pavlidisc Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μηπως ξερετε τι την ενεργοποιει και πως διορθωνεται? To double tap to wake σου δουλεύει ΣΩΣΤΑ; Εάν όχι τότε πάει πακέτο με το ξαφνικό άναψε-σβήσε οθόνης. Διορθώνεται ΜΟΝΟ με αλλαγή οθόνης. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Αν εννοεις να κλειδωνει και να ανοιγει με double tap,ναι σωστα φαινεται να λειτουργει... Υστερα απο restart,η φωτεινοτητα παει στο 100% ή κραταει το ποσοστο που ειχε πριν το restart? Edited March 2, 2018 by ducati_46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Παιδιά έχει κανείς να μου προτείνει από που να αγοράσω αξιόπιστη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Μεταχειρισμένο πόσο πιστεύετε ότι αξίζει να δώσει κανείς; Εκτός εγγύησης Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά έχει κανείς να μου προτείνει από που να αγοράσω αξιόπιστη μπαταρία;Από την procordia που έχει τις γνήσιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά έχει κανείς να μου προτείνει από που να αγοράσω αξιόπιστη μπαταρία; Μόνο από procordia. Μεταχειρισμένο πόσο πιστεύετε ότι αξίζει να δώσει κανείς; Εκτός εγγύησης Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνα 100-120, υποθέτωντας πάντα ότι θα έχει και θήκη/tempered glass περασμένα και δεν θα είναι σε κακή κατάσταση. Κοιτάς επίσης και το S/N , αν είναι 5ΧΧ , έχει καλές πιθανότητες για bootloop. Αλλά γενικά μιλώντας, δεν αξίζει πλέον, είναι κινητό που κλείνει 3 χρόνια. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 παιδια το εχει πιαση μια τρελα μου το εχει κανει 4 φορες οταν το αφηνω στο τραπεζι ανοιγουν συνεχωμενα πολλες εφαρμογες τις βλεπω στη οθονη να αλαζουν με μεγαλη ταχυτητα και ακουτε ο ηχος λεςκαι παταω κουμπι μεχρι να πατησω το μεσαιο κουμπι για να σταματηση ...για πέστε ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 παιδια το εχει πιαση μια τρελα μου το εχει κανει 4 φορες οταν το αφηνω στο τραπεζι ανοιγουν συνεχωμενα πολλες εφαρμογες τις βλεπω στη οθονη να αλαζουν με μεγαλη ταχυτητα και ακουτε ο ηχος λεςκαι παταω κουμπι μεχρι να πατησω το μεσαιο κουμπι για να σταματηση ...για πέστε ρε παιδια Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Από την procordia που έχει τις γνήσιες Το ότι πλέον αρχίζουν οι επανεκκίνησεις από το 14% και κάτω να το θεωρήσω μπαταρία που κοντεύει να πεθάνει; η μήπως έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Με την procordia παιδιά πρέπει να επικοινωνήσω;η έχει κάποιο site? Η τιμή της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Το ότι πλέον αρχίζουν οι επανεκκίνησεις από το 14% και κάτω να το θεωρήσω μπαταρία που κοντεύει να πεθάνει; η μήπως έχω κάποιο άλλο πρόβλημα; Με την procordia παιδιά πρέπει να επικοινωνήσω;η έχει κάποιο site? Η τιμή της μπαταρίας;Δες εδώ https://www.procordia.gr/contact-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Καλημερα. Εδω και κανα μηνα μου τελειωνε η μπαταρια στη μιση μερα χωρις να του κανω χρήση.... Πηρα καινουρια και εχτες το βραδι ηταν 100% και το πρωι πηγε στο 50% σε αναμονη.....!!! Αυτο στην εικονα δεν ειναι περιεργο....? Edited April 3, 2018 by skyros7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλημερα. Εδω και κανα μηνα μου τελειωνε η μπαταρια στη μιση μερα χωρις να του κανω χρήση.... Πηρα καινουρια και εχτες το βραδι ηταν 100% και το πρωι πηγε στο 50% σε αναμονη.....!!! Αυτο στην εικονα δεν ειναι περιεργο....? Καλησπέρα. Η καινούργια που πήρες είναι γνήσια? Πουλάνε πολλές για γνήσιες και είναι μαϊμούδες.. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν στρώσει στείλτο στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Δεν ξερω αν ειναι γνήσια αλλα και να μην ειναι δεν γινετε να πεφτει ετσι σε λιγες ωρες.... Εχω κανει εργοστασιακες πριν λιγες μερες αλλα τιποτα. Κατι τρωει μπαταρια αλλα τι δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Καλημερα. Εδω και κανα μηνα μου τελειωνε η μπαταρια στη μιση μερα χωρις να του κανω χρήση.... Πηρα καινουρια και εχτες το βραδι ηταν 100% και το πρωι πηγε στο 50% σε αναμονη.....!!! Αυτο στην εικονα δεν ειναι περιεργο....? Οπωσδήποτε επαναφορά εργοστασιακών. Η χρήση android system δεν δικαιολογείται. Ούτε η χρήση CPU... Καλησπέρα. Η καινούργια που πήρες είναι γνήσια? Πουλάνε πολλές για γνήσιες και είναι μαϊμούδες.. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν στρώσει στείλτο στο service. Δες το android system. (λειτουργικό σύστημα )Δεν έχει καμία λογική. Επαναφορά και μετά βλέπουμε, μήπως χρειαστεί service. Κλασικά αλλαγή πλακέτας θα κάνουν. Ειδικά αν είναι σε εγγύηση ο φίλος. Αλλά πιστεύω ότι κάποιο app κάνει τη δουλειά. Edited April 4, 2018 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Οπωσδήποτε επαναφορά εργοστασιακών. Η χρήση android system δεν δικαιολογείται. Ούτε η χρήση CPU... Δες το android system. (λειτουργικό σύστημα )Δεν έχει καμία λογική. Επαναφορά και μετά βλέπουμε, μήπως χρειαστεί service. Κλασικά αλλαγή πλακέτας θα κάνουν. Ειδικά αν είναι σε εγγύηση ο φίλος. Αλλά πιστεύω ότι κάποιο app κάνει τη δουλειά. Ναι το είδα. Γι' αυτό είπα επαναφορά. Τώρα τελευταία πολλές εφαρμογές δημιουργούν θέμα. (Τουλάχιστον στο G4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Ναι το είδα. Γι' αυτό είπα επαναφορά. Τώρα τελευταία πολλές εφαρμογές δημιουργούν θέμα. (Τουλάχιστον στο G4) καλημέρα . εχω κανει εργοστασιακες εδώ και μερες αλλα τιποτα.... πως μπορω να δω ποια εφαρμογή μου το κανει αυτό με την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 καλημέρα . εχω κανει εργοστασιακες εδώ και μερες αλλα τιποτα.... πως μπορω να δω ποια εφαρμογή μου το κανει αυτό με την μπαταρια? Καλησπέρα. Κάνε ένα hard reset, και μην περνάς καμιά από τις εφαρμογές που έχεις. Δούλεψε το λίγο έτσι να δεις αν στο κάνει. Στις φώτο το android system φαίνεται να έχει μεγάλη κατανάλωση. Δεν φαίνεται εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Ναι το είδα. Γι' αυτό είπα επαναφορά. Τώρα τελευταία πολλές εφαρμογές δημιουργούν θέμα. (Τουλάχιστον στο G4)Με ζοριζει η εφαρμογή του φεισμπουκ.έχω πολλά freezes και force closes. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Με ζοριζει η εφαρμογή του φεισμπουκ.έχω πολλά freezes και force closes. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή cache της εφαρμογής. Επειδή δεν ασχολούμαι με facebook, δεν ξέρω ποια έκδοση δεν είχε πρόβλημα. Κατέβασε μια προηγούμενη έκδοση που δεν σου είχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η εφαρμογή fb δημιουργεί προβλήματα, ιδιαίτερα σε παλαιότερες συσκευές απ ότι έχω διαπιστώσει. Και σε g3 γνωστής μου τα ίδια έκανε, την ξήλωσε έβαλε την light και ησύχασε. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή cache της εφαρμογής. Επειδή δεν ασχολούμαι με facebook, δεν ξέρω ποια έκδοση δεν είχε πρόβλημα. Κατέβασε μια προηγούμενη έκδοση που δεν σου είχε πρόβλημα.Έστρωσε με clear data ,cache.αν το ξανακάνει το ξηλωνω και βάζω το light Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους/ες! Αξίζει λέτε τώρα η αγορά ενός G4 στα 130-150; Το πρόβλημα με τις πλακέτες στις τελευταίες παρτίδες (2017) έχει λυθεί; Με τη Nougat δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς, ποιά έχουν πάρει και ποιά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Χρόνια πολλά σε όλους/ες! Αξίζει λέτε τώρα η αγορά ενός G4 στα 130-150; Το πρόβλημα με τις πλακέτες στις τελευταίες παρτίδες (2017) έχει λυθεί; Με τη Nougat δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς, ποιά έχουν πάρει και ποιά όχι. Χρόνια πολλά!!! Το θέμα με τις πλακέτες έχει λυθεί από τους πρώτους μήνες του 2016. Η nougat δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε τελική έκδοση παρά μόνο σε beta. Στα χρήματα που αναφέρεις είναι λίγο απίθανο να βρεις κάποιο άλλο τόσο ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπερα!!Μετα την κλοπη του G4 μου,αγορασα ενα V10.Μου εχει μεινει ενα tempered glass και μια θηκη quick circle.Οποιος προλαβει ερχεται και τα παιρνει και αν θελει κερναει καφεδακι αλλιως χαριζονται! :lol::lol::lol: ! Μενω Υμηττο.Συγγνωμη που γραφω εδω.Φωτο εδω! https://postimg.cc/image/j9dlgzbbv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts