Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού κανουμε την αναβάθμιση θα χρειαστει και ενα formataki εε??
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες είχε ποστάρει ένα λινκ με τις διαφορές του G4 από την 5.1 στην 6.0.

Μπορώ να το έχω;

Ευχαριστώ :)

http://dyk.lgmobile.com/dyk/osupgrade/mosu.dev

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

1.8 Ampere είναι.
αρα ειναι ιδιος με του G3 ευχαριστω πολυ
υπογραφή εκτός ορίων

Γι'αυτο λένε μετα απο τοσο μεγαλες αναβαθμισεις να κανετε επαναφορα εργοστασιακων..Σιγα σιγα ισως βρεις και αλλα τετοια και αποφασισεις να κανεις..

Φιλε μου κανονικα επαναφορα εκανα!!!!

Οκ κομπλε το fb και σε ευχαριστω πολυ...αλλα η δονηση συνεχιζει να μην δουλευει...

Vibration strength και στα more .. Vibrate on tap τα έχεις τσεκάρει ;

Προσωπικά ψηφίζω ναι..

Ευχαριστω! Πιο πολυ μην βγαλει κανα θεμα μετα με τις εφαρμογες και τρωει κολλήματα.

the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Vibration strength και στα more .. Vibrate on tap τα έχεις τσεκάρει ;

Ναι φιλε μου κανονικα τικαρισμενο ειναι...

Lolaos ριξε μια ματια στις ρυθμισεις/ ηχος &ειδοποιηση/ενταση δονησης/δονηση κατα το πατημα.

Μηπως σου ειναι εντελως χαμηλωμενο.

Παντως και σε μενα οταν πληκτρολογω στο πληκτρολογιο ή ανοιγω εφαρμογες δεν εχει δονηση.

Πατωντας οποιοδηποτε πληκτρο απο back button κλπ, μονο εκει κανει.

Edited by nemaki

Ρε παιδια γιατι δεν μπορώ να συνδεθώ με το lg air drive? Εχω κανει κανονικα λογαριασμο και μολις παταω συνδεση μου λεει οτι δεν μπορεί να γίνει διαχείριση της κινητης συσκευής. Μηπως δεν υποστηρίζεται στην χωρα μας?

Καινούργιος χρήστης κι εγώ (του G4). Μέχρι στιγμής το χαίρομαι το τηλέφωνο και παραβλέπω την κακή αυτονομία του, την μέρα την βγάζει οπότε αυτό μου αρκεί. Μου φαίνεται πρέπει να ρίξω μελέτη για την κάμερα να μάθω το manual mode, η κάμερα του είναι άπαιχτη!

Ένα εκνευριστικό που δεν έχω βρει λύση είναι πως αυξομειώνοντας την ένταση είτε από τα πλήκτρα ή από notification shade οι μπάρες (Ringtone, notification, music) κινούνται ανεξάρτητα! Δηλαδή με ποιο σκεπτικό ρε LG, όταν θέλω να χαμηλώσω ή να ανεβάσω την ένταση σε κάποιο χώρο να πρέπει να το κάνω σε 4 διαφορετικές μπάρες? Δηλαδή κάποιος θα ήθελε χαμηλό Ringtone αλλά φουλ τα Notifications? wtf?

Καμιά ιδέα πάνω σε αυτό?

Καινούργιος χρήστης κι εγώ (του G4). Μέχρι στιγμής το χαίρομαι το τηλέφωνο και παραβλέπω την κακή αυτονομία του, την μέρα την βγάζει οπότε αυτό μου αρκεί. Μου φαίνεται πρέπει να ρίξω μελέτη για την κάμερα να μάθω το manual mode, η κάμερα του είναι άπαιχτη!

Ένα εκνευριστικό που δεν έχω βρει λύση είναι πως αυξομειώνοντας την ένταση είτε από τα πλήκτρα ή από notification shade οι μπάρες (Ringtone, notification, music) κινούνται ανεξάρτητα! Δηλαδή με ποιο σκεπτικό ρε LG, όταν θέλω να χαμηλώσω ή να ανεβάσω την ένταση σε κάποιο χώρο να πρέπει να το κάνω σε 4 διαφορετικές μπάρες? Δηλαδή κάποιος θα ήθελε χαμηλό Ringtone αλλά φουλ τα Notifications? wtf?

Καμιά ιδέα πάνω σε αυτό?

Έτσι είναι δυστυχώς τα LG......

Μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή σαν αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft

Που είναι λειτουργίες προφίλ (όμως τα παλιά nokia) που τα ρυθμίζεις όπως θέλεις, ακόμη και την ενεργοποίηση wifi, data, gps ανάλογα το προφίλ που επιλέγεις!

Ρε παιδιά έχω το κινητό στο λάπτοπ για να κατέβει ή αναβάθμιση πήγα για δουλειά πήγα για ποτό και γυρναω σπίτι και είναι στο 29%. Λέω κάτι φταίει θα το κάνω από την αρχή. Τώρα είναι 7% 1 ώρα ακριβως. Τι να κάνω φταίει το λάπτοπ ή έχει πολύ κίνηση το update?

Έτσι είναι δυστυχώς τα LG......

Μπορείς να βάλεις μια εφαρμογή σαν αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft

Που είναι λειτουργίες προφίλ (όμως τα παλιά nokia) που τα ρυθμίζεις όπως θέλεις, ακόμη και την ενεργοποίηση wifi, data, gps ανάλογα το προφίλ που επιλέγεις!

Πωπω *******! Το ξέρω ότι μπορώ με 3rd party εφαρμογή, ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά δεν θα ήθελα να του φορτώσω άλλη μια υπηρεσία να τρέχει, ήδη η αυτονομία του δεν είναι και η καλύτερη..! Τεσπα, θα το παραβλέψουμε και αυτό, δεν είναι αρκετό για να μου χαλάσει την εικόνα που έχω για τη συσκευή :happy:

Παρεμπιπτόντως το hidden engineering μενού στην MM που ρώτησε κάποιος ποιο πάνω ανοίγει με *#546368#*815# και όχι με το παλιό 277634#*#

η αναβαθμιση σε MM θα ερθει μονο μεσω bridge? η και με οτα?

Μόνο μέσω bridge.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καμιά ιδέα πάνω σε αυτό?

Στη Marshmallow δεν ισχύει αυτό!

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Lolaos ριξε μια ματια στις ρυθμισεις/ ηχος &ειδοποιηση/ενταση δονησης/δονηση κατα το πατημα.

Μηπως σου ειναι εντελως χαμηλωμενο.

Παντως και σε μενα οταν πληκτρολογω στο πληκτρολογιο ή ανοιγω εφαρμογες δεν εχει δονηση.

Πατωντας οποιοδηποτε πληκτρο απο back button κλπ, μονο εκει κανει.

Ναι φιλε μου πουθενα δεν κανει δονηση ουτε στο πληκτρολογιο που πριν εκανε αλλα ουτε και στα πληκτρα....

καλημερα παιδια και απο εμενα. Κατοχος του εν λογο τηλεφωνου εδω και δεκα μερες. Μια ερωτηση με το θεμα της αφης εχουμε κανενα νεο. Αρχιζει και γινετε κουραστικο πια.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αφή, αν έχει το δικό σου δυστυχώς πρέπει καλέσεις το service

καλημερα παιδια και απο εμενα. Κατοχος του εν λογο τηλεφωνου εδω και δεκα μερες. Μια ερωτηση με το θεμα της αφης εχουμε κανενα νεο. Αρχιζει και γινετε κουραστικο πια.

Δεν υπάρχει φίλε μου θέμα με την αφή στην συσκευή. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η δική σου λογικά. Για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Kαλημέρα.

Εχω το LG G4 (Γαλλία) το έχω συνδέσει στο Bridge για την αναβάθμιση παίρνω πρώτα αντίγραφο ασφαλείας και ξεκινάει η διαδικασία.

Περνάει το 1ο βήμα "Προετοιμασία" και στο 2ο βήμα όταν γίνεται προετοιμασία λήψης, ενώ φτάνει στο 100% μόλις βγάζει "αποσυμπίεση" λέει δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση του τηλεφώνου, βγάλτε τη μπαταρία κάντε επανεκκίνηση κ.λπ. κ.λπ.

Εχω επαναλάβει τη διαδικασία 2-3 φορές αλλά τίποτα.

Τι μπορεί να φτάει?

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4