enginekiller Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ω ρε μανικι! Ακου θελει αριθμο πλαισιου exclusive!!! Δηλαδη με μεσο θα το παρουμε κι αυτο!!! Για αρωματικο προσωπικα δεν το χρησιμοποιω παρα ελαχιστα εσενα σου τελειωσαν και τα εξτρα που σου ειχαν δωσει;;; Ποσα ml ειναι το χρωμα και το βερνικι στο πακετο που πηρες; Απο περιεργεια ποιο απο τα δυο ειναι ποιο; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ω ρε μανικι! Ακου θελει αριθμο πλαισιου exclusive!!! Δηλαδη με μεσο θα το παρουμε κι αυτο!!! Για αρωματικο προσωπικα δεν το χρησιμοποιω παρα ελαχιστα εσενα σου τελειωσαν και τα εξτρα που σου ειχαν δωσει;;; Ποσα ml ειναι το χρωμα και το βερνικι στο πακετο που πηρες; Απο περιεργεια ποιο απο τα δυο ειναι ποιο; για ml τα εχω στο αμαξι θα δω μετα, το μαυρο δεξια ειναι το χρωμα και το αλλο το ασπρο αριστερά ειναι το βερνικι . θα αγορασω και ενα πολυ λεπτο πινέλο γιατι αυτο που εχει ειναι χοντρο σαν εκεινο που βαφουν τα νυχια οι γυναικες . οσο για τον αριθμο πλαισιου λογικο μου κανει αφου ειναι ανταλακτικο και οχι αξεσουαρ οσο για τα αρωματικα τελειωσα 3 . περιπου 1 καθε μηνα ποια εχτρα δεν μου δωσαν τπτ 1 μονο αυτο που φορουσε οταν ηρθε . edit τα ml einai 12-15 καπου κατα εκει :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδιά είδα στην έκθεση στο αεροδρόμιο το άσπρο το C4 5θυρο(το είδατε όσοι πήγατε;;) με τα δερμάτινα τα μπέζ τα ανοικτά, ε μου ποτυ μου αρέσει πολύ από τη πρώτη στιγμή αυτό το αυτοκίνητο και μετά από αυτό που είδα το ερωτεύτηκα παράφορα!Τρελά!!!!Μόνο που είμαι κάτοχος FocusI(άσπρο και αυτό:P)αλλά από μπαμπά Σιτροενάκια έχω το μικρόβιο από μικρός με τα Σιτροεν και είμαι σε μεγάλο δίλλημα να το δώσω τον Focusino μου ή όχι;;Το έχω αγαπήσει και το θεωρώ ακόμα κορύφαίο σε ορισμένα θέματα στη κατηγορία του. Αν αγοραστεί πάω για 2.0τρίθυροVTS έτσι όπως ήτανε στην έκθεση,άσπρο με μπέζ δερμάτινα Ακούω γνώμες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 κοιτα αυτο ειναι επιλογη σου αμα εχεις τα χρηματα το κανεις και καλοταξιδο . ειναι πολυ καλο αυτοκινητο και δη το 2000VTS Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παιδιά είδα στην έκθεση στο αεροδρόμιο το άσπρο το C4 5θυρο(το είδατε όσοι πήγατε;;) με τα δερμάτινα τα μπέζ τα ανοικτά, ε μου ποτυ μου αρέσει πολύ από τη πρώτη στιγμή αυτό το αυτοκίνητο και μετά από αυτό που είδα το ερωτεύτηκα παράφορα!Τρελά!!!!Μόνο που είμαι κάτοχος FocusI(άσπρο και αυτό:P)αλλά από μπαμπά Σιτροενάκια έχω το μικρόβιο από μικρός με τα Σιτροεν και είμαι σε μεγάλο δίλλημα να το δώσω τον Focusino μου ή όχι;;Το έχω αγαπήσει και το θεωρώ ακόμα κορύφαίο σε ορισμένα θέματα στη κατηγορία του. Αν αγοραστεί πάω για 2.0τρίθυροVTS έτσι όπως ήτανε στην έκθεση,άσπρο με μπέζ δερμάτινα Ακούω γνώμες;; Κοιτα αν δεν υπαρχει λογος να παρεις νεο αμαξι μου φαινεται λιγο υπερβολικο να αγορασεις. Αν παλι θα επαιρνες νεο ουτως η αλλως το c4 ειναι μια πολυ καλη και συμφερουσα επιλογη αλλα σαν focus ισως δεν σε ικανοποιησει τοσο στον τομεα που υπερτερει το focus... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Κοιτα αν δεν υπαρχει λογος να παρεις νεο αμαξι μου φαινεται λιγο υπερβολικο να αγορασεις. Αν παλι θα επαιρνες νεο ουτως η αλλως το c4 ειναι μια πολυ καλη και συμφερουσα επιλογη αλλα σαν focus ισως δεν σε ικανοποιησει τοσο στον τομεα που υπερτερει το focus... Και που υπερτερει το focus??? Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Επανέρχομαι κι εγώ μετά από 10ήμερες διακοπούλες!!!!! Έλπίζω όλοι να είστε καλά. Έχω και μια ερώτηση : Πόσα χλμ βγάζετε με ένα ντεπόζιτο (εμένα σταθερά στα 10 lt/100 km); Πάρτε κι ένα "φτιαγμένο" 3θυρο http://hvtm.totalcar.hu/car/m/citroen/863762.jpg Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Στα πρώτα χιλιόμετρα αν θυμάμαι καλά η κατανάλωση ήταν γύρω στα 10 -10,1 lt/100. Τώρα (έχω περίπου 11.000 χλμ) έχει πέσει στα 9,5 lt/100 με αρκετά επιθετική οδήγηση. Σε κάποια φάση που το οδήγησα με πολύ συντηρητικό ρυθμό, κατάφερα να το ρίξω μέχρι τα 9,1 lt/100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Τι να πω, εγώ κάτω από τα 10 πέφτω μόνο σε περίπτωση που θα πάω κανα ταξιδάκι, έστω και κοντινό (όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα όπου πήγα Χαλκίδα και έκανα 380 χλμ με κατανάλωση 8,7). Στις καθημερινές μου μετακινήσεις καίει 10,5-11 (δεν χρησιμοποιώ κανένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όλο πρώτη-δευτέρα-τρίτη το πολύ) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 9lt/100Km μέτρηση στον μερικό υπολογιστή με αλλαγές στις 4000σαλ και με κίνηση 70% πόλη και 30% σχετικά ανοικτό δρόμο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Τι να πω, εγώ κάτω από τα 10 πέφτω μόνο σε περίπτωση που θα πάω κανα ταξιδάκι, έστω και κοντινό (όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα όπου πήγα Χαλκίδα και έκανα 380 χλμ με κατανάλωση 8,7). Στις καθημερινές μου μετακινήσεις καίει 10,5-11 (δεν χρησιμοποιώ κανένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όλο πρώτη-δευτέρα-τρίτη το πολύ) αυτο ειναι χειροτερο 1-2 , 1-2 , 1-2-3 εκει ειναι που πεταει μεγαλες καταναλωσεις Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Να δω ποτε θα μου πεσει κι εμενα κατω απο 10!!! Ακομα και σε ταξιδια στα πρωτα χιλιομετρα που εκανα δεν επεφτε. Και χρησιμοποιω και Κηφισο. Κοντευει στο 11 τωρα. Πρεπει να ελαφρυνω το ποδι μου!!! Panc4 το focus υπερτερει λιγο στο στριψιμο και στην αποσβεση ανωμαλιων. Και δεν το λεω μονο εγω βεβαια... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 "Και που υπερτερει το focus???" Μετά από πέντε χρόνια καθημερινής συμβίωσης το μόνο που κάνω είναι αλλαγή λαδιών,βενζίνη και λάστιχα. Είναι σα γιαπωνέζος το αυτοκίνητο αυτό(δε σπάει,δε χαλάει).Δε τρίζει και στρίβει όπου θέλεις και όπως θέλεις.Και αυτό είναι ένα από τα διλλήματά μου γιατί η οδηγική ευχαρίστηση που μου δίνει αυτό το αυτοκίνητο δε ξέρω αν θα το δώσει άλλο στη κατηγορία του. Και επειδή είμαι και σιτροενάκιας μεγάλος μπαίνω στο διλλημα.Θα βγεί εξίσου καλό σα το Φόκους και με τέτοια οδικά χαρακτηριστικά;;;Κατά τα άλλα είμαι ερωτεύμενος με το C4 με τρέλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 to focus 1 σε σχεση με το C4 ειναι χρονια μπροστα.......... (απο θεμα οδηγηση παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 to focus 1 σε σχεση με το C4 ειναι χρονια μπροστα.......... (απο θεμα οδηγηση παντα) και αυτο λογο αναρτησης πισω ετσι να τα λεμε αυτα ! ημιακαμπτος βλεπετε !!! οχι πως το C4 δεν εχει καλη οδηγικη συμπεριφορα Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 και αυτο λογο αναρτησης πισω ετσι να τα λεμε αυτα ! ημιακαμπτος βλεπετε !!! οχι πως το C4 δεν εχει καλη οδηγικη συμπεριφορα δεν ειναι αυτος ο λογος...... ειναι ΚΑΙ αυτος αλλα δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 λοιπον εμενα τη μεση καταναλωση ειναι στα 9,2 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα και το κοντερ γραφει 4000 χιλιομετρα . λετε να πεσει και αλλο . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 to focus 1 σε σχεση με το C4 ειναι χρονια μπροστα.......... (απο θεμα οδηγηση παντα) nai sigoura alla opoios psaxnei apistefti odigisi nomizo tha simfoniseis oti einai se lathos katigoria... mikromesea oikogeniaka einai... giafto iparxoun ta coupe, ta grand tour, klp... aneksartitou ipodinamis... de mporei ena golf tfsi na exei idia odiki simperifora me ena rx8(to mikro)... kai as exoun peripou ta idia aloga... panta ena mikromeseo oikogeniako tha exei simperifora oikogeniakou me oti simperilamvanei afto... opote kalitera se aftin tin katigoria na koitame ton eksoplismo (pou eksipiretei ton skopo tis katigorias tou) para ta strofilikia... fisika iparxei xrisi tomi kai nomizo to C4 tin exei vrei se sxesi me ena focus II (as ksexasoume to I pleon, exoume 2006)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το C4 το δίλιτρο με τα 180 αλογα. Μπορει να με ενημερώσει κανεις αν ειναι καλη επιλογη; και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το C4 το δίλιτρο με τα 180 αλογα. Μπορει να με ενημερώσει κανεις αν ειναι καλη επιλογη; και γιατι; kaki den einai... alla isos na evlepes kai to leon 2.0 tfsi pleon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 στο λεον δεν μου αρεσαν τα πλαστικα του και οτι ειχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ελαφρυ τιμονι..... τωρα για το αν ειναι καλη επιλογη???? μακαρι να ηξερα και εγω..... ακουω ακουω : πωωωωω τι αμαξι ειναι αυτο και κανει και το ενα και κανει και το αλλο..... και στην τελικη ειχε κανει ενα συγκριτικο το EVO αναμεσα σε C4 και παλιο ΛΕΟΝ και τελικα κατεληξε στο λεον........ τι να πει κανεις........ προσωπικα θα επερνα μαζντα 3 2,000....... :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 προσωπικα θα επερνα μαζντα 3 2,000....... :rolleyes: :rolleyes: αχ αχ αχ :( ... Οσο για την επιλογη σου φιλε μου το leon πλεον ερχεται ποιο κοντα στο c4 σε τιμες αποτι το golf και ισως ειναι επισης μια καλη αγορα. Δεν ξερω βεβαια και τιμες απλως φανταζομαι. Εμενα μου αρεσε παντως ακομα και τα πλαστικα του (τα οποια πρεπει να ειναι υποδιεστερα του υπολοιπου γκρουπ ωστε να υπαρχει διαφορα τιμης) με ικανοποιησαν. Για το τιμονι παντως δεν ηταν απλως ελαφρυ ηταν πουπουλο κοντεχα να το σπασω στο γυρισμα! Βολευει για πολυ παντως... Παντως για στριψιμο θα κοιταζα το 3αρι και ας εχανα λιγο σε επιδοσεις απο το 2l turbo γιατι απο το ατμοσφαιρικο φανταζομαι θα ειναι λιγη η διαφορα αν και δεν εχω πιεσει leon οσο το 3αρι για να δω διαφορα. Παντως για τα λεφτα τους και τα τρια ειναι πολυ καλα. Μην πας ομως μετα σε golf κτλ γιατι πλαστικα πληρωνεις... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Είναι θέμα για το C4 αφενός και αφετέρου βαρέθηκα να διαβάζω για τα σούπερ ουάου Μazda 3, Focus κτλ κτλ ...καταντά κουραστικό! Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, δεν αγοράζουν όλοι με βάση του πώς στρίβει. Υπάρχουν και άλλοι τομείς ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Κάτι που παρατήρησα με την χτεσινή βροχή και δεν το ήξερα είναι η ταχύτητα των υαλοκαθαριστήρων. Το είχα στην 2η σκάλα όσο κινούνταν το αυτοκίνητο, μόλις σταμάταγα όμως (μποτιλιάρισμα) έμπαινε στην 1η σκάλα. ...και τούμπαλιν. Μου άρεσε σαν feature γιατί όσο είσαι σταματημένος δεν χρειάζεται να δουλεύει γρήγορα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Είναι θέμα για το C4 αφενός και αφετέρου βαρέθηκα να διαβάζω για τα σούπερ ουάου Μazda 3, Focus κτλ κτλ ...καταντά κουραστικό! Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του, δεν αγοράζουν όλοι με βάση του πώς στρίβει. Υπάρχουν και άλλοι τομείς ... ηρεμησε... :) Ενταξει βγηκαμε λιγο Off topic... για τους υαλοκαθαριστηρες το ειχα παρατηρησει κι εγω. Ασε που προχτες ειχε υγρασια το παρμπριζ μου και τους ανοιγω στο auto βεβαια και κοντευαν να ξεκολλησουν απο την ταχυτητα!!!!! :cry: Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts