Megalos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 γεια χαρα παιδες πηρα και εγω μετα απο χρονια ενα Ωμεγα Speedmaster και ειμαι πολυ χαρουμενος :) ηθελα να σας ρωτησω ομως σχετικα με τα replica τι ξερετε για αυτα ? δουλευουν καθολου η ειναι για λιγες μερες ? εχετε παρει και απο που ? ειναι αυτοματα η εχουν μπαταριες μεσα ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 εγω εχω ενα casio δεν ειναι κανενα πανακριβο αλλα για την ηλικια μου καλο ειναι. 70 Ευρω εκανε και θα αντεξει σιγουρα πολλα χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Εγω παλι εχω ενα Adidas (ακριβο απ' οτι μου ειπε ενα φιλαρακι ρολογο-χρυσοχος το οποιο δεν το φοραω συχνα, και ενα pier cardin που φοραω πιο συχνα αν και τα ρολογια με ψιλοαγχωνουν... Τωρα εχω βαλει στο ματι ενα Breil πανεμορφο και ενα αλλο...φτου!Ξεχασα το ονομα του...Κολλησα....Αnyway,και αυτο πολυ ωραιο αλλα ακριβουτσικα. :( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 egw de foraw rologia...yia 3 logous 1)exei tin wra to kinito mou (!) 2)exw ena logo parapanw na milhsw se ena koritsi pou m'aresei(an exei roloi) 2)sumfairei na kaiei mpataria 24wres to 24wro yia na dw tin wra 2-3 fores ti mera? :p Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 εγώ έχω ένα casio (μετά από λίγο googling να το) http://www.expansys.com/i/b/b100219.jpg το έχω κάμοσα χρόνια, το ρολόι είναι σκυλι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 παιδια κανεις να ξερει για τα replica κατι :( :( Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 TAG Heuer http://www.tagheuer.com/watches/detail.lbl?watch=WN2110.BA0359&search=o:2;F:25;T:2;C:o; παρουσιάζει μία απόκληση 10 sec μπροστά την ημέρα (αυτόματος μηχανισμός) και στην αντιπροσωπία μου είπαν οτί είναι μέσα στα όρια. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό! Γενικά τα αυτόματα παρουσιάζουν αποκλήσεις, δυστυχώς. Πάντως σου λέω ότι αυτόματος χρονογράφος Tissot "Le Locle Chrono Valjoux", μετά από μια ρύθμιση στην αντιπροσωπία πάει πολύ καλά. Τα παιδιά εκεί μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν και το έκαναν! Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Kalimera,egw pantws exw ena swatch edw kai 3 xronia.Dustuxws den lserw modelo.Ena aplo roloi to opoio omws apodeixteike skuli.Vevaia exw oneiro gia ena akrivo roloi tag/rolex...(einai ta agapimena mou)alla mallon argei akoma!;) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 εγώ έχω ενα orient titanium chronograph που φοράω συνέχεια και ένα tag heuer titanium για πιο επίσημα.κι εγώ θέλω να αγοράσω speedmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Εχω ενα Festina Chrono Bike νομιζω οτι ειναι το μοντελο... ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Nike H2O RESIST 200M :p Αυτό λέει μόνο :D Το μοντέλο δεν το γράφει και δεν το θυμάμαι και εγώ... :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Casio Oceanus with Chronograph!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris20 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ena JAGA to kerdisa sto village tou redi sto mixanimataki me tin dagana :p Παράθεση aris/20 The only thing i know is that i don't know anything! THINK DIFFERENT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 SWATCH ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 έναν απλό χρονογράφο 50Μ SEIKO κολημένος :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Φανταστικο... http://ww2.tagheuer.com/_images/homepage/home_basel_360_en.jpg Αλλα εγω εχω αυτο για καλο.. --> http://www.carametis.co.uk/Image/Tag/WK1112_BA0311.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Εγω εχω μερικα swatch (4 η 5) απο τοτε που ημουν πιτσιρικας, ειχα να φορεσω πολλα χρονια λογω κινητου και μου πηραν δωρο ενα D&G,δεν ξερω μοντελο αλλα πρεπει να κανει 250€ Να ρωτησω και κατι ασχετο: γιατι ολα μα ολα τα ρολογια στις φωτογραφιες λενε ωρα παντα 10:10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Swatch μανιωδώς αν και τελευταία έχω βάλει στο μάτι ένα τρομερό Festina Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Swatch Irony Chronograph. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Παρότι το ρολόι μου πρεπει να ειναι χρονογράφος, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαφορά? :worry: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 καλά κα εγώ κολημένος με τα SEIKO έιμαι.. αυτή η σειρά - έχω το 50 - νομίζω δεν ανανεώθηκε.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Λοιπόν μέχρι στιγμής έλαβαν : Casio : Casio 1 ηλεκτρονικό Casio casio, Casio CASIO Casio Oceanus μοντέλο OC-503 ψηφιακό casio μαύρο casio Casio G-Shock Casio SPF-60D-7AVER casio casio Casio Oceanus with Chronograph --------------------------------- Συνολο: 13 Seiko : Seiko Kinetic Arctura SEIKO The great Blue Chronograph. Seiko sportura Titanium seiko arctura kinetic chronograph Seiko Arctura Kinetic seiko sportura kinetic Seiko Army Look Seiko chronograph χρονογράφο 50Μ SEIKO αυτόματο Seiko σειράς 5, μοντέλο SNX206K --------------------------------- Συνολο: 11 Rolex : Rolex GMT-MASTER2 rolex Rolex GMT Master II Rolex Submariner Rolex Submariner Date --------------------------------- Συνολο: 5 Swatch : SWATCH Swatch Swatch Swatch Irony Chronograph swatch Swatch jellyfish swatch irony swatch swatch irony scuba 200 aluminium swatch irony chrono swatch irony chrono SWATCH SWATCH SWATCH SWATCH SWATCH 1 Ηλεκτρονικό swatch χρονογραφο swatch --------------------------------- Συνολο: 18 Tag Heuer : Tag Heuer Formula1 Indy 500 TAG Heuer Kirium Formula 1 TAG HEUER TAG Heuer TAG monza calibre 39 tag heuer titanium --------------------------------- Συνολο: 6 Omega : Ωμεγα Speedmaster Omega Seamaster Pro omega seamaster Omega τσεπης του παππου μου Omega χειρος παληο --------------------------------- Συνολο: 5 Tissot : tissot rps 200 Tissot PRS200 tissot Tissot S16 tissot pr100 --------------------------------- Συνολο: 5 Adidas : Αdidas Αdventure Addidas sportmaster230 Adidas adidas adidas αθλητικο --------------------------------- Συνολο: 5 Λοιπές μάρκες : Sector 750 sector dive team 1000 sector 255 Sector adv 5500 Cartier Gucci Time Design Citizen divers promaster Panerai Marina. Anonimo Millemetri Anonimo Millemetri. Vacheron Technomarine Watex παληο ellesse με μπρασελέ Pier Cardin pier cardin Marc ecko Festina Festina Chrono Bike ELLE timex ironman Movado Timberland Timberland Breil Chrono breil χρονογραφο Bvlgari Bvlgari dolce&gabbana Guess ΞSPRIT camel trophy oris mcnish limited 1000ps lorus citizen Nautica Titanium Zodiac MOMO Design pilot MOMO Speed PRO orient titanium chronograph Nike H2O RESIST 200M JAGA Jaga με μπρασελε Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Ta SWATCH h ta CASIO einai akrivotera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Ένα Casio Triple Sensor με υφασμάτινο διπλό λουρί που ασφαλίζει με 2 βέλκρο (χριτς-χρατς,καιρός είναι να μάθουμε να το λέμε σωστά), πρέπει να είναι μοντέλο του 95-96. Το σκυλί το ίδιο, έχει τραβήξει τα απίστευτα. Ένα επίσης Casio, όλο από τιτάνιο (κάσα και μπρασελέ), κατά τα άλλα πολύ κοινό,και στην όψη και στον μηχανισμό. Προς το παρόν το κινητό και προς το μέλλον ένα Sector (ομολογώ δεν θυμάμαι μοντέλο,το έχω τσεκάρει σε ένα μαγαζί) ή ένα Arctura. Στο πολύ μέλλον τρελαίνομαι για Omega SpeedMaster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Γεια χαρά και χρόνια πολλά! Έχω ένα Citizen Promaster 200m. Δεν είναι μπαταρίας, έχει ολόκληρο εργοστάσιο μέσα και είναι από τα ελάχιστα ρολόγια που έχουν πιστοποιηθεί με ISO αλλά δεν θυμάμαι ποιο. Φανταστείται τι έχει περάσει το καημένο το ρολόι για να πάρει την πιστοποίηση. Το έχω λίγο καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι σκυλί και δεν θα το αλλάξω. Παλαιότερα είχα casio, jaga και ένα άλλο που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή την μάρκα. Βέβαια έχω φάει ένα πολύ χοντρό κόλλημα με ένα breitling δεν ξέρω το μοντέλο αλλά την τιμή η οποία είναι πολύ τσουχτερή για την τσέπη μου. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts