Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολλα ατομα εχουνε μεινει ευχαριστημενα απο sector οπως φαινεται αλλα τη σελιδα της εταιριας δεν μπορω να την βρω
mobile fan user

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε nomikosas.

Έχω το χρονογράφο Aquaracer(μαύρο συγκεκριμένα)

Το λευκό όπως στο video είναι πιο ωραίο αλλά όταν έπαιρνα το δικό μου δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα,δυστυχώς...:)

Το swiss made τι ρόλο παίζει σε ένα ρολόι. Φαντάζομαι είναι αυτό που λέει αλλά έχει να κάνει με την ποιότητά του; Το λέω γιατί η sector έχει κάποια ρολόγια που είναι swiss made και άλλα που δε γράφουν...
Sent neither from iphone nor android phone

Συγγνώμη παιδιά για την ερώτηση που θα κάνω (είναι σαν να βρίζω μέσα στην εκκλησία:sorry: :sorry: :sorry:) αλλά επειδή το διάβασα στα posts, που μπορεί να βρεί κάποιος αντίγραφα?? Υπάρχουν και τέτοια? (Αν είναι στείλτε τα links με PM για να μην φανούν εδώ)

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εάν προτιμάς να πάρεις ένα τέτοιο ρολόι δεν πρόκειται να σε κρίνουμε εμείς. Προσωπικά ξέρω ότι τόσο στο ebay όσο και στο fleamarket.gr μπορείς να βρεις τέτοια ρολόγια.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μετα από πολύ ψάξιμο πήρα αυτό

TISSOT DIVER SEASTAR 1000 AUTOMATIC

http://img208.imageshack.us/img208/5533/t19158341io6.png

Περισσοτερες πληροφορίες εδώ

Σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτή του καταλόγου (520€)

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΠΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Μετα από πολύ ψάξιμο πήρα αυτό

TISSOT DIVER SEASTAR 1000 AUTOMATIC

http://img208.imageshack.us/img208/5533/t19158341io6.png

Περισσοτερες πληροφορίες εδώ

Σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτή του καταλόγου (520€)

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΠΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

megeies megeies...... polu wraio. euge pou protimhses marka pou eidikeuete se rologia k oxi px kapoia marka pou exei k rouxa k guallia ktl.... :p

startdrive καλοφορετο και καλοριζικο :)

πολυ ωραιο το ρολογι που χτυπησες.

αληθεια πες μας αν το ''βουτηξες'' και στην θαλασσα και τις εντυπωσεις σου :shifty:

Έχει κανείς αγοράσει tissot t touch ? Πως σας φαίνεται γενικότερα η εταιρεία έχω ήδη τρια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος , παράλληλα έχω και ένα Tag .

Εγω εχω ενα Tissot Ttouch και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :D

ειναι ενα καλο εργαλειο οταν χρησιμοποεις τις δαιφορες δυνατοτητες του

swatch my friends ....swatch...

εχω και ενα camel trophy... αλλα δεν το φοραω γιατι ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ..KAI ΟΓΚΩΔΕΣ

IPHONE 4 The Ultimate

startdrive καλοφορετο και καλοριζικο :)

πολυ ωραιο το ρολογι που χτυπησες.

αληθεια πες μας αν το ''βουτηξες'' και στην θαλασσα και τις εντυπωσεις σου :shifty:[/QU

Δεν το έχω "βουτήξει" και μάλλον δεν πρόκειται, δεν ασχολούμαι με κατάδυση αν κατάλαβα καλά το "βουτήξει . Το πηρα απλά γιατί μου άρεσε παρα πολύ.

Στη θαλασσα παντως είναι απλά τέλειο για μένα και το κουρμπαριστό κρύσταλο που έχει σε βοηθάει να βλέπεις τον χρόνο πολύ καθαρά.

Ήθελα ένα ανθεκτικό ρολόι που να μην το φοβάμαι και παράλληλα με οχι πολύ σπορ γραμμές να μπορεί να φοριέται γενικότερα.

Τώρα όσον αφόρα την ακρίβειά του (δεν έχει πιστοποίηση COSC) θα επανέλθω

Ευχαριστώ για τις ευχές όλου σας

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Το "βουτήξει" δεν νομίζω να το είπε για καταδύσεις ειδικά. Ίσως και μια απλή είσοδος στην θάλασσα να μετράει...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Και φιλε stardrive σε συμβουλευω να μην το "βουτηξεις".Εχω αλλαξει αρκετα ρολογια και το μονο που καταλαβαινω μεχρι στιγμης ειναι οτι οσο ανθεκτικο αν κ ειναι ενα ρολοι το αλατι το καταστρεφει στο τελος...Παντως ηταν καλη αγορα και καλοριζικο να'ναι!!

Και φιλε stardrive σε συμβουλευω να μην το "βουτηξεις".Εχω αλλαξει αρκετα ρολογια και το μονο που καταλαβαινω μεχρι στιγμης ειναι οτι οσο ανθεκτικο αν κ ειναι ενα ρολοι το αλατι το καταστρεφει στο τελος...Παντως ηταν καλη αγορα και καλοριζικο να'ναι!!

san ti rologia exeis allaksei? na ksereis oti opoio roloi k an pareis prepei na to kaneis kathe ena xrono elengxo steganwthtas an to boutas suxna k an oxi toso suxna kathe 2 xronia.

Μετά το μπάνιο το πλένουμε οπωσδήποτε σε νερό βρύσης, το δικό μου (sector) το έχω βάλει άπειρες φορές θάλασσα και είναι σαν καινούργιο. Με την προϋπόθεση ότι όταν γυρνάω σπίτι το πλένω βέβαια.

Μετά το μπάνιο το πλένουμε οπωσδήποτε σε νερό βρύσης, το δικό μου (sector) το έχω βάλει άπειρες φορές θάλασσα και είναι σαν καινούργιο. Με την προϋπόθεση ότι όταν γυρνάω σπίτι το πλένω βέβαια.

Αυτό κάνω και εγώ με ολα τα ρολόγια που έχω και είναι μιά χαρά. Ακόμα και το swatch 5ετίας που έχω δεν έχει πάθει κάτι.

Δεν ξεχνώ βέβαια κάθε δύο χρόνια να τα ελέγχω.

Όσο για το αλάτι της θάλασσας μάλλον ο φίλος έχει δίκιο αν και δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Κρίνω με βάση τα ανοξείδωτα του σκάφους ενός φίλου που με τα μάτια μου έχω δεί να "τρώγονται" από το αλάτι.

ποιο ειναι το πιο φτηνο ρολοι με δεικτη φορτισης;.. ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

san ti rologia exeis allaksei? na ksereis oti opoio roloi k an pareis prepei na to kaneis kathe ena xrono elengxo steganwthtas an to boutas suxna k an oxi toso suxna kathe 2 xronia.

Συμφωνω μαζι σου με τον ελεγχο σε τακτα χρονικα διαστηματα αλλα μεχρι στιγμης η εμπειρια-ατυχια μου λεει μακρια απο αλατι.Ειχα swatch(2), rolex(exporer 2) k omega.Τωρα εχω το seamaster professional chronometer της omega και ανησυχω οτι καποια στιγμη κ αυτο θα χαλασει.Μαλιστα εχω την εντυπωση (κ ευχομαι να μην ισχυει...) οτι αρχιζει κ χανει χρονο.Ετσι εκανε κ το προηγουμενο omega μεχρι που απο τις συνεχεις επισκεψεις στην αντιπροσωπεια αποφασισα να αλλαξω ρολοι.Το συμπερασμα που προεκυψε (προσωπικα...) ειναι οτι μια καλη κ ακριβη μαρκα ρολοι αντεχει περισσοτερο κ καλυτερα να μην ειναι χρονογραφος.Αλλα στο τελος το αλατι τα καταστρεφει.Παντα μετα την θαλασσα ξεπλενα το ρολοι μου αλλα στο τελος ολο κ καποιο κουμπι απο τον χρονογραφο κολλαγε κ η στεφανη εκανε τα δικα της...

kala to swatch den pianete.................

alla eixes rolex explorer 2 k omega seamaster k mou les oti ta epaizan k oti to omega exane xrono k ebazan nero? dhladh ekanes elengxo kathe 2 xronia gia steganothta ta eplenes k me nero tis briseis k pali ta epaizan?

polu duskolo na to pistepsw otan milame gia omega k rolex....

egw exw ena omega seamaster k oute xrono xanei opws les k sthn thalassa kanonika otan paw gia mpanio to foraw k de exei pathei to paramikro.. gi'auto allwste einai katadutiko roloi... gia na einai sthn thalassa einai ftiagmeno..

@wst_john, και το rolex explorer II σου δημιούργησε πρόβλημα με το νερό; Αν θες πες μου γιατί το θεωρώ κορυφαίο μασίφ ρολόι που δεν παθαίνει τίποτα και δε μπορώ να διανοηθώ ότι χαλάει από το θαλασσινό νερό!

@wst_john, και το rolex explorer II σου δημιούργησε πρόβλημα με το νερό; Αν θες πες μου γιατί το θεωρώ κορυφαίο μασίφ ρολόι που δεν παθαίνει τίποτα και δε μπορώ να διανοηθώ ότι χαλάει από το θαλασσινό νερό!

xaxaxaxa enw gia to semaster den exeis problhma pou einai kateksoxin katadutiko sta 300m ?

tespa k egw den mporw na to dianohthw me tipota eidika gia rolex roloi alla k gia omega..... sigoura htan original?