psaraks Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Μετά απο αρκετό ψάξιμο και ταλαιπωρία κατάφερα να κάνω το ν620 μου να μιλήσει με το MPT 3.11 και να περασω τα contacts μου απο το Outlook. Ενω είχα κολήσει χοντρά και δεν ήξερα τι να κάνω είδα σε κάποιο forum οτι κάποιος έκανε restart τη συσκευή και δούλεψε. Το ίδιο έκανα και εγώ και ώς δια μαγείας ..... ουφφφ ... Τι ακριβώς έκανες? εμένα κολάει στο σημείο που ψάχνει την συσκευή... δεν τη βρίσκει ποτέ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newser Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 πριν αρχίσει το ΜPT 3.11 να ψάχνει την συσκευή πάτα: Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Bluetooth-Ρύθμιση-Ανίχνευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 πριν αρχίσει το ΜPT 3.11 να ψάχνει την συσκευή πάτα: Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Bluetooth-Ρύθμιση-Ανίχνευση Tο έκανα... τζίφος! το θέμα είναι ότι το blurtooth λειτουργεί γιατί με τον Handset manager επικοινωνούν μια χαρά. Με το ΜPT 3.11 δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Για σας. Έχω και εγώ την ίδια απορία. Μετα απο μερικά τηλ. σε διάφορα καταστήματα Γερμανός, βρέθηκα να είμαι πιο μπερδεμένος και απο πρίν. Ο χρόνος φώρτισης που μου δώσανε κυμαίνεται από 6 εώς 8 ώρες, ενώ απο την Motorola μου είπαν 14 με 16 ώρες. Τελικά τι ισχύει; Οποιοδήποτε κινητό και να αγοράσετε, καλό είναι οι πρώτες φορτίσεις να κυμαίνονται από 8-12 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Το Mobile phonetools 3.11 χρησιμοποιείτε? Κατά την εγκατάσταση σας βγάζει 2 errors? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Το Mobile phonetools 3.11 χρησιμοποιείτε? Κατά την εγκατάσταση σας βγάζει 2 errors? Tι errors σου βγάζει; Γιατί δε θυμάμαι τίποτα τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peace Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Kαλησπέρα στο forum! Είμαι ενας ψιλο άσχετος απο κινητά γενικά,γι αυτό θα ήθελα την κατανόηση σας στις κουραστικές ερωτήσεις μου περι του 620. Ο μεγάλος μου δυσταγμός για να πάρω το κινητό είναι η μικρή του μνήμη,ιδίως όταν κυκλοφορούν στην αγορά κινητά με κατά πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα.Γι αυτο θα ηθέλα να μου πείτε περίπου πόσες φωτογραφίες μπορεις να αποθηέύσεις?πόσα ΜΡ3?Βίντεο? Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω,μήπως τελικά το κινητό έχει βγάλει αρκετά προβληματάκια? Ευχαριστώ για την κατανόηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Καλησπέρα! Το κινητάκι σε μένα τουλάχιστον δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (και έχει ήδη φάει βούτα στην άσφαλτο!!!). Τα προβλήματα που περιγράφονται εδώ είναι πάρα πολύ μικρά, και δεν θεωρούνται bugs, αλλά μάλλον κάποιες "ελλείψεις" αν μπορείς να το πεις έτσι. Η μνήμη του , όπως προφανώς θα ξέρεις, είναι 5 mb. Εικόνες χωράει αρκετές..Τώρα δε μπορώ να σου πω ακριβώς πόσες (σκέψου 3,5 mb περίπου, χωρισμένα σε φωτογραφίες των 50k max), αλλά δεν την έχω γεμίσει ούτε ως τα μισά, και έχω ήδη πολλές (φωτογραφίες με την υψηλή ανάλυση της κάμερας του κινητού) Mp3 τραγούδια, φαντάζομαι δεν εννοείς ολόκληρα! Έτσι κι αλλιώς μόνο αποσπάσματα σαν ήχο κλήσης περνάς, αφού τους μειώσεις την ποιότητα έτσι κι αλλιώς (ακούγονται καλά στο κινητό). Video δεν έχω περάσει, το θεωρώ άσκοπο. Και κανα 2 φορές που έχω τραβήξει, το πέρασα στον υπολογιστή, γιατί αυτά ψιλοτρώνε μνήμη (σε συνδυασμό πάντα με όλα τα υπόλοιπα). Κοίτα, βασικά το κινητό είναι σούπερ, αλλά αν θέλεις ένα κινητό για να τραβας συνέχεια βίντεο, να περνάς ολόκληρα τραγούδια να ακούς κλπ, τότε χρειάζεσαι κάτι άλλο με μεγαλύτερη μνήμη, αλλά και δυνατότητα προσθήκης κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asimeonidis Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Το Mobile phonetools 3.11 χρησιμοποιείτε? Κατά την εγκατάσταση σας βγάζει 2 errors? Ναι και εμένα μου έβγαλε δύο λάθη στα οποία επέλεξα ignore και δουλεψε κανονικά μετά. Βέβαια εγώ το χρησιμοποιώ με το USB καλώδιο και όχι με bluetooth. Δεν ξέρω αν επιρεάζει την λειτουργία του τελευταίου. Παράθεση Receive 20€ to spend on accessories and gear when purchasing a OnePlus smartphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 mia erwthsh - asxeth - xerete h motorola sta posa deyterolepta prepei na exeis milhsei gia na su antikatsthsei th syskeyh?? Δεν νομίζω να κοιτάνε πόσο χρόνο μίλησες. Αν η συσκεύη έχει εργοστασιακό ελάτωμα στην αλλάζουν μέσα στον πρώτο χρόνο. Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για το v620? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για το v620? Πως φαίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ρυθμισεις>Κατασταση Τηλεφωνου>Λοιπες πληροφοριες>Εκδοση σοφτγουεαρ/φλεξ ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Εμένα έχει αυτήν: R376_G_0E.65.25R Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Τελικά το MPT 3.11 το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με bluetooth σύνδεση? Δεν μπορεί να δει με τίποτα το 620 μου. Το PhoneManager το βλέπει κανονικά. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxos Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 620 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕ ΕΝΑ SHARP GX30i ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ Η΄ΣΦΑΛΜΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;EΣTEIΛE MONO 2 HXOYΣ KAI META TIΠOTA!ΤΗΑΝΚS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 620 ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕ ΕΝΑ SHARP GX30i ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ Η΄ΣΦΑΛΜΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;EΣTEIΛE MONO 2 HXOYΣ KAI META TIΠOTA!ΤΗΑΝΚS Φιλε μου δυστυχως ενω το SHARP ειναι ενα καλο κινητο η vodafone εχει φροντισει κ τα συμφεροντα της.Δηλαδη ολα τα κινητα στελνουν μεσω Β.Τ μεταξυ τους, αλλα με τα sharp ολα, αλλο λιγο αλλο πολυ, εχουν προβλημα. Μπορει καποιες φορες να σου στειλει και μετα να μην στελνει ακομη και ιδιο αρχειο παροτι η vodafone θεωρητικα το εχει ξεκλειδωσει. Λεω θεωρητικα γιατι πριν στο σκετο 30 ηταν τελειως κλειδωμενο. Τωρα στο 30i ειναι ναι μεν ξεκλειδωτο αλλα οχι πληρως και για να καταλαβεις καπως μπλοκαρισμενο για να κατεβαζεις και τιποτα απο το live. Aυτα φιλε μου προς το παρον και το motorola σου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα λοιπον,εκτος κ αν δεν στελνει κ δεν λαμβανει κ απο αλλα εκτος sharp. Φιλικα.Γιαννης. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttroo Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Φιλε μου δυστυχως ενω το SHARP ειναι ενα καλο κινητο η vodafone εχει φροντισει κ τα συμφεροντα της.Δηλαδη ολα τα κινητα στελνουν μεσω Β.Τ μεταξυ τους, αλλα με τα sharp ολα, αλλο λιγο αλλο πολυ, εχουν προβλημα. Μπορει καποιες φορες να σου στειλει και μετα να μην στελνει ακομη και ιδιο αρχειο παροτι η vodafone θεωρητικα το εχει ξεκλειδωσει. Λεω θεωρητικα γιατι πριν στο σκετο 30 ηταν τελειως κλειδωμενο. Τωρα στο 30i ειναι ναι μεν ξεκλειδωτο αλλα οχι πληρως και για να καταλαβεις καπως μπλοκαρισμενο για να κατεβαζεις και τιποτα απο το live. Aυτα φιλε μου προς το παρον και το motorola σου δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα λοιπον,εκτος κ αν δεν στελνει κ δεν λαμβανει κ απο αλλα εκτος sharp. Φιλικα.Γιαννης. :) ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ V620 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ GX30i ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ 30i ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΣΑΝ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 6230 ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΛΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΟΣΒΗΣΩ ΤΟ BLOUETOOTH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Καλο ειναι φιλε να εχεις μια καποια ευγενεια στον γραπτο σου λογο και να γραφεις με μικρα γιατι οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις. Εγω αυτο που σου ειπα θα σου ξαναπω.Αν καποιος αλλος φιλος μπορει κ θελει να σε βοηθησει δεν ξερω. Κ επαναλαμβανω οτι πρεπει να γραφεις με πιο ευγενικο τροπο κ με μικρα. Εδω ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και για να λεμε τισ αποψεις μας κ οχι για να πουλαμε πνευμα και αλλα παρεμφερη. Εξαλλου να σε βοηθησω προσπαθησα και να σου πω την γνωμη μου απο πειρα και μονο.Μην εχω κ τετοια αντιμετωπιση. Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxos Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Τελικά GX30i και V620 ανταλλάσουν στοιχεία αλλά χρειάζονται κάποιες φορές ως και 3 προσπάθειες και μάλλον φταίει η voda για αυτό.Με άλλα κινητά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλησπερα σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει το κοστο τησ συσκευης την στιγμη αυτη.Σε οποιοδηποτε καταστημα...Ευχαριστω Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InF1nity Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις σήμερα πήρα το v620 από την Cosmote, και έχω κάποιες απορίες: 1. Απορία πρώτη, το κινητό στο κουτί του έρχετε μόνο με τον φορτιστή του? 2. Το έχω βάλει για την πρώτη φόρτιση αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια ένδειξη που να δείχνει ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InF1nity Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Φίλε Itseto, Όπως είπα και παραπάνω το πήρα μόλις σήμερα, 135 Ευρώ με επιδότηση, 275 χωρίς από Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InF1nity Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Επανέρχομαι με νεότερα, μάλλον πρέπει να έχει πρόβλημα ο φορτιστής. Κάποια στιγμή άρχισε να φορτίζει, αλλά μετά από λίγο εβγαλε το μήνυμα "αδύνατη η φόρτιση" και έσβησε. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές για φόρτιση αλλά τις λίγες φορές που πάει να φορτίσει βγάζει το παραπάνω μήνυμα. μάλλον αύριο θα πάμε για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxos Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Καλησπερα σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει το κοστο τησ συσκευης την στιγμη αυτη.Σε οποιοδηποτε καταστημα...Ευχαριστω 199Ε με επιδότηση από την ΤΙΜ.Γιατί τόση διαφορά από COSMOTE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts