Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλοι μου καλοί, δεν είμαι fan καμίας εταιρείας, μπορεί να πεις της πάλαι ποτέ μεγάλης Ericsson, άντε και της Sony-Ericsson (όταν υπήρχε και όσοι παλιότεροι τις θυμάστε). Ίσως να είμαι και λίγο της LG μιας και ξεκίνησα με το Ρ880 και κατέληξα σε V10. Το G4 ήταν προσωπική επιλογή μου, ως δώρο στη σύζυγο.

Μπορώ να πω πως τη Sony τη σέβομαι όμως. Τιμιότατα προιόντα.

Εγώ πάντως από τα Sony έχω κάκιστη εμπειρία αφού ένα xperia m και ένα xperia m5 όλο προβλήματα είναι.

Πολλοι μπορουν να ισχυριστουν το ιδιο κ για τα G4 κ λιγοτερο το V10 με τα bootloop στο προσκυνιο, ετσι δεν ειναι;

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμία κάμερα της LG (και όχι μόνο της LG θα έλεγα...) αυτήν την στιγμή δεν είναι καλύτερη από G4-V10 και G5-G5se.

Εάν θες κάμερα...παίρνεις ΜΟΝΟ ένα από τα παραπάνω. :rolleyes:

Εάν ξέρεις να χειρίζεσαι το manual...γίνεσαι ΑΡΧΗΓΟΣ!

Υ.Γ βάλε και το Nexus 6p στα παραπάνω. Αλλά χάνεις σε φυσικότητα χρωμάτων.

Δεν θα ηθελα να παω σε τηλ με χειροτερη καμερα, οποτε το ψαχνω αν και μπορω να πω πως το G4 παρολο που ειναι 601 σειρα ακομα δεν εχει παθει bootloop. Εχω λιγο ακομα μεχρι τον Μαρτιο που ληγει η εγγυηση. Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν κολλαει συνεχεια (καθε 3 και λιγο) αλλα δεν εχω αλλο τηλ αυτη τη στιγμη για να το στειλω σερβις να το ελεγξουν.

Το V20 μου αρεσε αλλα αμα δεν εχει καλη καμερα απορριπτεται. το G5 δεν με τρελαινει.

Το V20 μου αρεσε αλλα αμα δεν εχει καλη καμερα απορριπτεται. το G5 δεν με τρελαινει.

Καλή κάμερα έχει! Άψογη! Αλλά G4 - V10 - G5 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Έχει όμως πολλά πολλά άλλα προτερήματα σε σχέση με τα παραπάνω.

Εάν είσαι πολύ "περίεργος" με τις κάμερες όμως (εγώ είμαι) δεν θα βρεις κάτι ποιοτικότερο από το G5. Η λεπτομέρεια που πιάνει στις φωτό, η πιστότητα των χρωμάτων και η δυνατότητες του manual το κάνουν (για μένα) Νο1 με το G4 - V10 να είναι πολύ κοντά αλλά να υστερούν σε dynamic range.

Στα δικά μου μάτια τα G4-G5-V10 είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ σε κάμερα. Και μάλλον θα αργήσει να ξαναβγεί...γιατί έχουν δώσει βάρος στην 2πλή κάμερα και έχουν ρίξει την ποιότητα.

Πολλοι μπορουν να ισχυριστουν το ιδιο κ για τα G4 κ λιγοτερο το V10 με τα bootloop στο προσκυνιο, ετσι δεν ειναι;

Έτσι είναι. :-)

Η Sony έχει την δική της σχολή. Ή την δέχεσαι ή την σιχαίνεσαι. Νομίζω ότι πάνω κάτω...ισχύει σε πολλές εταιρίες αυτό.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Έτσι είναι. :-)

Η Sony έχει την δική της σχολή. Ή την δέχεσαι ή την σιχαίνεσαι. Νομίζω ότι πάνω κάτω...ισχύει σε πολλές εταιρίες αυτό.

Απο τις πιο σοφες συνολικα κουβεντες στο φορουμ εδω κ καιρο. Θεωρω πως ισχυει για ολες τις εταιρειες.

Εξαιρετικη διασκεδαση να τρωω βλεποντας τον Ζερβουδακη στη tv! Χαχαχαχα

Κορυφή τα ζερphones χαχαχα! Τα οποία τα πουλάει 30€ και σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας βρθσκεις ακριβώς τα ίδια κινητα με 10€.

Θα τα πουμε αλλη στιγμη που θα κολλαει η κουβεντα, πχ εξυπνο: α)τηλεφωνο, β) καλσον, γ)τραπεζακι, δ)σιτα κλπ κλπ...χαχαχαχα

Tον τυπο τον ειχα κραξει στα social media που λεει πως ειναι Ελληνικα και μονο απο αυτον θα τα βρουμε.

Του εβαλα screenshot με τα κινητα του απο alibaba & aliexpress με τιμες και λινκ ζητωντας να ανακαλεσει για τη τιμη αλλα και για το οτι ειναι Ελληνικα προιοντα.. Εφαγα ban σε fb & twitter στο 5λεπτο.

Παντως εχει γεννηθει για ceo στην apple ο τυπος..

Δεν ξερω πως και τι αλλα μολις ανέβηκε

https://www.androidsage.com/2017/07/19/official-lg-g4-android-7-0-nougat-firmware-update-download-and-install/

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Για Πολωνική εταιρεία λέει. Λες να έρθει και ΟΤΑ κάποτε σε εμάς; :lol: Καλή πρωτοχρονιά :p

Για Πολωνική εταιρεία λέει. Λες να έρθει και ΟΤΑ κάποτε σε εμάς; :lol: Καλή πρωτοχρονιά :p

οτι ξεκιναει απο κει ερχεται και δω....και αν θυμαμαι καλα στο 3αρι παλι Δεκέμβριο ειχε ερθει η 6.0

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Δεν μπορούμε να την κάνουμε εγκατάσταση θα έχουμε κάποιο πρόβλημα τι λέτε και εσείς? Edited by black1180

Παρά την νέα ημερομηνία, έχω την αίσθηση ότι είναι αυτό που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε Κορέα/Πολωνία. Προς το παρόν εγώ δεν το βάζω, όπως λέει και ο ΠΘ, "we ate the camel, we left the queue" :).

Παρά την νέα ημερομηνία, έχω την αίσθηση ότι είναι αυτό που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε Κορέα/Πολωνία

Ακριβώς την ίδια αίσθηση έχουμε. :rolleyes:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Same here.. Πάντως εγώ δε βλέπω να έρχεται ΟΤΑ... Για να δούμε!

Βρε λες να μας δώσει κατευθείαν oreo ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4