tommybertsen Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εκτός και αν το πήρε μεταχειρισμένο και δεν γνωρίζει το παρελθόν της συσκευής. Ναι , αυτο ειναι σωστη υποθεση! Σε βάρος της μπαταρίας όμως. Μπα, μη νομιζεις οτι χανει και τιποτα, γιατι περναω συνηθως μικρα αρχεια με αυτο τον τροπο . Πχ 20-30 εικονες, δε θα χαλασουν παραπανω απο 1% μπαταριας! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλημερα και χρονια πολλα,παμε και τριτη φορα ...ουγγρικο το οποιο του εβαλα την 6.0 την ευρωπαικη και τωρα περασα την δικια του την ουγγρικη απο ενα site που την βρηκα θα εχω θεμα με την εγγύηση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλημερα και χρονια πολλα,παμε και τριτη φορα ...ουγγρικο το οποιο του εβαλα την 6.0 την ευρωπαικη και τωρα περασα την δικια του την ουγγρικη απο ενα site που την βρηκα θα εχω θεμα με την εγγύηση?? Λογικα για να μην απαντουν τα παιδια ρε μαν , δεν ειναι σιγουροι. Θα πω ενα συλλογισμο. Το ρουταρες πιο πριν; Νομιζω πως δε θα εχεις προβλημα με την εγγυηση. Μενει να το ανακαλυψεις. Αφου ΟΥΤΩΣ η αλλως θα το στειλεις Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλημερα και χρονια πολλα,παμε και τριτη φορα ...ουγγρικο το οποιο του εβαλα την 6.0 την ευρωπαικη και τωρα περασα την δικια του την ουγγρικη απο ενα site που την βρηκα θα εχω θεμα με την εγγύηση?? Δεν θα έχεις θέμα με την εγγύηση, αρκεί να μην έχεις ξεκλειδώσει bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δεν θα έχεις θέμα με την εγγύηση, αρκεί να μην έχεις ξεκλειδώσει bootloader. οκ ευχαριστω..οχι δεν εχω πειραξει τιποτα...ελπιζω να μου βαλουν καινουρια πλακετα 377 ηταν πολλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 οκ ευχαριστω..οχι δεν εχω πειραξει τιποτα...ελπιζω να μου βαλουν καινουρια πλακετα 377 ηταν πολλα! Γιατί... έχει πρόβλημα η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Γιατί... έχει πρόβλημα η συσκευή σου; εχει ναι 4 καρτες 2 διαφορετικων εταιριων κρασαρουν και εχει και σκαλωματα σε εφαρμογες και σε μενου...ο τυπος στην pocordia μου ειπε πως ισως εχει θεμα ο επεξεργαστης...στο cpu-z κανει τρελες δεν ξερω αν δειχνει κατι αλλα παει απο τα 384 στα 1440 μονιμα και stop σε ολους τους πυρηνες...512 σειρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εκτός και αν το πήρε μεταχειρισμένο και δεν γνωρίζει το παρελθόν της συσκευής. Ακριβώς αυτό. Ευχαριστώ. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αυτό είναι φυσιολογικό που βλέπεις με τον επεξεργαστή Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 εχει ναι 4 καρτες 2 διαφορετικων εταιριων κρασαρουν και εχει και σκαλωματα σε εφαρμογες και σε μενου...ο τυπος στην pocordia μου ειπε πως ισως εχει θεμα ο επεξεργαστης...στο cpu-z κανει τρελες δεν ξερω αν δειχνει κατι αλλα παει απο τα 384 στα 1440 μονιμα και stop σε ολους τους πυρηνες...512 σειρα Να υποθέσω ότι τα ίδια προβλήματα έχεις και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το πέρασμα της ROM; Τα ίδια σου έκανε και με την ευρωπαϊκή και την ουγγρική rom; Ακριβώς αυτό. Ευχαριστώ. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο? Όχι, android 6 φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Να υποθέσω ότι τα ίδια προβλήματα έχεις και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το πέρασμα της ROM; Τα ίδια σου έκανε και με την ευρωπαϊκή και την ουγγρική rom; 4-5 clean install της ευρωπαικης 2 της ουγγρικης 7-8 επιδιορθωσεις με το lg bridge και σε ολα πριν και μετα επαναφορα εργ.....η verbatim μου εστειλε ενα προγραμμα ελενγχου σε zip και μετα ηθελαν το log report το εστειλα και μου ειπαν πως η συσκευη ειναι συμβατη με u3 και πως ειναι θεμα συσκευης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χωρίς την verbatim έχεις τα ίδια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χωρίς την verbatim έχεις τα ίδια προβλήματα; αν εννοεις χωρις καρτα γενικως ναι....το δοκιμασα και αυτο!!και εχει λιγες μερες που εχω θεμα και με το σημα του wifi ειμαι ενα μετρο απο το ρουτερ με μονο ενα τοιχο ενδιαμεσα και ενω παλια ειχα φουλ σημα τωρα εχω μονιμα 4 γραμμες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έχεις δοκιμάσει να περάσεις μέσω LG UP την official lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Eχει δοκιμάσει καποιος το Adguard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Έχεις δοκιμάσει να περάσεις μέσω LG UP την official lollipop; την ουγγρικη ετσι την περασα δεν ειχε 6αρα και εβαλα την 10b και πηρα ολα τα update λιγο που την δουλεψα εκανε τα ιδια χαζα αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα ρομ γιατι το τηλ ηταν αδειο χωρις τιποτα και σκαλωνε και στις 2 περιπτωσεις..μαλιστα επειδη στο παρελθον το ειχα παρατηρήσει να το φορτωνω με τη μια εφαρμογες κτλ το αφησα λιγες ωρες να καθίσει καλα ανοιγμα κλεισιμο 2-3 φορες και παλι τα ιδια....εξάντλησα ολες τις πιθανες περιπτωσεις δεν ξερω τι αλλο να κανω..δευτερα το παίρνουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μεταφορά αρχείων μέσω Wifi??? Τι? Πως? Έρχομαι απο WP οπότε αυτά είναι άγνωστες έννοιες... Θυμάμαι και ενα πρόγραμμα που παλιά ήταν αποκλειστικά για Sony Ericsson (μη smartphones) αλλά μετά έγινε android compatible που μπορούσες γενικά να διαχειριστείς όλο το κίνητο απο τον υπολογιστή (κλήσεις μηνύματα), σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα του αν και είμαι σίγουρος οτι ο athanaso77 το θυμάται γιατί ήμασταν συνοδοιπόροι τότε στα forums αυτών των συσκευών :lol: EDIT: Το θυμήθηκα! Myphone Explorer! Παίζει ακόμα αυτό ή υπάρχουν και καλύτερα πλέον? Εγώ πάντως τα βάζω στο Google photo και στο Google drive. Και τα έχω άμεσα στον υπολογιστή. Βέβαια υπάρχει και το Airdroid σαν εφαρμογή για να κάνεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μεσω es file explorer τα κανω :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγώ πάντως τα βάζω στο Google photo και στο Google drive. Και τα έχω άμεσα στον υπολογιστή. Βέβαια υπάρχει και το Airdroid σαν εφαρμογή για να κάνεις αυτό που θες. παιζει αδερφε εγω αυτο δουλευω αν ιες λινκ πες εχει κανει και καποιες αλλαγες το τυπος και εχει πολλες επιλογες απο το desire ακομα το δουλευαμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μεταφορά αρχείων μέσω Wifi??? Τι? Πως? Έρχομαι απο WP οπότε αυτά είναι άγνωστες έννοιες... Θυμάμαι και ενα πρόγραμμα που παλιά ήταν αποκλειστικά για Sony Ericsson (μη smartphones) αλλά μετά έγινε android compatible που μπορούσες γενικά να διαχειριστείς όλο το κίνητο απο τον υπολογιστή (κλήσεις μηνύματα), σπαω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα του αν και είμαι σίγουρος οτι ο athanaso77 το θυμάται γιατί ήμασταν συνοδοιπόροι τότε στα forums αυτών των συσκευών :lol: EDIT: Το θυμήθηκα! Myphone Explorer! Παίζει ακόμα αυτό ή υπάρχουν και καλύτερα πλέον? Εγώ τα κάνω με αυτή την εφαρμογή και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nityaalabs.airstream&hl=el . Καλά οι διαφορές που θα δεις σε εφαρμογές σε σχέση με windows είναι τεράστιες. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δοκιμαστε το share it μεταξυ τηλεφωνων αλλα και για pc. Παρα πολυ μεγαλη ταχυτητα μεταφορας μεσω wifi και πολυ ευκολο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 οταν ανοιγω την καμερα ,σε οποιοδηποτε προγραμμα (snapchat ,whatapp,camera) και υπαρχει φως (μεγαλη ή μικρη πηγη) τοτε 1 στις 3 φορες παρατηρω οτι η οθονη τρεμοπαιζει-κανει κυματακια οπως οταν τραβας μια τηλεόραση με παλια καμερα (προφανως οχι τοσο εντονα ),οταν ομως παταω να τραβηξει φωτογραφια την τραβαει σωστα πιανοντας και τον εκαστοτε κυματισμο ΕΝΩ στο βιντεο για 1-2 sec τραβαει τον κυματισμο και μετα κανονικα ολα χωρις προβληματα εχω κανει factory reset και το προβλημα υπαρχει απο την 5.1 δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα ελπιζω να καταλαβατε Το παρατηρει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 οταν ανοιγω την καμερα ,σε οποιοδηποτε προγραμμα (snapchat ,whatapp,camera) και υπαρχει φως (μεγαλη ή μικρη πηγη) τοτε 1 στις 3 φορες παρατηρω οτι η οθονη τρεμοπαιζει-κανει κυματακια οπως οταν τραβας μια τηλεόραση με παλια καμερα (προφανως οχι τοσο εντονα ),οταν ομως παταω να τραβηξει φωτογραφια την τραβαει σωστα πιανοντας και τον εκαστοτε κυματισμο ΕΝΩ στο βιντεο για 1-2 sec τραβαει τον κυματισμο και μετα κανονικα ολα χωρις προβληματα εχω κανει factory reset και το προβλημα υπαρχει απο την 5.1 δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα ελπιζω να καταλαβατε Το παρατηρει κανενας αλλος? Εντελως φυσιολογικο. Σε φωτεινη πηγη η ταχυτητα του shutter speed αυτοματα γινεται πολυ μεγαλη για να μην υπαρξει υπερεκθεση. Οι κυματισμοι που βλεπεις δεν ειναι τιποτε αλλο απο την συχνοτητα ανανεωσης μιας οθονης ή η συχνοτητα που τρεμοπαιζουν τα φωτα λογω των 50hz της Δεη. Αν δοκιμασεις να βαλεις χειροκινητα μεγαλο χρονο (αργο) στο shutter speed θα δεις το φαινομενο να μειωνεται ή να εξαφανιζεται. Επισης, αν το shutter speed καταληξει να βγαλει φωτο με πολυ μεγαλη ταχυτητα, ο κυματισμος θα περασει και στη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) H τελευταία αναφορά για τη συσκευη που εμφάνισε το πρόβλημα του bootloop μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6631778#post6631778 Edited March 26, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χτες ειδα το πρωτο κουλο. Και πολυ φοβαμαι οτι το κινητο τα εχει αυτα γενικοτερα. Μια το βιντεο 4Κ κανει clicking sounds επειδη ειναι το μικροφωνο πολυ ευαισθητο και "συντονιζει" με το wifi, μια τα χαζοbugs του πληκτρολογιου, μια τωρα το wifi εξαφανιστηκε και δεν ηθελε να συνδεθει με τιποτα, ενω εβλεπε το δικτυο... Με restart του κινητου ξανασυνδεθηκε παντως. Αλλα δε μπορω να καταλαβω τον λογο που μουλαρωσε... Μπορει το κινητο να παει βουτυρο, αλλα κατι παιζει ρε παιδια.. Και οταν βλεπεις τετοια κουλα out of the blue, πρεπει να παιζει και software θεματακι, ισως συνδιαστηκα με hardware.. Δηλαδη τι φρικη εφαγε και δε συνδεοταν και το restart τα ελυσε ολα; 601 παρτιδα και εδω. Και το λεω το παραπανω για να προτρεψω τον φιλο να θυμηθει αν του εκανε τιποτα τετοια μικροκουλά πριν πεσει σε bootloop... Αν θελει ο mod ας μεταφερει τα σχετικα posts ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts