kyrgeo1978 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus One 64GB. Αυτό που έψαχνα ήταν τον διάδοχο του Nexus 5. Και τον βρήκα. Το μέγεθος είναι ένα θέμα αλλά όταν είναι να σερφάρεις ή να παίξεις ενα παιχνίδι ή να δεις ενα βίντεο το ξεχνάς. Για τα λεφτά που έδωσα, πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 LG Nexus 5! Once you go Nexus you never go back! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantzef Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus One 64GB Ίσως το καλύτερο value for money κινητό πέρσι. Μόνο η κάμερα του δεν με ικανοποιεί αλλά η αυτονομία του είναι απίστευτη. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/port-coloros-camera-cm11s-t3030369/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis997 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 έχω το zte geek v975. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό καθώς μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ενα γερό soc της intel το οποίο αν και διπύρηνο εχει για πλάκα κάποια τετραπύρηνα μτκ αλλά το αδύναμο wifi του ειναι σαν "πετάει στα σκουπίδια" ο,τιδήποτε καλό έχει αυτό το κινητό. Γι αυτο επιτέλους αυτοί οι προγραμματιστες θα είναι πολυ πιο ωφέλιμο και κερδοφόρο να επεξεργάζονται το λειτουργικό τοσο ωστε να εμεταλλεύεται στο έπακρο τα σπεκσ του κινητού. Προσωπικά ποτέ ξανά zte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Xiaomi Redmi Note 4g. Το πήρα σε προσφορά και με την τότε ισοτιμία μου κόστισε 148 ευρώ. Πραγματικά υπερευχαριστημένος, καθώς έχω πει στον εαυτό μου ότι δεν θα δώσω πάνω από 150 ευρώ για κινητό. Η miui είναι σταθερότατη. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Coolpad F1. Απόδοση σε σχέση με την τιμή. Κάλυψη των απαιτήσεών μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H38 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 με το ταπεινο μου iphone4…..ουτε καν S. Παλαιουρας πλεον…. αλλα ευχαριστημενος. Του χρονου με το καλο….παμε για αλλα κολπα….S :cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpir Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 HTC M8 εαν το πιάσεις στα χέρια σου δύσκολα πας σε άλλο τηλέφωνο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Galaxy S6 πλεον. Ικανοποιημενος. Η συσκευη ειναι πανεμορφη, τουμπανο στα χαρτια με οτι πιο προηγμενο αυτη τη στιγμη. ΟΜΩΣ, χωρις ιχνος υπερβολης και με καθε ειλικρινεια(αλλωστε τοσα λεφτα εσκασα), το μεχρι προτινος "ποταπο" Νεξουσακι μου(Nexus 5) το παταει κατω. Δε μιλαω για τεστ τυπου "1,2,3 ανοιγμα εφαρμογης" εκει το s6 υπερεχει. Μιλω για smoothness, για εμπειρια χρησης android. Πιο ομαλη δεν εχω ξαναδει. Πιο "γρηγορο" android δεν εχω πιασει. Οσοι εχουν/ειχαν Nexus αυτοι καταλαβαινουν. Οταν λεμε ΜΗΔΕΝ lag, ΜΗΔΕΝ stutter, ΜΗΔΕΝ crashes και σφαιρατη εμπειρια το εννοουμε :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Motorola moto g 2014 εδώ και 3 μήνες. Μέχρι το επόμενο .. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makaros06 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Το κύριο κινητό μου δεν είναι κάποιου γνωστού κατασκευαστή (βλέπε Samsung, Sony, LG, Apple, Huawei κλπ.), αλλά προέρχεται από την σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα (μόνο οι ψαγμένοι σχετικά με τα smarthpones την γνωρίζουν) κινέζικη Jiayu (προφέρεται τζιαγιού) και συγκεκριμλενα πρόκειται για το Jiayu S3 με 2 Gb Ram (υπάρχει και μοντελο με 3 Gb και nfc με πανομοιότυπα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά). Είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο για τα χρήματα που κοστίζει (με την τρέχουσα ισοτιμία €/$ μου κόστισε γύρω στα 180 € με