Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...το λιωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!

Καλά τόσο ΖΩΟ ήταν που δεν κατάλαβε ότι δεν είναι αυτόματο...;

Δεν ηταν ζωο.

Ηταν ο χειροτερος συνδιασμος.

Γυναικα και Αμερικανιδα..... :cry:

Πόσο τελικιάζει η 1η ρε παιδιά...;30-35Km/h...;

Ηθελα να ξερα ΠΩΣ έκανε 220χλμ απόσταση με τέτοια ταχύτητα...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Γύρω στα 50 χιλιόμετρα είναι...και καλά η βλαμμένη δεν είδε το λεβιέ;; Δεν πάτησε το συμπλέκτη για να κουμπώσει την 1η; ( εκτος αν την κάρφωσε... :D)

Πάντως ήταν καλό δείγμα αξιοπιστίας για το C4...220 χλμ. με 1η στον κόφτη είναι κατόρθωμα!

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Γύρω στα 50 χιλιόμετρα είναι...και καλά η βλαμμένη δεν είδε το λεβιέ;; Δεν πάτησε το συμπλέκτη για να κουμπώσει την 1η; ( εκτος αν την κάρφωσε... :D)

Ηθελα να ξερα δεν της "κλώτσαγε"...;

Πάντως ήταν καλό δείγμα αξιοπιστίας για το C4...220 χλμ. με 1η στον κόφτη είναι κατόρθωμα!

Χα χα χα έχεις ένα δίκιο... :lol:

Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι το εκαψε ετσι.

Μαλλον κατι αλλο εκανε ή καποιο προβλημα δημιουργηθηκε :alien:

καλά η βλαμμένη δεν είδε το λεβιέ;; Δεν πάτησε το συμπλέκτη για να κουμπώσει την 1η; ( εκτος αν την κάρφωσε...

Ωχ!!!!:blink::shock:Μα, καλά, τι του έκανε;;; Το διέλυσε τελείως!!!

Και ξέρετε γιατί έγινε αυτό;;; Μάνο, περιττό να το πούμε, αλλά η Αμερικανίδα που το οδηγούσε νόμιζε πως είναι αυτόματο !!!:shock::shock::p:p

Ακριβώς!

Και όχι μόνο αυτό. Θεωρούσε μάλιστα ότι το C4 - το οποίο έχει το χιλιομετρητή στο κέντρο της κονσόλας - το οποίο πήγαινε με 1η ταχύτητα, ήταν ΟΚ και δεν το πίεζε, αφού πήγαινε με 60 (νόμιζε μίλια) χιλιόμετρα.

Μιλάμε για τρελλά prozac η γυναίκα... :shock:

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Ακριβώς!

Και όχι μόνο αυτό. Θεωρούσε μάλιστα ότι το C4 - το οποίο έχει το χιλιομετρητή στο κέντρο της κονσόλας - το οποίο πήγαινε με 1η ταχύτητα, ήταν ΟΚ και δεν το πίεζε, αφού πήγαινε με 60 (νόμιζε μίλια) χιλιόμετρα.

Μιλάμε για τρελλά prozac η γυναίκα... :shock:

OMG... :cry: :mad: :X :wacko:

Έχω πιάσει 60χλμ με C4 1.4 πριν με κόψει ο κόφτης. Και το αυτοκίνητο έκανε τόσο θόρυβο που πρέπει να είσαι κουφός για να μην το έχεις πάρει χαμπάρι, οπότε η τύπισσα είτε πρέπει να είχε πάρει τίποτα σκληρά ή να το έκανε επίτηδες (παίζει και αυτό, για να ζητήσει τίποτα αποζημιώσεις από την ασφαλιστική τους κλπ).

Το αστείο είναι (μεγαλύτερο δείγμα ασχετοσύνης), ότι η τύπισσα νόμιζε ότι έτρεχε κιόλας (προφανώς ξεχνώντας ότι εδώ μετράμε την ταχύτητα με χλμ, όπως γίνεται στον φυσιολογικό κόσμο και όχι με μίλια).

Ατελείωτη ασχετοσύνη :wacko:

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Βαλε ενα στη θηκη στη ρεζερβα διπλα απο το κιτρινο πλαστικο, και το αλλο αστο στο ντουλαπακι να το περνουν στα σερβις , αρκει να μη στο χασουν οπως σε εμενα. Εχε και τα δυο στο αμαξι . Εκτος αυτοκινητου ειναι αχρηστα.Και προσοχη στο σφιξιμο , οχι πολυ γιατι χαλανε ευκολα οι κούρμπες που εχει . Οι κωδ. ειναι χαραγμενοι πανω στα μπουλονακια απο πισω.

Eυχαριστω mainos. Αληθεια αυτο το κιτρινο πλαστικο, απειδη δεν το εχω ψαξει, τι κανει?

το gps απ οτι μου ειπε δεν εχει dvd player opote no gps...+nomiζω δεν εχει tvtuner...+oti exei thn asfaleia ews 20km κ μετα κλεινει...

Υπαρχει στα εξτρα σετ ψυχαγωγιας για τους πισω. Στερεωνεται αναμεσα στα εμπρος καθισματα.

Δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο απο τις εδω αντιπροσωπειες...

(ειχα ζητησει κατι σαν εξτρα πριν εξι μηνες και μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει τιποτα ακομα)

Λιγο παραδοξο αλλα... δες εδω

Έχω πιάσει 60χλμ με C4 1.4 πριν με κόψει ο κόφτης. Και το αυτοκίνητο έκανε τόσο θόρυβο που πρέπει να είσαι κουφός για να μην το έχεις πάρει χαμπάρι, οπότε η τύπισσα είτε πρέπει να είχε πάρει τίποτα σκληρά ή να το έκανε επίτηδες (παίζει και αυτό, για να ζητήσει τίποτα αποζημιώσεις από την ασφαλιστική τους κλπ).

Το αστείο είναι (μεγαλύτερο δείγμα ασχετοσύνης), ότι η τύπισσα νόμιζε ότι έτρεχε κιόλας (προφανώς ξεχνώντας ότι εδώ μετράμε την ταχύτητα με χλμ, όπως γίνεται στον φυσιολογικό κόσμο και όχι με μίλια).

Ατελείωτη ασχετοσύνη :wacko:

Εδω δεν καταλαβε οτι πηγαινε με πρωτη στον κοφτη, δεν καταλαβε οτι δεν τραβαγε παραπανω, δεν καταλαβε οτι πηγαινε μονο με 60 χλμ και οχι μιλια, λες να καταλαβαινε το θορυβο;;;;; :D :D

Παντως δεν μπορω να καταλαβω πως ξεκιναγε, και πως δεν την εκοβε ο κοφτης αλλα βεβαια αυτη θα ξαναπαταγε!!! :D :D

enginekiller

σου εχω νεα βρηκα που θα βάζεις το μπουκαλακι σου

στο πισω τασάκι ειναι αρκετα μεγαλό και χωραει ανετα ενα μπουκαλι με νερο δεν ξερω ομως αν εχει πρόσβαση εκει λογο υποβραχιονιου (η οπως αλλιος το λενε )

αααααααααααααα και κατι αλλο πηγα για τον ελενχο των 1500 χιλιομετρων τπτ ιδιετερο αερα στα λαστιχο ελενχος της στάθμης των υγρων/λαδιων ελενχος και απο κατω αν εχει τπτ τα φρενα και τις αναρτησεις . α μου καθάρισαν και ολα τα πλαστικα της μηχανης καπακια και τετοια με ενα καθαριστικο υγρο .

Λοιπον εγω εχω κατω ποδια και μαλιστα τεραστια ποιανει ολλη την μηχανη κανονικα δεν εχει τπτ ακαλιπτο .

ενα 1600 sx pack που μπηκε μετα απο εμενα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΔΙΑ !!!!! πειτε μου λιγο εσεις εχετε ?

αλλο λοιπον μετρησα σε εγνατια το δικομου ελεγε 130 το ειχα αυτοματο και ενα φιατ bravo ενος φιλου μου που ηταν ακριβος διπλα μου ελεγε 145 .

το εριξα και ενα ανοιγμα 177 ελεγε ποσο να ηταν με αλλο συμβατικο αυτοκινητο +15 ? δλδ 195 ?

παιδια απεχω λιγο αυτες τις μερες επειδη ειμαι ξανθη και το dial-up με ξενερωνει που εχω εδω απο αυριο θεσσαλονικη .

Eυχαριστω mainos. Αληθεια αυτο το κιτρινο πλαστικο, απειδη δεν το εχω ψαξει, τι κανει?

Το κιτρινο πλαστικο σε βοηθαει να ξεβιδωνεις τα μπουλονια απο τους τροχους αφου πρωτα τα εχεις ξεσφιξει με το μαυρο μπουλονοκλειδο. Και αυτο γιατι οι βιδες ειναι λιγο χωμενες μες στην ζαντα και με τα δακτυλα θα δυσκολευτεις να τις γυρνας. Οταν ξεσφιξουν ,το μπουλονοκλειδο επειδη δεν ειναι σαν τους σταυρους τους κλασικους παλι δεν βολευει στο γρηγορο ξεβιδομα. Γιαυτο βαζεις το κιτρινακι και τα ξεβιδωνεις σφαιρατα με το χερι. Εγω που εβγαλα ροδα δεν το χρησημοποιησα βεβαια για να μην το ΛΕΡΩΣΩ!!!! :w00t: :w00t: :w00t: Τρελος τελειως εεε ?

MPOMPIO μηπως κοιταξες αν εχεις κωδικο Ε Ν5 Μ5 ??

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

συντομα θα testaroume ενα full extra c4 2l...

κ απ οτι διβασα στο gtc uparxoun ~20 2l mono!k to ena εβγαζε καπνους απο την μηχανη Συγγρου με μια αλλη οπως ειπε στο αλλο forum enas.

ποιος θεωρειτε ανταγωνιστης κατα εσας?golf gti ap oti eida den to pianei me τιποτα,astra gtc isws?

το gps απ οτι μου ειπε δεν εχει dvd player opote no gps...+nomiζω δεν εχει tvtuner...+oti exei thn asfaleia ews 20km κ μετα κλεινει...

ποσο παει ενα tvtuner+dvd exei busma gia rca k αν συνδεετε με 12v+αν εχει βγει κυκλωμα για να βγαζει την ασφαλεια αυτη για τα 20km?

dynamometrhsh kaneis?

dvd??? tv-tuner??? laptop θα παρεις;;; :D Sorry αλλα ηταν πολυ αστειο :D .

παντως αν σου φαινετε τοσο απιστευτες αυτες οι ερωτησεις κ οδηγεις κ αυτοκ,μαλλον πρεπει να γελαω εγω mazi sou.. ti σου ακουγεται τοσο παραξενο οτι στο ελλειπες gps που δεινει με 3500e δεν εχει dvd k isws k tv tuner k ρωταγα αν ξερει κανεις τιποτα?

:stupid:

πιο κατω θα δεις καποιος που ξερει απανταει σωστα..

κ οι photos einai απλα απο ενα καμμενο αυτοκ. το πορισμα poios to bgale οτι εκανε με 1η ταχυτητα 200km?

σιγουρα μετα απο λιγα km θα ανεβαζε θερμοκρασια κ θα σταματουσε ή θα χτυπαγαν ολα τα alarm οποτε το γεγονος που περιγραφετε χλωμο να εχει γινει...

κ οι photos einai απλα απο ενα καμμενο αυτοκ. το πορισμα poios to bgale οτι εκανε με 1η ταχυτητα 200km?

σιγουρα μετα απο λιγα km θα ανεβαζε θερμοκρασια κ θα σταματουσε ή θα χτυπαγαν ολα τα alarm οποτε το γεγονος που περιγραφετε χλωμο να εχει γινει...

Eσύ δηλ πώς έβγαλες πόρισμα...; :rolleyes:

Ο φίλος (Frontier) που το παρέθεσε έδωσε και τα λοιπά στοιχεία.

Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν...

παντως αν σου φαινετε τοσο απιστευτες αυτες οι ερωτησεις κ οδηγεις κ αυτοκ,μαλλον πρεπει να γελαω εγω mazi sou.. ti σου ακουγεται τοσο παραξενο οτι στο ελλειπες gps που δεινει με 3500e δεν εχει dvd k isws k tv tuner k ρωταγα αν ξερει κανεις τιποτα?

:stupid:

πιο κατω θα δεις καποιος που ξερει απανταει σωστα..

Ρε kage για αστειο το ειπα χαλαρωσε λιγο. Και στο κατω κατω δεν εχουν ΟΛΑ τα αυτοκινητα dvd κτλ στανταρ αλλα εξτρα οποτε δεν ειναι κανα κοινο πραγματακι. Παντως για να γελασουμε το ειπα. Εχεις c4 τελικα; Γιατι νομιζα οτι απλως θα οδηγουσες ενα διλιτρο.

Karl στο πισω τασακι πρεπει να γινω τιραμολας για να φτασω λογο υποβραχιονιου! :D Οσο για την ποδια εγω σκυβοντας απλως απο κατω εχω δει οτι εχει τουλαχιστον στο μπροστα μερος ποιο πισω δεν εβλεπα αλλα μεχρι τους αξονες ειχε. Το οτι δεν ειχε το αλλο τι να πω! Οσο για το κιτρινο πλαστικο για τα μπουλονια ειναι μονο σε οσους εχουν αλουμινιου; Απ'οτι καταλαβα οχι αλλα εγω δεν εχω τιποτα τετοιο που το βρηκατε; Εκτος κι αν το εχει πουθενα στη ρεζερβα οπου δε θυμαμαι τι ειχε. Γιατι δε βαζουν πλεον σταυρους ρε γαμωτο στα αυτοκινητα να τελειωνουμε που ξεβιδωνουν και ολες τις ζαντες και βολευουν κιολας; Εγω παντως εχω σταυρο παντα μεσα.

Το κιτρινο πλαστικο σε βοηθαει να ξεβιδωνεις τα μπουλονια απο τους τροχους αφου πρωτα τα εχεις ξεσφιξει με το μαυρο μπουλονοκλειδο. Και αυτο γιατι οι βιδες ειναι λιγο χωμενες μες στην ζαντα και με τα δακτυλα θα δυσκολευτεις να τις γυρνας. Οταν ξεσφιξουν ,το μπουλονοκλειδο επειδη δεν ειναι σαν τους σταυρους τους κλασικους παλι δεν βολευει στο γρηγορο ξεβιδομα. Γιαυτο βαζεις το κιτρινακι και τα ξεβιδωνεις σφαιρατα με το χερι. Εγω που εβγαλα ροδα δεν το χρησημοποιησα βεβαια για να μην το ΛΕΡΩΣΩ!!!! :w00t: :w00t: :w00t: Τρελος τελειως εεε ?

MPOMPIO μηπως κοιταξες αν εχεις κωδικο Ε Ν5 Μ5 ??

Eυχαριστω mainos.

Για τον κωδικο στα μπουλονια εχω κοιταξει και δεν ειναι Ε Ν5 Μ5. Μονο το πρωτο Ε θυμαμαι...

Τωρα για το τρελος που λες ολοι λιγο-πολυ εδω μεσα καπως ετσι ειναι.

Εγω παλια, αν αλλαζα λαστιχο, το επλενα πρωτα πριν το βαλω στο πορτ-μπαγκαζ. (Παντα μεπιανε λαστιχο εξω απο το σπιτι μου :) ...)

Τωρα για το καμμενο c-4 κι εγω ξαναλεω οτι κατι αλλο πρεπει να εγινε.

Αλλωστε στα 220 χλμ δε χρειαστηκε να σταματησει ουτε μια φορα? Δεν της εσβησε? Κι αν ναι πώς ξαναεβαλε μπροστα?

Κατακιτρινο μου φαινεται... :shifty:

http://www.xanthifans.gr/spiros/picture095.jpg

να και μια φωτο οταν πηγαινα Ξανθη και φορτομενος με 3 ατομα τα 2 στα 100+ κιλα . πως μεταφραζεται αυτο σε συμβατικα ? +15/20 ?

να το βαλω στα δρακοφιδα :lol: :alien: :shifty: ?

http://www.xanthifans.gr/spiros/picture095.jpg

να και μια φωτο οταν πηγαινα Ξανθη και φορτομενος με 3 ατομα τα 2 στα 100+ κιλα . πως μεταφραζεται αυτο σε συμβατικα ? +15/20 ?

Φιλε karl, μηπως ειναι λιγο νωρις τα 177, με 1454 χλμ συνολο ? :)

Επισης το βαρος δεν παιζει ρολο στην τελικη ταχυτητα εφ'οσον μιλαμε για ευθεια!! Επηρεαζει μονο την επιταχυνση... Δηλαδη με περισσοτερο βαρος απλα θα αργησεις να πιασεις την τελικη σου!

Αν δε, μιλαμε για κατηφορα τοτε το περισσιο βαρος σου αυξανει και την τελικη, ενω στην ανηφορα στην μειωνει! ;)

Τι εγινε σαν πολυ γρηγορα δεν το πατησες;;; Καποιος ειχε ρωτησει αν δειχνει τα χλμ και στην οπισθεν και οντως τα δειχνει.

Βιάζεσαι Καρλ... :worry: :wacko: :blink: ...έχεις ακόμα λίγα χλμ...

Βλέπω έχουμε βάλει και cruise στα 140... :rolleyes: :shifty:

Βιάζεσαι Καρλ... :worry: :wacko: :blink: ...έχεις ακόμα λίγα χλμ...

Βλέπω έχουμε βάλει και cruise στα 140... :rolleyes: :shifty:

Σιγά μωρέ που βιάζεται ο άνθρωπος...:p...1500χλμ. έχει κάνει...

( καλύτερα κόφτες με 5η και 180 παρά 1η και 60...:p )

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Το σωστό στρώσιμο είναι το Α και το Ω της σωστής λειτουργίας του κινητήρα μετέπειτα.

Εάν τον κανιβαλίζουμε...θα τα βρούμε μπροστά μας...