Jump to content

vasilis997

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis997

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

vasilis997's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλημέρα φιλε μου! Μήπως μπορεις να αναφερθείς λίγο παραπάνω στη ρομ; Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς; Eίναι ελεύθερη σε system apps remove(δλδ θα μπορω να σβήσω οτι θέλω; Με πιάνει λίγο το ocd μου επειδή ειναι beta ακόμα. Αξίζει να την φλασάρω δλδ θα την πρότεινες σε σχέση με όλες τις άλλες ρομ που κυκλοφορούν; Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Αν και λίγο αργά απαντάω αλλά όπως και να χει σ ευχαριστώ φίλε μου!
  3. Καλημέρα παιδιά! Είμαι φοιτητής κι έχω αποφασίσει οτι θα ξενοικιάσω μετά τα Χριστούγεννα με το που μπούμε στο 19. Έχω κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου στον ΟΤΕ και λήγει κάπου τέλη Σεπτέμβρη αρχές Νοέμβρη κάπου εκεί. Εγώ θέλω να το διακόψω όμως όταν φύγω χωρίς να ανανεώσω το συμβόλαιο για να μην πληρώνω κι οταν φύγω κι ας δίνω μέχρι να φύγω καποια χρήματα παραπάνω στον διμηνιαίο λογαριασμό. Γίνεται; Ευχαριστώ εκτων προτέρων! ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά! Είμαι φοιτητής κι έχω αποφασίσει οτι θα ξενοικιάσω μετά τα Χριστούγεννα με το που μπούμε στο 19. Έχω κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου στον ΟΤΕ και λήγει κάπου τέλη Σεπτέμβρη αρχές Νοέμβρη του 18 κάπου εκεί. Εγώ θέλω να το διακόψω όμως όταν φύγω χωρίς να ανανεώσω το συμβόλαιο για να μην πληρώνω κι οταν φύγω κι ας δίνω μέχρι να φύγω καποια χρήματα παραπάνω στον διμηνιαίο λογαριασμό. Γίνεται; Ευχαριστώ εκτων προτέρων!
  4. Καλημέρα παιδιά!! Αν και έχω διαβάσει κάποια σχόλια περί του κινητού θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Καταρχάς από ποιο κατάστημα το έχετε παραγγείλει; Με τελωνείο τι γίνεται, με ποιο τρόπο μπορώ να το αποφύγω; Το κινητο μου το προτείνετε για τώρα γιατί είδα οτι υπάρχει θέμα όσων αφορά την αναβάθμισή του; Από μπαταρία πως πάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Καλησπέρα στην ομάδα! Παιδιά ποιά είναι η πιο σταθερή ρομ που μπορώ να βάλω αυτή τη στιγμή le max; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Παιδιά μόλις πήρα το Samsung galaxy note 3 και θέλω να κάνω root. Δεν έχω ούτε την mj3 ούτε την mj1.Μου ήρθε με lollipop μπορώ να κάνω root με τον πρώτο οδηγό;
  7. παιδιά ενδιαφέρομαι οπως καταλάβατε να αγοράσω το meizu mx4 από το γερμανό στα 359 ευρώ το 32αρι. Θα ήθελα απόψεις από κατόχους του συγκεκριμένου κινητού όπως τι ψάρια πιάνει το flyme os, κάθε πότε αναβαθμίζεται και αν θα πάρει lollipop αλλά και τι σταθερότητα επικρατεί. Επίσης αξίζει σ αυτή την τιμή; αξίζει το ροοτ σ αυτή την συσκευή ή δουλεύει αψεγάδιαστα χωρίς παρεμβάσεις στο λειτουργικό; Τέλος δίνει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης συγκριτικά με το htc one m8 ή να δώσω τα 10-20€ παραπάνω και να πάρω το htc one m8
  8. σ ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά γιατί να μην μου αρέσει; προτιμώ αν είναι να πάρω κάτι να το πάρω καινουριο αλλιώς μπορει να στραφώ αλλού.
  9. καλή η προτασή σου φιλε μου. Το είχα σταμπαρει καποια στιγμη αλλά επειδη σκεφτηκα οτι το κινητό που θα πάρω θα το κρατήσω 2+ χρόνια θελω όπωσδήποτε καποιο με 2ραμ και πάνω σιγουρα και μεγάλη μπαταρία οπότε κατι σε g2 ή htc one m8
  10. φίλε το έχω τσεκάρει και έχεις δίκιο σ αυτο ουτε εγώ είδα κάποιος να αναφέρει κάτι τέτοιο αλλά με προβλήμάτισε αυτός που μίλησα και γι αυτό δεν εχω προβεί στην παραγγελία του κινητού.θα ήθελα την γνώμη σου. Πιστεύεις οτι αξίζει να το παραγγείλλω ή έχω κατι άλλο σ αυτή την κατηγορία να διαλέξω που να προσφέρει οτι και το z30; Εγώ θέλω ένα κινητό που να εχει καλή αυτονομία, δυνατό wifi, καλό σήμα, να χειρίζομαι διαδικτυακές εφαρμογές(facebook, viber, messenger, instagram, email, youtube) και να μπορώ να σερφάρω με άνεση(εδώ να σημειώσω οτι από καποιον κατοχο του z30 αναφέρθηκε όχι αποδεδειγμένα οτι αργεί να φωρτώσει καποιες σελίδες π.χ το myphone οπως είπε. Πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα με κολλήματα στο λειτουργικό του. Θα εκτιμούσα να απαντήσεις ειλικρινά και να αναφέρεις οποιοδήποτε προβληματάκι μπορει να έχει.Αξίζει η αγορά του;
  11. λοιπόν σκεφτόμουν να γίνω κάτοχος του z30 και πήρα τηλ στο σκρουτζομάγαζο με ρην πιο χαμηλή τιμή γι αυτο το κινητό(275€) για να ρωτήσω αν εχει όντως 4g και υποδοχή micro sd και μου απάντησαν ναι και για τα δύο. Στη συνέχεια μου λέει αυτός οτι "γνώμη μου είναι να μην πάρετε αυτό το τηλέφωνο.Καλύτερα να στραφείτε σε κάποιο άλλο όπως το q10 γιατί το συγκεκριμένο βγάζει προβλήματα. λέω " έχετε προσωπική εμπειρία;" και μου λέει "από τα 50 z30 που έχω πουλήσει τα 10 μου τα έφεραν πίσω με προβλήματα είτε στην πλακέτα είτε στο λειτουργικό κι οτι αν πάθει κάτι δεν υπάρρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Εσείς τι έχετε να πείτε γι αυτό το κινητό αν και έχω διαβάσει πολλές κριτικες απο τις οποίες και πείστηκα για να γοράσω το κινητό. Πολλά χρόνια χρήστης αντροιντ και μπουχτισμένος απο ρουτ/σωμ/καστομ ρομ αποφάσισα επιτέλους να αλλάξω και να ηρεμήσω και απο αυτες τι διαδικασίες, να αποκτήσω κατι που δεν θα έχει τρομερά χαρακτηριστικά αλλά θα έχει γίνει τέτοιο optimizing στο λειτουργικό που θα έχει και αυτονομία αλλα και μηδενικό λαγκ χωρις πείραγμα. Αυτομου έδωσε την εντύπωση οτι προσφέρι το Ζ30. θα ήθελα κριτικές αλλά και πιστοποιήσεις οτι δεν θα έχω προβλήματα που μου ανέφεραν σ αυτό το κατάστημα.Α και επίσεις θα αξίζει μια τέτοια αγορά τώρα ή το άργησα λιγάκι; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  12. φίλε μήπως μπορεις να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο κινητο επειδη θέλω να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολίων απο το gsm arena περί μπαταρίας και υπερθέρμανσης. Και τι παίζει με το dual sim; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φίλε μήπως μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο το κινητό; τι παίζει με το dual sim; Ηθελα να ρο πάρω αλλα αλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολείων από το gsmarena περί αυτονομίας και υπερθέρμανσης.θα σε παρακαλούσα να είσαι ειλικρινής και να αναφέρεις οτιδηποτε αρνητικό βλέπεις καθώς την έχω πατήσει ήδη μια φορά. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. έχω το zte geek v975. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό καθώς μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ενα γερό soc της intel το οποίο αν και διπύρηνο εχει για πλάκα κάποια τετραπύρηνα μτκ αλλά το αδύναμο wifi του ειναι σαν "πετάει στα σκουπίδια" ο,τιδήποτε καλό έχει αυτό το κινητό. Γι αυτο επιτέλους αυτοί οι προγραμματιστες θα είναι πολυ πιο ωφέλιμο και κερδοφόρο να επεξεργάζονται το λειτουργικό τοσο ωστε να εμεταλλεύεται στο έπακρο τα σπεκσ του κινητού. Προσωπικά ποτέ ξανά zte.
×
×
  • Create New...