ακουστικά ψείρες + 10€ για μία θήκη από το to2c.com), με δυνατά χαρακτηριστικά (MTK6752 8πύρηνος στα 1,7 Ghz, 2 Gb Ram, 16 Gb αποθηκευτικό χώρο, 5,5" οθόνη FHD, 13 mp κύρια κάμερα, μπαταρία 3.000 mah και φυσικά Dual Sim). Φυσικά να σημειώσω ότι η κάμερα αποδίδει πολύ καλά λόγω του SONY IMX214 αισθητήρα (εξαιρετικά για κινέζικο τηλέφωνο) και η αυτονομία του είναι πολύ καλή, αφού μου βγάζει 2 πλήρεις ημέρες λειτουργίας με κανονική χρήση, 2 κάρτες micro sim σε λειτουργία και 3G/LTE on! Το μόνο που θα ήθελα να βελτιωθεί σε αυτή τη συσκευή είναι ο ήχος της ο οποίος είναι μετριότατος, καθώς και να δίνονται συχνότερες αναβαθμίσεις απο τη Jiayu (στην παρούσα φάση φοράει Android 4.4.4 kit kat, ενώ δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα γι' αναβάθμιση σε lolipop στο προσεχές διάστημα). :):):) Edited May 15, 2015 by Makaros06 διόρθωση λάθών στο κείμενο. Παράθεση Seize The Day Now! Tomorrow Would Be Too Late! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Η κύρια μου συσκευή είναι το Alcatel OT pop c9. Δυνατό μοντέλο με τέρας μπαταρία που βγάζει σχεδόν 2 μέρες χρήσης, δικαρτο, μεγαλη και φωτεινή οθόνη, καθόλου κολλήματα μετά από έξι μήνες χρήση. Μονα μείον η παλιά έκδοση Android (4.2.2) και η μη υποστήριξη 4G. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 samsung galaxy A5 πολύ καλό για τα λεφτά του,απο αυτονομία 2 μέρες περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αυτή την στιγμή είμαι με το Note 4 και ο λόγος είναι ένας: το Spen, τι άλλο θα μπορούσε να ήταν? :p Ζω για την στιγμή που θα δώ HTC One Note with spen . :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Jiayu s3 advanced edition Δεν έχω παράπονο σφαίρα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 υπαρχουν τοσοι πολλοι με LG?? δε το περιμενα.. και παραπανω απο nokia μαλιστα.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Xaomi mi4 64gb & s6 edge 128gb(knox 0x1)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosTs Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 OnePlus One. Πολύ ευχαριστημένος. Δε με έχει απογοητεύσει μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Meizu m1 note 32g.απο τα καλυτερα που εχουν περασει απο τα χερια μου σε σχεαη αποδοσης τιμης και το flyme αν και το φοβόμουν στην αρχη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Edited May 15, 2015 by helloween83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μετά από πολυετή περιπλάνηση να ανακαλύψω τις φραγές και τα απαγορευτικά της apple λυτρώθηκα με το Note4 και φυσικά δεν ξαναγυρίζω πίσω ποτέ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 LG G2! Η καλύτερη συσκευή των τελευταίων ετών, από τις πολλές που άλλαξα. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Jiayu S3 advanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ZTE nubia z7 mini .. 5ιντσο με καλές διαστάσεις, δίκαρτο με καλά specs και αξιόλογη κάμερα .. Με έχει βολέψει στην καθημερινότητα μου .. δεν πιστεύω να ήθελα κάτι παρά πάνω από ένα κινητό , προς το παρών .. Αν και δεν θα με χάλαγε να είχε και προστασία στην κάμερα (gorilla glass) , να είναι σκληροπυρηνικό στις πτώσεις , αδιάβροχο , 4,7 ίντσες με μιρκότερες διαστάσεις για να χωράει ακόμα πιο άνετα σε μια τσέπη ...Δεν ζητάω πολλά :rolleyes: Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 microsoft lumia 640 LTE...άψογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εδώ και μία εβδομάδα κάτοχος του HTC m8. Ευχαριστώ πολλά παιδιά από εδώ που με τα γραφόμενα τους με οδήγησαν στην αγορά αυτής τής πανέμορφης ποιοτικής και απροβληματιστης συσκευής. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts