periergosR6 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με Gearbest όσον αφορά παραγγελία του συγκεκριμένου τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 μέσω chat, αν βέβαια μπορείς να βασιστείς σε αυτά που σου λένε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 μέσω chat, αν βέβαια μπορείς να βασιστείς σε αυτά που σου λένε.... Σε ευχαριστώ πολύ αλλά είναι πολύ fail το chat τους. Μου κάνει εντύπωση πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους γιατί τους είχα στείλει και κάποιο mail αλλά με έγραψαν ενώ στο vickmall δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα και απαντούσαν αμέσως με disqus... Τελικά αυτό που ήθελα να ρωτήσω ήταν αν συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς : έχω παραγγείλει το τηλ από τη προηγούμενη δευτέρα και ακόμα η παραγγελία είναι στο status proccecing... Είναι αυτό φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά είναι πολύ fail το chat τους. Μου κάνει εντύπωση πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους γιατί τους είχα στείλει και κάποιο mail αλλά με έγραψαν ενώ στο vickmall δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα και απαντούσαν αμέσως με disqus... Τελικά αυτό που ήθελα να ρωτήσω ήταν αν συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς : έχω παραγγείλει το τηλ από τη προηγούμενη δευτέρα και ακόμα η παραγγελία είναι στο status proccecing... Είναι αυτό φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε εσάς; διάβασε τα post ποιο πίσω, όλοι περιμένουμε Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το Gearbest ξεκίνησε σήμερα 11/6 τις αποστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το στείλανε κι εμένα. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τυχεροί, από το EFOX ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Από 15/6 και μετά είπαν... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το Gearbest ξεκίνησε σήμερα 11/6 τις αποστολές. Σε μένα δεν στάλθηκε ακόμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κι εμένα απο Gear ξεκίνησε :) Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Σε μένα δεν στάλθηκε ακόμη.... Ίσως να έχουν διώξει λευκά, μέχρι στιγμής και τα σκούρα να είναι σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγώ λευκό παρήγγειλα αλλά δεν στάλθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ρώτησα χθες στο gb και μου απάντησαν ότι τα λευκά δεν τα έχουν σε στοκ, μόνο τα μπλε έχουν αυτή τη στιγμή Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Αντιθέτως, εμένα εσταλησαν τα λευκά αλλά όχι τα μπλε, ανεξάρτητα από το χρόνο παραγγελίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Κι εμένα λευκό έστειλε το GB. Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εστάλησαν και τα μπλε :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Μίλησα πριν από λίγο στο chat μαζί τους και μου είπαν ότι το δικό μου(λευκό) είναι στον ποιοτικό έλεγχο και θα σταλεί μέσα στην εβδομάδα. Σε ερώτηση αν υποστηρίζει τα ελληνικά μου είπε όχι και όταν τους έστειλα link απο άλλα site που γράφουν ότι υποστηρίζονται ανέφερε ότι θα το ελέγξει και θα μου απαντήσει. Έκτοτε έπεσε το chat και δεν έλαβα απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ολα τα Landvo μεχρι τωρα ειχαν Ελληνικα,αλλα με vanilla Android. Οπως βλεπουμε στο hands on του myphone ,εχει και αυτο http://www.myphone.gr/d/landvo/s6.518/hands-on/ Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Τυχεροί, από το EFOX ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Από 15/6 και μετά είπαν... ....και το δούλεμα από το EFOX συνεχίζεται.... Σήμερα απάντησαν ότι θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να το παραλάβουν, εάν θέλω να περιμένω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου... Φυσικά την ακύρωσα, ήδη προσπαθώ από 15/5 να το πάρω και όλο σε καθυστερήσεις πέφτω... Που το έχει ρε παιδιά τώρα άμεσα διαθέσιμο για αγορά και αποστολή, σε καλή τιμή; Στο Gearbest ίσως να γυρίσω ξανά; Κουπονι εκπτωτικο έχουν; Update: Το βρήκα (LANDVOS6), την έδωσα ήδη την παραγγελία... Άντε να δούμε, διότι το έχω κάνει σήριαλ με την παραγγελία του εν λόγω κινητού.. Χαχαχαχα Edited June 15, 2015 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Χρήσιμη πληροφορία που προκύπτει από το Hands on: 1. Υπάρχει notification led 2. Έχει φωτιζόμενα πλήκτρα Καλά νέα για όσους τα θεωρούμε απαραίτητα Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ....και το δούλεμα από το EFOX συνεχίζεται.... Σήμερα απάντησαν ότι θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να το παραλάβουν, εάν θέλω να περιμένω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου... Φυσικά την ακύρωσα, ήδη προσπαθώ από 15/5 να το πάρω και όλο σε καθυστερήσεις πέφτω... Που το έχει ρε παιδιά τώρα άμεσα διαθέσιμο για αγορά και αποστολή, σε καλή τιμή; Στο Gearbest ίσως να γυρίσω ξανά; Κουπονι εκπτωτικο έχουν; Update: Το βρήκα (LANDVOS6), την έδωσα ήδη την παραγγελία... Άντε να δούμε, διότι το έχω κάνει σήριαλ με την παραγγελία του εν λόγω κινητού.. Χαχαχαχα κ μενα στο gearbest εκαναν 15 μερες να το στειλουν, υπομονη, μαλλον το συγκεκριμενο μοντελο εχει ζητηση ή δεν εχει μεγαλη παραγωγη η landvo. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Την προηγούμενη Δευτέρα στο chat της gearbest μου είπαν ότι το δικό μου το δοκιμάζουν και θα το στείλουν αφού τελειώσουν οι δοκιμές (εντός εβδομάδας). Σήμερα (πάλι) στο chat μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμη. Όταν τους ανέφερα για τον πάνω διάλογο, μου είπαν ότι γίνεται χαμός με το μοντέλο και τα μπερδεύουν. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Α, καλά..... Κατάλαβα.... Καλό Αύγουστο λοιπόν.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Εμένα βγάζει τα παρακάτω το tracking number 2015-06-21 12:25 The item has arrived in the country of destination 2015-06-18 06:27 The item is on transport to the country of destination 2015-06-17 17:01 The item is at the PostNL sorting center 2015-06-16 10:26 The item is pre-advised Δηλαδή είναι Ελλάδα τώρα; (Sorry αλλα είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα). Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δηλαδή είναι Ελλάδα τώρα; (Sorry αλλα είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα). Ετοιμάζεται για αποστολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Aπο Gearbest,στο τσατ μου ειπαν οτι τουλαχιστον σε μπλε θα παραλαβουν την Παρασκευη 26/6. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts