georgep800 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αναβάθμιση σου έκαναν; Αν κάποιος χτυπήσει την πόρτα του αυτοκινήτου, ο συναγερμός θα χτυπήσει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αναβάθμιση σου έκαναν; Αν κάποιος χτυπήσει την πόρτα του αυτοκινήτου, ο συναγερμός θα χτυπήσει; οχι δεν εχει κραδασμικο χτυπαει αμα ανοιξει οποιαδηποτε πορτα τοτε χτυπαει ! εχει και τους ογκομετρικους . το καπο φενεται επειδη εβαλα αισθητηρα στο καπο . :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 απο σημερα εχω κατι που μαλλον οι περισοτεροι δεν εχετε :cool: http://www.xanthifans.gr/spiros/DSC04648.JPG τον εβαλα το συναγιαρμο ολα οκ μπορω να απενεργοποιησω τους ογκομετρητες τι αλλο α 78 ευρω μου πηραν .1:30 ωρα εκανε να τον περασει . ολλα ηταν οπως σας τα ελεγα πρην τον βαλω αααααααα εχω και 2ο ευχαριστο τελικα δεν παιζει recall για ελληνικο αυτοκινητο τα ετσι μου ειπαν οτι απο τους αριθμους που ανακοινωσαν τα νουμερα που ειχαν με **** αλλαζουν . οποτε ας ειμαστε ησυχοι :) ααααααα και για το στεφανακι μου ειπαν οτι το βρηκαν αυριο να παω να το παρω 7 ευρω μου ειπαν Τι ακριβως εννοεις με το"τα νουμερα με **** αλλαζουν";;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδιά, τί απέγινε ο φίλος (δεν θυμάμαι ποιός) που θα άλλαζε την κωλώνα τιμονιού και του είχε ανάψει το ESP/ASR faulty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Γεια σας και πάλι. Τελικά 8α κλείσω την επόμενη εβδομάδα το C4 1400 S. Τελική τιμή με την έκπτωση 13.997. Θα το παραλάβω σε δύο με δύομιση μήνες λόγω χρώματος και με διαβεβαίωσαν όποτε και να το παραλάβω θα ισχύει η τιμή στην οποία το έκλεισα. Και εμένα μου είπαν προκαταβολή 3000. Θα προσπαθήσω να την ρίξω. Επειδή γνωστός - γνωστού ήξερε τον αντιπρόσωπο που έκαναν δώρο το στερεοφωνικό+το συναγερμό (που αλλιώς έχουν 190 Ε). Και λέω να πιέσω και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος- άλλωστε μετροιτοίς θα το πάρω... ας κάνουν και κανένα extra δωράκι. :p Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Γεια σας και πάλι. Τελικά 8α κλείσω την επόμενη εβδομάδα το C4 1400 S. Τελική τιμή με την έκπτωση 13.997. Θα το παραλάβω σε δύο με δύομιση μήνες λόγω χρώματος και με διαβεβαίωσαν όποτε και να το παραλάβω θα ισχύει η τιμή στην οποία το έκλεισα. Και εμένα μου είπαν προκαταβολή 3000. Θα προσπαθήσω να την ρίξω. Επειδή γνωστός - γνωστού ήξερε τον αντιπρόσωπο που έκαναν δώρο το στερεοφωνικό+το συναγερμό (που αλλιώς έχουν 190 Ε). Και λέω να πιέσω και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος- άλλωστε μετροιτοίς θα το πάρω... ας κάνουν και κανένα extra δωράκι. :p afto gia tin timi pantos den isxiei... psema! i timi kathorizete me ton ektelonismo/eisagogi stin ellada... An to ergostasio apofasisei na anevasei tin timi ligo... tha tin epivarintheis esi... an apofasisei na tin riksei... tha tin epofelitheis pali esi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Δεν ξέρω τι να πω επέμενα πολύ στο θέμα επειδή μου το είχατε πει εσείς εδώ ότι ισχύει η τιμή εκτελωνισμού. Μάλιστα του αντιπρόσωπου του φάνηκε περίεργο και μου λέει εννοείται ότι θα το πάρεις 14.000 ευρώ- εγώ οπωσδήποτε θέλω να εξασφαλίσω την έκπτωση των 2000-. Η τιμή κελιδώνεται τη μέρα που θα δώσω την προκαταβολή, μου είπαν στην αντιπροσωπεία. Τι να πω; Για να δούμε. Έτσι και αλλιώς θα περάσω από εκεί το Σάββατο για test drive. :cry: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδιά, τί απέγινε ο φίλος (δεν θυμάμαι ποιός) που θα άλλαζε την κωλώνα τιμονιού και του είχε ανάψει το ESP/ASR faulty? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ESP/ASR ΟΛΑ ΟΚ.ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Γεια σας και πάλι. Τελικά 8α κλείσω την επόμενη εβδομάδα το C4 1400 S. Τελική τιμή με την έκπτωση 13.997. Θα το παραλάβω σε δύο με δύομιση μήνες λόγω χρώματος και με διαβεβαίωσαν όποτε και να το παραλάβω θα ισχύει η τιμή στην οποία το έκλεισα. Και εμένα μου είπαν προκαταβολή 3000. Θα προσπαθήσω να την ρίξω. Επειδή γνωστός - γνωστού ήξερε τον αντιπρόσωπο που έκαναν δώρο το στερεοφωνικό+το συναγερμό (που αλλιώς έχουν 190 Ε). Και λέω να πιέσω και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος- άλλωστε μετροιτοίς θα το πάρω... ας κάνουν και κανένα extra δωράκι. :p Για την τιμη οντως δεν ισχυει. Απλως αυτος κατι μπορει να ηξερε οτι δεν αναμενονται αυξησεις πιθανον. Εγω για προκαταβολη 1000 ειχα δωσει παντως και μετα απο 5 μερες τα υπολοιπα με την παραλλαβη. Αλλα αφου θα το παρεις μετρητοις τι σε πειραζει; Να πω οτι θα το επαιρνες σε δοσεις... για δωρο οπωσδηποτε να πιεσεις. Ολοι κανουν κατι αν τους το πεις(και δεν εννοω πατακια κτλ). Εγω ετσι εχω αισθητηρες σε ολα μου τα αυτοκινητα και ακομα και συναγερμο σε καποια. Βεβαια αν εχεις διαβασει θα δεις οτι παιζουν πολλα με αυτα τα δυο για μη εργοστασιακα κτλ αλλα αφου ειναι παραγγελια να το ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΣ και να σου κανει δωρο τους ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ!!! Να δεις οτι στην παραγγελια σου ειναι μεσα οι αισθητηρες γιατι αν δεν το γραφει θα τους βαλουν εδω.... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδια για σας, ειμαι νεο μέλος στην ομαδα και σε δεκα εργάσιμες παραλαμβανω το δικο μου CITROEN C4 2.0l VTS. Αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Αντε! Καλοριζικος ο 2λιτρος C4ρας... Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλως μας ηρθες salina (ή kpasisis...). Τι εντυπωσεις περιμενεις να ακουσεις;;; Εδω τι θα σου πουμε οτι δεν ειναι απλως πολυ καλο;!;! καλοριζικο και καλα χιλιομετρα! Ποσο πηγε το μαλλι; εχει κανα εξτρα; Χρωμα και περιοχη για το φακελο σου ανεφερε σε παρακαλω... myPhone C4 List: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer Kerouac =====> ??????? ===========> 1600 Coupe VTR =============> ?????? theologos14 =====> Νέα Σμύρνη ============> 1600 ???? ===========> silver aluminium KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παρατηρησατε κατι στην υπογραφη μου? Λεει VTS αλλα ειναι τετραμπουλωνο!!!! Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Συνολικα 23500. Δεν εχω βάλει τιποτε εξτρα, διοτι πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα αυτα που εχει. Ειναι χρώματος μπορντο. ειμαι Αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Salina καλορίζικο και καλοσήρθες στην παρέα!:happy: Panc4, ωραία η υπογραφή σου αλλά μίκρυνέ την λίγο σε μέγεθος για να μην έχεις προβλήματα με τους mod... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Xa xa xa πώς είναι έτσι η φωτό στην υπογραφή σου panc4; "Aγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά μας"...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ετσι οπως φαινεται πως να το δουμε; Αλλα και τι εγινε; Το VTS ειναι 5μπουλωνο δηλαδη; Αφου η 17αρα των VTS (οχι η της υπογραφης σου) ειναι ιδια σε ολα! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδια για σας, ειμαι νεο μέλος στην ομαδα και σε δεκα εργάσιμες παραλαμβανω το δικο μου CITROEN C4 2.0l VTS. Καλώς μας ήρθες φίλε salinas. Aντε, με το καλό να σου έρθει και καλοτάξιδο:) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 "Aγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά μας"...:lol: ... και το αυτοκίνητό μας....!!!!!:lol: Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Παιδια για σας, ειμαι νεο μέλος στην ομαδα και σε δεκα εργάσιμες παραλαμβανω το δικο μου CITROEN C4 2.0l VTS. Αν το εχει καποιος ας μου πει εντυπωσεις. Ευχαριστω εκ των προτερων καλωσηρθες στη παρεα και καλοταξιδο salinas. το χρωμα που διαλεξες το εχω δει σε vts και ειναι πολυ ωραιο. εντυπωσεις εχω γραψει παλιοτερα μη τα επαναλαμβανω μπορεις να αναζητησεις να τις βρεις, γενικα πιστευω οτι θα ενθουσιαστεις απο το αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 φιλε salinas καλοταξιδο το αυτοκινητο σου εκανες καλη επιλογη . και στο χρωμα και στο αυτοκινητο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Mια χαρά είναι enginekiller. Το πρότεινε η Citroen. Δεν ήμουν παρών αλλά ο αρχιτεχνίτης είπε ότι αυτό το κάνουν σε όλα τα C4 που έρχονται. http://img481.imageshack.us/img481/1886/dsc00139medium8tl.th.jpg Εγω τα κολλησα με σιλικονη(κολλα) αυτη των αλουμιναδων μια γερη κολλα. Γιατι μου ειπε το παιδι να μου τα αλλαξουν τα αμορτισερ στο σερβις των 20000, και μεχρι τοτε να μην χτυπανε τα πλαστικα. Αλλα επειδη εγιναν καλα δεν θα τα αλλαξω ουτε θα τα κοψω. Αλυσιδες σε 17αρες εχει βαλει κανεις? Αυριο παω αντιπρ. να παρω παροτι παλια μου λεγαν οτι δεν μπαινουν τωρα πουλανε κιολας. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Εγω τα κολλησα με σιλικονη(κολλα) αυτη των αλουμιναδων μια γερη κολλα. Γιατι μου ειπε το παιδι να μου τα αλλαξουν τα αμορτισερ στο σερβις των 20000, και μεχρι τοτε να μην χτυπανε τα πλαστικα. Αλλα επειδη εγιναν καλα δεν θα τα αλλαξω ουτε θα τα κοψω. Αλυσιδες σε 17αρες εχει βαλει κανεις? Αυριο παω αντιπρ. να παρω παροτι παλια μου λεγαν οτι δεν μπαινουν τωρα πουλανε κιολας. :lol: :lol: :lol: Καλο!!! Παντως για τα αμορτισερ εκανες 20Κ χλμ και στα αλλαζουν και δε θες;:) Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 τα αμορτισερ η τα καπακια σου ειπαν να σου αλαξουν ? αν ειναι τα αμορτισερ αλλαξετα και εσυ αντε καποιος που εχει 5000-6000 να μην τα αλλαξει αλλα εσυ που εχεις 20Κ βαλε καινουρια του κουτιου (δωρεαν ειναι ) κανεισ και αποσβεση χρηματων Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Aπο+κλείεται αμορτισέρ...για τα καπάκια θα εννοεί 100%. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts