DrNick Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Λίγο άσχετο, αλλά οι trimmer ξυριστικές αφήνουν μερικές φορές γραμμές αν τις πιέσεις λίγο παραπάνω στο δερμα... Υπάρχει μήπως κάποια μηχανή / κανένα κόλπο ώστε να μη μενουν γραμμές ....? Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Λίγο άσχετο, αλλά οι trimmer ξυριστικές αφήνουν μερικές φορές γραμμές αν τις πιέσεις λίγο παραπάνω στο δερμα... Υπάρχει μήπως κάποια μηχανή / κανένα κόλπο ώστε να μη μενουν γραμμές ....? επισης εχεις να προτινεις καποια καλη trimmer μηχανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ξυριζόμουνα χρόνια με ξυραφάκι - τελευταίο το M3 Power της Gillette - αλλά εδώ και δύο μήνες το "γύρισα" σε μια Philishave για πιο έυκολο και γρήγορο ξύρισμα. Ειδικά το πρωϊ, η διαφορά είναι μεγάλη... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ πριν λίγες μέρες αγόρασα την M3 Power.Στην αρχή είναι παράξενη η αίσθηση με την δόνηση,αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και συνηθίζεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 τις αποτριχωτικές ταινίες VEET για άντρες,τις έχει δοκιμάσει κανένας? πονάνε λιγότερο και καλά από το κερί το κλασικό? αλλά λέει ότι δεν κάνουν για στήθος, τότε γιατί το βγάλανε,για τα πόδια?πανε καλά.. δηλαδή αν τις χρησιμοποιήσω στο στήθος,και κοιλιά, τι θα πάθω? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 τις αποτριχωτικές ταινίες VEET για άντρες,τις έχει δοκιμάσει κανένας? πονάνε λιγότερο και καλά από το κερί το κλασικό? αλλά λέει ότι δεν κάνουν για στήθος, τότε γιατί το βγάλανε,για τα πόδια?πανε καλά.. δηλαδή αν τις χρησιμοποιήσω στο στήθος,και κοιλιά, τι θα πάθω? :blink: τις εχω χρησιμοποιησει εγω. δεν πονας παρα πολυ. απλα ισως μετα να κοκκινισει το δερμα, τιποτα αλλο. τις εκανα μονο στα ποδια, γιατι μονο εκει εχω τριχες, χαχαχα. οποτε δεν ξερω για στηθος. αλλα θα σου προτινα, αν θες να κανεις κοιλια και στηθος, να παρεις το gel/κρεμα της VEET for MEN που την αφηνεις επανω στο δερμα για το ΠΟΛΥ 6 λεπτα, παραπανω δεν κανει, και μετα με νερο θα φυγουν. πολυ απλο! αλλα δεν κραταει 4 βδομαδες οπως η ταινιες. παρα μονο 3-4 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 τις εχω χρησιμοποιησει εγω. δεν πονας παρα πολυ. απλα ισως μετα να κοκκινισει το δερμα, τιποτα αλλο. τις εκανα μονο στα ποδια, γιατι μονο εκει εχω τριχες, χαχαχα. οποτε δεν ξερω για στηθος. αλλα θα σου προτινα, αν θες να κανεις κοιλια και στηθος, να παρεις το gel/κρεμα της VEET for MEN που την αφηνεις επανω στο δερμα για το ΠΟΛΥ 6 λεπτα, παραπανω δεν κανει, και μετα με νερο θα φυγουν. πολυ απλο! αλλα δεν κραταει 4 βδομαδες οπως η ταινιες. παρα μονο 3-4 μερες. ξέρω για τη κρέμα,αλλά θα προτιμούσα κάτι που να κρατάει περισσότερο,και οικονομικά δεν συμφέρει η κρέμα.Ουσιαστικά τις "καίει" επιφανειακά.. γι'αυτό λέω για τις ταινίες,αν και τη κοκκινίλα το ξέρω ότι θα την έχω(ελπίζω για καμιά μέρα)τίποτ'άλλο χειρότερο ερεθισμό δεν θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 εγω στην θεση σου, δεν θα εβαζα ταινιες με κερι στην κοιλια και σε αλλα ευαισθητα σημεια. γιατι δεν δοκιμαζεις να ζεστανεις κερι? οχι σε μορφη ταινιας. κατι σαν χαλαουα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 μα σχεδόν το ίδιο δεν είναι?απλά οι ταινίες είναι έτοιμες,και υποτίθεται θα πονάνε λιγότερο.. anyway,θα δοκιμάσω ίσως και ότι βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ερωτήσεις για τις μηχανές: α) κάνουν βαθύτερο ξύρισμα σε σχέση με το ξυραφάκι? β) μπορείς να τις χρησιμοποιείς συχνά,έστω μέρα παραμέρα? Με τα ξυραφάκια θελει τουλαχιστον 2-3 μερες να περασουν για να τα κοψει καλα χωρις ερεθισμούς. γ) υπαρχει κανα online shop ελληνικο που να εχει για να ριξω μια ματια σε τιμες κ προοιοντα? Ευχαριστω (κ γενικα γνωμες κ προτασεις ευπροσδεκτες) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ερωτήσεις για τις μηχανές: α) κάνουν βαθύτερο ξύρισμα σε σχέση με το ξυραφάκι? β) μπορείς να τις χρησιμοποιείς συχνά,έστω μέρα παραμέρα? Με τα ξυραφάκια θελει τουλαχιστον 2-3 μερες να περασουν για να τα κοψει καλα χωρις ερεθισμούς. γ) υπαρχει κανα online shop ελληνικο που να εχει για να ριξω μια ματια σε τιμες κ προοιοντα? Ευχαριστω (κ γενικα γνωμες κ προτασεις ευπροσδεκτες) Εγω με ξυραφακι ξυριζομαι μερα παρα μερα χωρις κανενα προβλημα :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Kαι κανει βαθυ ξυρισμα? Δεν ξερω ειναι αναλογα κ στην...τριχα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ερωτήσεις για τις μηχανές: α) κάνουν βαθύτερο ξύρισμα σε σχέση με το ξυραφάκι? β) μπορείς να τις χρησιμοποιείς συχνά,έστω μέρα παραμέρα? Με τα ξυραφάκια θελει τουλαχιστον 2-3 μερες να περασουν για να τα κοψει καλα χωρις ερεθισμούς. γ) υπαρχει κανα online shop ελληνικο που να εχει για να ριξω μια ματια σε τιμες κ προοιοντα? Ευχαριστω (κ γενικα γνωμες κ προτασεις ευπροσδεκτες) Γεια. Για το προσωπο μου χρησιμοποιω την Philips Cool, γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορη απο το κλασσικο ξυραφακι και δεν χρειαζεσαι αφρο. Προμηθευεσαι απο Κοτσοβολο, κτλ απ' εκει που την πηρες, κατι φακελακια με τζελ (αντι για αφρο) που μπαινει μεσα στην μηχανη, και ενω ξυριζεσαι βγαινει μονο του. α) οχι δεν κανουν βαθυτερο ξυρισμα, αλλα ειναι πιο γρηγορη σαν διαδικασια β) δεν σε κοβει με-τι-πο-τα η μηχανη. θελει τρομερη προσπαθεια, και καθε μερα μπορεις γ) google.com.gr ψαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ηδη εχω δει μερικα στο site της philips και της braun (η οποια δεν εχει ελληνικο site κι ετσι δεν ξερω τι εχει στην δικη μας αγορα) Κατι ακομα, τα ανταλλακτικα καθε ποσες φορες χρειαζονται αλλαγη κ ποσο περιπου κοστιζουν? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ας μου απαντησει μια γυναικα κατα ποσο αποτελεσματικη ειναι μια αποτριχωτικη μηχανη της BRAUN στα ποδια; Σιγουρα η τριχοφυια στα γυν. ποδια ειναι μηδαμινη απ'οτι στα ανδρικα αλλα θα ηθελα να μαθω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ας μου απαντησει μια γυναικα κατα ποσο αποτελεσματικη ειναι μια αποτριχωτικη μηχανη της BRAUN στα ποδια; Σιγουρα η τριχοφυια στα γυν. ποδια ειναι μηδαμινη απ'οτι στα ανδρικα αλλα θα ηθελα να μαθω. επειδη γνωριζω γι'΄αυτες τις μηχανες. ΔΕΝ κανουνε δουλεια. το trimming ειναι βλακειες. αλλου θα στο παιρνει πολυ αλλου λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Η ξυριστική μηχανή προκαλεί ερεθισμούς όπως το ξυραφάκι; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Η ξυριστική μηχανή προκαλεί ερεθισμούς όπως το ξυραφάκι; αν μιλας για το προσωπο. ναι, αλλα ΜΟΝΟ την πρωτη φορα, μεχρι να συνηθισει το δερμα σου μην ξεχνας το after-shave! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Εγω με ξυραφακι ξυριζομαι μερα παρα μερα χωρις κανενα προβλημα :confused: Το ίδιο κάνω κι εγώ,συνήθως. Ωστόσο κάποιοι ερεθισμοί εμφανίζονται μετά από κάθε ξύρισμα,ειδικά όταν ξυρίζω κόντρα την περιοχή πάνω από το σαγόνι και το στόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keptscrap Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Το ίδιο κάνω κι εγώ,συνήθως. Ωστόσο κάποιοι ερεθισμοί εμφανίζονται μετά από κάθε ξύρισμα,ειδικά όταν ξυρίζω κόντρα την περιοχή πάνω από το σαγόνι και το στόμα. loipon k egw pou ime 15 etwn me mach 3 turbo ksurizomai kai den exw kanena apolitws provlima..opote ine poli kali..kai voliki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 kai ego me mach 3 turbo xirizomai kai eimai 15 xronon kai den exo erethismous kai tetoia mono tin proti fora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Για ανετο και χωρις πληγες ξυρισμα,προτεινω ενα καλο πλυσιμο του προσωπου με ζεστο νερο,πριν το ξυρισμα. Ανοιγουν οι ποροι και το ξυρισμα ειναι πιο ευκολο. Τουλαχιστον οσα χρονια ξυριζομαι ετσι,δεν ειχα προβληματα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εγω ξυριζομαι με μια μηχανη Philips και δεν εχω κανενα προβλημα ερεθισμων, μονο οτι δεν περνει αρκετα της τριχες αλλα αμα χρησιμοποιησω ξυραφακι θα αγριεψουν ακομα περισσοτερο η τριχες και δεν θελω ακομα. οσο το καθυστερισω τοσο το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Για ανετο και χωρις πληγες ξυρισμα,προτεινω ενα καλο πλυσιμο του προσωπου με ζεστο νερο,πριν το ξυρισμα. Ανοιγουν οι ποροι και το ξυρισμα ειναι πιο ευκολο. Τουλαχιστον οσα χρονια ξυριζομαι ετσι,δεν ειχα προβληματα. To Θέμα ειναι που θα βρεις ζεστό νερό. 5:45 το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 To Θέμα ειναι που θα βρεις ζεστό νερό. 5:45 το πρωί. Ριξε καμια σφαλιαρα μπας και ζεσταθει το προσωπο σου.:lol: Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts