KarlBarks Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Karl οταν ειχε κοψει ο elteo τα αμορτισερ πριν του τα αλλαξουν :p ζητησες να δεις πως ηταν πριν και ετσι εβγαλα τα δικα μου φωτο. Και τα απειραχτα δικα μου: http://img54.imageshack.us/img54/89/20010615529pk.th.jpg Η μια ειναι τραβηγμενη βραδυ... Στην πρωτη φωτο ειναι οπως ειναι συνηθως με πεσμενο το καπακι. Στην αλλη ειναι οταν το εχω σηκωσει. Μετα απο μερικα χιλιομετρα το αριστερο καπακι μπορει να πεσει μπορει και οχι ενω το δεξια καπακι δεν στεκεται ουτε για λιγο πανω και τα αφηνει εκτεθειμενα... elteo ριξε μια ματια στα δικα σου να δεις αν ειναι διαφορετικα η ειναι ιδια με τα προηγουμενα. Εχεις ξανακουσει τιποτα μεχρι τωρα; σε εμενα ειναι παντα προστατευμενα τα αμορτισερ δεν ειναι εκτεθειμενα δοκίμασα να τα κατεβασω . κατεβηκαν οχι με σχετικη ευκολία . η σκουρια που εχεις ειναι επιφανιακη ? εγω δεν εχω τετοια . Σαββα να και φωτογραφια απο την πορτα μου . να μην λες :) http://www.xanthifans.gr/spiros/porta.JPG σε εκεινο το μερος που εχω το βελακι το μπλε εκει παρατηρω τριγμους αλλα δεν μπορω να σφιξω κατι αφου ειναι απο μεσα . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Στο μπλε βελακι δεν εχει βιδα σιγουρα.Εχω βγαλει μονος την ταπετσαρια για να μετρησω διαμετρο ηχειου για μελλοντικη αλλαγη απο ''μαμα'' σε Jbl η Magnat. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μήπως εννοείς τη μεγάλη απο το 2.0 λ? Αυτή την είδα. Είναι όντως ιδια. Αλλά εγώ έχω την μικρή από σκληρό πλαστικό. Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιες άλλες εκδόσεις είναι πιό μαλακή. Εκεί φαντάζομαι δεν θα εχουν πρόβλημα. ε? Ναι για τη μεγαλη λεω. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 http://www.motordrome.gr/lib/images/ProductsNormal/431.jpg αυτην λες ? αυτην φτιαχνει η motordrome . κωδικός A/278 Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ξέρει κaνείς τιμή για την αεροτομή από τη motordome? Έχει διαφορά από αυτή που δίνει η citroen? Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 οk karl, thnx. Δεν είναι σκουριά...αμά ήταν να πιάνει έτσι εύκολα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 τοτε τι ? μιλησα για επιφανιακη σκουρια σαν αυτην που πιανει στους δισκους των φρένων Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Σε μένα όσο ήταν κομμένα πάντως και με βροχές δεν ήταν σαν του killer...γυαλίζανε! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 http://www.motordrome.gr/lib/images/ProductsNormal/431.jpg αυτην λες ? αυτην φτιαχνει η motordrome . κωδικός A/278 Ναι αυτη λεω.Αυτη που βλεπετε παει μαζι με την μικρουλα απο κατω που ειναι στο ιδιο χρωμα.Αν δεν κανω λαθος μου τις αφηνε 160-180 euro στην εκθεση αυτοκινητου. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Ξέρω ότι έχω ξανακάνει την ερώτηση, αλλά... #KarlBarks #Takis_C4 #rosso εσείς με τα 1400άρια, έχετε παρατηρήσει χαμηλότερη μέση κατανάλωση? α) Αν θέλετε (και δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα) γράψτε πόσα χλμ έχετε κάνει, ένα χαζοποσοστό πόλη-εθνική και πόση είναι η μέση κατανάλωσή σας β) σε σχέση με το γνωστό 9lt/100km που βρίσκεστε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_GR_8 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γεία σας, κατ'αρχήν τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους C4άδες αλλά και φίλους του C4 με τις ευχές μου για πολλά και απροβλημάτιστα Χιλιόμετρα. Είμαι κι εγώ ένας απο έσάς από 15-01-2005 και έχω 18500χλμ αίσίως. Μέ μόνο ίσως "ψεγάδι" τα αμορτισέρ και το τιμόνι που τρεμόπαιζε μετά τα 120Km/h. Και τα δύο όμως εχουν διορθωθεί. @kanenasanonas, Ασφαλώς και υπάρχει χαμηλότερη κατανάλωση στα 1400άρια. Για παράδειγμα το δικό μου με 18500χλμ, διαδρομή: Ηράκλείο -Χανιά -Ηράκλειο χωρίς συνεπιβάτη και με ενεργοποιημένο το cruise control στην περισσότερη διαδρομή, ο υπολογιστής μέσης κατανάλωσης έγραψε: 5,6 λιτ/100χλμ. Μία άλλη φορά, με ποιό γρήγορη και απότομη οδήγηση έφθασε έως 6,2 λιτ/100χλμ. Παράθεση Parachoots and minds work better when they are open. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γεια σας παιδια, εγινα και εγω κατοχος C4, Πηρα την εκδοση vtr coupe στα 1400 χρωματος gris fer. Την Παρασκευη θα το εχω στα χερια μου. Μηπως ξερει κανεις site με ιδεες να φτιαχνεις το αυτοκινητο εμφανισιακα? ειδα φωτο απο τα φυλλαδια της αντιπροσωπιας που το ειχαν σε κοκκινο με κατι αυτοκολλητα περιεργα σχεδια και το λογοτυπο του c4 φαρδι πλατι στα πλαγια και τρελαθηκα. Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Καταρχήν καλορίζικο! Γιατί να το βάλεις το αυτοκόλλητο; Δεν ξέρουν οι άλλοι ότι είναι C4; Συμβουλή μην το κάνεις καρνάβαλο το αμαξάκι. Το αυτοκίνητο που είδες ήταν το prototype του C4 WRC που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο το 2007. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δεν λεω οτι θα βαλω το C4 αλλα αν δω κατι καλο θα το σκεφτω. Δεν ειναι κορυφη οπως το εφτιαξαν ομως; Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 @Κarl Δεν άδειασα να φτιάξω το line-in στο ραδιο. Δεν βαριέσαι, θα μου το φτιάξουν αύριο το πρωι που θα πάω. Όσον αφορά στις αεροτομές, όντως υπάρχουν οι imitation, τις οποίες φτιάχνει η motordome (ο Χανιαδάκης την έχει 243 ευρώπουλα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης). Αν, βέβαια, κάποιος ζητήσει την αυθεντική, μπορεί να την έχει στην τιμή των 490 ευρώ+τοποθέτηση. Όταν είχα πάρει το αυτοκίνητο, μαζί με τα άλλα μου είχαν κάνει δώρο και την αεροτομή. Τότε έμαθα ότι υπάρχουν 2 ειδών... Φυσικά ζήτησα την αυθεντική CITROEN (πήρα και εγγύηση για το ανταλλακτικό, αλλά και το κουτί). Στο δικό μου η αεροτομή είναι τζιτζί, ούτε παίζει δεξια-αριστερά, ούτε τρίζει... Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Δεν λεω οτι θα βαλω το C4 αλλα αν δω κατι καλο θα το σκεφτω. Δεν ειναι κορυφη οπως το εφτιαξαν ομως; Kαλορίζικο και απο 'μένα! Όντως κορυφή το WRC απο την πρώτη στιγμή μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον! Όσο για το άλλο που αναφέρεις, και εγώ θέλω να το φτιάξω εμφιανισιακά, όμως δεν έχω βρεί κάποιο σχετικό site ακόμα.. Edit @tony78: Πώς μπορούμε να δούμε αν είναι γνήσια ή imitation; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 @tony78: Πώς μπορούμε να δούμε αν είναι γνήσια ή imitation; Μακάρι να 'ξερα.....:confused: Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μακάρι να 'ξερα.....:confused: Αυτή την πατέντα πάλι, την κάνουνε οι αντιπροσώποι ή απο τα κεντρικά; Σ'εμένα γράφηκε στο χαρτί στην παραγγελία, οπότε πρέπει να την στείλανε απο τα κεντρικά, τώρα τι είναι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Κάτι που παρατηρώ τώρα τελευταία, μετά που μου βγάλανε τον συναγερμό(δεν ξέρω αν οφήλεται εκεί) είναι το εξείς: Οι αισθητήρες στα καθήσματα του συνοδηγού και των πίσω καθησμάτων δεν πρέπει να λειτουργούν... Δηλαδή αν κάποιος κάτσει στην θέση του συνοδηγού και στα πίσω καθήσματα και δεν βάλει ζώνη, τα λαμπάκια στην οδόνη δεν ανάβουν... Τι λέτε να παίζει; Όπως και να έχει αυτό, καλύβεται απο την εγγύηση, έτσι;; Και κάτι ακόμα: Σ'εσάς στα πίσω καθήσματα, όταν κάποιος δεν βάλει την ζώνη, αρχίζει η σειρήνα;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Παντως ρε παιδια αν δεν το ψαξεις ετοιμοι ειναι να σου βαλουν οτιδηποτε για να γλυτωσουν χρημα... Μη εργοστασιακοι αισθητηρες(και μαλιστα 3-4 και ουτε ξερουν οι εδω τη βαζουν επαρχια κτλ), μη εργοστασιακοι συναγερμοι(παλι 2-3) και τωρα κια μη εργοστασιακες αεροτομες... karl οσον αφορα τα αμορτιδερ μου κι εγω νομιζα οταν το ειδα οτι ηταν επιφανειακη σκουρια γιατι μολις το ειχα πλυνει οταν εβγαλα τη φωτο, αλλα οταν ειδα καλυτερα και το επιασα ειδα οτι ηταν κολλωδες αυτο, αμμλον λαδι. Κι εγω αμεσως ξανακοιταξα του elteo και ειδα οτι γυαλιζαν και λεω πως εγινε αυτο αλλα θυμηθηκα οτι στα 2500χλμ μου τα ειχαν λαδωσει και σκεφτηκα μηπως εχει σχεση... Παντως κι εμενα δε μου αρεσε αυτο... Οσον αφορα το φωτακι στην πορτα και εμενα υπαρχει το πλαστικο τζαμακι αλλα δεν αναβει φως... akalyptos_82 καλοριζικο και καλως ηρθες στην παρεα οπως και ο K_GR_8 ο οποιος πρεπει να εχει τα περισσοτερα χιλιομετρα απο ολους μας. K_GR_8 γραψε εκδοση κυβισμου(1400; ), εξοπλισμου και χρωμα να σε φακελωσουμε... Για ολα τα καθισματα εκτος του οδηγου το μπιπερ των ζωνων χτυπαει μονο αν καποιος την εχει βαλει και την βγαλει και αν εχεις περασει πανω απο 20χλμ. Αν απλως κατσεις δε χτυπαει. Επισης σαν κολπο αν καποιος την βγαλει για να μη χτυπαει αν ανοιξεις την πορτα και την ξανακλεισεις ακομα και εν κινησει σταματαει... update Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση εξοπλισμού/Ονομαστικά myPhone C4 List: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien akalyptos_82 => Χαλκιδική ==========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer Kerouac =====> ??????? ===========> 1600 Coupe VTR =============> ?????? theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 ????????? ==============> ??????????? Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien EDIT:Επειδη ερχονται και νεοι στην παρεα του c4 και λεμε ο καθενας για το δικο του αλλα δε θυμαται ο αλλος τι εχουμε ο καθενας γι'αυτο εβαλα link της λιστας στην υπογραφη μου ωστε αν δε θυμαστε τη εκδοση εχει καποιος που αναφερει κατι να το βλεπετε αμεσως... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 εμενα παντως η καταλανωση ειναι στο 9+ κατα εκει σε γενικες γραμμες πιστευω πως αν ειχα το 1600 θα ειχα μικροτερη καταναλωση . ενδικτικα κατι που κανω καθε μερα ο αυτοματος στα 95 η καταναλωση ειναι καπου στα 5,7 σε ευθεια . tony78 περημενω νεα σου . α και μην ακουω χαζομαρουλες για αυτοκολητα . αντε καμια ζαντα αλουμινιου γιαλιστερη να βαλετε και παλι πολυ ειναι :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Ξέρω ότι έχω ξανακάνει την ερώτηση, αλλά... #KarlBarks #Takis_C4 #rosso εσείς με τα 1400άρια, έχετε παρατηρήσει χαμηλότερη μέση κατανάλωση? α) Αν θέλετε (και δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα) γράψτε πόσα χλμ έχετε κάνει, ένα χαζοποσοστό πόλη-εθνική και πόση είναι η μέση κατανάλωσή σας β) σε σχέση με το γνωστό 9lt/100km που βρίσκεστε ? Σου παραθέτω τα προσωπικά μου δεδομένα :D Έχω περίπου 3800 χλμ. και κινούμε κυρίως στην μέσα στην πόλη. Η μέση κατανάλωση μου στην πόλη (όχι κέντρο, περιφρειακά) όπως την έχω μετρήσει τελευταία παίζει γύρω στα 8.9, ένω στην Εθνική κατά μέσο όρο είμαι ανάμεσα στο 5.6 με 6.5 ανάλογα την οδήγηση. Πάντα με 100αρα βενζινη Ultimate. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κατανάλωση μέχρι στιγμής, και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί λίγο ακόμα στα επόμενα χιλιόμετρα αφού ως Γαλλικό θέλει μερικά ακόμα για να ανοίξει εντελώς ο κινητήρας και να βγάλει τις πραγματικές επιδόσεις και καταναλώσεις. Όσον αφορά στις αεροτομές, όντως υπάρχουν οι imitation, τις οποίες φτιάχνει η motordome (ο Χανιαδάκης την έχει 243 ευρώπουλα, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης). Αν, βέβαια, κάποιος ζητήσει την αυθεντική, μπορεί να την έχει στην τιμή των 490 ευρώ+τοποθέτηση. Αυτήν του Χανιαδάκη (243 ευρώπουλα) έβαλα εγώ, και είναι μια χαρά, (φτου, φτου μην την ματιάσω...) ούτε τριξίματα, ούτε στραβή είναι, ούτε παίζει δεξια-αριστερά, ούτε τίποτα. Την βιδώσανε και την κολλήσανε πάνω απ'οτι μου είπανε. Εμφανισιακά είναι σαν και αυτή στην φώτο που έβαλε ο KarlBarks. Τα πάντα είναι θέμα σε ποιόν μάστορα θα πέσεις και πόσο θα προσέξει την δουλειά που θα σου κάνει. Και την αυθεντική να πάρεις αμα είναι ****κας ό άλλος μπορεί να την βάλει στραβά ή να μην την στερεώσει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Σου παραθέτω τα προσωπικά μου δεδομένα :D Έχω περίπου 3800 χλμ. και κινούμε κυρίως στην μέσα στην πόλη. Η μέση κατανάλωση μου στην πόλη (όχι κέντρο, περιφρειακά) όπως την έχω μετρήσει τελευταία παίζει γύρω στα 8.9, ένω στην Εθνική κατά μέσο όρο είμαι ανάμεσα στο 5.6 με 6.5 ανάλογα την οδήγηση. Πάντα με 100αρα βενζινη Ultimate. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κατανάλωση μέχρι στιγμής, και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί λίγο ακόμα στα επόμενα χιλιόμετρα αφού ως Γαλλικό θέλει μερικά ακόμα για να ανοίξει εντελώς ο κινητήρας και να βγάλει τις πραγματικές επιδόσεις και καταναλώσεις. το μοτερ οντος θα σου δωσει και αλλα σε λιγα χιλιομετρα αλλα η καταναλωση δεν νομίζω να πεσει παντως με την 100 πρεπει να δουλευει καλητερα το αυτοκινητο. ιδιετερα τα 1400 αρια τα δικα μας που εχουν μεγάλητερη συμπίεση απο τα 1600 . εγω με απλη 95 αρα το ταιζω για λογους οικονομικους καθαρά Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Όσον αφορά την... πολυπόθητη ποδιά. Έσκυψα σήμερα να δώ τι παίζει από κάτω και είδα: Από τον προφυλακτήρα μπροστά μέχρι τη μέση του κινητήρα περίπου έχει ένα κάλυμα. Αυτό φαντάζομαι το έχουμε όλοι. Από εκεί και πίσω...naked. Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma_D Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Παιδιά εσείς που έχετε την μεγάλη αεροτομή, περιορίζει καθόλου την ορατότητα προς τα πίσω? Ενοχλεί στο μάτι? Παράθεση C4 1.6 VTS Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts