fonzi Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Παιδιά συγνώμη που δεν διάβασα όλα τα μηνύματα και πιθανόν κάτι να επαναλάβω... Ξέρετε που μπορώ να βρω στο κέντρο ανταλλακτικές κεφαλές για την philips (την αδιάβροχη με τις 3 κεφαλές που παίρνει εσωτερικά τη νιβέα). Επίσης να πω ότι πριν πολλά χρόνια είχα βρει μιά λοσιόν που έλεγε ότι είναι για πριν το ξύρισμα με ηλεκτρική και πράγματι έκανε φοβερή δουλειά. Νομίζω williams. Την έχετε δει κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Fabo σαφώς και δε σε θεωρώ Ευαγγελάτο... Το είδες, νομίζω, και από το "στυλ" του ποστ μου. Δεν ειρωνευόμουν κανέναν, σωστά; ;) Αυτό που λέω είναι ότι απλά δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε. Και κατά βάση το βρίσκω και λίγο ετερόχρονο. Τι εννοώ; Δηλαδή ξαφνικά τώρα μάθαμε ότι τα καλλυντικά έχουν μέσα χημικά; Τόσα χρόνια τι νομίζαμε δηλαδή; Όσον αφορά σε αυτό με τις εταιρείες παραγωγής των αφρών, καλλυντικών κτλ. Δεν είπα ότι τις εμπιστεύομαι κι ότι πιστεύω ότι θέλουν να περιποιούνται τον καταναλωτή. :X Αυτό που είπα είναι ότι όταν χρησιμοποιούν μια επικίνδυνη χημική ουσία δεν τη βάζουν μέσα με το κιλό και όπως να'ναι, γιατί θα σκοτώσουν κόσμο επιτόπου. Σαφώς υπάρχει κίνδυνος, μετά από μακροχρόνια και συνεχή χρήση. Π.χ. αν ανοίξουν ένα κουτάκι αναψυκτικού και πουν "η συνταγή τώρα λέει διοξείδιο του άνθρακα" δεν παίρνουν το μπουκάλι και ρίχνουν μέσα καθαρό διοξείδιο!!! Θα μας στείλουν στα θυμαράκια!;) Όμως... τα τσιγάρα; Πολλοί λένε ότι "θα κάνω μόνο 5 - 6 το μήνα...". Το τσιγάρο εκτός από τα γνωστά νικοτίνη και πίσσα, περιέχει και μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο. Ακόμα κι ένα τσιγάρο έχει αρνητική επίπτωση στον άνθρωπο. Επίσης και το παθητικό κάπνισμα. Πρέπει να το παρουμε απόφαση πως τίποτα δεν είναι αθώο πια. Ακόμα και τα φρούτα από τη λαϊκή αγορά, που δε μας μοιάζουν καθόλου βιομηχανοποιημένα, είναι τίγκα στο φώσφορο. Πλέον όλα τα προϊόντα είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να δίνουν μέγιστο κέρδος στο big boss και μόνο. Δεν εννοώ "χαλαρώστε και τρώτε/πίνετε ό,τι βρίσκετε, είμαστε καταδικασμένοι!!" αλλά στο εξής όλο και νέα τέτοια... κατορθώματα θα αποκαλύπτονται. Και άλλα τόσα θα μένουν κρυφά. Πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία:) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Fabo σαφώς και δε σε θεωρώ Ευαγγελάτο... Το είδες, νομίζω, και από το "στυλ" του ποστ μου. Δεν ειρωνευόμουν κανέναν, σωστά; ;) Αυτό που λέω είναι ότι απλά δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε. Και κατά βάση το βρίσκω και λίγο ετερόχρονο. Τι εννοώ; Δηλαδή ξαφνικά τώρα μάθαμε ότι τα καλλυντικά έχουν μέσα χημικά; Τόσα χρόνια τι νομίζαμε δηλαδή; Όσον αφορά σε αυτό με τις εταιρείες παραγωγής των αφρών, καλλυντικών κτλ. Δεν είπα ότι τις εμπιστεύομαι κι ότι πιστεύω ότι θέλουν να περιποιούνται τον καταναλωτή. :X Αυτό που είπα είναι ότι όταν χρησιμοποιούν μια επικίνδυνη χημική ουσία δεν τη βάζουν μέσα με το κιλό και όπως να'ναι, γιατί θα σκοτώσουν κόσμο επιτόπου. Σαφώς υπάρχει κίνδυνος, μετά από μακροχρόνια και συνεχή χρήση. Π.χ. αν ανοίξουν ένα κουτάκι αναψυκτικού και πουν "η συνταγή τώρα λέει διοξείδιο του άνθρακα" δεν παίρνουν το μπουκάλι και ρίχνουν μέσα καθαρό διοξείδιο!!! Θα μας στείλουν στα θυμαράκια!;) Όμως... τα τσιγάρα; Πολλοί λένε ότι "θα κάνω μόνο 5 - 6 το μήνα...". Το τσιγάρο εκτός από τα γνωστά νικοτίνη και πίσσα, περιέχει και μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο. Ακόμα κι ένα τσιγάρο έχει αρνητική επίπτωση στον άνθρωπο. Επίσης και το παθητικό κάπνισμα. Πρέπει να το παρουμε απόφαση πως τίποτα δεν είναι αθώο πια. Ακόμα και τα φρούτα από τη λαϊκή αγορά, που δε μας μοιάζουν καθόλου βιομηχανοποιημένα, είναι τίγκα στο φώσφορο. Πλέον όλα τα προϊόντα είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να δίνουν μέγιστο κέρδος στο big boss και μόνο. Δεν εννοώ "χαλαρώστε και τρώτε/πίνετε ό,τι βρίσκετε, είμαστε καταδικασμένοι!!" αλλά στο εξής όλο και νέα τέτοια... κατορθώματα θα αποκαλύπτονται. Και άλλα τόσα θα μένουν κρυφά. Πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία:)...Σωστό και για όσους θέλουν "ασφάλεια" με ή χωρίς εισαγωγικά ας ξυρίζονται με κρέμα ξυρίσματος και πινέλο και ας αφήσουν τους αφρούς που λένε ότι έχουν αυτήν την ουσία...Τέλος για το κυρίως θέμα του thread ξυράφι BIG metal για τους έμπειρους στο ξύρισμα είναι από τα καλύτερα.Δεν "μπουκώνεϊ" όπως άλλα και ξυρίζει σαν φαλσέτα αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δεν προσέχετε κατά την διάρκεια του ξυρίσματος κόβει πολύ εύκολα χωρίς να το πάρετε είδηση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 παιδια σημερα αγορασα την κρεμα για τον συγκεκριμενο λογο.. προσεξα στα συστατικα..και εχει ενα αλλο συστατικο που λεγεται Potassium Stearate αυτο ειναι πιο <βαρυ> στο δερμα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Xerw oti auto den exei sxesh me thn dhmoskopish, alla protimate to kontra xirisma h to katheto(kanoniko) Kuriws rwtaw gia ton laimo. Xrisimopoio krema gia afro ths nivea kai mach3 turbo den vazw after shave giati erethizei to derma mou P.s Ta antalaktika einai panakriva:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Xerw oti auto den exei sxesh me thn dhmoskopish, alla protimate to kontra xirisma h to katheto(kanoniko) Kuriws rwtaw gia ton laimo. Xrisimopoio krema gia afro ths nivea kai mach3 turbo den vazw after shave giati erethizei to derma mou P.s Ta antalaktika einai panakriva:!: Για την περιοχή κάτω από τον λαιμό προτιμώ αποκλειστικά το κόντρα ξύρισμα,το οποίο είναι και αποτελεσματικότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Για την περιοχή κάτω από τον λαιμό προτιμώ αποκλειστικά το κόντρα ξύρισμα,το οποίο είναι και αποτελεσματικότερο. Den erethizetai to derma sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Den erethizetai to derma sou? Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Κάτω από τη μύτη ερεθίζεται συνήθως το δέρμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Κάτω από τη μύτη ερεθίζεται συνήθως το δέρμα μου. Ama perasw panw apo 2 fores xurafi panw apo to idio shmeio me kontra.. exw katadikastei:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Fabo σαφώς και δε σε θεωρώ Ευαγγελάτο... Το είδες, νομίζω, και από το "στυλ" του ποστ μου. Δεν ειρωνευόμουν κανέναν, σωστά; ;) Αυτό που λέω είναι ότι απλά δε χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε. Και κατά βάση το βρίσκω και λίγο ετερόχρονο. Τι εννοώ; Δηλαδή ξαφνικά τώρα μάθαμε ότι τα καλλυντικά έχουν μέσα χημικά; Τόσα χρόνια τι νομίζαμε δηλαδή; Όσον αφορά σε αυτό με τις εταιρείες παραγωγής των αφρών, καλλυντικών κτλ. Δεν είπα ότι τις εμπιστεύομαι κι ότι πιστεύω ότι θέλουν να περιποιούνται τον καταναλωτή. :X Αυτό που είπα είναι ότι όταν χρησιμοποιούν μια επικίνδυνη χημική ουσία δεν τη βάζουν μέσα με το κιλό και όπως να'ναι, γιατί θα σκοτώσουν κόσμο επιτόπου. Σαφώς υπάρχει κίνδυνος, μετά από μακροχρόνια και συνεχή χρήση. Π.χ. αν ανοίξουν ένα κουτάκι αναψυκτικού και πουν "η συνταγή τώρα λέει διοξείδιο του άνθρακα" δεν παίρνουν το μπουκάλι και ρίχνουν μέσα καθαρό διοξείδιο!!! Θα μας στείλουν στα θυμαράκια!;) Όμως... τα τσιγάρα; Πολλοί λένε ότι "θα κάνω μόνο 5 - 6 το μήνα...". Το τσιγάρο εκτός από τα γνωστά νικοτίνη και πίσσα, περιέχει και μονοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο. Ακόμα κι ένα τσιγάρο έχει αρνητική επίπτωση στον άνθρωπο. Επίσης και το παθητικό κάπνισμα. Πρέπει να το παρουμε απόφαση πως τίποτα δεν είναι αθώο πια. Ακόμα και τα φρούτα από τη λαϊκή αγορά, που δε μας μοιάζουν καθόλου βιομηχανοποιημένα, είναι τίγκα στο φώσφορο. Πλέον όλα τα προϊόντα είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να δίνουν μέγιστο κέρδος στο big boss και μόνο. Δεν εννοώ "χαλαρώστε και τρώτε/πίνετε ό,τι βρίσκετε, είμαστε καταδικασμένοι!!" αλλά στο εξής όλο και νέα τέτοια... κατορθώματα θα αποκαλύπτονται. Και άλλα τόσα θα μένουν κρυφά. Πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία:) Φυσικα και δεν ειρωνευτηκες κανεναν απλα νομισα πως το Μην πανικοβάλλεστε με ό,τι ακούτε από τον Ευαγγελάτο ή τον κάθε Ευαγγελάτο 'πηγαινε' για εμενα :) Οσον αφορα το ετεροχρονο, μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου...απλα τοσα χρονια δεν περιμενα πως τα χημικα αυτα ειναι τοσο επιβλαβη για την υγεια μας (δεν αναφερομαι μονο στους αφρους ξυρισματος, γενικα το λεω). Σιγουρα δεν μπαινουν σε μεγαλες ποσοτητες στα προϊοντα αλλα δυστυχως ο κινδυνος στη μακροχρονια εκθεση αφηνει ασυγκινητους πολλους (αυτο εχω διαπιστωσει συζητωντας με φιλους/συγγενεις/γνωστους...) Συμφωνω μαζι σου...τιποτα δεν ειναι αθωο...η αναφορα σου στα φρουτα μου θυμισε κατι φραουλες 'θερια' που εφαγα πριν λιγες μερες...σαν μανταρινια ηταν :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 παιδια σημερα αγορασα την κρεμα για τον συγκεκριμενο λογο.. προσεξα στα συστατικα..και εχει ενα αλλο συστατικο που λεγεται Potassium Stearate αυτο ειναι πιο <βαρυ> στο δερμα η οχι? Απ'οτι βλεπω το συγκεκριμενο συστατικο ειναι οκ! :) Καλα ξυρισματα...:p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δε ξέρω αν αναφέρθηκε, καθως 14 σελίδες είναι πολλές να τις διαβάσω, αλλά η χρήση μιας ξυριστικής μηχανής είναι μια πολύ καλή λύση. Από την άλλη ρίχνω και ένα ξυρισματάκι με ζεστό νερό και mach 3 (αφρός Gillete). Ειδικά μετά από μπάνιο είναι απόλαυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 εγω να πω παντως οτι η κρεμα της νιβεα με τσουζει το δερμα οταν τη βαζω..ισως επειδη εχει alchol μεσα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 εγω να πω παντως οτι η κρεμα της νιβεα με τσουζει το δερμα οταν τη βαζω..ισως επειδη εχει alchol μεσα..:confused: οταν λες κρεμα τι εννοεις; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 κρεμα ξυρισματος..εννοω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 παιδια, εγω δοκιμασα για πρωτη φορα και εκανα shave τα ποδια μου (μιας και μονο εκει ειχα πολλες τριχες, δεν ειχα πουθενα αλλου και φαινοταν περιεργο) με Veet for Men κερι. δεν πονεσα καθολου και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο μιας και επειδη κανω εδω και χρονια γυμναστικη φαινονται οι μυες στα ποδια, κτλ. και ειναι πιο ελκυστικο. εχει δοκιμασει κανεις αυτο που λες? (Veet for Men Wax) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 κρεμα ξυρισματος..εννοω φιλε μου! παλι δεν καταλαβα! :confused: το οτι η κρεμα ειναι για ξυρισμα το καταλαβα (αφου μονο για ξυρισμα μιλαμε, τι αλλο να ηταν :p ) τι ειναι αυτη η κρεμα δεν καταλαβα! σαν τον αφρο; σαν το τζελ; πως και δεν την ξερω εγω...(λες να την κρυβουν οταν παω στο supermarket; ) :p (μηπως εννοεις το τζελ; :confused: ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 κρεμα ξυρισματος λεει..γμτ δεν εχω και το κινητο μου να στο βγαλω φωτο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ξερει τι λεει ο kostakiss :up: Αυτη ειναι η κρεμα ξυρισματος της nivea http://products2.nivea.com/img/generated/scaled/a77af130c154491ade1b8c0ea91fe71f.jpg και υπαρχει και η kolynos την οποια χρησιμοποιω. Αντι για αφρο χρησιμοποιεις κρεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ελα ρε παιδια.. :eek: :hypno: απο ποτε υπαρχει τετοιο πραγμα; Πρωτη φορα βλεπω κρεμα!! και τι διαφορα εχει αυτη; ειναι καλυτερη; Κοιτα να δεις που νομιζα πως υπαρχει μονο αφρος και τζελ εγω :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 παιδια, εγω δοκιμασα για πρωτη φορα και εκανα shave τα ποδια μου (μιας και μονο εκει ειχα πολλες τριχες, δεν ειχα πουθενα αλλου και φαινοταν περιεργο) με Veet for Men κερι. δεν πονεσα καθολου και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο μιας και επειδη κανω εδω και χρονια γυμναστικη φαινονται οι μυες στα ποδια, κτλ. και ειναι πιο ελκυστικο. εχει δοκιμασει κανεις αυτο που λες? (Veet for Men Wax) Egw ta xurizw prin tous agwnes me kanoniko xurafi.. Wntos fainontai polu gamata meta eidika ama den eisai asprouliarhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ελα ρε παιδια.. :eek: :hypno: απο ποτε υπαρχει τετοιο πραγμα; Πρωτη φορα βλεπω κρεμα!! και τι διαφορα εχει αυτη; ειναι καλυτερη; Κοιτα να δεις που νομιζα πως υπαρχει μονο αφρος και τζελ εγω :p Ε ειναι παλιομοδιτικες :p Παρε μια μερα και δοκιμασε, προσωπικα με βολευει περισσοτερο η κρεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 εμενα παλι με τσουζει πολυ στο δερμα η ατιμη..και μενει και πανω..:whistle: μαπα μαπα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 re paides mipos xerei na ftiaxnei kapoios krema xirismatos??? an ne as pei pos tin ftiaxnei...thnx;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ελα ρε παιδια.. :eek: :hypno: απο ποτε υπαρχει τετοιο πραγμα; Πρωτη φορα βλεπω κρεμα!! και τι διαφορα εχει αυτη; ειναι καλυτερη; Κοιτα να δεις που νομιζα πως υπαρχει μονο αφρος και τζελ εγω :p Apo tin epoxi tou pappou mou... Sovara i kreama ipirxe prin ton afro... Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts