Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο το 4Τforum:

Εχω χασει τον μπουσουλα γραφω και στα 2 ταυτοχρονα! :D

Σου απάντησα στο άλλο... :lol: :X

Ι need a six month vacation, twice a year.

λοιπόν κοίταξα...είναι Ε Ν3Χ4

Thanks elteo, αρα δεν εχουμε ολοι τα ιδια οπως μου ειπαν καποιοι κατοχοι Audi-Volkswagen.

Σημερα εκανα τον ελεγχο των 10000 χιλ. , λαδια, φιλτρο, σαπουνακι παρμπριζ, ροδελα ταπας, ελεχγο πιεσης ελαστικων, κλπ τσεκαρισματα .Κοστος 84 ευρω και κατι . Διαρκεια 3 ωρες και 45 λεπτα, τι chrono service ρε γαμωτο!!!

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Thanks elteo, αρα δεν εχουμε ολοι τα ιδια οπως μου ειπαν καποιοι κατοχοι Audi-Volkswagen.

Σημερα εκανα τον ελεγχο των 10000 χιλ. , λαδια, φιλτρο, σαπουνακι παρμπριζ, ροδελα ταπας, ελεχγο πιεσης ελαστικων, κλπ τσεκαρισματα .Κοστος 84 ευρω και κατι . Διαρκεια 3 ωρες και 45 λεπτα, τι chrono service ρε γαμωτο!!!

Τι είναι το "σαπουνάκι παρμπρίζ" και η "ροδέλα τάπας";

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Το πρωτο ειναι ενα καθαριστικο υγρο που ριχνουν μεσα στο νερο των υαλοκαθαριστηρων για να κανει λιγο σαπουναδα και να καθαριζει καλυτερα. Οσο για τη ροδελα μηπως ειναι του καρτερ αφου του αλλαξαν και λαδια; Τοση ωρα ρε γαμωτο για ολα αυτα;

Καλώς σας βρήκα Πρόεδρε και ακόλουθους... :O

Το αυτοκίνητο το πήρα στις πρώτη Σεπτεμβρίου και χωρίς εσάς σε αυτό το Forum θα είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αποφασίσω...

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό και τα σέβη μου στον Πρόεδρο!!! :p

Μετά από πολλές αναζητήσεις είναι πιστεύω το πιό καλό αυτοκίνητο για τα λεφτά του! Best value for money! ;)

Καλώς σας βρήκα Πρόεδρε και ακόλουθους... :O

Το αυτοκίνητο το πήρα στις πρώτη Σεπτεμβρίου και χωρίς εσάς σε αυτό το Forum θα είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ να αποφασίσω...

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό και τα σέβη μου στον Πρόεδρο!!! :p

Μετά από πολλές αναζητήσεις είναι πιστεύω το πιό καλό αυτοκίνητο για τα λεφτά του! Best value for money! ;)

Ακριβως! :cool:

ean dne kano la8os bgazei 115 alogata!

tora gia to ean einia h exlixi tu saxo: kamia sxesh!!....h k kala exelixi tu saxo 8a mporusame na pume oti einai to c2... :worry: :wacko:

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Εσεις οι δυο εχετε διαφορετικες ζαντες οποτε ειναι λογικο τα μπουλονια να εχουν διαφορετικο κωδικο.

Στο σακκουλακι μου ( :) ) εχει δυο (!) κωδικους.

Στην πανω σειρα καμια δεκαρια νουμερα και γραμματα, και στην κατω σειρα δεκα νουμερα...

Λιγο δυσκολο να τα θυμαμαι και να σας τα μεταφερω :D

Ξαναρωταω, υπαρχει λογος να τα κουβαλαμε και τα δυο μπουλονια ?

Στην πανω σειρα καμια δεκαρια νουμερα και γραμματα, και στην κατω σειρα δεκα νουμερα...

«πρόεδρε» βάλε τα γυαλιά της πρεσβυωπίας :p :D οι κωδικοί είναι χαραγμένοι πάνω στα μπουλόνια... :rolleyes:

* (Το C4 εξέλιξη του Saxo...;;; :lol: ..)

99-100 στους τροχους.......

Μας κλεβεις... :mad:

4 δυναμομετρησεις των 4 τροχων εχω δει με τα παρακατω αποτελεσματα:

Δυναμομετρο δυναμη στους τροχους + απωλειες ροπη

Dynapack 4000 103,3+14,1/5.930 14,2/4.100

Dynojet 248x2 High-Speed 102,1+14,1/5.800 14/4.050

Bosch LPS002 103,5+20,5/6.050 δεν μετραει

Mustang Dynamometer 94,2+?/5.900 12/4.200

Κοιταξα τα μπουλονακια μου και δεν γραφουν τιποτα :( αλλα δεν εχω αλουμινιου ετσι; Κοιταξα πανω στις ζαντες και ειδα τα χαρακτηριστικα και ειδα και ενα 26 που φανταζομαι οτι ειναι το offset αν και ειχα δει σε site οτι το 307(που υποτιθεται οτι εχει τα ιδια) εχει ορια 15-25. Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια για το τριξιμο που ακουω πισω οταν ειναι δεμενο το χειροφρενο μονο και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εμενα μου ακουγεται πολυ ρε γαμωτο λες και ειναι 20 ετων. Ακουσαν και τον ηχο απο τα αμορτισερ και μου ειπαν να ερθω μια μερα να τα ελεγξουν(βιαζομουνα τωρα) αλλα ειναι πολυ μικρος ο θορυβος τους παντως.

Το πρωτο ειναι ενα καθαριστικο υγρο που ριχνουν μεσα στο νερο των υαλοκαθαριστηρων για να κανει λιγο σαπουναδα και να καθαριζει καλυτερα. Οσο για τη ροδελα μηπως ειναι του καρτερ αφου του αλλαξαν και λαδια; Τοση ωρα ρε γαμωτο για ολα αυτα;

ΑΚΡΙΒΩΣ. Και τοση ωρα ρε γαμωτο !!! Στο σερβις των 30000 χιλ. θα πρεπει να παρω 2 μερες αδεια.

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Βαλε ενα στη θηκη στη ρεζερβα διπλα απο το κιτρινο πλαστικο, και το αλλο αστο στο ντουλαπακι να το περνουν στα σερβις , αρκει να μη στο χασουν οπως σε εμενα. Εχε και τα δυο στο αμαξι . Εκτος αυτοκινητου ειναι αχρηστα.Και προσοχη στο σφιξιμο , οχι πολυ γιατι χαλανε ευκολα οι κούρμπες που εχει . Οι κωδ. ειναι χαραγμενοι πανω στα μπουλονακια απο πισω.

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Τάκη, τσέκαρε τα private messages sou. Σου έστειλα ένα προ καιρού σχετικά με το τηλέφωνό σου. Απάντησε μου in private αν θες, thanks!

Σου απάντησα Touch :)

Συγνώμη για την καθυστέρηση

Ολη τη βδομάδα πήζω, στο weekend ελπίζω!! :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/51141c4.jpg

συντομα θα testaroume ενα full extra c4 2l...

κ απ οτι διβασα στο gtc uparxoun ~20 2l mono!k to ena εβγαζε καπνους απο την μηχανη Συγγρου με μια αλλη οπως ειπε στο αλλο forum enas.

ποιος θεωρειτε ανταγωνιστης κατα εσας?golf gti ap oti eida den to pianei me τιποτα,astra gtc isws?

το gps απ οτι μου ειπε δεν εχει dvd player opote no gps...+nomiζω δεν εχει tvtuner...+oti exei thn asfaleia ews 20km κ μετα κλεινει...

ποσο παει ενα tvtuner+dvd exei busma gia rca k αν συνδεετε με 12v+αν εχει βγει κυκλωμα για να βγαζει την ασφαλεια αυτη για τα 20km?

dynamometrhsh kaneis?

συντομα θα testaroume ενα full extra c4 2l...

κ απ οτι διβασα στο gtc uparxoun ~20 2l mono!k to ena εβγαζε καπνους απο την μηχανη Συγγρου με μια αλλη οπως ειπε στο αλλο forum enas.

ποιος θεωρειτε ανταγωνιστης κατα εσας?golf gti ap oti eida den to pianei me τιποτα,astra gtc isws?

το gps απ οτι μου ειπε δεν εχει dvd player opote no gps...+nomiζω δεν εχει tvtuner...+oti exei thn asfaleia ews 20km κ μετα κλεινει...

ποσο παει ενα tvtuner+dvd exei busma gia rca k αν συνδεετε με 12v+αν εχει βγει κυκλωμα για να βγαζει την ασφαλεια αυτη για τα 20km?

dynamometrhsh kaneis?

dvd??? tv-tuner??? laptop θα παρεις;;; :D Sorry αλλα ηταν πολυ αστειο :D .

:wacko: :wacko: :wacko:

:p :lol: :p ...τι έπαθες...;...σε πειράζω, μην χαλιέσαι! :rolleyes:

Και όπως λέει και ο φίλος mainos...

Οι κωδικοί ειναι χαραγμενοι πανω στα μπουλονακια απο πισω.

:alien: καλό ΠΣΚ

Παιδιά, μην τρομάξετε. Οι παρακάτω φωτό είναι από ένα C4 το οποίο νοίκιασε μια αμερικανίδα και έκανε 220χλμ με αυτό, σε μια ημέρα, με την πρώτη ταχύτητα.

Απίστευτο λιώσιμο... :cry:

http://www.smartmania.gr/phpBB2/files/p72201074.jpg

http://www.smartmania.gr/phpBB2/files/p7220109_1_3.jpg

http://www.smartmania.gr/phpBB2/files/p72201101.jpg

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

:p :lol: :p ...τι έπαθες...;...σε πειράζω, μην χαλιέσαι! :rolleyes:

Και όπως λέει και ο φίλος mainos...

:alien: καλό ΠΣΚ

Nαι βρε δε χαλιεμαι. Απλα ειδα ΜΕΤΑ οτι οι κωδικοι ειναι πανω στα μπουλονια, ενω εγω διαβαζα τους δεκαψηφιους κωδικους στο... σακκουλακι :)

Ωχ!!!!:blink::shock:Μα, καλά, τι του έκανε;;; Το διέλυσε τελείως!!!

Και ξέρετε γιατί έγινε αυτό;;; Μάνο, περιττό να το πούμε, αλλά η Αμερικανίδα που το οδηγούσε νόμιζε πως είναι αυτόματο !!!:shock::shock::p:p

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Και το σκεφτηκα οτι καμια γυναικα θα το περασε για αυτοματο πριν το διαβασει αλλα ελεος πια με την ασχετοσυνη τους!!!