SonGohan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 πως ακριβως λεγονται; γιατι εχει πολλα mach3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 πως ακριβως λεγονται; γιατι εχει πολλα mach3. Υπάρχουν όντως πολλά. Το καλύτερο είναι το M3 Power, το οποίο παίρνει μπαταρία και παράγει μια ελαφρά ηλεκτρική εκκένωση η οποία ανασηκώνει τις τρίχες για καλύτερο ξύρισμα (ακούγεται λίγο σαν ηλεκτρική καρέκλα, αλλά δεν νιώθεις τίποτα - εγώ αυτό χρησιμοποιώ). Δεύτερο είναι το Mach3 Turbo, το οποίο είναι πιο απλό mach3. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83275 τι λετε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Τελευταία όλο και περισσότεροι ξυρίζουν στήθος ή πόδια ή και τα δύο. Τελικά είναι μόδα? Εδώ βαριέμαι να ξυρίζω το πρόσωπο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 εγω αναγκαστικα ξυριζω παντου και παντα διοτι δεν γινεται αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Τελευταία όλο και περισσότεροι ξυρίζουν στήθος ή πόδια ή και τα δύο. Τελικά είναι μόδα? Εδώ βαριέμαι να ξυρίζω το πρόσωπο! :lol: Auti i moda teinei na kseperastei an den exei idi kseperastei. Otidipote mi leitourgiko den mporei na meinei polu xrono san "moda" . Ante pia. Na doume kai enan antra me trixes. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 εγω αναγκαστικα ξυριζω παντου και παντα διοτι δεν γινεται αλλιως Συγνώμη, ότα λες "αναγκαστικά" τι εννοείς? Πάντως δεν νομίζω ότι τείνει να σταματήσει η "μόδα", γιατί όλο και περισσότερους βλέπεις γύρω σου "ξυρισμένους"! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Συγνώμη, ότα λες "αναγκαστικά" τι εννοείς? Πάντως δεν νομίζω ότι τείνει να σταματήσει η "μόδα", γιατί όλο και περισσότερους βλέπεις γύρω σου "ξυρισμένους"! :O θελω να πω οτι λογο της φυσης της δουλειας μου δεν πρεπει να εχω ιχος τριχας διοτι θα γινεται πανικος οταν θα βγαζω την στολη :p (απο τον πονο βεβαια :p :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ρε παιδιά είδα σήμερα ένα προϊόν στην τηλεόραση(διαφήμιση) και έπαθα την πλακα μου..το μονο που συγκράτησα είναι ότι είναι gel,μπορείς να το βρείς στο χόντος center,το βάζεις μετά την αποτρίχωση και σου φεύγει η τριχοφυΐα στο πρόσωπο(ανάλογα που θες) και στο σώμα για πάντα μετά από 6 μήνες χρήσης... μπορεί να βρει κάποιο σχετικός site με αυτό το προϊόν και αν πραγματικά κάνει αυτή τη δουλειά έτσι όπως λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 δύτης είσαι hydro ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Τι διαφορα εχει απο απλη mach 3 ρε παιδια; το οτι δονειται κανει διαφορα δηλαδη ; πιο πολυ κινηση για να εχεις την ψευδαισθηση οτι εχεις ηλεκτρικη το βλεπω..δεν εχω δοκιμασει αλλα αντι για αυτην θα προτιμουσα πιθανον την 4πλη Wilkinson... ena thetiko pou exw vrei ine oti me tin donisi, de niwtheis afto to tsouximo otan xurizese se sxesi me tin apli mixani, kai niwtheis kalitera Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 emena panots pio poly pros to plasmatiko mu kanie h olh fash me thn donisi...isos na su dinei thn ais8isi oti einai klaitera ti na po...ego pantos pu to dokimasa den kati to idiaitero h trelh diafora!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ta Bic 3 einai poly perierga ksyrafakia.Xrhsimopoihsa ena gia proth fora kai kophka tesseris parakalo fores sto ksyrisma ;) .Thn epomenh fora kophka mono mia fora. Apo tote exo xrhsimopoihsei pente-eksi fores Bic 3 kai den exo kopei pote :wacko: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 δύτης είσαι hydro ? βατραχι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Συγνώμη βρε hydro κάθε πότε ξυρίζεσαι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Ta Bic 3 einai poly perierga ksyrafakia.Xrhsimopoihsa ena gia proth fora kai kophka tesseris parakalo fores sto ksyrisma ;) .Thn epomenh fora kophka mono mia fora. Apo tote exo xrhsimopoihsei pente-eksi fores Bic 3 kai den exo kopei pote :wacko: . ara de ftaine ta ksurafakia...esy den hkseres na ta xrhsimopoieis sosta.. :X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 (edited) FREAK_OF_NATURE said: ara de ftaine ta ksurafakia...esy den hkseres na ta xrhsimopoieis sosta.. :X Pisteyo oti to ksyrafaki eixe thema. Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Δοκιμάστε Wilkinson Quatro! Άπαιχτο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 denior den anaferomai se paronta xrono alla se parel8ontiko..to hkseres apo to ksereis exei diafora Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Δοκιμάστε Wilkinson Quatro! Άπαιχτο... ;) Συμφωνώ! Αν και είναι τελείως διαφορετικό από τα Gillette που είχα επι δέκα + χρόνια και τρόμαξα να τα συνηθίσω στο χέρι. Και πάλι δεν κόπηκα βέβαια... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εναλλάσω το απόλυτο μούσι, με το τέλειο ξύρισμα. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι είτε έτσι, είτε αλλιώς. Παράλληλα, δίνω στο δέρμα το περιθώριο να "αναλάβει" και έχω λιγότερες φορές πρόβλημα λόγω θυλακίτιδας. Επειδή δεν έχω πολλά χρήματα, όταν έρχεται η περίοδος του ξυρίσματος, χρησιμοποιώ μια μανσέτα που μου είχε χαρίσει ένας βετεράνος Γκούρκα. :w00t: :lol: :lol: :lol: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASKAL Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 εγώ προσωπικά προτιμώ τα ξυραφάκια της mach 3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 εγώ προσωπικά προτιμώ τα ξυραφάκια της mach 3 :D :up: :up: :up: Μαζί σου. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Επειδη βαρεθηκα να πληρωνω 10 ευρω για τεσσερα ξυραφακια της γνωστης εταιρειας,αποφασισα να αγορασω μια καλη ξυριστικη μηχανη.Τι εχετε να προτεινετε εσεις που ειστε ηδη χρηστες???Braun ή Philips?Η δευτερη εχει μεγαλυτερη γκαμα μοντελων αλλαη πρωτη εχει background...τι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Επειδη βαρεθηκα να πληρωνω 10 ευρω για τεσσερα ξυραφακια της γνωστης εταιρειας,αποφασισα να αγορασω μια καλη ξυριστικη μηχανη.Τι εχετε να προτεινετε εσεις που ειστε ηδη χρηστες???Braun ή Philips?Η δευτερη εχει μεγαλυτερη γκαμα μοντελων αλλαη πρωτη εχει background...τι να παρω? εγω θα σου ελεγα philips,αν και ειναι πολυ "μανικι" να συνιθησεις το ξυρισμα. αποψη μου ειναι καλυτερα να παραμεινεις στον κλασσικο τροπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts