vamire666 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Σε εσας που παθατε boot loop σας βγαζει κατι τετοιο; https://ibb.co/bWsvGz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Σε εσας που παθατε boot loop σας βγαζει κατι τετοιο; https://ibb.co/bWsvGz Εμένα δεν είχε βγάλει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Εμένα δεν είχε βγάλει κάτι τέτοιο. Εμενα μου το βγαζει καθε 3-4ο bootloop. Και το led αναβει μπλε.Δοκιμασα να το φλασαρω αλλα μου πεταει error. Στο lgup πως το λενε δεν το αναγνωριζει, λογικο καθως πρεπει να ειναι ανοιχτο.. Στο flashtool στο 9% μου πεταει σφαλμα...στο lg bridge που προσπαθω να κανω update μου λεει πως εχω το τελευταιο οποτε εκει δεν μπορω να κανω κατι.. Λογικα brickαρε ο κερνελ αλλα δεν μπορω να το φλασαρω για καποιο λογο.. :/ δοκιμασα να βαλω και στο φουρνο τη πλακετα μπας και ειναι bootloop αλλα το ιδιο προβλημα... Οποτε 99% δεν ειναι το κλασικο bootloop αλλα καποια μαμακια εχει γινει ειτε στο hardware ειτε στο software.. Edited October 3, 2018 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εμενα μου το βγαζει καθε 3-4ο bootloop. Και το led αναβει μπλε.Δοκιμασα να το φλασαρω αλλα μου πεταει error. Στο lgup πως το λενε δεν το αναγνωριζει, λογικο καθως πρεπει να ειναι ανοιχτο.. Στο flashtool στο 9% μου πεταει σφαλμα...στο lg bridge που προσπαθω να κανω update μου λεει πως εχω το τελευταιο οποτε εκει δεν μπορω να κανω κατι.. Λογικα brickαρε ο κερνελ αλλα δεν μπορω να το φλασαρω για καποιο λογο.. :/ δοκιμασα να βαλω και στο φουρνο τη πλακετα μπας και ειναι bootloop αλλα το ιδιο προβλημα... Οποτε 99% δεν ειναι το κλασικο bootloop αλλα καποια μαμακια εχει γινει ειτε στο hardware ειτε στο software.. Χμμ κατάλαβα. Αν έχεις ακόμα εγγύηση, στείλτο για αλλαγή πλακέτας. Και το δικό μου εκεί είναι 2.5 βδομάδες αλλά για άλλη βλάβη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 κατι παρομοιο ειχα εχω με ενα lg g3 (kerner κατι..) δεν θυμαμαι.. το επανεφερα με το board diag.. (εαν θυμαμαι καλα) γκουγκλαρε το και κατι θα βρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 2,5 χρονια το εχω. Η λαλακια ειναι πως εβαλα μεμβρανη σανιτας για τη βροχη.. Τελικα το εκανε χειροτερα μιας και ενα χρονο σχεδον ετρωγε βροχα και δεν καταλαβε τιποτα. Θα το googlαρω.. Τωρα εβαλα λιγο την πλακετα για καθαρισμα με ισοπροπυλικη αλκοολη μιας και εβλεπα κατι σαν αλατα..θα το τσεκαρω και θα σας πω οταν εχω νεα. Ειδα και λιγο της νεες συσκευες του χωρου κ καταλαβαινω ποσο κινηταρα ηταν το g4. Ολες παντοφλες σημερα με καμερες τσουτσουνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 @vamire666 Και τα notches.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Έτσι, έτσι old school παιδιά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Έτσι, έτσι old school παιδιά... Δεν ειναι old school.. Παρε για παραδειγμα το moto x2 2014.. Δεν υπαρχει πιο sexy συσκευη τουλαχιστον απο Motorola. Τελικα και με το πλυσιμο τα ιδια κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Το 16:9 φορμά εννοώ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Ok δεν το έπιασα. Για την ιστορία πήρα ένα Xiaomi redmi note 5 ai. Σε επιδόσεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το g4. Σε κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του g4. Έχει κάποια καλά η κάμερα του απλά το σκοτάδι δεν είναι για f/1.9. Μου λείπει το NFC και το έγχρωμο led. Το μεγέθος το συνήθισα κάπως. Στο Sot τα σπάει. Ενώ το fullhd+ είναι μια χαρά. Επρεπε να είχε και το g4 έστω σε μαμά επιλογή να τρέχει σε full hd θα είχε καλύτερη αυτονομία. Θα δοκιμάσω όταν έχω όρεξη για να το επαναφέρω με φλασαρισμα.. υπάρχουν διάφοροι τρόποι στο μεταξύ. Πριν το πουλήσω για ανταλλακτικά θα κάνω ότι μπορώ για να το αναστήσω γιατί είμαι σίγουρος δεν είναι το bootloop που όλοι ξέρουμε. Κάποια μαμακια άλλη έχει γίνει.. τωρα αν την άκουσε softwarικα από τη βροχή θα δείξει.. Edited October 6, 2018 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Μήπως μπορεί κάποιος κατοχος να μου πει αν εχει κάπου καταγραφή συνομιλίας κλήσης; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 @PanaGeorge Δεν έχει δυνατότατα καταγραφής κλίσεων, πρέπει να βάλεις εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ok δεν το έπιασα. Για την ιστορία πήρα ένα Xiaomi redmi note 5 ai. Σε επιδόσεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το g4. Σε κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα υπέρ του g4. Έχει κάποια καλά η κάμερα του απλά το σκοτάδι δεν είναι για f/1.9. Μου λείπει το NFC και το έγχρωμο led. Το μεγέθος το συνήθισα κάπως. Στο Sot τα σπάει. Ενώ το fullhd+ είναι μια χαρά. Επρεπε να είχε και το g4 έστω σε μαμά επιλογή να τρέχει σε full hd θα είχε καλύτερη αυτονομία. Θα δοκιμάσω όταν έχω όρεξη για να το επαναφέρω με φλασαρισμα.. υπάρχουν διάφοροι τρόποι στο μεταξύ. Πριν το πουλήσω για ανταλλακτικά θα κάνω ότι μπορώ για να το αναστήσω γιατί είμαι σίγουρος δεν είναι το bootloop που όλοι ξέρουμε. Κάποια μαμακια άλλη έχει γίνει.. τωρα αν την άκουσε softwarικα από τη βροχή θα δείξει.. Αξίζει η μετάβαση από το G4 στο RN5? Λέω να πουλήσω το G4 για να πάρω το RN5! Μπαταρία πρέπει να είναι μέρα με τη νύχτα. Όπως κ κάμερα καλύτερη του G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το Redmi note 5 το έχει η μικρή μου & το lg g4 η γυναίκα. Όπως τα έγραψε παραπάνω... μπαταρία φοβερή, μέγεθος ούτε κρύο ούτε ζέστη, κατασκευή καλή, οθόνη χειρότερη απο του g4 όπως και η κάμερα στις νυχτερινές ελλείψει shutter speed στο manual mode...Γενικά με 200 ευρώ το σιαόμι είναι σούπερ, όμως ακόμα πιο σούπερ το Nokia 8 που προσφάτως απόκτησα για καθημερινή συσκευή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το Redmi note 5 το έχει η μικρή μου & το lg g4 η γυναίκα. χωρις παρεξηγηση και να μου πεφτει λογος... λογω SAR μηπως θα επρεπε να τους τα εχεις αντιθετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το Redmi note 5 το έχει η μικρή μου & το lg g4 η γυναίκα. Όπως τα έγραψε παραπάνω... μπαταρία φοβερή, μέγεθος ούτε κρύο ούτε ζέστη, κατασκευή καλή, οθόνη χειρότερη απο του g4 όπως και η κάμερα στις νυχτερινές ελλείψει shutter speed στο manual mode...Γενικά με 200 ευρώ το σιαόμι είναι σούπερ, όμως ακόμα πιο σούπερ το Nokia 8 που προσφάτως απόκτησα για καθημερινή συσκευή. Κατάλαβα.. Τώρα είναι ένας φίλος, ψήνεται να το πάρει κι αυτός. Θα το κάνω ένα τεστ αν το πάρει..:lol: Έλεγα η το RN5 ή το Poco να πάρω. Ντάξει, άλλες κατηγορίες σαν κινητά. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 χωρις παρεξηγηση και να μου πεφτει λογος... λογω SAR μηπως θα επρεπε να τους τα εχεις αντιθετα; Το χρησιμοποιεί μόνο μέσα στο σπίτι με wifi , youtube, κάνα παιχνίδι και φωτογραφίες εκτός σπιτιού όταν πάει γυμνάσιο να μπει και καμιά κάρτα sim , εύστοχη παρατήρηση πάντως ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Αξίζει η μετάβαση από το G4 στο RN5? Λέω να πουλήσω το G4 για να πάρω το RN5! Μπαταρία πρέπει να είναι μέρα με τη νύχτα. Όπως κ κάμερα καλύτερη του G4. Είναι πολύ γενική η ερώτηση. Εγώ δεν θα το άλλαζα το g4. Τα είχε σχεδόν όλα πέρα από fingerprint reader και καλό Sot. Άσε που το κινητό άντεχε σε πτώσεις. Πάνω από καμία 10 τούμπες δίχως θήκη δεν κατάλαβε τίποτα... Το ξιαομι το φοβάμαι. Τώρα για τη κάμερα αν θες να τραβάς και λίγο αστέρια το κρατάς. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα άστρα μια χαρά είναι και το rn5. Σε κάποια σημεία καλύτερο σε κάποια χειρότερο όσον αφορά η κάμερα. Πχ καλύτερο το eis σε σχέση με το ois για ημερήσια λήψη βίντεο. Τώρα για οθόνη κλπ δεν μπορώ να πω πως του LG ήταν καλύτερη. ips και οι δυο τους. Νομίζω του rn5 έχει αντίθεση 1000:1.Στου LG δεν το είχα ψάξει. Γενικά τη δουλειά του τη κάνει δεν παρατηρώ κάτι αρνητικό στην οθόνη του ούτε στη ανάλυση του.ειναι οκ τα ppi στην οθόνη του. Πάρε και δύο φωτός.. οκ άλλη φάση το που πάρθηκαν και πως σκάει ο φωτισμός.. στου rn5 είχε σημαντικά λιγότερο. LG g4http://i.imgur.com/5UWqfLy.jpg Note5 http://i.imgur.com/UKwsq7O.jpg Προσωπικά θα κράταγα το LG g4 και θα έτρωγα τα 200€ σε σουβλάκια ή κάτι άλλο... Αλλά δεν είμαι κ@-:"μένος με τα κινητά όπως παλιά. Μεγάλωσα γιαυτα αλλά και δεν προσφέρουν και κάτι το καινοτόμο. Στα αναδιπλουμενα ήθελα να μπω μετά το g4. Το Xiaomi πάντως είναι αρκετά τίμιο. Δεν το έχω μετανιώσει. Η αυτονομία είναι σε άλλα επίπεδα. Sot με GPS δεδομένα WiFi λίγο μουσική και εγκατάσταση εφαρμογών. http://imgur.com/gallery/pxNiiRg Edited October 7, 2018 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Είναι πολύ γενική η ερώτηση. Εγώ δεν θα το άλλαζα το g4. Τα είχε σχεδόν όλα πέρα από fingerprint reader και καλό Sot. Άσε που το κινητό άντεχε σε πτώσεις. Πάνω από καμία 10 τούμπες δίχως θήκη δεν κατάλαβε τίποτα... Το ξιαομι το φοβάμαι. Τώρα για τη κάμερα αν θες να τραβάς και λίγο αστέρια το κρατάς. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα άστρα μια χαρά είναι και το rn5. Σε κάποια σημεία καλύτερο σε κάποια χειρότερο όσον αφορά η κάμερα. Πχ καλύτερο το eis σε σχέση με το ois για ημερήσια λήψη βίντεο. Τώρα για οθόνη κλπ δεν μπορώ να πω πως του LG ήταν καλύτερη. ips και οι δυο τους. Νομίζω του rn5 έχει αντίθεση 1000:1.Στου LG δεν το είχα ψάξει. Γενικά τη δουλειά του τη κάνει δεν παρατηρώ κάτι αρνητικό στην οθόνη του ούτε στη ανάλυση του.ειναι οκ τα ppi στην οθόνη του. Πάρε και δύο φωτός.. οκ άλλη φάση το που πάρθηκαν και πως σκάει ο φωτισμός.. στου rn5 είχε σημαντικά λιγότερο. LG g4http://i.imgur.com/5UWqfLy.jpg Note5 http://i.imgur.com/UKwsq7O.jpg Προσωπικά θα κράταγα το LG g4 και θα έτρωγα τα 200€ σε σουβλάκια ή κάτι άλλο... Αλλά δεν είμαι κ@-:"μένος με τα κινητά όπως παλιά. Μεγάλωσα γιαυτα αλλά και δεν προσφέρουν και κάτι το καινοτόμο. Στα αναδιπλουμενα ήθελα να μπω μετά το g4. Το Xiaomi πάντως είναι αρκετά τίμιο. Δεν το έχω μετανιώσει. Η αυτονομία είναι σε άλλα επίπεδα. Sot με GPS δεδομένα WiFi λίγο μουσική και εγκατάσταση εφαρμογών. http://imgur.com/gallery/pxNiiRg Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ για τις φώτο..! Με βοήθησες αρκετά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δυσκολα φευγεις απο G4. Οκ, εβγαλαν τα προβληματακια τους αλλα πλεον εχει ισορροπησει καπως η κατασταση . Εμενα προσωπικα τον τελευταιο 1.5 χρονο δουλευει αψογα(3 στο συνολο)...Του περαστηκε και η 7αρα. Οπως το ειπε και ο vamire. Λιγο σοτ παραπανω και fingerprint και θα ηταν κορυφη. Βεβαια το v10 με 4αρα ραμ και fingerprint στην ουσια ειναι το g4 οπως θα επρεπε να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Για την ιστορία θα αγόραζα LG g6 αλλά με πούλησε δύο φορές η LG με τα updates μια με το g pro και μια με το g4 οπότε 3η φορά θα τα ήθελε ο κ-#-ος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Για την ιστορία θα αγόραζα LG g6 αλλά με πούλησε δύο φορές η LG με τα updates μια με το g pro και μια με το g4 οπότε 3η φορά θα τα ήθελε ο κ-#-ος μου. Καλα εκανες, ενταξει ειπαμε δεν φευγεις ευκολα, αλλα η LG δεν ξηγιεται καθολου καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλα εκανες, ενταξει ειπαμε δεν φευγεις ευκολα, αλλα η LG δεν ξηγιεται καθολου καλα... Φοβερές συσκευές άθλιο support. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση με τη πάρτη της με το Android one ίσως τότε ξανά επιστρέψω. Αν δεν καταφέρω να το φτιάξω λέω να το δώσω κάνα 40€ για ανταλλακτικά. Μπαταρία οθόνη θήκες κλπ. Θα φύγει λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Φοβερές συσκευές άθλιο support. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση με τη πάρτη της με το Android one ίσως τότε ξανά επιστρέψω. Αν δεν καταφέρω να το φτιάξω λέω να το δώσω κάνα 40€ για ανταλλακτικά. Μπαταρία οθόνη θήκες κλπ. Θα φύγει λέτε; Αμε, τι χρωμα ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts