Thou_Bou Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά γιατι ρε παιδιά αν ξέρει κανείς όλα τα ρολόγια στις διαφημήσεις, τουλάχιστον αυτά που έχουν δείκτες, δείχνουν πάντα 10:09? γτ στο σημειο 10.10 που ειναι οι δεικτες, αναδεικνυεται καλυτερα και κατα το δυνατον πιο ομοιομορφα το σχεδιο του καθε/ οποιουδηποτε ρολογιου. και timex πιστεύω ότι βρίσκεις με τέτοιο budget .. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει από τιμές στην Ελλάδα, αλλά εξωτερικό (Αγγλία, Καναδά) τα βρίσκεις σε πολύ χαμηλές τιμές .. Πρόσφατα είχα αγοράσει ένα timex με 25 λίρες, το είχα βρει προσφορά μισής τιμής (λόγω του ότι ήταν το τελευταίο κομμάτι στο stock του καταστήματος) Τελικα παρηγγειλα πριν λιγο ηλεκτρονικα το πρωτο ρολοι (με το μπρασελε πως σας φαινεται ? σκεφτηκα οτι καλυτερα μπρασελε και για καλοκαιρι και γενικα'. το καταστημα αυτο το ξερει κανενας, εχει αγορασει ποτε ? συμπληρωσα την φορμα, εκανα ολοκληρωση παραγγελιας με εγγραφη (στοιχεια , email κτλ) αλλα στο mail μου δεν ηρθε κανενα email ειδοποιησης. να περιμενω τηλεφωνο τους τις επομενες ημερες ? Edited July 30, 2010 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ και την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ - Η δημοσίυεση συνεχόμενων μηνυμάτων δέον όπως αποφεύγεται Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 γτ στο σημειο 10.10 που ειναι οι δεικτες, αναδεικνυεται καλυτερα και κατα το δυνατον πιο ομοιομορφα το σχεδιο του καθε/ οποιουδηποτε ρολογιου. Θα μπορούσε να είναι και 9:55 αλλά όπως γράφει και η TIMEX ίσως λόγω του ότι φαίνεται ότι το ρολόι "γελάει" στον αγοραστή (ενώ 8:20 ότι είναι θλιβερό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μολις πηρα αυτο το πηρα στα 120. Επειδη ειναι το πρωτο μου ρολοι με δεικτες μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν οι μικρες ενδειξεις μεσα; Η δεξια ειναι το 24ωρο η κατω και η αριστερη δεν ξερω τι κανουν μαλλον κατι για το χρονομετρο ειναι. Επισης τα δεξια κουμπια σε τι χρησιμευουν; Το πανω οταν το παταω σταματαει ο δεικτης τον δευτερολεπτων και ο κατω τον επαναφερει στην αρχη. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μολις πηρα αυτο το πηρα στα 120. Επειδη ειναι το πρωτο μου ρολοι με δεικτες μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν οι μικρες ενδειξεις μεσα; Η δεξια ειναι το 24ωρο η κατω και η αριστερη δεν ξερω τι κανουν μαλλον κατι για το χρονομετρο ειναι. Επισης τα δεξια κουμπια σε τι χρησιμευουν; Το πανω οταν το παταω σταματαει ο δεικτης τον δευτερολεπτων και ο κατω τον επαναφερει στην αρχη. Ο χρονογραφος ειναι. Σαν χρονομετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μολις πηρα αυτο το πηρα στα 120. Επειδη ειναι το πρωτο μου ρολοι με δεικτες μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν οι μικρες ενδειξεις μεσα; Η δεξια ειναι το 24ωρο η κατω και η αριστερη δεν ξερω τι κανουν μαλλον κατι για το χρονομετρο ειναι. Επισης τα δεξια κουμπια σε τι χρησιμευουν; Το πανω οταν το παταω σταματαει ο δεικτης τον δευτερολεπτων και ο κατω τον επαναφερει στην αρχη. Να υποθέσω ότι δεν είχε μαζί βιβλίο οδηγιών; Αν όχι τότε θα πρέπει να τους το ζητήσεις, είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν πλήρη συσκευασία. Τώρα τα κουμπιά που λες είναι για το χρονογράφο, μόνο που δεν είναι βασικά για να σταματάει ο δείκτης αλλά για να ξεκινάει. Συγκεκριμένα στους περισσότερους χρονογράφους ο μεγάλος δείκτης δευτερολέπτων είναι για το χρονογράφο, όχι για την ένδειξη της ώρας (τον ρόλο αυτό συνήθως τον έχει ένας από τους μικρούς δείκτες). Όταν δηλαδή δεν χρησιμοποιείς τον χρονογράφο ο μεγάλος δείκτης δευτερολέπτων θα πρέπει να είναι σταματημένος στο 12. Μπορείς βέβαια να τον έχεις να λειτουργεί συνέχεια, αλλά έτσι θα φθείρεις τον μηχανισμό του χρονογράφου και θα μειώσεις την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μολις πηρα αυτο το πηρα στα 120. Επειδη ειναι το πρωτο μου ρολοι με δεικτες μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν οι μικρες ενδειξεις μεσα; Η δεξια ειναι το 24ωρο η κατω και η αριστερη δεν ξερω τι κανουν μαλλον κατι για το χρονομετρο ειναι. Επισης τα δεξια κουμπια σε τι χρησιμευουν; Το πανω οταν το παταω σταματαει ο δεικτης τον δευτερολεπτων και ο κατω τον επαναφερει στην αρχη. καλα η συσκευασια δεν ειχε manual??? :blink: επισης πιστοποιητικό γνησιότητας πηρες?? τωρα μολις ειδα οτι το κοστος για το ρολοι ειναι 139 ευρο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 @ferengi σε ευχαριστω για την απαντηση! @RAVER Η συσκευασια οχι δεν ειχε manual, ειχα δει το site στο internet παω εκει και το μαγαζι ηταν ενα κοσμηματοπωλειο που ειχαν και e-shop. Μου εδειξε το ρολοι και οταν το πηρα μου εβγαλε το κουτι του και ενα χαρτι με εγγυηση για 2 χρονια. Η τιμη του στο e-shop ηταν 120 ευρω και στο μαγαζι 145 και το πηρα στην τιμη του e-shop. Κανονικα επρεπε να παρω και πιστοποιητικο γνησιοτητας; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 @ferengi σε ευχαριστω για την απαντηση! @RAVER Η συσκευασια οχι δεν ειχε manual, ειχα δει το site στο internet παω εκει και το μαγαζι ηταν ενα κοσμηματοπωλειο που ειχαν και e-shop. Μου εδειξε το ρολοι και οταν το πηρα μου εβγαλε το κουτι του και ενα χαρτι με εγγυηση για 2 χρονια. Η τιμη του στο e-shop ηταν 120 ευρω και στο μαγαζι 145 και το πηρα στην τιμη του e-shop. Κανονικα επρεπε να παρω και πιστοποιητικο γνησιοτητας; Λογικό δεν είναι να πάρεις το χαρτί γνησιότητας καθώς επίσης και οδηγίες χρήσης. Μια σωστή και ολοκληρωμένη συσκευασία αυτα περιλαμβάνει. Στο θέμα της εγγύησης, μπορεί να υπάρχει στην τελευταία σελίδα των οδηγιών χρήσης ή ξεχωριστό χαρτί/χαρτονάκι με τη φίρμα της εταιρείας και πεδία με ημερομηνία αγοράς, σφραγίδα καταστήματος/πωλητή κλπ. Τώρα όσον αφορά για τη γνησιότητα, συνήθως υπάρχει το serial number του ρολογιού το οποίο και το αποδεικνύει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 @ snik καλοφόρετο. Αφού έκανες το κόπο και πήγες και το πήρες μόνος σου, πήγαινε ξανά μια βόλτα και ζήτα το βιβλίο οδηγιών αν είναι δυνατό και στα Ελληνικά (είναι υποχρεωμένοι να το παρέχουν στη γλώσσα της χώρας που έχουν κατάστημα). Γενικά δεν πρέπει είναι κάτι δύσκολο στη χρήση αλλά πιθανόν να έχει κάποια συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να πατιούνται τα κουμπιά π.χ. έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sof80 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εγώ κληρονόμησα έναν "πρόεδρο" από τον πατέρα μου, αλλά πολύ χρυσό - δεν φοριέται με τίποτα... Κρίμα τα λεφτά, μακάρι μια μέρα να ξαναέρθουν στη μόδα. http://www.melrosejewelers.com/day-date-president-139.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Αν και προσωπικά δεν τα πάω τα χρυσά ρολόγια, είναι κρίμα να μένει αφόρετο ένα Rolex. Δοκίμασε να του βάλεις ένα δερμάτινο λουράκι, θα του αλλάξει σημαντικά την εικόνα. π.χ.: http://www.watches.co.uk/watch_pics/largepics/rolex-day-date-ro1653F.jpg Edited August 8, 2010 by ferengi προσθήκη εικόνας Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Mιας και δεν πήρα κάποια απάντηση, το ξαναναφέρω μήπως και δεν το προσέξατε! :) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την άποψή σας για μία μάρκα ρολογιών, την Elysee. http://www.elysee-watches.com/index_en.html Μου αρέσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο μοντέλο: http://www.elysee-watches.com/kollektion/herren/automatik/70926 και σκεφτόμουν να το αγοράσω κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες. Βλέπω ότι έχει Μηχανισμό Valjoux 7750, και ότι κατασκευάζεται στην Γερμανία. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό. Τι λέτε κι εσείς? Ευχαριστώ. Edited August 8, 2010 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Αν και προσωπικά δεν τα πάω τα χρυσά ρολόγια, είναι κρίμα να μένει αφόρετο ένα Rolex. Δοκίμασε να του βάλεις ένα δερμάτινο λουράκι, θα του αλλάξει σημαντικά την εικόνα. π.χ.: http://www.watches.co.uk/watch_pics/largepics/rolex-day-date-ro1653F.jpg Και πάλι καγκούρικο φαίνεται...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 παιδια εχω ενα casio edifice εχει ενα hand setting mode τι ακριβως ειναι αυτο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Βάλε τον κωδικό του μοντέλου σου και τις λέξεις user manual στo google και λογικά θα βρεις την απάντηση. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) Mιας και δεν πήρα κάποια απάντηση, το ξαναναφέρω μήπως και δεν το προσέξατε! :) Αν όντως φοράει ΕΤΑ Valjoux 7750 που είναι μια από τις καλύτερες μηχανές σε χρονογράφο που κατασκευάστηκαν ποτέ τότε αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη/ Ίδια μηχανή φοράει και το Hamilton Jazzmaster maestro όπως και πολλά άλλα μοντέλα της αγοράς. ΕΓΩ θα έπαιρνα το Hamilton μόνο και μόνο γιατί είναι αδιάβροχο 100μ και όχι 30μ που είναι το ELYSEE. Αλλά περι ορέξεως......:cool: Πάντως είναι, για τα ELYSEE λέω, καλά ρολόγια για την κατηγορία τους Edited August 8, 2010 by stardrive Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση stardrive. Όμορφο και και το Hamilton, δεν το είχα δει. Ήξερα ότι ο Valjoux 7750 είναι καλός μηχανισμός αλλά όχι και τόσο..! Οπότε θα το έχω αρκετά υπόψην μου το ρολόι. :) Προσωπικά το ότι είναι αδιάβροχα 30-50-100 μέτρα δεν με απασχολεί μιας και δεν θα το φόραγα ποτέ στην θάλασσα, πόσο μάλλον δε σε "καταδύσεις"..! Εκτός αν σημαίνει κάτι άλλο το "αδιάβροχο 100 μέτρα". Δεν έχω και πολλές γνώσεις γύρω από τα ρολόγια.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση stardrive. Όμορφο και και το Hamilton, δεν το είχα δει. Ήξερα ότι ο Valjoux 7750 είναι καλός μηχανισμός αλλά όχι και τόσο..! Οπότε θα το έχω αρκετά υπόψην μου το ρολόι. :) Προσωπικά το ότι είναι αδιάβροχα 30-50-100 μέτρα δεν με απασχολεί μιας και δεν θα το φόραγα ποτέ στην θάλασσα, πόσο μάλλον δε σε "καταδύσεις"..! Εκτός αν σημαίνει κάτι άλλο το "αδιάβροχο 100 μέτρα". Δεν έχω και πολλές γνώσεις γύρω από τα ρολόγια.. Ο ΕΤΑ Valjoux 7750 είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς στα χρήματα που κοστίζει (χωρίς τροποποιήση φυσικά). Το ρολόι που κοιτάς είναι το κλασσικό pilot look. ( Γεια περισσότερα ψαξε στο google). To Hamilton είναι λίγο διαφορετικό... 30m σημαίνει τυχαία επαφή με το νερό, σταγόνες βροχή πιτσίλισμα κλπ... 100m σημαίνει απλό κολύμπι στη θάλασσα χωρίς πρόβλημα Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 (edited) http://answers.google.com/answers/threadview?id=600223 Όλοι οι Δυτικοί, έχουμε μάθει να διαβάζουμε από αριστερά προς τα δεξιά και από επάνω προς τα κάτω. Το γεγονός αυτό από μόνο του, θέτει κάποιους κανόνες αισθητικής γιατι από αυτό εξαρτάται το πως είναι εκπαιδευμένο το μάτι μας να "κυκλοφορεί" επάνω σε ένα γράμμα, έναν πίνακα ή ένα ρολόι. Μια άλλη σημαντική παράμετρος της σύνθεσης είναι ο κανόνας της χρυσής τομής. Πρωτοακούστηκε στην Αρχαία Ελλάδα και ορίζει ότι αν έχουμε μια ευθεία και θέλουμε να την χωρίσουμε σε δύο μέρη, υπάρχει ένα σημείο που προσφέρει ανάμεσα στα δύο αυτά μέρη μια τέλεια ισορροπία. Για να το ορίσουμε σχηματικά είναι 1/3 με 2/3. Οι δύο αυτοί κανόνες διέπουν όλα τα μεγάλα έργα ζωγραφικής. Και είναι αυτοί μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους. Τώρα στο ρολόι, το 10:10 χωριζει σωστά το καντράν. Δεν κρύβει γράμματα και αριθμούς, ή ενδείξεις πάνω στο καντράν. Μοιάζει με χαμόγελο. Και δίνει μια "ανάταση" στο καντράν, όχι με την έννοια του χαμόγελου, αλλά με το πως "κυκλοφορεί" το μάτι και το πως μεταφέρεται μια "βαριά" σύνθεση από μια εικόνα στο σώμα του θεατή της εικόνας αυτής. Ένα "βάρος" αριστερά σε μια εικόνα, μας "βαραίνει" στην αριστερή πλευρά, όπυ βρίσκεται η καρδιά και "μπλοκάρει" το μάτι αριστερά. Ένας μεγαλύτερος δείκτης δεξιά, είναι το αντίθετο. Το μάτι περνάει από τον δείκτη των ωρών, "γλυστράει" στον δείκτη των λεπτών δεξιά και από εκεί ξαναγυρίζει μέσα στο καντράν, με ομαλό και φυσικό τρόπο. Σχεδιάστε ένα βέλος που να δείχνει αριστερά και ένα που να δείχνει δεξιά σε διαφορετικά χαρτιά και βιώστε το "βάρος" στην πρώτη περίπτωση, που σας περιγράφω. Παρ' όλα αυτά τα ρολόγια δεν δείχνουν πάντα 10:00. Ως φωτογράφος για πολλά χρόνια έχω βάλει πολλά ρολόγια 8:19 (ιδιαίτερα με χρονογράφο), τα ρολόγια με rattrapante βάζεις τους δύο δείκτες των δευτερολέπτων +24, +36, αλλά και υπάρχουν περιπτώσεις, (ανάλογα τι φιλοξενεί το καντράν) που βάζεις την ώρα 2:24... Τώρα για τα Casio και ειδικότερα τα G-Shock. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν θα έχει προσέξει ότι τα G-Shock παρουσιάστηκαν πρώτη φορά το 1983, την ίδια χρονιά με τα Swatch! Και ενώ το ένα ήρθε να "σώσει" την ελβετική ωρολογοποιία, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ελβετική παράδοση της ωρολογοποιίας (χειροποίητη εργασία, πολύτιμα μέταλλα, παραδοσιακές τεχνικές, φινίρισμα, μοναδικότητα), το G-Shock, το έφτιαξαν οι Ιάπωνες, μόλις έλυσαν το πρόβλημα της ακρίβειας και των ενδείξεων ημερομηνίεας, γιατί τους ενοχλούσε ότι το ρολόι είναι ευαίσθητο. Ο πρώτος στόχος ήταν τα 3 δεκάρια: αντοχή στις 10 ατμόσφαιρες (100μ), στην πτώση από 10μ. και 10 χρόνια ζωής στη μπαταρία! Δεν είναι τα G-SHOCK μια επιλογή μόνο λόγω τιμής. Εγώ φοράω G-Shock, καθημερινά, μετά από χρονια που δεν φορούσα ρολόι, ενώ δεν μου λείπουν τα ελβεικά, μηχανικά ρολόγια... Είναι μια άλλη αντίληψη για το τι είναι το ρολόι, για το πως το φοράμε και πως ζούμε μαζί του. Ετσι τα 68,2 γρ του G-7900A-4ER αντικατέστησαν τα 200+γρ του πλατινένιου IWC με δίσεκτα έτη.... Και έχω παραγγείλει και άλλα δύο... Με τα (λίγα) χρήματα ενός G-Shock παίρνεις ένα πολύ καλοφτιαγμένο και καλοσχεδιασμένο ρολόι, τεράστιας αντοχής (ακόμη και το λουράκι του είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε αν σου πέσει, να χρησιμεύσει σαν "ελατήριο" και να απορροφήσει το σοκ!) το οποίο επιπλέον μπορει να συνδέεται με 6 δορυφόρους και να δινει άψογα την ώρα, να παίρνει την ενέργεια από τον ήλιο ΚΑΙ να είναι και συλλεκτικό και να το έχουν λιγότεροι στην Ελλάδα από το Tourbillon των 200.000 ευρώ! Είπατε κάτι; Φιλικά Κωστής G-7900A-4ER http://www.g-shock.eu/euro/lineup/g-7900a-4er/ Edited August 8, 2010 by VIWOW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 VIWOW μηπως γνωριζεις που μπορω να προμηθευτω το λευκο gshock; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 VIWOW μηπως γνωριζεις που μπορω να προμηθευτω το λευκο gshock; http://www.g-shock.eu/euro/lineup/color/7/ Ποιο από όλα; Εγώ ξεκίνησα να μου αρέσει το GLS-5500, μετά είπα να πάρω το G-7900, το οποίο βρήκα και πήρα σε κόκκινο, οπότε λέω για το ενδιάμεσο στις φωτογραφίες GA-100A, αν και δεν ξέρω αν θέλω αναλογικό. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεια να σου πουν τι υπάρχει και πότε έρχεται. Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Επί πολλά χρόνια το καθημερινό μου ρολόι ήταν το G-Shock DW-8300, γνωστό και ως Stargate, καθώς το φορούσαν πολλοί ηθοποιοί στην ομώνυμη σειρά. Παρότι είχε περάσει από πολλές καλοκαιρινές βουτιές, αλλά και γενικοτερα χρήση σε όλες τις συνθήκες, συνεχίζει να λειτουργεί μια χαρά ακόμα και σήμερα (έστω και παροπλισμένο). Με όλη τη συζήτηση περί G-Shock μάλιστα μου ανοίγει η όρεξη να το ανακαινίσω λίγο και να αρχίσω να το φοράω και πάλι τώρα το καλοκαιράκι (αν και ως συλλεκτικό πλέον, μάλλον θα αποφύγω τις βουτιές). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) http://www.g-shock.eu/euro/lineup/color/7/ Ποιο από όλα; Εγώ ξεκίνησα να μου αρέσει το GLS-5500, μετά είπα να πάρω το G-7900, το οποίο βρήκα και πήρα σε κόκκινο, οπότε λέω για το ενδιάμεσο στις φωτογραφίες GA-100A, αν και δεν ξέρω αν θέλω αναλογικό. Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεια να σου πουν τι υπάρχει και πότε έρχεται. Φιλικά Κωστής Ευχαριστω, θα τηλεφωνησω αυριο το πρωι να μαθω που μπορω να το βρω...ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα, το G-7900A ή το GW-6900A Θα παρω ενα απο τα 2 να το εχω για το καλοκαιρι και γενικα οταν αθλουμαι και εχω και ενα καλο TISSOT. Edited August 9, 2010 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Ευχαριστω, θα τηλεφωνησω αυριο το πρωι να μαθω που μπορω να το βρω...ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα, το G-7900A ή το GW-6900A Θα παρω ενα απο τα 2 να το εχω για το καλοκαιρι και γενικα οταν αθλουμαι και εχω και ενα καλο TISSOT. Το τμήμα πωλήσεων της αντιπροσωπείας, που θα μπορούσαν να σου πουν που θα το βρεις, θα ανοίξει 23 Αυγούστου. Μεχρι τότε θα πρέπει να το πετύχεις σε κανένα μαγαζί, αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι. Το G-7900 σε λευκό μάλλον θα έρθει στο τέλος Αυγούστου (το ξέρω γιατί και εγώ αυτό ήθελα σε λευκό και επειδή δεν κρατιόμουν, πήρα το κόκκινο). Γενικότερα τα λευκά δεν έρχονται πολύ Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Σωστα, ειχα ξεχασει οτι κλεινουν οι εταιριες τον Αυγουστο:O Θα κανω τη βολτα μου βεβαια απο τα καταστηματα μηπως βρω το 6900, αν και σε λευκο που θελω λιγο χλωμο το βλεπω οποτε θα περιμενω τελος αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη για το 7900. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts