Ryback3 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Σε πολλους απο 'δω μεσα που εχουμε τις top εκδοσεις, το μονο που ελειπε, ηταν τα πενταλ αλουμινιου!:( Μονο ο TouchDown τα αναφερει! Οσο για τον συναγερμο που αναφερει ενας φιλος, και μενα ειπαν μου εβαλαν εργοστασιακο (δωρο;)), αλλα στο καπο δεν εχει αισθητηρα!:confused: Εκεινο που φοβομουν παντως με την τοποθετηση συναγερμου, ηταν μηπως πειραξουν τα ηλεκτρικα (κυριως τους αναδιπλουμενους καθρεφτες), αλλα ευτυχως δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Hi guys, Οι καθρέφτες αναδιπλώνονται ηλεκτρικά (δηλαδή ΚΛΕΙΝΟΥΝ και ΑΝΟΙΓΟΥΝ, χειριστήριο και στο κλειδί αλλά και στην πόρτα του οδηγού), τα πεντάλ είναι αλουμινίου και τα φώτα ΕΙΝΑΙ bi-Xenon και περιστρεφόμενα ακολουθώντας το τιμόνι (μέχρι 15 μοίρες κλίση). Επίσης, με το κεντρικό κλείδωμα, κλείνουν μαζί φώτα αν είναι στο AUTO, καθρέφτες και παράθυρα ταυτόχρονα. Μιλώ για το VTS! Όσο για τα FOLLOW-ME HOME φώτα, έχουν μια Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΑ χρήσιμη λειτουργία: ψαρώνουν τους πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα και μήλα δίπλα από το αυτοκίνητο......... :D :D Ευχαριστώ touch... :) :) :) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Σε πολλους απο 'δω μεσα που εχουμε τις top εκδοσεις, το μονο που ελειπε, ηταν τα πενταλ αλουμινιου!:( Μονο ο TouchDown τα αναφερει! Οσο για τον συναγερμο που αναφερει ενας φιλος, και μενα ειπαν μου εβαλαν εργοστασιακο (δωρο;)), αλλα στο καπο δεν εχει αισθητηρα!:confused: Εκεινο που φοβομουν παντως με την τοποθετηση συναγερμου, ηταν μηπως πειραξουν τα ηλεκτρικα (κυριως τους αναδιπλουμενους καθρεφτες), αλλα ευτυχως δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παιδιά, Πεντάλ αλουμινίου δεν έχουν ΟΛΕΣ οι Τοπ εκδόσεις. Μόνο η 1.6lt VTS kai 2.0lt VTS (VTS=3θυρο!!). Οι πεντάθυρες εκδόσεις ΔΕΝ έχουν πεντάλ αλουμινίου! (το λέει το προσπέκτους της Citroen που έχω μπροστά μου, το τετρασέλιδο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Coupe και Hatchback αντίστοιχα) Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 parigila to 1.6,5d,exclusive,me extra: dipla tzamia,aisthitires empros, jbl-mp3,metaliko kai to aftokinito tha einai edo teli iouliou... doro patakia,sinagermos,skares orofis (afto to zitisa ego)... kai afto giati tous eipa oti stin ford mou ekanan doro sinagermo patakia kai aisthitires parking (2 sovara dora...pou einai alitheia)... mia erotisi o politis ston diefthinti tou tmimatos kai eipe to ok me metritis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Μπραβο ρε energy!!Με γειες με γειες και καλοτάξιδο!! Και τοπ εξτρα βλέπω..Άντε επιτέλους θα μάθουμε εάν δείχνει το αυτοκίνητο στην οθόνη με τους μπροστά αισθητήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 parigila to 1.6,5d,exclusive,me extra: dipla tzamia,aisthitires empros, jbl-mp3,metaliko kai to aftokinito tha einai edo teli iouliou... doro patakia,sinagermos,skares orofis (afto to zitisa ego)... kai afto giati tous eipa oti stin ford mou ekanan doro sinagermo patakia kai aisthitires parking (2 sovara dora...pou einai alitheia)... mia erotisi o politis ston diefthinti tou tmimatos kai eipe to ok me metritis... Καλώς ήρθες στους 5πορτους... :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Zω ενα δραμα. Σημερα εγδαρα λιγο τον μπροστινο προφυλακτηρα σε ενα σκατοπεζοδρομιο κανοντας αναστροφη... Τουλαχιστο ειναι στο κατω μερος και δε φαινεται σχεδον καθολου... Φυσικα καταλαβενεται τα νευρα μου. Οποιος θελει να κανει κακο σε καποιον (στην πεθερα του ας πουμε) μπορει να με προσλαβει εντελως δωρεαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Zω ενα δραμα. Σημερα εγδαρα λιγο τον μπροστινο προφυλακτηρα σε ενα σκατοπεζοδρομιο κανοντας αναστροφη... Τουλαχιστο ειναι στο κατω μερος και δε φαινεται σχεδον καθολου... Φυσικα καταλαβενεται τα νευρα μου. Οποιος θελει να κανει κακο σε καποιον (στην πεθερα του ας πουμε) μπορει να με προσλαβει εντελως δωρεαν... Μη στεναχωριέσαι βρε MPOMPIO!!, Αυτά θα τα έχουμε αργά ή γρήγορα. Κι εγώ τις προάλλες στο "τσαφ" γλύτωσα τον μπροστινό προφυλακτήρα από πεζοδρόμιο. Βγήκα από το αυτοκίνητο και δεν πίστευα στα μάτια μου πόσο κοντά ήμουν... Πήγα σήμερα για το πρώτο σέρβις των 1500km. No problem so far... Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 parigila to 1.6,5d,exclusive,me extra: dipla tzamia,aisthitires empros, Τι ειναι αυτο το "διπλά τζαμια"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Τι ειναι αυτο το "διπλά τζαμια"? otos ti einai ta dipla tzamia ? ti einai polikatikia gia na exei dipla tzamia h oxhma asfaleias gia na einai thorakismena Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Τι ειναι αυτο το "διπλά τζαμια"? Bασικα ειναι για καλυτερη ηχομονωση. Ισως και για να κοβει λιγο την ηλιακη ακτινοβολια. Το κυριοτερο ειναι οτι τα παιρνεις εξτρα. (ευτυχως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Διπλα τζαμια... απλα ειναι τζαμια ασφαλειας οπως το μπροστινο, ποιο χοντρα με ενδιαμεση ζελατινα και σπανε ποιο δυσκολα, και προσφερουν και καλυτερη ηχομονωση. Πολυ καλη επιλογη σαν εξοπλισμος... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Eχει κάψει σε κάποιον λάδι; Εγώ πάντως σκοπεύω όταν πάω για τον πρώτο έλεγχο να αγοράσω κι ένα λίτρο από το λάδι τους για να συμπληρώσω σε περίπτωση που χρειαστεί...γιατί 10 χιλ χλμ είναι μακρυά ακόμα και after market λάδι δεν το βάζω προς το παρόν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Για να μας πει κάποιος ιδιοκτήτης πως είναι το αυτοκίνητο σε ταξίδι από άνεση και ιδιαίτερα από ηχομόνωση γιατί για το τελευταίο δεν έχω διαβάσει (στα περιοδικά) τα καλύτερα λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Για να μας πει κάποιος ιδιοκτήτης πως είναι το αυτοκίνητο σε ταξίδι από άνεση και ιδιαίτερα από ηχομόνωση γιατί για το τελευταίο δεν έχω διαβάσει (στα περιοδικά) τα καλύτερα λόγια... Ενα ταξιδι προλαβα να κανω, κι αυτο 40λεπτο. Το οχημα σκιζει. Απο θορυβο, σε σχεση με το Μεγκαν που ειχα πριν, ειναι καλυτερο. Η αληθεια ειναι οτι μου αποσπουσαν την προσοχη τα διαφορα οργανα ηλεκτρονικα και μη. Ολα τα λεφτα το αυτοματο γκαζι!!! Οσο για τα περιοδικα, το καθενα γραφει τα δικα του συμφωνα με συγκεκριμενους παραμετρους. (Ο,τι κι αν συμαινει αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 To C4 to gnorizo apo to FIGHTCLUB,mia radiofonikh athlhtikh ekpomph,sthn opoia to diafhmizoyn synexos.Pragmatika exei tosa kaloydia,poy kathe mera anaferoyn kai kati kainoyrio... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Επιτέλους, ήρθε το πολυπόθητο δικό μου C4, μετά από 94 μέρες αναμονής (ούτε στο στρατό δεν μέτραγα τις μέρες...). Πήγα σήμερα να τελειώσω τα διαδικαστικά και σε 10 μέρες περίπου θα το έχω. Φαντάσου να έκανα και ειδική παραγγελία..... Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Επιτέλους, ήρθε το πολυπόθητο δικό μου C4, μετά από 94 μέρες αναμονής (ούτε στο στρατό δεν μέτραγα τις μέρες...). Πήγα σήμερα να τελειώσω τα διαδικαστικά και σε 10 μέρες περίπου θα το έχω. Φαντάσου να έκανα και ειδική παραγγελία..... Kαλοταξιδο τονυ. Ομως τι εννοεις διαδικαστικα, 10 μερες κλπ.; Μηπως τον εκτελονισμο; Αληθεια το 3πορτο ή το 5πορτο; Ο,τι θες παντως εδω ημαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkri Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Μόλις έφτασε στην αντιπροσωπεία και το δικό μου C4 1.6 VTR Pack. Τρέχω να το παραλάβω. Ελπίζω μετά από ένα σαββατοκύριακό οδηγικής εμπειρίας να σας έχω νέα από Δευτέρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Καλοταξιδα και καλα χιλιομετρα παιδες!!!! Σαν το αισθημα του καινοριου αυτοκινητου δεν υπαρχει.... Το εζησα προσφατα και ξερω!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Eχει κάψει σε κάποιον λάδι; Εγώ πάντως σκοπεύω όταν πάω για τον πρώτο έλεγχο να αγοράσω κι ένα λίτρο από το λάδι τους για να συμπληρώσω σε περίπτωση που χρειαστεί...γιατί 10 χιλ χλμ είναι μακρυά ακόμα και after market λάδι δεν το βάζω προς το παρόν. Χμμμ...κανένας δεν κοιτά τα λάδια του; Κακό αυτό... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Kαλοταξιδο τονυ. Ομως τι εννοεις διαδικαστικα, 10 μερες κλπ.; Μηπως τον εκτελονισμο; Αληθεια το 3πορτο ή το 5πορτο; Ο,τι θες παντως εδω ημαστε... Το 3θυρο VTS 1.6. Οι 10 μέρες για εκτελωνισμό, πινακίδες, ασφάλεια. Μου είπαν 8 εργάσιμες μετρώντας από σήμερα. Ελπίζω αυτή την φορά να μην πέσουν έξω "2 μήνες"!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Καλοταξιδα και καλα χιλιομετρα παιδες!!!! Σαν το αισθημα του καινοριου αυτοκινητου δεν υπαρχει.... Το εζησα προσφατα και ξερω!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: Αχ, βαχ... Την καινούργια διαφήμιση με το παγωτό Magnum την έχετε δει; Ε, εγώ μένω με το παγωτό! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Χμμμ...κανένας δεν κοιτά τα λάδια του; Κακό αυτό... Στο πρώτο σέρβις που έκανα προχθές (1500χμ) τα είδε το παιδί και ήταν στο φυσιολογικό επίπεδο. Μου είπε ότι θα τα αλλάξουμε στα 10000χμ. Αλλά γιατί να τα κοιτώ αφού μου δίνει ένδειξη στην οθόνη; (oil ok στην εκκίνηση). Για το θέμα του θορύβου δεν θα συμφωνήσω με τον MPOMPIO. Με 170χμ και 5500 στροφές στην Εγνατία, καταλάβαινα ξεκάθαρα θόρυβο! Δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά σίγουρα δεν είχα την αίσθηση της "ησυχίας"... Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 βρε touchdown... ασε τα 170χλμ, εκει πρεπει να κανει θορυβο. Ας μιλησουμε για ταχυτητες απο 80-140 και μαλιστα σε οχι καλο οδοστρωμα. Εκει να μας πεις πως παει απο θορυβο κυλισης. Περναει εντονα στην καμπινα? Επισης σε σαμαρακια-λακουβες κλπ κλπ... κατα ποσο περναει "γλυκα". Απομονωνει το γκαπ-γκουπ καθολου η το περναει αυτουσιο στο σασι? Θορυβος αναρτησης? Απο τριγμους-συντονισμους πως παμε? Ολα ακομα γεροδεμενα? Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts