geomiii3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 αχχαχαχααχ εσένα είπαμε πρέπει να σου βάλουμε λουρι σε ρολόι τοίχου η μηπως θες λουρί σε τραπεζιού να είναι και βαρύ βαρύ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) pu na ton deis me UBoat pu skeftetai an parei!!!!!!!...panic!!!!!:cool: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Φαντασου να ειχε αφεντικο Ιταλο η Ρολεξ. Δεν θα πουλαγε αλλος ρολογια. Θα τους ειχαν παρει τα σωβρακα. ΥΓ. Με υποσχετικη τους τον δωσαμε για 2-3 χρονια, να μαθουν, και μετα πισω. αυτο ξαναπεστο... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 http://www.thewatchery.com/watch.asp?ID=3267 ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί είναι κατασκευασμένα έτσι αυτά τα ρολόγια redcon αυτό δικό σου να το κουβαλάς πάντα μαζί http://www.thewatchery.com/watch.asp?ID=4326 Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 H Hublot εχει Ιταλο Προεδρο, οποτε οι ανθρωποι σχεδιασαν κατι ωραιο. Εχει το καλο γουστο εμφυτο αυτος ο λαος. Απο ποσο ξεκιναει το αντικειμενο; ean dne apatomai apo 8000$...tora gia Elladitsa dne exo idea!:( Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ποιο ειναι το πιο "φθηνο" αξιοπιστο αυτοματο με δεικτη φορτισης;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 εχει σε πολλα χρωματα dont you worry :) σχετικα με τις βιδες δε θα συμφωνησω με τον georgehh ειναι κουκλι αυτο το φινιστρινι λουκ που προσδιδουν:) παιδια εχει σαρωσει τα βραβεια και αφησε τους ανταγωνιστες σε κατασταση σοκ :wacko: Και σε μαύρο με μεταλικό φινιρισμα λέει,κρίμα που είναι τόσο φτηνό όμως. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Φαντασου να ειχε αφεντικο Ιταλο η Ρολεξ. Δεν θα πουλαγε αλλος ρολογια. Θα τους ειχαν παρει τα σωβρακα. Μα πουλάνε όλα όσα προλαβαίνουν να φτιάξουν. Με ιταλό πρόεδρο δηλαδή θα φτιάχναν περισσότερα ρίχνοντας την ποιότητα ή θα πουλούσαν περισσότερα από όσα φτιάχνουν? πως θα γινόταν αυτό? μαφιόζικα κόλπα μου μυρίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ποιο ειναι το πιο "φθηνο" αξιοπιστο αυτοματο με δεικτη φορτισης;.. ΤΗΝΧ λογικά το seiko spring drive. δε ξέρω ακριβώς τιμή αλλά λογικά δε θα κοστίζει τόσο όσο τα άλλα με reserve de marche. πρέπει να είναι χαλαρά το πιο φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 @Dimatha Η Σικυών ή Σεκυών στην παλαιά διάλεκτο, σύμφωνα με την μαρτυρία του γεωγράφου Στράβωνα, υπήρξε η πρώτη αποικία των Αχαιών (Ίωνες) στην Ελλάδα. Ο Όμηρος αναφέρει την Σικυώνα ως "ευρύχωρος". Μία μεγάλη έκταση που βρίσκεται στην Κορινθιακή πεδιάδα, και η οποία εκτείνεται περισσότερο από δέκα έξι μίλια κατά το μήκος της παραλίας, από τον ποταμό της Νεμέας έως τον Σύθα ποταμό και πέραν από αυτόν, και περισσότερο από δέκα τρία μίλια προς το εσωτερικό. Κατά την διάρκεια της μακράς ιστορίας της, το όνομα της Σικυώνος έχει αλλάξει πολλές φορές. Είναι απαραίτητο να ανατρέξουμε σε αυτά, διότι αναφέρεται με διαφορετικά ονόματα στα αρχαία κείμενα. Το πρώτο της όνομα ήταν Αιγιαλεία (Ίωνες της Αιγιαλείας) από τον Αιγίαλο (1870 π.Χ.), ο οποίος αναφέρεται ως ο ιδρυτής της πόλης. Το δεύτερο όνομα της ήταν Τελχίς ή Τελχινία, από τον βασιλιά Τελχίνα, εγγονό του Αιγίαλου, ή από τους Τελχίνες, τους φημισμένους μεταλλουργούς, που κατά τον Στράβωνα, ήταν οι πρώτοι τεχνίτες του σιδήρου και χαλκού. Apo tin peloponiso eisai??? Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 seiko spring drive.. yes.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 etsi bravo ghostdoc..giauto milusa k ego!!!AKRIVOS auto!!!..apla panemorfo!!!!....:O σε εχω σφυγμομετρησει και καταλαβαινω τι σου κλικάρει :-) αντε να μη σου δειξω και το ιερο τερας να ζαλιστεις.. οχι ρε, θα στο δειξω κι ας ζαλιστεις ;-) βουαλα.. http://www.diamond-house.com/audemars-piguet/t3-ap.jpg αν θελεις ποζα με αλλους χρωματικους συνδυασμους σφυριξε :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Μα πουλάνε όλα όσα προλαβαίνουν να φτιάξουν. Με ιταλό πρόεδρο δηλαδή θα φτιάχναν περισσότερα ρίχνοντας την ποιότητα ή θα πουλούσαν περισσότερα από όσα φτιάχνουν? πως θα γινόταν αυτό? μαφιόζικα κόλπα μου μυρίζουν! Απο ρολογια ξερεις αλλα απο Οικονομικα σε βρισκω αδυναμο. Ειναι προφανης η απαντηση στην απορια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 λογικά το seiko spring drive. δε ξέρω ακριβώς τιμή αλλά λογικά δε θα κοστίζει τόσο όσο τα άλλα με reserve de marche. πρέπει να είναι χαλαρά το πιο φτηνό. ΓΟΥΑΟΥΟΥ.. δηλ. ποσο εχουν;.. http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=1229138&rid=0 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 @marketer καλησπέρα marketer, τι νέα? πάντα με εντυπωσιάζουν οι γνώσεις σου. είσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια. ρίξε μια ματιά λίγο σε αυτό, δυστηχώς δε βρήκα κάτι καλύτερο στο ίντερνετ http://www.rhodes.aegean.gr/gr/Rodos/anchistg.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 νομιζω οτι ο προεδρος τους δουλευε παλια στην Πανεραι και πηγε τωρα σε αυτους για να τους "ανεβασει"...:D :D :D Ρε παίδες μηπως ψιλομπερδευτηκατε ελαφρως; ο ανθρωπος ηταν στην Blancpain, την AP και Οmega , καμία σχεση με Panerai :-) επισης εχω την αμυδρη εντυπωση ότι Γαλλοφέρνει, δεν είναι Ιταλός ! Αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστως .. Παντως από γούστο υποκλίνομαι.. σχεδόν εφάμιλλο με το Ιταλικό ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ρε παίδες μηπως ψιλομπερδευτηκατε ελαφρως; ο ανθρωπος ηταν στην Blancpain, την AP και Οmega , καμία σχεση με Panerai :-) επισης εχω την αμυδρη εντυπωση ότι Γαλλοφέρνει, δεν είναι Ιταλός ! Αν κανω λαθος διορθωστε με ευχαριστως .. Παντως από γούστο υποκλίνομαι.. σχεδόν εφάμιλλο με το Ιταλικό ;-) Πλακα κανουμε. Ιταλος ειναι ο Προεδρος, Γαλλος ο ΔΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 το seiko springdrive πρέπει να έχει βγει σε λίγα κομμάτια είναι συλλεκτικό Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ναι ενταξει τα springdrive που βγηκαν φετος συλλεκτικα, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν παλαιοτερα η σειρα βγηκε το 1999, που εχουν την ενδειξη φορτισης.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Πλακα κανουμε. Ιταλος ειναι ο Προεδρος, Γαλλος ο ΔΣ. α, ετσι μαλιστα . Γαλλο-ιταλική συμμαχία παρηγαγε τη μεγαλη βόμβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ναι ενταξει τα springdrive που βγηκαν φετος συλλεκτικα, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν παλαιοτερα η σειρα βγηκε το 1999, που εχουν την ενδειξη φορτισης.. :) ακουσα καλα βρε παιδιά; seiko limited edition? θα με παρουν τα δάκρυα :-) μη με παρεξηγησει κανεις, πολυ ομορφα ρολογια και δεν τα σνομπαρω ομως συλλεκτικα; Μου ακουγεται εξωγηινο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 μα κάτι πρέπει να κάνει και η seiko να πουλήσει περισσότερο βρε ghostdoc εδώ η swatch βγάζει συλλεκτικά (βλέπε 2004) Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 μεγάλε που χάθηκες? εδω ειμαι και σας παρακολουθω στενα :) ευχαριστω που με θυμηθηκες , εσεις οι αλλοι του meeting κουβεντα ε ? μηπως νομιζατε οτι τα ''τιναξα'' :mad: αμ δε, τελευταιος θα κλεισω την πορτα :shifty: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 εδω ειμαι και σας παρακολουθω στενα :) ευχαριστω που με θυμηθηκες , εσεις οι αλλοι του meeting κουβεντα ε ? μηπως νομιζατε οτι τα ''τιναξα'' :mad: αμ δε, τελευταιος θα κλεισω την πορτα :shifty: :D σαν τα.....χιονιααααα!!!! :D Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 εδω ειμαι και σας παρακολουθω στενα :) ευχαριστω που με θυμηθηκες , εσεις οι αλλοι του meeting κουβεντα ε ? μηπως νομιζατε οτι τα ''τιναξα'' :mad: αμ δε, τελευταιος θα κλεισω την πορτα :shifty: που χαθηκες ρε μεγαλε; γιατι δε μιλουσες τοσες μερες, το ρολοι σου καταπιες ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 ακουσα καλα βρε παιδιά; seiko limited edition? θα με παρουν τα δάκρυα :-) μη με παρεξηγησει κανεις, πολυ ομορφα ρολογια και δεν τα σνομπαρω ομως συλλεκτικα; Μου ακουγεται εξωγηινο.. απο οτι ειδα κατι τιμες 10-20000 ευρω περιπου.. νομιζω ομως θα βγουν πολυ λιγα, αλλα για τα κανονικα με τον δεικτη καμμια τιμη;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts