lakis73 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΟΚ (ΚΑΛΟ) ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΩ (ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ :w00t: ) ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 lakis73 καλοτάξιδο το όχημα! Φαντάζομαι τον ενθουσιασμό... :) Να σε παρακαλέσω μόνο να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες, γιατί τα κεφαλαία είναι ένδειξη ότι φωνάζεις (εκτός κι αν το κάνεις απ' τη χαρά σου για το C4, οπότε εντάξει... :p) ΥΓ. Να πω την αμαρτία μου για το όχημα πάντως, όταν το είχα πρωτοδεί από φωτογραφίες στο ίντερνετ το είχα απορρίψει εντελώς σαν σχεδιασμό. Έτυχε να δω όμως μαζεμένα 3-4 κάπου από κοντά και άλλαξα γνώμη. Αν και ιδιόμορφο, είναι άκρως ελκυστικό! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ΕΧΩ ΤΟ VTS 2ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ :( Ρε παιδιά, για μένα δεν είναι λεπτομέρεια τα πεντάλ αλουμινίου. Κι αυτό γιατί αναφέρεται στη λίστα του εξοπλισμού από τη CITROEN. Τι πάει να πει "δεν έχει πεντάλ αλουμινίου"; Ρώτησε κανείς σας στα κεντρικά; Τι απάντηση δίνουν; Υ.Γ.: Εγώ δεν μπορώ να θίξω το συγκεκριμένο θέμα στην αντιπροσωπεία γιατί απλούστατα δεν έχω ακόμα το αυτοκίνητο... :wacko: :wacko: :wacko: Μου έχουν σπάσει τα νεύρα για τα καλά. Περιμένω σχεδόν 3 μήνες (και να φανταστείς ότι δεν είναι ειδική παραγγελία). Αλλά με τον εκνευρισμό μου λόγω της πολυήμερης αναμονής, έτσι και του λείπει τίποτα από τον εξοπλισμό δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω ... (όταν με το καλό έρθει!!!! - Θα κάνω τη δική μου ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ρε παιδιά..εδώ στη θεσσαλονίκη υπάρχουν ζήτημα 15-20 c4 (5θήρα) γιατί έτσι τόσο χαλια??(τα 10 είναι από για τους αντιπροσωπους της citroen) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 γιατί είναι καινούριο μοντέλο ρε kostakiss σε μία ακρως ανταγωνιστική κατηγορία! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 γιατί είναι καινούριο μοντέλο ρε kostakiss σε μία ακρως ανταγωνιστική κατηγορία! Να αλλάξω ελαφρώς τον προσανατολισμό της κουβέντας... Τι καύσιμο βάζετε στο C4 σας; Ο αντιπρόσωπος μου μού πρότεινει "βενζίνη 100 οκτανίων και ΕΠΩΝΥΜΗ" (το φώναξε). Επίσης κάτι άλλο: Τείνω όλο και πιο πολύ να χρησιμοποιώ το Cruise Control (αυτόματο γκάζι) γιατί παρατήρησα στο Trip Computer ότι η κατανάλωση είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ οικονομικότερη...Το παρατηρήσατε; Α και κάτι άλλο (απορία): επειδή εμένα δεν μου έδωσαν manual για το RadioCd, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις πάνω από 6 σταθμούς στο Ραδιόφωνο. Βλέπω τρεις καρτέλες (FM1, FM2 και FM AST (ή κάτι τέτοιο)) αλλά ομολογώ ότι δεν τα κατάφερα να πλοηγηθώ μέσα τους. Έχω μόνο 6 σταθμούς saved στο FM2 (εκ των οποίων οι τρεις είναι 95.8, 104.7 και 105.5 ...rock και βόρειος... ;-)) Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Με το ράδιο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί ακούω μόνο cds και δεν το έχω ψάξει πλην 6 βασικών σταθμών. Στο καύσιμο με βρίσκει ο «αντιπρόσωπος» που φωνάζει κιόλας άκρως αντίθετο.Είχαμε και πριν 100ρες και βάζαμε...; Απλή 95αρα ΕΚΟ ή Shell βάζω και είναι μια χαρά το caro.Σιγά μην πληρώνω 1+ ευρώ/λίτρο για βενζίνες. Να είχα κανα τουρμπάτο, κάποιον κινητήρα επιδόσεων (2.0 - 180hp) ή έστω τον FSi της VW που δεν μπορεί χωρίς αυτήν επιβεβαιωμένα να πω εντάξει αλλά όχι και στα 1600άρια, μην τρελαθούμε. Ούτε στο προηγούμενο Saxo VTS 1,6 δεν έβαζα 100ρα.1-2 φορές έβαλα όταν πρωτοβγήκαν και κατάλαβα την λαμακία είναι αμέσως. Προσωπική άποψη που εφαρμόζεται σε όλα τα αμάξια της οικογενείας (Αlfa 166, Toyota Yaris TS) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Να αλλάξω ελαφρώς τον προσανατολισμό της κουβέντας... Τι καύσιμο βάζετε στο C4 σας; Ο αντιπρόσωπος μου μού πρότεινει "βενζίνη 100 οκτανίων και ΕΠΩΝΥΜΗ" (το φώναξε). Επίσης κάτι άλλο: Τείνω όλο και πιο πολύ να χρησιμοποιώ το Cruise Control (αυτόματο γκάζι) γιατί παρατήρησα στο Trip Computer ότι η κατανάλωση είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ οικονομικότερη...Το παρατηρήσατε; Α και κάτι άλλο (απορία): επειδή εμένα δεν μου έδωσαν manual για το RadioCd, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις πάνω από 6 σταθμούς στο Ραδιόφωνο. Βλέπω τρεις καρτέλες (FM1, FM2 και FM AST (ή κάτι τέτοιο)) αλλά ομολογώ ότι δεν τα κατάφερα να πλοηγηθώ μέσα τους. Έχω μόνο 6 σταθμούς saved στο FM2 (εκ των οποίων οι τρεις είναι 95.8, 104.7 και 105.5 ...rock και βόρειος... ;-)) Λοιπον προσεξε. Υπαρχει νομιζω ενα κουμπακι BAND. Πατοντας το αυτο αλλαζεις καθε φορα απο FM1 , FM2, AST και μεσαια. Καθε φορα που θα εισαι σε μια συγκεκριμενη μπαντα, μπορεις να μνημαρεις 6 σταθμους. Μια εξυπνη λεπτομερεια: Να μνημαρεις τον καθε σταθμο ακριβως τη στιγμη που το RDS του γραφει το ονομα του. Ετσι καθε φορα που θα πατας BAND, στην οθονη σου θα βλεπεις 6 διαφορετικους σταθμους με τα ονοματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 balte 100ara kai malista kali o sigkekrimenos kinitiras baraei apisteuta pirakia............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Σε εμένα δεν βαρά...μήπως το μπερδεύεις με τον FSi; :p Επίσης στο manual γράφει ότι συνιστάται χρήση βενζίνης 95 & 98 οκτανίων. Τέλος με 1+ ευρώ το λίτρο δεν μπορείς να εθελοτυφλείς. :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Σε εμένα δεν βαρά...μήπως το μπερδεύεις με τον FSi; :p Επίσης στο manual γράφει ότι συνιστάται χρήση βενζίνης 95 & 98 οκτανίων. Τέλος με 1+ ευρώ το λίτρο δεν μπορείς να εθελοτυφλείς. :worry: filos o markvag (4TF) mou eipe toulaxiston oti baraei agria pirakia......... xthes pou girnousa apo athina me ena 307 (1.600) kai balame apli benzini apo benzinadiko tis ethnikis , den edikse tipote apo ekei kai meta oti kai na po............sikono ta xeria psila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 filos o markvag (4TF) mou eipe toulaxiston oti baraei agria pirakia......... xthes pou girnousa apo athina me ena 307 (1.600) kai balame apli benzini apo benzinadiko tis ethnikis , den edikse tipote apo ekei kai meta oti kai na po............sikono ta xeria psila Τι εννοείς popolare ότι "βαράει άγρια πυράκια" και "δεν έδειξε τίποτα";; Για εξήγησε αν θες λίγο σε κάποιον που δεν πολυκατέχει το άθλημα... Thanks! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 pirakia = proanafleksi, diladi me alla logia ti stigmi pou to embolo tou kinitira piezi pros ta pano ton aera me tin benzini mexri na paei sto anotato ano simio gia tin anafleksi meso tou mpouzi, auto den ginete........i benzini autaanaflegete as to poume kai stin teliki na xanete stigmiea i oli diadikasia...... enas apo tous logous pou ginete auto einai o xamilos diktis antikrootitas tis benzinis , ta legomena oktania...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 pirakia = proanafleksi, diladi me alla logia ti stigmi pou to embolo tou kinitira piezi pros ta pano ton aera me tin benzini mexri na paei sto anotato ano simio gia tin anafleksi meso tou mpouzi, auto den ginete........i benzini autaanaflegete as to poume kai stin teliki na xanete stigmiea i oli diadikasia...... enas apo tous logous pou ginete auto einai o xamilos diktis antikrootitas tis benzinis , ta legomena oktania...... Thanks popolare!, Ωραία απάντηση! Δε μου λες... "ένας από τους λόγους είναι τα οκτάνια της βενζίνης". Άλλος λόγος μπορεί να είναι η ποιότητα του κινητήρα;;; και συγκεκριμένα του γνωστού κινήτήρα του C4??? Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 megalo rolo ksexasa na prostheso pezi rolo i simpiesi tou kinitira...... kinitires me pano apo 10.5:1 -11:1 simpiesi kalo einai na bazoun apo 98 oktania kai pano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Μια ερώτηση για τους φίλους που έχουν το C4 VTS (ή και το απλό). Λοιπόν, σε μένα, όταν ανοίγω το καπώ και είναι ανοιχτά τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, παίρνω στην οθόνη ένδειξη BONNET OPEN. Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί μου έβαλαν συναγερμό (μανίσιο) και έτσι προστέθηκε ο σχετικός αισθητήρας. Ρωτώ: Υπάρχει κάποιος εδώ που να ΜΗΝ έχει συναγερμό αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ την ένδειξη BONNET OPEN όταν ανοίγει το καπώ του; Σε ένα μήνυμα πιο πάνω είχα γράψει ότι παίρνω λανθασμένη/ψευδή ένδειξη BONNET OPEN, μετά από μεγάλα ταξίδια. Σήμερα λοιπόν μου είπαν ότι ίσως το έλασμα δεν "κάθεται καλά" και μου το κάνει αυτό, τέλος πάντων, μου είπαν να το έχω στο νου μου, αφού σήμερα σήκωσαν το έλασμα λίγο πιο ψηλά και θεωρητικά τώρα θα κάνει καλύτερη επαφή. Απλά μου είπαν ότι επειδή ακριβώς μου έβαλαν τον συναγερμό ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ έχω και σχετίκή ένδειξη στην οθόνη. Το επιβεβαιώνετε;; Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Μια ερώτηση για τους φίλους που έχουν το C4 VTS (ή και το απλό). Λοιπόν, σε μένα, όταν ανοίγω το καπώ και είναι ανοιχτά τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, παίρνω στην οθόνη ένδειξη BONNET OPEN. Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί μου έβαλαν συναγερμό (μανίσιο) και έτσι προστέθηκε ο σχετικός αισθητήρας. Ρωτώ: Υπάρχει κάποιος εδώ που να ΜΗΝ έχει συναγερμό αλλά ΝΑ ΕΧΕΙ την ένδειξη BONNET OPEN όταν ανοίγει το καπώ του; Σε ένα μήνυμα πιο πάνω είχα γράψει ότι παίρνω λανθασμένη/ψευδή ένδειξη BONNET OPEN, μετά από μεγάλα ταξίδια. Σήμερα λοιπόν μου είπαν ότι ίσως το έλασμα δεν "κάθεται καλά" και μου το κάνει αυτό, τέλος πάντων, μου είπαν να το έχω στο νου μου, αφού σήμερα σήκωσαν το έλασμα λίγο πιο ψηλά και θεωρητικά τώρα θα κάνει καλύτερη επαφή. Απλά μου είπαν ότι επειδή ακριβώς μου έβαλαν τον συναγερμό ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ έχω και σχετίκή ένδειξη στην οθόνη. Το επιβεβαιώνετε;; Δηλαδη αν καταλαβα καλα οποιος ΔΕΝ εχει συναγερμο, ΔΕΝ εχει ενδειξη ανοιχτου καπω μπροστα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Δηλαδη αν καταλαβα καλα οποιος ΔΕΝ εχει συναγερμο, ΔΕΝ εχει ενδειξη ανοιχτου καπω μπροστα;;; Ακριβώς MPOMPIO, Αυτό μου είπαν. Όποιος δεν έχει συναγερμο, ΔΕΝ έχει ένδειξη ανοιχτού καπώ στην οθόνη... Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 profanos o diakoptis tou kapo mpenei mono se periptosi apaitisis ergostasiakou alarm pou epivalete tote o aisthitiras... gia meiosi kostous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 εχει βαλει κανεις την αεροτομη? Εγω ρωτησα για να την βαλω και μου ειπαν 460 ευρω. Δεν ειναι πολλα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 εχει βαλει κανεις την αεροτομη? Εγω ρωτησα για να την βαλω και μου ειπαν 460 ευρω. Δεν ειναι πολλα? Κι εμένα τόσα μου είπαν! Είναι ΠΑΡΑ πολλά! Και κατά την άποψή μου την ταπεινή, το κάνει εντελώς γκαγκουρο-γυφτέ το αυτοκίνητο.... (μην αρχίσετε τις πέτρες...!! προσωπική άποψη!). Και επειδή και η ώρα το επιτρέπει, να πω και το εξής: αυτο το αυτοκίνητο, είναι σαν μια πολύ ωραία γυναίκα εκ γενετής. Όταν μια γυναίκα από τη φύση της έχει όλα τα χαρίσματα, τότε και το παραμικρό στολίδι που θα φορτώσει επάνω της θα την κακοχαρακτηρίσει... και θα την μειώσει... έτσι και με το C4 μας. Δεν θέλει πολλά. "Φυσάει" από μόνο του. Μόλις γύρισα από ταξιδάκι... γλυστράει στο δρόμο όπως το μαχαίρι στο βούτυρο... Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΗ!! Καλημέρα! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Γεια σας παιδιά. Εγώ έχω πάρει το VTR 1600 coupe. Ενώ όμως μου έχουν βάλει συναγερμό , δεν έχουν βάλει αισθητήρα καπώ. Οταν το παρατήρησα πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και μου είπε οτί δεν βάζουν συναγερμό για το καπώ !! Από ότι διαβάζω όμως εδώ μέσα , θα έπρεπε να μου έχουν βάλει. Καλά θα πάω για το πρώτο service και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ... :mad: Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Γεια σας παιδιά. Εγώ έχω πάρει το VTR 1600 coupe. Ενώ όμως μου έχουν βάλει συναγερμό , δεν έχουν βάλει αισθητήρα καπώ. Οταν το παρατήρησα πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και μου είπε οτί δεν βάζουν συναγερμό για το καπώ !! Από ότι διαβάζω όμως εδώ μέσα , θα έπρεπε να μου έχουν βάλει. Καλά θα πάω για το πρώτο service και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ... :mad: Keltis, Πριν τους τα "χώσεις", έλεγξε να δεις τον εξοπλισμό του VTR. Εγώ μιλούσα για το 1.6 VTS κι όχι VTR. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν διαφορές. Για να το τσεκάρεις: βάλε μπροστά το αυτοκίνητό σου, άφησε την πόρτα του οδηγού ανοιχτή. Θα σου βγάλει σχετική ένδειξη στην οθόνη; ("front left hand door open") Αν όχι, η οθόνη του VTR δεν βγάζει τότε τέτοιες ενδείξεις, άρα μην τους κάνεις φασαρία. Αν ναι, τότε φυσιολογικά θα έπρεπε να έχεις και ένδειξη ανοιχτού καπώ. Ο αισθητήρας, εφόσον σου έβαλαν μανίσιο συναγερμό είναι ένα εμβολάκι αριστερά και πάνω από τον αριστερό προβολέα, όπως έχεις το καπώ ανοιχτό, το οποίο προεξέχει τόσο ώστε να δημιουργεί κλειστό/ανοιχτό κύκλωμα ανάλογα με το ανοιχτό/κλειστό καπώ. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 kai nai epitelous simera to odigisa......... entiposis thetika -apolaustikotatos kinitiras pou apodidi ta megista xari stin poli kali klimakosi tou kibotiou (den einai oti kalitero gia taksidia, pantos einai pantou ekei kai perimeni kathe entoli sou) -kali amesotita sto gkazi -arketa kali aisthisi timoniou -kalo oreo turn in, ilikrina mou arese -kalo plesio alla tha mporouse na einai kalista kai poli kalitero..... -orea kathismata -megali oratotita mprosta arnitika -o imiakamptos kopanaei trela -metria anesi -epilogeas taxititon , apla enas tipikos epilogeas made in PSA ....... terasties diadromes kai boutirenios -O EKNEURISTIKOS THORIBOS TON FLAS -den me bolepse to timoni oso anafora tin thesi ton xerion mou sto 9:15 , kata ta alla den exeis problima me to stathero esoteriko -ta ftina koumpakia tou tamplo -aerodinamikoi thoriboi kirios apo tous kathreftes kai genikos thoribos sto taksidi -mikri diadromi tis anartisis (alles fores einai thetiko alles arnitiko...........stin ellada eimaste o kathenas as kanei tin aksiologisi tou) -ta ametrita koumpakia sto timoni : APARADEKTO -disdiakrito strofometro -apo tin thesi odigou den eniosa anesi kiniseon kai idietera sta podia kai malista to deksi genikes grammes : thetikes oi entiposis an kai i alithia einai oti den to piesa....( se strofes enoite) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 -o imiakamptos kopanaei trela Tυπικός ημιάκαμπτος αλλά είσαι λιγάκι υπερβολικός... :p -metria anesi όπως κάθε τυπικό αυτοκίνητο που φορά 16αρες at least (υπάρχουν κ οι 17αρες) -epilogeas taxititon , apla enas tipikos epilogeas made in PSA ....... terasties diadromes kai boutirenios Συμφωνώ απόλυτα, άλλη αίσθηση από τον καλύτερο του Saxo VTS που είχα. -O EKNEURISTIKOS THORIBOS TON FLAS είσαι υπερβολικός... :rolleyes: -ta ftina koumpakia tou tamplo τι δεν σου άρεσε... :rolleyes: -mikri diadromi tis anartisis (alles fores einai thetiko alles arnitiko...........stin ellada eimaste o kathenas as kanei tin aksiologisi tou) είπαμε μεγάλες ζάντες... -ta ametrita koumpakia sto timoni : APARADEKTO δεν το βρίσκεις δηλ βολικό...; :blink: σκέψουν τα είχες στην κονσόλα :shifty: έχει πολλά gadgets τι να κάνουμε οι γάλλοι δεν περιορίζονται στο clima και στα ηλεκτρικά παράθυρα. :p -disdiakrito strofometro εεεεεεεεεεεε;;;;;; τι λες μωρέ καρντάσι, δυσδιάκριτο...;μάλλον είσαι της παλιάς σχολής - βελονίτσα- :shifty: -apo tin thesi odigou den eniosa anesi kiniseon kai idietera sta podia kai malista to deksi εξαρτάται εάν είσαι σαν τον αμελίδη λογικό είναι, εγώ 1.83 μια χαρά είμαι! genikes grammes : thetikes oi entiposis an kai i alithia einai oti den to piesa....( se strofes enoite) Χαίρομαι... :grin: γιατί ειδάλλως... :whip: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts