Barimagas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 μολις μιλησα με procordia τελικα ειχε οντος θεμα η συσκευη και ετρωγε τα κολληματακια της και κρασαρε τις καρτες sd και μου ειπαν παει για αλλαγη πλακετας....οπως μου ειπε δεν εχουν διαθεσιμες σημερα και περιμενουν μια παραγγελια σε 1-2 μερες δεν ξερω αν το ειπε για να με ξεφορτωθει....και μου ειπε να ξαναπαρω την παασκευη!!!παιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα χωρις bootloop Που πηγε για αλλαγη για αλλο λογο!!!εκτος και αν τωρα με τα Bootloop για τους τεχνικους ειναι ευκαιρια ν τελειωνουν την επιδιορθωση απο το να ψαχνουν τι εφταιγε...μιας και κανουν μαζεμενες παραγγελιες πλακετας...κριμα παντως ελπιζω να γινει η δουλεια γιατι δεν το εχω χαρει καθολου Ειμαι και γω για προβλημα με την κεραια μου την αλλαξαν, 3 εργασιμες περιμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τοσο καταλαμβανει , και εμενα πολλα μου φαινονται , αλλα τοσο ειναι .. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει απεγκατάσταση μερικών google εφαρμογών ή μόνο απενεργοποίηση γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει απεγκατάσταση μερικών google εφαρμογών ή μόνο απενεργοποίηση γίνεται; Εφοσον δεν εχουμε root, μονο απενεργοποιηση :) Προς το παρον , βολευομαστε ετσι .Οταν βγει κανα ρουτ της προκοπης, τοτε το ρουταρουμε (προς το παρον μονο με ξεκλειδωμα bootloader γινεται) BTW , στα 1+ , δινει ο ιδιος ο dev του κινητου τον τροπο ρουταρισματος και ξεκλειδωματος, χωρις αφαιρεση εγγυησης, με επιλογη root απο τα developer options... Αν αυτο λεει κατι... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 BTW , στα 1+ , δινει ο ιδιος ο dev του κινητου τον τροπο ρουταρισματος και ξεκλειδωματος, χωρις αφαιρεση εγγυησης, με επιλογη root απο τα developer options... Αν αυτο λεει κατι... Δεν λέει τίποτα γιατί αφενός συγκρίνεις OnePlus με LG και αφετέρου στα OnePlus 2 και OnePlus X που έχω στα χέρια μου δεν ισχύει αυτό που λες, δεν παρέχει επίσημα ο κατασκευαστής κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δεν λέει τίποτα γιατί αφενός συγκρίνεις OnePlus με LG και αφετέρου στα OnePlus 2 και OnePlus X που έχω στα χέρια μου δεν ισχύει αυτό που λες, δεν παρέχει επίσημα ο κατασκευαστής κάτι τέτοιο. https://www.youtube.com/watch?v=KZaajUEybNM το αφηνω το θεμα εδω. Ισχυει κανονικα για 1+1 και 1+Χ , το οποιο (το τελευταιο) , το εχει γνωστο μου ατομο και το εχει κανει πραξη. Τελος το offtopic. Συγκρινω ως προς την φιλοσοφια και το σκεπτικο της καθε εταιρειας, οχι στις επιδοσεις. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KZaajUEybNM το αφηνω το θεμα εδω. Ισχυει κανονικα για 1+1 και 1+Χ , το οποιο (το τελευταιο) , το εχει γνωστο μου ατομο και το εχει κανει πραξη. Τελος το offtopic. Συγκρινω ως προς την φιλοσοφια και το σκεπτικο της καθε εταιρειας, οχι στις επιδοσεις. Φανταζεσαι τι μπορει να γινει αν ολοι οι ασχετοι κανανε ρουτ; τα 1+1 απευθηνονται σε προχωριμενους χρηστες κ μονο. Στο moto x μπορεις να το ρουταρεις με ενα κλικ χανεις ομως τη εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Φανταζεσαι τι μπορει να γινει αν ολοι οι ασχετοι κανανε ρουτ; τα 1+1 απευθηνονται σε προχωριμενους χρηστες κ μονο. Στο moto x μπορεις να το ρουταρεις με ενα κλικ χανεις ομως τη εγγυηση.. Φανταζεσαι να μπορουσε να ισχυει αυτο που λες; Ολοι οι "ασχετοι" , οπως τους λες, δεν εχουν ιδεα τι ειναι τα developer options, ουτε πως ενεργοποιουνται. Ουτε θα μπουν στον κοπο να το πολυψαξουν... Ποσο μαλλον για root κλπ... Εγω το λεω καθαρα για περισσοτερο μεσους και κατι παραπανω χρηστες που θα κατσουν να το ψαξουν λιγο περισσοτερο.. Αν χανεις την εγγυηση με το root , καλα κρασια τοτε... Εδω ξεκλειδωνεις bootloader και δε την χανεις... Αλλα παιζει να ειναι και οι μονοι Κινεζοι που το κανουν αυτο.. Τωρα ειμαστε παραπανω offtopic ομως και θα φαμε ξυλο. :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Φανταζεσαι να μπορουσε να ισχυει αυτο που λες; Ολοι οι "ασχετοι" , οπως τους λες, δεν εχουν ιδεα τι ειναι τα developer options, ουτε πως ενεργοποιουνται. Ουτε θα μπουν στον κοπο να το πολυψαξουν... Ποσο μαλλον για root κλπ... Εγω το λεω καθαρα για περισσοτερο μεσους και κατι παραπανω χρηστες που θα κατσουν να το ψαξουν λιγο περισσοτερο.. Αν χανεις την εγγυηση με το root , καλα κρασια τοτε... Εδω ξεκλειδωνεις bootloader και δε την χανεις... Αλλα παιζει να ειναι και οι μονοι Κινεζοι που το κανουν αυτο.. Τωρα ειμαστε παραπανω offtopic ομως και θα φαμε ξυλο. :p Διαβασε εδω https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VMorhUiPMZ4J:https://oneplus.net/support/answer/will-rooting-or-unlocking-the-bootloader-void-my-warranty+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=opera The technical process of rooting or unlocking the bootloader does not void the warranty of the OnePlus device. However, we strongly suggest for you to only root or unlock the bootloader of the OnePlus device if you are confident that you understand the risks involved. By accessing resources regularly unavailable to software, the process may damage your hardware during or after the procedure, which is not covered under warranty. In warranty handling, we will need to verify that any faulty behavior is unrelated to rooting / unlocking first. Aντε μετα να αποδειξεις πως δεν εβαλες καμια μουφα rom αν ξαφνικα μια μερα δεν αναψει.. Και μιλαμε για 1 ετος εγγυησης; και που παει; στην κινα; Μη συγκρινουμε ασχετα πραγματα. Οποιος θελει να κανει ρουτ παιρνει και την ευθηνη του και καλα κανουν οι εταιριες αυτο που κανουν. Αν αλλαξει φιλοσοφια το android και τα κινητα να μπαινουν οπως το install των windows στα pc εκει ναι και καποια στιγμη πρεπει να γινει αυτο... αλλα μεχρι τοτε εχουμε πολυ μελλον... αφου η καθε εταιρια βγαζει και 2-3 κινητα το μηνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 το πρωι στο track it της procordia ελεγε wait spare part και με ειπε αυτος περιμεναν πλακετες μπηκα κατα τις 1900 και ελεγε ready...να υποθεσω πως και αυριο παραλαμβανω το τηλ εχει κανεις αναλογη εμπειρια??ειμαι χωρις τηλ και δεν την παλευω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Διαβασε εδω https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VMorhUiPMZ4J:https://oneplus.net/support/answer/will-rooting-or-unlocking-the-bootloader-void-my-warranty+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=opera The technical process of rooting or unlocking the bootloader does not void the warranty of the OnePlus device. However, we strongly suggest for you to only root or unlock the bootloader of the OnePlus device if you are confident that you understand the risks involved. By accessing resources regularly unavailable to software, the process may damage your hardware during or after the procedure, which is not covered under warranty. In warranty handling, we will need to verify that any faulty behavior is unrelated