Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τους άπιστους.....έτσι γίνεται.....

...και ποιος σου είπε ότι αυτοί οι χρόνοι είναι καλύτεροι από single sim? :)

Εγώ αυτή τη στιγμή με φωτεινότητα στο max (auto), 23 ώρες χρήσης, WIFI & 4G μόνιμα ανοιχτά, με google, facebook, viber, messenger, whatsapp, skype ανοιχτά και με συγχρονισμούς, αρκετό σερφάρισμα, λίγο gaming, έχω υπόλοιπο μπαταρίας 55% και 3 ωρες οθόνη.

http://s7.postimg.org/b0gdxnfev/Screenshot_2015_12_05_20_20_39.jpg

http://s12.postimg.org/ye45r5zll/Screenshot_2015_12_05_20_21_01.jpg

http://s16.postimg.org/o49ok3xep/Screenshot_2015_12_05_20_21_07.jpg

Δεν νομίζω ότι είπε ότι είναι καλύτεροι το παιδί από μόνο του... Είπε ότι είναι καλύτερη σύμφωνα με αυτά που διαβάζει από κάποιους.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ αυτή τη στιγμή με φωτεινότητα στο max (auto), 23 ώρες χρήσης, WIFI & 4G μόνιμα ανοιχτά, με google, facebook, viber, messenger, whatsapp, skype ανοιχτά και με συγχρονισμούς, αρκετό σερφάρισμα, λίγο gaming, έχω υπόλοιπο μπαταρίας 55% και 3 ωρες οθόνη.

http://s7.postimg.org/b0gdxnfev/Screenshot_2015_12_05_20_20_39.jpg

http://s12.postimg.org/ye45r5zll/Screenshot_2015_12_05_20_21_01.jpg

http://s16.postimg.org/o49ok3xep/Screenshot_2015_12_05_20_21_07.jpg

Έχεις βρει φίλε μου το τέλειο g4 εγώ 10 μέρες που το είχα για να κάνω 4 ώρες shot μου έβγαινε η χολή τα έκλεινα όλα και έβαζα τέρμα χαμηλά την φωτεινότητα και εσύ έχεις σχεδόν 3 ώρες στο 55%.

Εγώ αυτή τη στιγμή με φωτεινότητα στο max (auto), 23 ώρες χρήσης, WIFI & 4G μόνιμα ανοιχτά, με google, facebook, viber, messenger, whatsapp, skype ανοιχτά και με συγχρονισμούς, αρκετό σερφάρισμα, λίγο gaming, έχω υπόλοιπο μπαταρίας 55% και 3 ωρες οθόνη

Καλά αδερφέ Εγώ αναφερόμουν σε αυτούς που βγάζουν την μπαταρία άκυρη και δηλώνουν πάντα για μέγιστη οθόνη 3 ώρες με 20 ώρες αναμονή κτλ....

Μια χαρά είναι οι χρόνοι σου και σίγουρα καλύτεροι από τους δικούς μου...αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι και οι καλύτεροι που έχουν μπει στο θέμα....γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα περάσεις τις 5,5 ώρες οθόνη....και φαντάζομαι πως είσαι και με την στοκ ρομ (όπως εγω) Χωρίς πειράγματα-greenfy κτλ Ε?

Όχι γιατί κουραστικά να ακούω για 2 ωρες ή 3 το πολύ...

Εγώ με την αυτονομία του πάντως είμαι υπέρ ευχαριστημένος...και υπόψη ότι έχω την ίδια συμπεριφορά και με τις 2 μπαταρίες που έχω....

Πάντως οι χρόνοι σου ξεπερνούν και το Note4 που είχα....ήταν πολύ κοντά στους δικούς μου χρόνους....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Έχεις βρει φίλε μου το τέλειο g4 εγώ 10 μέρες που το είχα για να κάνω 4 ώρες shot μου έβγαινε η χολή τα έκλεινα όλα και έβαζα τέρμα χαμηλά την φωτεινότητα και εσύ έχεις σχεδόν 3 ώρες στο 55%.

Δεν υπάρχει τέλειο και μη νομίζω. Η μπαταρία επηρεάζεται από δεκάδες παραμέτρους...ακόμη και από την ποιότητα σήματος που έχεις στην δουλειά ή το σπίτι σου. Και για να αποφύγω κακεντρεχή σχόλια...ανέβασα στιγμιαία τα screenshots, ελάχιστα λεπτά μετά την απάντηση του φίλου. Όχι χτεσινές, προχτεσινές ή φτιαγμένες αυριανές φωτογραφίες. Το ίδιο λεπτό που συζητούσαμε και χωρίς "προετοιμασία" (βλ. στην ώρα)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά αδερφέ Εγώ αναφερόμουν σε αυτούς που βγάζουν την μπαταρία άκυρη και δηλώνουν πάντα για μέγιστη οθόνη 3 ώρες με 20 ώρες αναμονή κτλ....

Μια χαρά είναι οι χρόνοι σου και σίγουρα καλύτεροι από τους δικούς μου...αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι και οι καλύτεροι που έχουν μπει στο θέμα....γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα περάσεις τις 5,5 ώρες οθόνη....και φαντάζομαι πως είσαι και με την στοκ ρομ (όπως εγω) Χωρίς πειράγματα-greenfy κτλ Ε?

Όχι γιατί κουραστικά να ακούω για 2 ωρες ή 3 το πολύ...

Εγώ με την αυτονομία του πάντως είμαι υπέρ ευχαριστημένος...και υπόψη ότι έχω την ίδια συμπεριφορά και με τις 2 μπαταρίες που έχω....

Πάντως οι χρόνοι σου ξεπερνούν και το Note4 που είχα....ήταν πολύ κοντά στους δικούς μου χρόνους....

Τα ποσοστά στην μπαταρία δεν ειναι αναλογικά...το τελευταίο 50% είναι λιγότερο σε χωρητικότητα. Με την χρήση που κάνω υπολογίζω 4.30 με 5ώρες (max) SOT. Είμαι εντελώς stock και με την τελευταία 10G και χωρίς κάποιο πρόγραμμα για battery save κτλ. Eντελώς εργοστασιακό στήσιμο.

Πάντως επειδή είχα και το Note 4 (2 φορες στο παρελθόν) δεν είχα τρελή διαφορά σε SOT σε σχέση με το G4. Ενα 15% καλύτερο το Note 4 θα έλεγα, αν και σε standby το G4 είναι βράχος.

Επίσης επειδή πήρα το S6 για δεύτερη φορά την προηγούμενη εβδομάδα (το είχα πάρει όταν ειχε πρωτοβγεί πριν μηνες) πιστεύοντας ότι διορθώθηκε το θέμα με την μπαταρία (αυτά διάβαζα στα forums), θα σας πω μην κάνετε το λάθος !!! Η αυτονομία του s6 είναι πολύ χειρότερη από του G4....τουλάχιστον με την χρήση που κάνω εγώ. Ειδικά με χρήση 4G την ρουφάει νεράκι, ενώ έχει και απίστευτα battery drains. Χανει 10% φορτισμένο από τις 12 το βραδυ και μέχρι να πάω στην δουλειά 7.30 το πρωί, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα.

Τα ίδια και με την κάμερα. Πειραματίστηκα ταυτόχρονα και με τα δύο σε φωτογραφίες ημέρας, νύχτας και lowlight και το G4 είναι ανώτερο ΠΑΝΤΟΥ.

Μόνο σε video θεωρώ ότι έχει ελαφρώς ποιοτικότερο αποτέλεσμα το S6, κυρίως λόγω των καλύτερων μικρόφωνων που χρησιμοποιεί.

Edited by panosf

http://s4.postimg.org/dh3tt0tpl/Capture_2015_12_04_17_19_06.jpg

2 ωρες οθονη βλεπω και με τις δυο μπαταριες που εχω.και εχουν περασει μερες απο τοτε που εβαλα την 6 με factory reset εννοειται και πληρες εργοστασιακο.

Εννοείται ότι δεν έχει να κάνει με dual και single.

Καταρχήν το G4 stock είτε με L είτε με M σε αναμονή κρατάει τέλεια, αν χάνει το δικό σας πρέπει να ψάξετε τα αίτια.

Εξαρτάται τι χρήση κάνετε ρε παιδιά έχετε φαγωθεί με το SOT λες και είναι καμιά σταθερά σε όλους, εδώ εγώ στο δικό μου βλέπω από

4 μέχρι και πάνω από 6:00 sot. Ανάλογα με την χρήση...φανταστείτε διαφορετικά στησίματα με διαφορετική χρήση.

Αν βλέπετε αδικαιολόγητο drain ριξτε και καμιά ματιά στα servises πχ σε κανά "mobile radio active" που ανοίγουν κάποιες εφαρμογές και το android καμιά φορά και ανάλογα με τα διαφορετικά setup ξεχνάει να κλείσει....δεν έχει να κάνει με το G4 συγκεκριμένα. Έχει να κάνει με το android.

Δεν έχει και αυτονομία iphone 6 PLUS (όχι το μικρό που παίζει να είναι χειρότερη) αλλά δεν είναι και άσχημη...

και ούτε το Samsung s6 έχει καλύτερη.

Καλησπέρα.

Με το Hot spot τι γίνεται ρε παιδιά; Σας δουλεύει κανονικά; Εμένα με τίποτα :( Κάνω την δουλειά μου με πρόγραμμα αλλά γιατί δεν δουλεύει το ενσωματωμένο; Και στο g3 το ίδιο πρόβλημα είχα :(

Καταρχήν το G4 stock είτε με L είτε με M σε αναμονή κρατάει τέλεια, αν χάνει το δικό σας πρέπει να ψάξετε τα αίτια.

Εξαρτάται τι χρήση κάνετε ρε παιδιά έχετε φαγωθεί με το SOT λες και είναι καμιά σταθερά σε όλους, εδώ εγώ στο δικό μου βλέπω από

4 μέχρι και πάνω από 6:00 sot. Ανάλογα με την χρήση...φανταστείτε διαφορετικά στησίματα με διαφορετική χρήση.

Αν βλέπετε αδικαιολόγητο drain ριξτε και καμιά ματιά στα servises πχ σε κανά "mobile radio active" που ανοίγουν κάποιες εφαρμογές και το android καμιά φορά και ανάλογα με τα διαφορετικά setup ξεχνάει να κλείσει....δεν έχει να κάνει με το G4 συγκεκριμένα. Έχει να κάνει με το android. Δεν έχει και αυτονομία iphone 6 PLUS (όχι το μικρό που παίζει να είναι χειρότερη) αλλά δεν είναι και άσχημη...

εγω δεν κανω και καμια βαρια χρηση.παιχνιδια δεν παιζω καθολου.χρησιμοποιω κατα κορον ιντερνετ,fb,instagram,viber.αυτα ως επι το πλειστον.τετοια θεματα δεν ειχα στο g2 που ειχα,με κιτκατ βεβαια.

Μετά από αναβάθμιση σε 6 το πρόγραμμα nikon wmu δεν μπορεί να συνδεθεί με την φωτογραφική έχει συμβεί κ σε άλλους η κάτι άλλο φταίει?

http://s4.postimg.org/dh3tt0tpl/Capture_2015_12_04_17_19_06.jpg

2 ωρες οθονη βλεπω και με τις δυο μπαταριες που εχω.και εχουν περασει μερες απο τοτε που εβαλα την 6 με factory reset εννοειται και πληρες εργοστασιακο.

Φίλε μου άσχετο, αλλά γιατί στην διάρκεια οθόνης σε εσένα εμφανίζονται τα mAh;

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι σε κόκκινο χρώμα leather, έχετε κάποιο σκρουτζομάγαζο να προτείνετε ή δεν παίζει κάποιο ρόλο; είμαι νέος και δεν έχω ιδέα! :worry:

Το τηλ έχει αξιοπρεπή αυτονομία. Πριν είχα το z3 και η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη.

Μία ώρα λιγότερη οθόνη περίπου.

Κοιτάξτε τι εφαρμογές του έχετε φορτώσει γιατί αυτός είναι ο βασικός παράγοντας που καθορίζει την αυτονομία.

Ειδικά υπάρχουν πολλές κακογραμμενες ελληνικές εφαρμογές, βλέπε πρώτο θέμα και Gazzetta.

Πάντως απορω που γίνεται σύγκριση με το s6 γιατί έχει περάσει από τα χέρια μου και σίγουρα, αν όχι πολύ, έχει χειρότερη διάρκεια μπαταρίας.

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Να αγοράσω του tsiglas ή του αλλουνού παιδιού που βγάζει μια ή ώρα παραπάνω sot ;;; ha ha ha

Αν βλέπετε αδικαιολόγητο drain ριξτε και καμιά ματιά στα servises πχ σε κανά "mobile radio active" που ανοίγουν κάποιες εφαρμογές και το android καμιά φορά και ανάλογα με τα διαφορετικά setup ξεχνάει να κλείσει....δεν έχει να κάνει με το G4 συγκεκριμένα. Έχει να κάνει με το android.

Δεν έχει και αυτονομία iphone 6 PLUS (όχι το μικρό που παίζει να είναι χειρότερη) αλλά δεν είναι και άσχημη...

Φιλε μου το s6 έχει καλύτερη αυτονομία.

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να συγκρίνουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη; οι παράμετροι είναι πάρα πολλοί και τα αποτελέσματα υποκειμενικά. Έχουμε ένα αξιόλογο κινητό και αναλωνόμαστε στα ίδια. Από εδώ και πέρα ας γράφουμε τρόπους ώστε να έχουμε μεγαλύτερη αυτονομία από την υπάρχουσα που έχει ο καθένας. Θα ξεκινήσω πρώτος:

1) απενεργοποίηση Google now

2) απενεργοποίηση Google location history

3) αν έχετε το location συνέχεια ανοιχτό τότε να είναι σε network mode εκτός αν χρησιμοποιείτε συνέχεια navigation.

4) δείτε από την χρήση μπαταρίας ποια προγράμματα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση από τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα μόλις έβαλα το Yahoo weather ενώ όλα τα προγράμματα ήταν στο 3-5% αυτό ήταν πάνω από 8%. Οπότε κοίταξα τις ρυθμίσεις του για τυχόν συγχρονισμούς και αυτόματες ανανεώσεις. Επίσης μετά από κάθε χρήση το κλείνω από τα πρόσφατα.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Φιλε μου το s6 έχει καλύτερη αυτονομία.

Εγώ πάντως που έχω πάρει 2 φορές το s6, δηλώνω απογοητευμένος. Το δεύτερο το πούλησα πριν λίγες ημέρες μάλιστα. Απο τα χειρότερα τηλεφωνα που είχα ποτέ σε αυτονομία. Κρίμα ένα τηλέφωνο με τέτοιο hardware να καταποντίζεται από τόσο κακογραμμένο software.

Το G4 τελικά δεν έχει αντίπαλο , ειδικά σε αυτή την τιμή .

Εγώ πάντως που έχω πάρει 2 φορές το s6, δηλώνω απογοητευμένος. Το δεύτερο το πούλησα πριν λίγες ημέρες μάλιστα. Απο τα χειρότερα τηλεφωνα που είχα ποτέ σε αυτονομία. Κρίμα ένα τηλέφωνο με τέτοιο hardware να καταποντίζεται από τόσο κακογραμμένο software.

Το G4 τελικά δεν έχει αντίπαλο , ειδικά σε αυτή την τιμή .

Τώρα με μπέρδεψες το software έφταιγε ή η αυτονομία;πάντως είσαι από τους πολύ λίγους που λένε ότι το g4 έχει καλύτερη αυτονομία από το s6 και μάλιστα ικανοποιητικη,θα έλεγα ότι τα πάει χειρότερα και από το g3.

Για μετράει ότι το g4 έχει πολύ ανώτερη κάμερα από το s6.! Τώρα για την μπαταρία. Μια ώρα πριν μια ώρα μετά να το φορτισω δν με χαλάει καθόλου..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για μετράει ότι το g4 έχει πολύ ανώτερη κάμερα από το s6.! Τώρα για την μπαταρία. Μια ώρα πριν μια ώρα μετά να το φορτισω δν με χαλάει καθόλου..!!

Σε lowlight χωρίς φλας θα συμφωνήσω,σε ημερήσιες βίντεο και χρήση φλας θα διαφωνήσω.

Τώρα με μπέρδεψες το software έφταιγε ή η αυτονομία;πάντως είσαι από τους πολύ λίγους που λένε ότι το g4 έχει καλύτερη αυτονομία από το s6 και μάλιστα ικανοποιητικη,θα έλεγα ότι τα πάει χειρότερα και από το g3.

Γιατί μπερδεύεσαι ; Το κακογραμμένο software επηρεάζει περισσότερο απο κάθε τι την μπαταρια . Και η samsung είναι "πρωταθλήτρια" σε αυτόν τον τομέα .

Ή αυτονομία του G4 είναι επαρκεστατη για μένα. Το s6 μόνο με custom Rom παλευεται σε αυτονομία . Σε στοκ είναι για κλάμματα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε lowlight χωρίς φλας θα συμφωνήσω,σε ημερήσιες βίντεο και χρήση φλας θα διαφωνήσω.

Στα δικά μου προσωπικά τεστ και με ρυθμίσεις στο αυτόματο , μόνο στο βίντεο υπερέχει το s6 κυρίως λόγω κάλυτερου ήχου.

Γιατί μπερδεύεσαι ; Το κακογραμμένο software επηρεάζει περισσότερο απο κάθε τι την μπαταρια . Και η samsung είναι "πρωταθλήτρια" σε αυτόν τον τομέα .

Ή αυτονομία του G4 είναι επαρκεστατη για μένα. Το s6 μόνο με custom Rom παλευεται σε αυτονομία . Σε στοκ είναι για κλάμματα.

Μάλλον δεν το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου,με custom rom μπορεί να βελτιώσει πολλά το s6 αλλά όχι την μπαταρία,πρόσεχε τη γράφεις διαβάζουν και μερικοί που το κατέχουν το άθλημα.

Μάλλον δεν το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου,με custom rom μπορεί να βελτιώσει πολλά το s6 αλλά όχι την μπαταρία,πρόσεχε τη γράφεις διαβάζουν και μερικοί που το κατέχουν το άθλημα.

Δεν έχω δουλέψει κανένα από τα δύο κινητά. Παρόλα αυτά έχω διαβάσει από αλλά άτομα ότι το G4 έχει καλύτερη αυτονομία από το S6 και από άλλους το αντίθετο. Καταλάβετε το η αυτονομία είναι πολύ περίεργο θέμα που εξαρτάται από άπειρους παράγοντες. Εδώ στην ίδια συσκευή και παρατηρούνται χαοτικές διαφορές. Αυτοί που κατέχουν το άθλημα λοιπόν αυτό έχουν υπόψη.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

το g4 εστιαζει πολυ στο κεντρο τις φωτογραφιας αλλα θολωνει στις ακρες..s6 πολυ καλυτερο!!!
I Want To Believe

Ποιος είχε και τα 2 κινητά και είπε ότι το s6 έχει καλύτερη αυτονομία ?! Αν είναι δυνατόν δλδ ! Εγώ που το είχα πριν το g4 Και να μου το έδινες τώρα δεν το έδινα το g4 πρώτα λογω φωτογραφικής και δεύτερο λόγω μπαταρίας ! Το κινητό Δεν έχει καμία σχέση με το s6 σε αυτονομία ! Με το s6 Δεν θυμάμαι να τελείωνε η μέρα χωρίς να το ξαναφορτισω και sot ούτε 3 ώρες ! Με το g4 πραγματικά ευχαριστημένος ! Κατά μεσο όρο βγάζω 5ώρες sot με φυσιολογική χρήση , Wi-Fi ανοιχτό όταν βγω έξω mb συγχρονισμό αρκετά συχνά fb Insta Viber chrome και άλλα ! Αλλά σε καμία περίπτωση s6 > g4 σε θέμα αυτονομίας !

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4