elteo Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Aπό ότι φαίνεται έχουμε τα ίδια συμπτώματα με τον killer. ΘΑ κοιτάξω αύριο την ύποπτη βίδα. Ευχαριστώ κ πάλι τον Karl. υpdate: Με την κατανάλωση τώρα τελευταία με 95άρα Shell και αλλαγές στις 4 με 4,5 χιλ. στροφές έχω από 8,9 εώς και 9,4lt/100Km. Kίνηση 50% Αθήνα και 50% δρόμοι ανατολικής αττικής. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Εγω την εχω βγαλει enginekiller και ειναι ενα κομματι ολη η ταπετσαρια. Α ολη; Νομιζα οτι εκει που αλλαζε χρωμα ηταν αλλο οχι οτι το ειχα ψαξει κιολας... Αι στα κομματια με τις καταναλωσεις σας εμενα με 5200χλμ 10.6 λεει... Και να πω οτι ηταν και μπουκωμενο...:O :X :cry: Αλλαγη κατω απο τις 5000 στροφες δεν παιζει... Και τα περισσοτερα χιλιομετρα στον Κηφισσο τα κανω Πειραια μεχρι το Αιγαλεω που δεν εχει και κινηση... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 και εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα τελικα μια βιδουλα ηταν . παντως εκει που εχω το μπλε βελακι εχω την εντυπωση οτι ειναι 2 κομματια το εξω και το μεσα . και εκεινο το κομματι βγαζει ενα τριγμο ολα αυτα παντα αμα ειναι το loud ενεργοποιημενο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Δε μου λέτε παιδιά. Αυτά τα κατσαβιδάκια "αστέρι" υπάρχουν στην εργαλειοθήκη (υπαρχει?) του αυτοκινήτου? Ή τα έχετε αγοράσει? 10 μήνες τώρα μια φορά σήκωσα τη μοκέτα του πορτ μπακγάζ και βρήκα το διχτάκι. Τα υπόλοιπα δεν τα έψαξα να δώ τι έχω :O Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Οταν λες εργαλειοθηκη εννοεις εκει που εχει γρυλο κτλ; Οχι δεν υπαρχουν. τι εγινε κι εσυ τριγμους; Ζηλεψες;;;:p :p :lol: Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πω πω! ξενέρωσα τώρα. Δεν έχουμε εργαλειοθήκη? Εδώ πριν κάτι μήνες πήρα ένα scooter keeway (ναι και έγω δεν την ήξερα τη μάρκα πρίν το πάρω :lol: ) και είχε εργαλεία. Αλλά θα μου πείς τώρα τι να τα κάνει στο C4 αφού δεν μπορείς να βάλεις χέρι πουθενά. Όσο για τους θορύβους.....εεε...κανα ψιλάκο....ε΄χω και γω....:) Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Κι εγω μηχανες που ειχα/εχω ειχαν μεσα εργαλεια και μου ειχε φανει παραξενο... Αλλα αν ειχε εργαλεια μεσα στο c4 ποιος ο λογος να βαλουν περιεργες βιδες για να μην της πολυ πειραζεις; Που να βαλεις χερι και αν μπορεις πρεπει να βαλεις;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 1 βιδα ρε παιδια ειναι χαλαρα Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Μόλις πήρα το αμάξι από την αντιπροσωπεία, μετά την αντικατάσταση του παρμπριζ . Κόστος (μαζί με το φπα) 257,25 για παρμπριζ και κόλλες + 119 για εργατικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Μόλις πήρα το αμάξι από την αντιπροσωπεία, μετά την αντικατάσταση του παρμπριζ . Κόστος (μαζί με το φπα) 257,25 για παρμπριζ και κόλλες + 119 για εργατικά. η ασφαλεια πληρωνει ετσι ? να ρωτησω οταν σου πληρωνει η αφαλεια μια ζημια μπορεις να βαλεις κατι αλλο εσυ και να συμπληρωσεις το κοστος ? η ακομα καλητερα να πληρωσει η ασφαλεια ολο το κοστος παραδειγμα να χρειαστει να αλλαξω προφηλακτηρα και αντι τον δικο μου να βαλω απο exlusive (που εχει την γραμμη νικελ μπροστα) μπορω ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Δε μου λέτε παιδιά. Αυτά τα κατσαβιδάκια "αστέρι" υπάρχουν στην εργαλειοθήκη (υπαρχει?) του αυτοκινήτου? Ή τα έχετε αγοράσει? 10 μήνες τώρα μια φορά σήκωσα τη μοκέτα του πορτ μπακγάζ και βρήκα το διχτάκι. Τα υπόλοιπα δεν τα έψαξα να δώ τι έχω :O Μιας και ανέφερες το δυχτάκι, εγώ όταν πήρα το αυτοκίνητο το δυχτάκι έλειπε..:( Ο πωλητής μου είπε ότι το έκλεψαν στα καράβια:blink: :wacko: και την άλλη εβδομάδα θα μου έφερνε καινούριο. Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και ακόμα τίποτα... Η δικαιολογία που πέρνω τώρα είναι ότι τα κεντρικά έχουν έλειψη και ότι κανένα αυτοκίνητο δεν έρχεται με δυχτάκι.:confused: Είναι λογικά τα παραπάνω;;:angry: Τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να πάρω το δυχτάκι που έχω πληρώσει;;;:rocket: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Το δικό μου το πληρωνει η ασφάλεια γιατι έχω θραύση κρυστάλλων. Για αυτό που ρωτάς δέν ξέρω, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αν η αντιπροσωπεία σου δώσει τιμολόγιο, δεν νομίζω να μπορούν να διασταυρώσουν οτι το ανταλακτικό που τοποθετήθηκε ήταν από άλλο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 η ασφαλεια πληρωνει ετσι ? να ρωτησω οταν σου πληρωνει η αφαλεια μια ζημια μπορεις να βαλεις κατι αλλο εσυ και να συμπληρωσεις το κοστος ? η ακομα καλητερα να πληρωσει η ασφαλεια ολο το κοστος παραδειγμα να χρειαστει να αλλαξω προφηλακτηρα και αντι τον δικο μου να βαλω απο exlusive (που εχει την γραμμη νικελ μπροστα) μπορω ? Αυτο το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα γιατι να βαλεις απο exclusive και να μη βαλεις απο wrc ακομα καλυτερος!:lol: Δεν νομιζω ομως γιατι οπως και στο αλουμινενιο δαχτυλιδι που παρηγγειλες ηθελε κωδικο αυτοκινητου που να το εχει ετσι και τωρα, ποσο μαλλον που θα ειναι πιο ακριβο και θα μπλεκεται και η ασφαλιστικη στη μεση εκτος απο την αντιπροσωπεια.... Χλωμο μου φαινεται... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Το δικό μου το πληρωνει η ασφάλεια γιατι έχω θραύση κρυστάλλων. Για αυτό που ρωτάς δέν ξέρω, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αν η αντιπροσωπεία σου δώσει τιμολόγιο, δεν νομίζω να μπορούν να διασταυρώσουν οτι το ανταλακτικό που τοποθετήθηκε ήταν από άλλο μοντέλο. μα θα εχει αλλο κωδικο... και θα ειναι και αλλη η τιμη... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Μιας και ανέφερες το δυχτάκι, εγώ όταν πήρα το αυτοκίνητο το δυχτάκι έλειπε..:( Ο πωλητής μου είπε ότι το έκλεψαν στα καράβια:blink: :wacko: και την άλλη εβδομάδα θα μου έφερνε καινούριο. Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και ακόμα τίποτα... Η δικαιολογία που πέρνω τώρα είναι ότι τα κεντρικά έχουν έλειψη και ότι κανένα αυτοκίνητο δεν έρχεται με δυχτάκι.:confused: Είναι λογικά τα παραπάνω;;:angry: Τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να πάρω το δυχτάκι που έχω πληρώσει;;;:rocket: Μήπως να τους έλεγες να σου δώσουν από ένα αυτοκίνητο που υπάρχει στην αντιπροσωπία ή από το αμάξι που έχουν για test drive τελοσπάντων και αργότερα όταν έχουν, όπως λένε, ασ το αντικαταστίσουν στο δικό τους. Η λύση υπάρχει αλλά το θέμα είναι κατά πόσο πρόθυμοι είναι αυτοί. Και εμένα μου υποσχέθηκε ο πωλητής πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο αλλά τίποτα. Τους το είπα 1,2 τώρα περασαν 10 μήνες οπότε το άφησα Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Αν εχεις τα απαραιτητα cone στην ασφαλιστικη σου ολα γινονται... Γενικα θελει αρκετο ψαξιμο πρωτα! Πολυ φιλος με την παλια 147, αφου τρακαρε αλλαξε τον προφυλαχτηρα του με αυτον της Autodelta χωρις να πληρωσει ουτε ευρω! Αλλα ειχε κολλητο του στην ασφαλιστικη μεσα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Μήπως να τους έλεγες να σου δώσουν από ένα αυτοκίνητο που υπάρχει στην αντιπροσωπία ή από το αμάξι που έχουν για test drive τελοσπάντων και αργότερα όταν έχουν, όπως λένε, ασ το αντικαταστίσουν στο δικό τους. Η λύση υπάρχει αλλά το θέμα είναι κατά πόσο πρόθυμοι είναι αυτοί. Και εμένα μου υποσχέθηκε ο πωλητής πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρμακείο αλλά τίποτα. Τους το είπα 1,2 τώρα περασαν 10 μήνες οπότε το άφησα Ακριβώς αυτό τους είπα, αλλα μου απάντησαν ότι αυτά που έχουν στην αντιπροσωπία είναι όλα VTR(τα οπόια δεν περιλαμβάνουν το δυκτάκι στον βασικό εξωπλησμό) και ότι όλα όσα φέρνουν στους πελάτες έρχοντε χωρίς δυκτάκι γιατί υπάρχει έλειψη... Ρώτησα σε άλλη αντιπροσωπία για το δυκτάκι και μου είπαν ότι αν το θέλω μπορούν να μου το φέρουν μέσα σε δύο μέρες, οπότε καταλαβαίνεις...:mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Σε ο,τι αφορα τις ασφαλιστικες , οσες εχουν το συστημα AUDATEX και ειναι περιπου 7 στις 10 εταιρειες, δυσκολα τους λες αλλο κωδικο ανταλλακτικου αυτοκινητου απο αυτο που πραγματικα φοραει το εκαστοτε αυτοκινητο.Εχουν καθε 2μηνο 'η 3μηνο ηλεκτρονικη ενημερωση απο τον καταλογο αντ/κων καθε μαρκας με κωδικους και τιμες.Προσοχη λοιπον μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι!!!!!!! Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 τελος παντων ας ελπισουμε ποτε να μην χρειαστει να τον αλλαξω απο ατυχημα Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Οι αισθητήρες πίεσης των ελαστικών δεν μου έχουν βγάλει έως τώρα κάποια ένδειξη και ούτε έχω ελέγξει τα λάστιχα ποτέ σε βενζινάδικο. Μήπως τελικά δεν λειτουργουν? Θα πάω σήμερα να βγάλω λίγο αέρα για να δώ αν μου βγάλει κάτι. Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 και εμενα μου ειχε σπασει τα νευρα αλλα τελικα μια βιδουλα ηταν . παντως εκει που εχω το μπλε βελακι εχω την εντυπωση οτι ειναι 2 κομματια το εξω και το μεσα . και εκεινο το κομματι βγαζει ενα τριγμο ολα αυτα παντα αμα ειναι το loud ενεργοποιημενο Yeap...τις έσφιξα (τις παραέσφιξα θα έλεγα) και μέχρι στιγμή δεν ακούγεται τίποτα. Εσφιξα αυτή που τόνιζε ο karl και αυτή που υπάρχει στο πόμολο που κρατάμε από την μέσα μεριά την πόρτα. Thanks karlbanks!:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Yeap...τις έσφιξα (τις παραέσφιξα θα έλεγα) και μέχρι στιγμή δεν ακούγεται τίποτα. Εσφιξα αυτή που τόνιζε ο karl και αυτή που υπάρχει στο πόμολο που κρατάμε από την μέσα μεριά την πόρτα. Thanks karlbanks!:lol: τα παντα για ενα καλητερο C4 :O Σαββα τελικα ποιο ηταν το κατσαβιδι τελικα το Τ15 ? να ξερουν και οι αλλοι τι να παρουν . εγω τα εχω σε μυτες οποτε δεν ξερω ποιο ηταν Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Έσφιξα κι εγώ τις βίδες (άκουγα ένα τσικ στην πόρτα του οδηγού) και όλα ΟΚ. Όσον αφορά το line-in του ραδιοφώνου, τελικά χτες δεν έκανα τίποτα. Δεν το είχαν σημειώσει όταν τους είχα πάρει τηλέφωνο οπότε μου είπαν ότι δεν θα το έπαιρνα το αυτοκίνητο την ίδια μέρα... Απλά έκανα έναν έλεγχο σε αμορτισέρ (μου στερέωσαν τα καπάκια) και τους είπα για το ζουαν (βέβαια, υπενθυμίζω ότι εδώ και κανα 4μηνο δεν έχω ακούσει το παραμικρό). Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 τα παντα για ενα καλητερο C4 :O Σαββα τελικα ποιο ηταν το κατσαβιδι τελικα το Τ15 ? να ξερουν και οι αλλοι τι να παρουν . εγω τα εχω σε μυτες οποτε δεν ξερω ποιο ηταν Δεν πρόσεξα...θα το κοιτάξω αύριο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 τα παντα για ενα καλητερο C4 :O Σαββα τελικα ποιο ηταν το κατσαβιδι τελικα το Τ15 ? να ξερουν και οι αλλοι τι να παρουν . εγω τα εχω σε μυτες οποτε δεν ξερω ποιο ηταν Τελικα Τ20 ειναι παιδια οι βιδες στις ταπετσαριες Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts