Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτησα και στα αντ/κα τιμη σετ συμπλεκτη=165+φπα( καλη τιμη πιστευω) και στην ερωτηση αν δινει μονο δισκο, η απαντηση στην αρχη ηταν αρνητικη αλλα με λιγη επιμονη τελικα τον δινει μονο του στα 78+φπα.

Τα εργατικά τα ρώτησες? Σετ συμπλέκτη για το ZX αν θυμάμαι είχε 150E+ΦΠΑ, και το κατέβασμα του κιβωτίου το χρεώνουν 200+ΦΠΑ,

σύνολο 350+19% = 417 Euro.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι δεν ρωτησα γ@μωτο..Καπου εκει το υπολογιζω(200Ε + φπα).

Οσα και να ειναι θα τα δωσω παντως να εχω το κεφαλι μου ησυχο και το ''παλιο'' μου καλο c4!!!

http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

Διαβάστε 4 περίεργα πράγματα που συνέβησαν χθές βράδυ:

1)Το ξεκλειδώνω και δεν έκανε τα 2 "μπιπ-μπιπ" του συναγερμού. Το ξανακλειδώνω-ξαναξεκλειδώνω και όλα οκ!

2)Βάζω όπισθεν και δεν ακούστηκε το "μπιπ" απο τους πίσω αισθητήρες. "Ρέ γμτ λέω", βάζω νεκρά και πάλι οπισθεν, και όλα οκ!

3)Ενώ πήγαινα κανονικά στον δρόμο, ξαφνικά μου έκανε 1 μπιπ ο πίσω αισθητήρας. Έτσι στο ξεκάρφωτο...

4)Αμέσως μετά σταμάτησαν τα φώτα να στρίβουν :blink:.

Τελικά η λύση ήρθε όταν του έκανα reset (κλείσιμο - άνοιγμα διακόπτη), και απο χθές δεν μου το έχει ξανακάνει.

Περίεργα πράγματα....:this:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

τι να σου πω δεν ξερω τωρα με εβαλες σε σκεψη !!!!

1ον γιατι να δεις τον αριθμο ????

2ον γιατι να μην μπορεις να τον δεις ???

Οταν παρηγγειλα το corolla ηθελα να παρω ιαπωνικο κι οχι αγγλικο και θα το εβλεπα απο το vin και με ζαλισε ο πωλητης οτι δεν μπορουσε να δει το vin για να μου πει παρολο που ηταν ετοιμοπαραδοτο και οτι επρεπε να παρει τηλ. εκει να ψαξουν κτλ! Το ιδιο και για το Golf ή το Focus(δε θυμαμαι πιο απο τα δυο) που ειχα ρωτησει. Δεν ειναι το ιδιο συστημα βεβαια αλλα παρομοια περιπτωση...

Οχι λεω πριν κανεις την παραγγελια οταν εχει πχ 1 διαθεσιμα μαυρα μπορει να δει τον αριθμο πλαισιων τους χωρις να κανει παραγγελια;;; Το λεω γιατι εχω τσακωθει με πωλητη για αυτο...

Πριν κάνεις την παραγγελία δεν μπορούν να δουν αριθμό πλαισίου. Όταν όμως κλείσει η παραγγελία μπορούν να δουν τα πάντα. Εγώ, όταν επικοινωνούσα με τα κεντρικά (μιας και έκανε 3,5 μήνες να έρθει) έδινα απλώς ΑΦΜ και τα έβρισκαν όλα... :)

Διαβάστε 4 περίεργα πράγματα που συνέβησαν χθές βράδυ:

1)Το ξεκλειδώνω και δεν έκανε τα 2 "μπιπ-μπιπ" του συναγερμού. Το ξανακλειδώνω-ξαναξεκλειδώνω και όλα οκ!

2)Βάζω όπισθεν και δεν ακούστηκε το "μπιπ" απο τους πίσω αισθητήρες. "Ρέ γμτ λέω", βάζω νεκρά και πάλι οπισθεν, και όλα οκ!

3)Ενώ πήγαινα κανονικά στον δρόμο, ξαφνικά μου έκανε 1 μπιπ ο πίσω αισθητήρας. Έτσι στο ξεκάρφωτο...

4)Αμέσως μετά σταμάτησαν τα φώτα να στρίβουν :blink:.

Τελικά η λύση ήρθε όταν του έκανα reset (κλείσιμο - άνοιγμα διακόπτη), και απο χθές δεν μου το έχει ξανακάνει.

Περίεργα πράγματα....:this:

Mήπως ήσουν κρυωμένος και του μετέδωσες κανέναν ιό :lol: :lol: :lol: ;

Παίδες Γκρρρ - ακόμη έχω ζήτημα με το χρώμα (οι γυναίκες βλέπετε)....

Όσοι έχουν HATCH EXCLUSIVE παρακαλώ ας πουν...

α) Το GRIS FER έρχεται ΜΟΝΟ με ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο σαλόνι (ή

υπάρχει επιλογή τελικά)?

β) Το WICKED RED μάλλον έχει ΜΟΝΟ σκουρόχρωμο σαλόνι?

γ) Ποιο exclusive έχει εκείνο το ΔΙΧΡΩΜΟ ταμπλώ (πάνω/κάτω)? Μήπως

κανένα?

Βασικά προτιμώ σκουρόχρωμο σαλόνι (πρακτικοί λόγοι) αλλά

αναρρωτιέμαι πως θα φαίνεται με ανοιχτόχρωμο εξωτερικό. Π.χ το

IRIDIS λέει σαν χρώμα αλλά με μαύρο μέσα μπορεί να είναι πατάτα.

Παιδία καλησπέρα σήμερα πήγα στην τοπική αντιπροσωπεία (Κέρκυρα) για κάτι λεπτομέρειες και μου είπαν ότι για το vtr pack αν θέλω το extra στερεοφωνικό θα πρέπει να περιμένω 4 μήνες. Υπερβολικό δεν είναι για αμάξι που είναι στην αγορά εδώ και ένα χρόνο;

Παιδία καλησπέρα σήμερα πήγα στην τοπική αντιπροσωπεία (Κέρκυρα) για κάτι λεπτομέρειες και μου είπαν ότι για το vtr pack αν θέλω το extra στερεοφωνικό θα πρέπει να περιμένω 4 μήνες. Υπερβολικό δεν είναι για αμάξι που είναι στην αγορά εδώ και ένα χρόνο;

Δεν εχει σχεση ποσο καιρο ειναι ενα μοντελο στην αγορα τοσο, οσο του οτι ζητας custom παραγγελεια. Ζητας κατι που ξεφευγει απο τους στανταρ εξοπλισμους οποτε... αναμονη.

Γνωμη μου ειναι καλυτερα να το παρεις custom να εχεις οτι ακριβως θελει και να μην ειναι κανα αμαξι που λιωνει εδω και μηνες σε κανα τελωνειο. Ετσι σιγουρα θα σου ερθει φρεσκο φρεσκο... ;)

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Mήπως ήσουν κρυωμένος και του μετέδωσες κανέναν ιό :lol: :lol: :lol: ;

Xμμμμ! Πέρασα χθές δίπλα απο ένα τουρμπάτο αυτοκίνητο που "φτερνιζόταν" (λόγω σχάστρας). Μάλλον απο εκεί κόλλησε! :lol:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παίδες Γκρρρ - ακόμη έχω ζήτημα με το χρώμα (οι γυναίκες βλέπετε)....

Όσοι έχουν HATCH EXCLUSIVE παρακαλώ ας πουν...

α) Το GRIS FER έρχεται ΜΟΝΟ με ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο σαλόνι (ή

υπάρχει επιλογή τελικά)?

β) Το WICKED RED μάλλον έχει ΜΟΝΟ σκουρόχρωμο σαλόνι?

γ) Ποιο exclusive έχει εκείνο το ΔΙΧΡΩΜΟ ταμπλώ (πάνω/κάτω)? Μήπως

κανένα?

Βασικά προτιμώ σκουρόχρωμο σαλόνι (πρακτικοί λόγοι) αλλά

αναρρωτιέμαι πως θα φαίνεται με ανοιχτόχρωμο εξωτερικό. Π.χ το

IRIDIS λέει σαν χρώμα αλλά με μαύρο μέσα μπορεί να είναι πατάτα.

http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03728.jpg

διχρομο ταμπλο εχει exclusive το εχει ο elteo ! εχω και εγω διχρομο ταμπλο καφετι το πανω και κρεμ το κατω . και κρεμ και στις πορτες . + ανοιχτα καθησματα

το εχω 3 μηνες το αυτοκινητο τα μονα πλαστικα που λερωνουν ειναι τα μαυρα που εχει μεσα το αμαξι αλλα αυτο λογο της θεσης τους μαλλον .

Οταν παρηγγειλα το corolla ηθελα να παρω ιαπωνικο κι οχι αγγλικο και θα το εβλεπα απο το vin και με ζαλισε ο πωλητης οτι δεν μπορουσε να δει το vin για να μου πει παρολο που ηταν ετοιμοπαραδοτο και οτι επρεπε να παρει τηλ. εκει να ψαξουν κτλ! Το ιδιο και για το Golf ή το Focus(δε θυμαμαι πιο απο τα δυο) που ειχα ρωτησει. Δεν ειναι το ιδιο συστημα βεβαια αλλα παρομοια περιπτωση...

Η Corolla που κυκλοφορεί δεν βγαίνει ιαπώνική αλλά βρετανική. Μόνο η TSport είναι εξολοκλήρου απο Ιαπωνία.

Και ομως φιλε μου η δικια μου ειναι made in japan!!! :cool: ;) Ερχεται απο αγγλια το 5πορτο και απο τουρκια το σενταν αλλα ερχονται και μερικα απο japan κατευθειαν!!! :D :cool:

Και ομως φιλε μου η δικια μου ειναι made in japan!!! :cool: ;) Ερχεται απο αγγλια το 5πορτο και απο τουρκια το σενταν αλλα ερχονται και μερικα απο japan κατευθειαν!!! :D :cool:

Πραγματι ετσι ειναι, της γυναικας μου η corolla ειναι απο αγγλια και φαινεται επειδη γραφει SB δηλαδη απο sunderland . τα ιαπωνικα τι γραφουν ;

φυσικα και εχουν το vin για τα ετοιμοπαραδοτα αλλα και για αυτα που ειναι στο "δρομο"

για ελλαδα μη πιστευεται τι σας λενε.

J γραφει. Φτανει με τις corolla γιατι βγηκαμε εκτος θεματος. Ηλιθιοι πωλητες ομως...

Παιδιά, ο προφυλακτήρας (πλαστικός) είναι ΜΑΥΡΟΣ εσωτερικά ?

Τα χτυπήματα (γδαρσίματα) στα ανοιχτόχρωμα χρώματα μήπως

αποκαλύπτουν μαύρο από κάτω ?

Ακόμη έχω κολλήσει με το χρώμα.

Έχει κανείς iridis exclusive ?????

Τί χρώμα εσωτερικό έχει ?

Παιδιά το ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Το παρέλαβα εχθές και είμαι με’ στη χαρά. Εξωτερικά και εσωτερικά είναι κούκλα. :w00t: Το μόνο γκρίζο σημείο είναι οι αμφιβολίες που έχω εάν μου έβαλαν τον εργοστασιακό συναγερμό και τους εργοστασιακούς αισθητήρες πίσω.

Για τον συναγερμό που είναι ΜΕΤΑ και που δεν ανοίγει από το κλειδί όπως μου είχαν πει όταν το έκλεισα, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί είναι δώρο (έτσι υποτίθεται), αυτό που με ενδιαφέρει και θα ήθελα να με βοηθήσετε είναι για τους αισθητήρες. Γι’ αυτούς λοιπόν έδωσα 170 ευρώ (αντί για 400 που κάνουν) και είναι δυο μαύρες βούλες στον πίσω προφυλακτήρα που μοιάζουν κολλημένες. Δεν είναι οπές πάνω στον προφυλακτήρα όπως φαίνεται σε κάποιες φωτογραφίες. Μήπως εξαρτάται από την έκδοση; Αν είναι εργοστασιακοί θα πρέπει να φαίνονται στην οθόνη C; Βέβαια ο μάστορας που ήταν εκεί όταν το παρέλαβα με διαβεβαίωσε ότι και τα δυο είναι εργοστασιακά.

Υ.Γ.

Enginekiller το όνομα το επέλεξα γιατί είμαι πολ.μηχανικός και ίσως να έχω και το a vantage να κάνω πολλές ερωτήσεις με αντίστοιχες απαντήσεις… :lol:

Στο δικό μου C4 τα ρανταράκια (οι οπές που λες) είναι 4 και όχι 2 και είναι τοποθετημένα από το εργοστάσιο (τα 2 είναι κοντά στο κέντρο και τα άλλα 2 είναι στις άκρες του προφυλακτήρα).

υγ: καλορίζικο

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παίδες το Σάββατο τελειώνει και η δικιά μου ιστορία (επιτέλους)

με την παραγγελία.

Μου έδωσαν τιμή 19.230 5D Exclusive Gris Fer. Δώρο ο συναγερμός

(προφανώς όχι εργοστασιακός) και πατάκια/φαρμακείο και 4 χρόνια

οδική βοήθεια (ένας της citroen και 3 του αντιπροσώπου).

Ταξινομημένα exclusive υπάρχουν μόνο BLACK, GRIS FER, SILVER

και κάτι (1-2) ανοησίες. Για WICKED RED exclusive ήθελε παραγγελία.

Υπήρχε iridis σε τελωνείο. Οπότε η άτοπος απαγωγή πάει σε GRIS FER

(που γμτ το έχετε όλοι)

Α, ναι!!!! Πόση ασφάλεια πληρώνετε περίπου (με κλοπή/θράυση)?

:confused:

Α, ναι!!!! Πόση ασφάλεια πληρώνετε περίπου (με κλοπή/θράυση)?

:confused:

Εγω δινω 246ευρω το εξαμηνο με ολα μεσα.

engines καλοριζικο. Οι ασισθητηρες σου δεν ειναι εργοστασιακοι... για το συναγερμο λοιπον τι να πιστεψω που ειναι και δωρο; Να προσεχεις οταν εισαι υπο κλιση και φτανει η πισω σου γωνια στο πισω αυτοκινητο στο παρκαρισμα ποσο κοντα φτανει για να αρχισει να "χτυπαει" και ποση διαφορα εχει οταν πας ευθεια πισω, ωστε να τα συνιθισεις. 273 εγω ολα για ασφαλεια 173 τα βασικα. panc4 τι ασφαλεια εχεις; kanenasanonas μην το παρεις silver εχει γεμισει η Ελλαδα. Black εχω αυτοκινητο και φαινεται και ο παραμικρος κοκος σκονης αμεσως μετα το πλυσιμο. Παρτο gri fer. Τι σημαινει το username σου;

panc4 τι ασφαλεια εχεις;

Εχω bonusmalus 2,ασφαλεια-πυρος,ολικη,μερικη,φυσικες διαταραχες,νομικη προστασια,θραυση κρυσταλλων,τρομοκρατικες ενεργειες,καλυψη ηχοσυστηματος,φροντιδα ατυχηματος,υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα,προστασια bonusmalus,καλυψη οδηγου και τα βασικα.

Υποψιν για την τιμη το εψαξα πολυ.Εβαλα διευθυνση επαρχιας και εχει παραπανω εκπτωση!!!Η Ασφαλιστικη λεγεται Υδρογειος. :)

Υ.Γ.Σημερα εβαλα την ποδια που ειχε σπασει.