to rooting / unlocking first. Aντε μετα να αποδειξεις πως δεν εβαλες καμια μουφα rom αν ξαφνικα μια μερα δεν αναψει.. Και μιλαμε για 1 ετος εγγυησης; και που παει; στην κινα; Μη συγκρινουμε ασχετα πραγματα. Οποιος θελει να κανει ρουτ παιρνει και την ευθηνη του και καλα κανουν οι εταιριες αυτο που κανουν. Αν αλλαξει φιλοσοφια το android και τα κινητα να μπαινουν οπως το install των windows στα pc εκει ναι και καποια στιγμη πρεπει να γινει αυτο... αλλα μεχρι τοτε εχουμε πολυ μελλον... αφου η καθε εταιρια βγαζει και 2-3 κινητα το μηνα.. Δε καταλαβαινω τι ακριβως θες να μου πεις. Υπαρχει κανενας κατασκευαστης που να σου δινει τροπο rooting , unlocking κλπ (και με την εγγυηση να παραμενει) ; Ειναι δυνατον ΑΝ υπηρχε, να ΜΗΝ σου ελεγε τα παραπανω; Αν ακολουθησεις τον τροπο τους θα χαλασεις τη συσκευη; Ειναι τερμα straightforward ο τροπος. Ας μη το χαλαμε το νημα αλλο, εγω το ειπα ως αναφορα γιατι εδω μας κανουν κολπα για να μη κανουμε ουτε καν απλο root, με το οποιο θα μπορουσες να κανεις κατι το οποιο ο φιλος πιο πανω ρωτησε. το πρωι στο track it της procordia ελεγε wait spare part και με ειπε αυτος περιμεναν πλακετες μπηκα κατα τις 1900 και ελεγε ready...να υποθεσω πως και αυριο παραλαμβανω το τηλ εχει κανεις αναλογη εμπειρια??ειμαι χωρις τηλ και δεν την παλευω Εχει η procordia τετοιο πραγμα; Πως μπορω να βρω το track μου; edit : ακυρο , το googlαρισα και βαζεις το ΙΜΕΙ , σωστα; :) thanx for info... ΘΑ εχω αναλογη εμπειρια με το G2 της κοπελας μου (απλα δεν εμεινε χωρις τηλεφωνο και καταλαβαινω το θεμα σου... ) Edited March 30, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δε καταλαβαινω τι ακριβως θες να μου πεις. Υπαρχει κανενας κατασκευαστης που να σου δινει τροπο rooting , unlocking κλπ (και με την εγγυηση να παραμενει) ; Ειναι δυνατον ΑΝ υπηρχε, να ΜΗΝ σου ελεγε τα παραπανω; Αν ακολουθησεις τον τροπο τους θα χαλασεις τη συσκευη; Ειναι τερμα straightforward ο τροπος. Ας μη το χαλαμε το νημα αλλο, εγω το ειπα ως αναφορα γιατι εδω μας κανουν κολπα για να μη κανουμε ουτε καν απλο root, με το οποιο θα μπορουσες να κανεις κατι το οποιο ο φιλος πιο πανω ρωτησε. Η lg αν δεν εχεις ξεκλειδωσει το bootloader δεν μπορει να σου ακυρωσει την εγγυηση για software θεματακια η one plus one μπορει! Παμε παρακατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Η lg αν δεν εχεις ξεκλειδωσει το bootloader δεν μπορει να σου ακυρωσει την εγγυηση για software θεματακια η one plus one μπορει! Παμε παρακατω. Αν εχεις hw θεμα στην LG να σε δω ομως... SW θεμα για να εχεις ρουταρισμενος και ξεκλειδωτος, θελω να δω πως θα το καταφερεις. Τελος παντων , παρακατω. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 το πρωι στο track it της procordia ελεγε wait spare part και με ειπε αυτος περιμεναν πλακετες μπηκα κατα τις 1900 και ελεγε ready...να υποθεσω πως και αυριο παραλαμβανω το τηλ εχει κανεις αναλογη εμπειρια??ειμαι χωρις τηλ και δεν την παλευω Με το που μου εβγαλε ρεντυ πεταχτηκα και το πηρα. Δεν ειχαν προλαβει να με ενημερωσουν ουτε τηλεφωνικα ουτε με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Με το που μου εβγαλε ρεντυ πεταχτηκα και το πηρα. Δεν ειχαν προλαβει να με ενημερωσουν ουτε τηλεφωνικα ουτε με sms. θεσσαλονικη ειμαι αδερφε!!!εμενα βασικα γενικα δεν ουτε mail Πηρα ποτε για το τι ειχε η τι θα εκαναν ουτε sms ουτε τιποτα εγω πηρα τηλ.....!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Θα παρακαλέσω να κλείσει εδω η φιλοσοφική συζήτηση περί rooting / εγγύηση μιας και δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Συνεχίζουμε στα του G4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 θεσσαλονικη ειμαι αδερφε!!!εμενα βασικα γενικα δεν ουτε mail Πηρα ποτε για το τι ειχε η τι θα εκαναν ουτε sms ουτε τιποτα εγω πηρα τηλ.....!!! Ξαναπαρε αυριο τηλ να τους πιεσεις για πιο γρηγορα να στο στειλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ξαναπαρε αυριο τηλ να τους πιεσεις για πιο γρηγορα να στο στειλουν Οκ θα το κανω...ξερει κανεις τις φωτο που ειχαμε βαλει κωδικο στην συσκευη οταν βαζουμε την καρτα sd στον υπλογιστη πως μπορουμε να τις δουμε....αρχικα βεβαια να τις βρουμε γιατι δεν εμφανιζονται καν σαν φακελος εχει καμια εφαρμογη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οκ θα το κανω...ξερει κανεις τις φωτο που ειχαμε βαλει κωδικο στην συσκευη οταν βαζουμε την καρτα sd στον υπλογιστη πως μπορουμε να τις δουμε....αρχικα βεβαια να τις βρουμε γιατι δεν εμφανιζονται καν σαν φακελος εχει καμια εφαρμογη?? Λογικα θα βαλεις την καρτα στο κινητο και θα τις ανοιξεις απο κει βαζοντας τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Χτυπάει ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό? Είχα την εντύπωση ότι στα αντροιντ δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Γινεται κανονικα στο alkatel idol 3 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Γινεται κανονικα στο alkatel idol 3 Σε πολλές (mediatek based) συσκευές γίνεται, ας μη το κάνουμε θέμα όμως εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Δεν έχει mediatek το αλκατελ αυτό. 2 εκδόσεις έχουν Qualcomm αμφότερες. Τέλος πάντων ,όντως το θέμα ξυπνητήρι είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο το G4. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) παράκληση, το LG G4 H818P DUAL (32GB) τις περισσότερες φορές παραδίδεται π.χ. από skroutz.gr με ελληνικό μενού. ποιες είναι οι άλλες καταχωρημένες γλώσσες μενού κατ'επιλογήν του χρήστη που παρέχονται στη συσκευή (όλες) ; ευχαριστώ ! Edited March 31, 2016 by arel Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 παράκληση, το LG G4 H818P DUAL (32GB) τις περισσότερες φορές παραδίδεται π.χ. από skroutz.gr με ελληνικό μενού. ποιες είναι οι άλλες καταχωρημένες γλώσσες μενού κατ'επιλογήν του χρήστη που παρέχονται στη συσκευή (όλες) ; ευχαριστώ ! Έχουμε ξεχωριστό θέμα για το δίκαρτο... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428618 Ωστόσο, οι γλώσσες που παρέχονται στη συγκεκριμένη συσκευή είναι όσες παρέχονται και σε κάθε άλλη android συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) @athanaso77 τι θα πει αυτό, κάποιο link ενημερωτικό ; Edited March 31, 2016 by arel Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 @athanaso77 τι θα πει αυτό, κάποιο link ενημερωτικό ; Αν έχεις την συσκευή πας: Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Γλώσσα και βρίσκεις όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. Αν δεν έχεις την συσκευή πας σε μια οποιαδήποτε Android συσκευή στις ρυθμίσεις, βρίσκεις την ανάλογη ρύθμιση και βλέπεις όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. (Είναι οι ίδιες σε όλες τις Android συσκευές. Αυτό εννοεί ο @athanaso77) Αν πάλι δεν μπορείς να το βρεις στις ρυθμίσεις σου λέω ότι από ότι είδα έχει όλες τις γλώσσες του κόσμου. Ακόμη και πολλές παραλλαγές κάποιων εξ αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts