβή??? :lol: :lol: :lol: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 H Gillette einai polu kali! Nomizw pws o kaluteros afros einai Gillette series gel! Vrika tin ygeia mou.........:) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts