Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναβάθμιση σου έκαναν;

Αν κάποιος χτυπήσει την πόρτα του αυτοκινήτου, ο συναγερμός θα χτυπήσει;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναβάθμιση σου έκαναν;

Αν κάποιος χτυπήσει την πόρτα του αυτοκινήτου, ο συναγερμός θα χτυπήσει;

οχι δεν εχει κραδασμικο χτυπαει αμα ανοιξει οποιαδηποτε πορτα τοτε χτυπαει ! εχει και τους ογκομετρικους .

το καπο φενεται επειδη εβαλα αισθητηρα στο καπο . :)

απο σημερα εχω κατι που μαλλον οι περισοτεροι δεν εχετε :cool:

http://www.xanthifans.gr/spiros/DSC04648.JPG

τον εβαλα το συναγιαρμο ολα οκ μπορω να απενεργοποιησω τους ογκομετρητες

τι αλλο α 78 ευρω μου πηραν .1:30 ωρα εκανε να τον περασει . ολλα ηταν οπως σας τα ελεγα πρην τον βαλω

αααααααα εχω και 2ο ευχαριστο τελικα δεν παιζει recall για ελληνικο αυτοκινητο τα ετσι μου ειπαν οτι απο τους αριθμους που ανακοινωσαν τα νουμερα που ειχαν με **** αλλαζουν . οποτε ας ειμαστε ησυχοι :)

ααααααα και για το στεφανακι μου ειπαν οτι το βρηκαν αυριο να παω να το παρω 7 ευρω μου ειπαν

Τι ακριβως εννοεις με το"τα νουμερα με **** αλλαζουν";;;

Γεια σας και πάλι. Τελικά 8α κλείσω την επόμενη εβδομάδα το C4 1400 S. Τελική τιμή με την έκπτωση 13.997. Θα το παραλάβω σε δύο με δύομιση μήνες λόγω χρώματος και με διαβεβαίωσαν όποτε και να το παραλάβω θα ισχύει η τιμή στην οποία το έκλεισα. Και εμένα μου είπαν προκαταβολή 3000. Θα προσπαθήσω να την ρίξω. Επειδή γνωστός - γνωστού ήξερε τον αντιπρόσωπο που έκαναν δώρο το στερεοφωνικό+το συναγερμό (που αλλιώς έχουν 190 Ε). Και λέω να πιέσω και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος- άλλωστε μετροιτοίς θα το πάρω... ας κάνουν και κανένα extra δωράκι. :p
:p

Γεια σας και πάλι. Τελικά 8α κλείσω την επόμενη εβδομάδα το C4 1400 S. Τελική τιμή με την έκπτωση 13.997. Θα το παραλάβω σε δύο με δύομιση μήνες λόγω χρώματος και με διαβεβαίωσαν όποτε και να το παραλάβω θα ισχύει η τιμή στην οποία το έκλεισα. Και εμένα μου είπαν προκαταβολή 3000. Θα προσπαθήσω να την ρίξω. Επειδή γνωστός - γνωστού ήξερε τον αντιπρόσωπο που έκαναν δώρο το στερεοφωνικό+το συναγερμό (που αλλιώς έχουν 190 Ε). Και λέω να πιέσω και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος- άλλωστε μετροιτοίς θα το πάρω... ας κάνουν και κανένα extra δωράκι. :p

afto gia tin timi pantos den isxiei... psema!

i timi kathorizete me ton ektelonismo/eisagogi stin ellada...

An to ergostasio apofasisei na anevasei tin timi ligo... tha tin epivarintheis esi... an apofasisei na tin riksei... tha tin epofelitheis pali esi...

Δεν ξέρω τι να πω επέμενα πολύ στο θέμα επειδή μου το είχατε πει εσείς εδώ ότι ισχύει η τιμή εκτελωνισμού. Μάλιστα του αντιπρόσωπου του φάνηκε περίεργο και μου λέει εννοείται ότι θα το πάρεις 14.000 ευρώ- εγώ οπωσδήποτε θέλω να εξασφαλίσω την έκπτωση των 2000-. Η τιμή κελιδώνεται τη μέρα που θα δώσω την προκαταβολή, μου είπαν στην αντιπροσωπεία. Τι να πω; Για να δούμε. Έτσι και αλλιώς θα περάσω από εκεί το Σάββατο για test drive. :cry:
:p

Παιδιά, τί απέγινε ο φίλος (δεν θυμάμαι ποιός) που θα άλλαζε

την κωλώνα τιμονιού και του είχε ανάψει το ESP/ASR faulty?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ESP/ASR ΟΛΑ ΟΚ.ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ.

http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

Για την τιμη οντως δεν ισχυει. Απλως αυτος κατι μπορει να ηξερε οτι δεν αναμενονται αυξησεις πιθανον. Εγω για προκαταβολη 1000 ειχα δωσει παντως και μετα απο 5 μερες τα υπολοιπα με την παραλλαβη. Αλλα αφου θα το παρεις μετρητοις τι σε πειραζει; Να πω οτι θα το επαιρνες σε δοσεις... για δωρο οπωσδηποτε να πιεσεις. Ολοι κανουν κατι αν τους το πεις(και δεν εννοω πατακια κτλ). Εγω ετσι εχω αισθητηρες σε ολα μου τα αυτοκινητα και ακομα και συναγερμο σε καποια. Βεβαια αν εχεις διαβασει θα δεις οτι παιζουν πολλα με αυτα τα δυο για μη εργοστασιακα κτλ αλλα αφου ειναι παραγγελια να το ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΣ και να σου κανει δωρο τους ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ!!! Να δεις οτι στην παραγγελια σου ειναι μεσα οι αισθητηρες γιατι αν δεν το γραφει θα τους βαλουν εδω....

Παιδια για σας, ειμαι νεο μέλος στην ομαδα και σε δεκα εργάσιμες παραλαμβανω το δικο μου CITROEN C4 2.0l VTS.

Αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλως μας ηρθες salina (ή kpasisis...). Τι εντυπωσεις περιμενεις να ακουσεις;;; Εδω τι θα σου πουμε οτι δεν ειναι απλως πολυ καλο;!;! καλοριζικο και καλα χιλιομετρα! Ποσο πηγε το μαλλι; εχει κανα εξτρα; Χρωμα και περιοχη για το φακελο σου ανεφερε σε παρακαλω...

myPhone C4 List:

1. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien
  2. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium
  3. salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer
  4. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien
  5. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  7. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland
  8. Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium
  9. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer
  11. enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  12. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  13. panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium
  14. Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien
  15. Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland
  16. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  17. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  18. orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  19. tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  20. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  21. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium
  22. georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  23. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium
  24. Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  25. nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  26. panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien
  27. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  28. Kerouac =====> ??????? ===========> 1600 Coupe VTR =============> ??????
  29. theologos14 =====> Νέα Σμύρνη ============> 1600 ???? ===========> silver aluminium
  30. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien
  31. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium
  32. rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien

Συνολικα 23500. Δεν εχω βάλει τιποτε εξτρα, διοτι πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα αυτα που εχει. Ειναι χρώματος μπορντο. ειμαι Αθηνα

Salina καλορίζικο και καλοσήρθες στην παρέα!:happy:

Panc4, ωραία η υπογραφή σου αλλά μίκρυνέ την λίγο σε μέγεθος για να μην έχεις προβλήματα με τους mod...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ετσι οπως φαινεται πως να το δουμε; Αλλα και τι εγινε; Το VTS ειναι 5μπουλωνο δηλαδη; Αφου η 17αρα των VTS (οχι η της υπογραφης σου) ειναι ιδια σε ολα!

Παιδια για σας, ειμαι νεο μέλος στην ομαδα και σε δεκα εργάσιμες παραλαμβανω το δικο μου CITROEN C4 2.0l VTS.

Καλώς μας ήρθες φίλε salinas. Aντε, με το καλό να σου έρθει και καλοτάξιδο:)

Αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Ευχαριστω εκ των προτερων

καλωσηρθες στη παρεα και καλοταξιδο salinas.

το χρωμα που διαλεξες το εχω δει σε vts και ειναι πολυ ωραιο.

εντυπωσεις εχω γραψει παλιοτερα μη τα επαναλαμβανω μπορεις να αναζητησεις να τις βρεις, γενικα πιστευω οτι θα ενθουσιαστεις απο το αυτοκινητο.

Mια χαρά είναι enginekiller. Το πρότεινε η Citroen. Δεν ήμουν παρών αλλά ο αρχιτεχνίτης είπε

ότι αυτό το κάνουν σε όλα τα C4 που έρχονται.

http://img481.imageshack.us/img481/1886/dsc00139medium8tl.th.jpg

Εγω τα κολλησα με σιλικονη(κολλα) αυτη των αλουμιναδων μια γερη κολλα. Γιατι μου ειπε το παιδι να μου τα αλλαξουν τα αμορτισερ στο σερβις των 20000, και μεχρι τοτε να μην χτυπανε τα πλαστικα. Αλλα επειδη εγιναν καλα δεν θα τα αλλαξω ουτε θα τα κοψω.

Αλυσιδες σε 17αρες εχει βαλει κανεις? Αυριο παω αντιπρ. να παρω παροτι παλια μου λεγαν οτι δεν μπαινουν τωρα πουλανε κιολας.

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Εγω τα κολλησα με σιλικονη(κολλα) αυτη των αλουμιναδων μια γερη κολλα. Γιατι μου ειπε το παιδι να μου τα αλλαξουν τα αμορτισερ στο σερβις των 20000, και μεχρι τοτε να μην χτυπανε τα πλαστικα. Αλλα επειδη εγιναν καλα δεν θα τα αλλαξω ουτε θα τα κοψω.

Αλυσιδες σε 17αρες εχει βαλει κανεις? Αυριο παω αντιπρ. να παρω παροτι παλια μου λεγαν οτι δεν μπαινουν τωρα πουλανε κιολας.

:lol: :lol: :lol: Καλο!!!

Παντως για τα αμορτισερ εκανες 20Κ χλμ και στα αλλαζουν και δε θες;:)

τα αμορτισερ η τα καπακια σου ειπαν να σου αλαξουν ?

αν ειναι τα αμορτισερ αλλαξετα και εσυ αντε καποιος που εχει 5000-6000 να μην τα αλλαξει αλλα εσυ που εχεις 20Κ βαλε καινουρια του κουτιου (δωρεαν ειναι ) κανεισ και αποσβεση χρηματων