Jump to content

Landvo S6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 293
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μέσω chat, αν βέβαια μπορείς να βασιστείς σε αυτά που σου λένε....

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά είναι πολύ fail το chat τους. Μου κάνει εντύπωση πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους γιατί τους είχα στείλει και κάποιο mail αλλά με έγραψαν ενώ στο vickmall δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα και απαντούσαν αμέσως με disqus... Τελικά αυτό που ήθελα να ρωτήσω ήταν αν συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς : έχω παραγγείλει το τηλ από τη προηγούμενη δευτέρα και ακόμα η παραγγελία είναι στο status proccecing... Είναι αυτό φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε εσάς;

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά είναι πολύ fail το chat τους. Μου κάνει εντύπωση πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους γιατί τους είχα στείλει και κάποιο mail αλλά με έγραψαν ενώ στο vickmall δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα και απαντούσαν αμέσως με disqus... Τελικά αυτό που ήθελα να ρωτήσω ήταν αν συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς : έχω παραγγείλει το τηλ από τη προηγούμενη δευτέρα και ακόμα η παραγγελία είναι στο status proccecing... Είναι αυτό φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε εσάς;

διάβασε τα post ποιο πίσω, όλοι περιμένουμε

Mi Note 3

Τυχεροί, από το EFOX ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Από 15/6 και μετά είπαν...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Σε μένα δεν στάλθηκε ακόμη....

Ίσως να έχουν διώξει λευκά, μέχρι στιγμής και τα σκούρα να είναι σε αναμονή.

Ρώτησα χθες στο gb και μου απάντησαν ότι τα λευκά δεν τα έχουν σε στοκ, μόνο τα μπλε έχουν αυτή τη στιγμή

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μίλησα πριν από λίγο στο chat μαζί τους και μου είπαν ότι το δικό μου(λευκό) είναι στον ποιοτικό έλεγχο και θα σταλεί μέσα στην εβδομάδα. Σε ερώτηση αν υποστηρίζει τα ελληνικά μου είπε όχι και όταν τους έστειλα link απο άλλα site που γράφουν ότι υποστηρίζονται ανέφερε ότι θα το ελέγξει και θα μου απαντήσει. Έκτοτε έπεσε το chat και δεν έλαβα απάντηση.

Ολα τα Landvo μεχρι τωρα ειχαν Ελληνικα,αλλα με vanilla Android.

Οπως βλεπουμε στο hands on του myphone ,εχει και αυτο

http://www.myphone.gr/d/landvo/s6.518/hands-on/

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Τυχεροί, από το EFOX ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Από 15/6 και μετά είπαν...

....και το δούλεμα από το EFOX συνεχίζεται.... Σήμερα απάντησαν ότι θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να το παραλάβουν, εάν θέλω να περιμένω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου... Φυσικά την ακύρωσα, ήδη προσπαθώ από 15/5 να το πάρω και όλο σε καθυστερήσεις πέφτω...

Που το έχει ρε παιδιά τώρα άμεσα διαθέσιμο για αγορά και αποστολή, σε καλή τιμή; Στο Gearbest ίσως να γυρίσω ξανά; Κουπονι εκπτωτικο έχουν;

Update: Το βρήκα (LANDVOS6), την έδωσα ήδη την παραγγελία... Άντε να δούμε, διότι το έχω κάνει σήριαλ με την παραγγελία του εν λόγω κινητού.. Χαχαχαχα

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Χρήσιμη πληροφορία που προκύπτει από το Hands on:

1. Υπάρχει notification led

2. Έχει φωτιζόμενα πλήκτρα

Καλά νέα για όσους τα θεωρούμε απαραίτητα

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

....και το δούλεμα από το EFOX συνεχίζεται.... Σήμερα απάντησαν ότι θέλουν ακόμα λίγες μέρες για να το παραλάβουν, εάν θέλω να περιμένω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου... Φυσικά την ακύρωσα, ήδη προσπαθώ από 15/5 να το πάρω και όλο σε καθυστερήσεις πέφτω...

Που το έχει ρε παιδιά τώρα άμεσα διαθέσιμο για αγορά και αποστολή, σε καλή τιμή; Στο Gearbest ίσως να γυρίσω ξανά; Κουπονι εκπτωτικο έχουν;

Update: Το βρήκα (LANDVOS6), την έδωσα ήδη την παραγγελία... Άντε να δούμε, διότι το έχω κάνει σήριαλ με την παραγγελία του εν λόγω κινητού.. Χαχαχαχα

κ μενα στο gearbest εκαναν 15 μερες να το στειλουν, υπομονη, μαλλον το συγκεκριμενο μοντελο εχει ζητηση ή δεν εχει μεγαλη παραγωγη η landvo.

With great power, comes great responsibility...

Την προηγούμενη Δευτέρα στο chat της gearbest μου είπαν ότι το δικό μου το δοκιμάζουν και θα το στείλουν αφού τελειώσουν οι δοκιμές (εντός εβδομάδας).

Σήμερα (πάλι) στο chat μου είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμη.

Όταν τους ανέφερα για τον πάνω διάλογο, μου είπαν ότι γίνεται χαμός με το μοντέλο και τα μπερδεύουν.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Α, καλά..... Κατάλαβα.... Καλό Αύγουστο λοιπόν....

Εμένα βγάζει τα παρακάτω το tracking number

2015-06-21 12:25

The item has arrived in the country of destination

2015-06-18 06:27

The item is on transport to the country of destination

2015-06-17 17:01

The item is at the PostNL sorting center

2015-06-16 10:26

The item is pre-advised

Δηλαδή είναι Ελλάδα τώρα; (Sorry αλλα είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα).

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Δηλαδή είναι Ελλάδα τώρα; (Sorry αλλα είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα).

Ετοιμάζεται για αποστολή

Aπο Gearbest,στο τσατ μου ειπαν οτι τουλαχιστον σε μπλε θα παραλαβουν την Παρασκευη 26/6.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