Jump to content

Kodiparasare

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kodiparasare

  1. Τέλειο δώρο για την αδερφή μου που ψάχνει μόνιμα φορτιστή!
  2. Καλημέρα, ψάχνω κινητό για την αδερφή μου γύρω στις 5' (όπως και το τωρινό της) με έμφαση στην καλή κάμερα. Ίσως είναι και δεκτική για 5.5' αλλα να μην είναι πολύ ογκώδης συσκευή. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ~300€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5'-5.5' 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο το από που. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι είμαι επαρχία 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Θα προτιμούσα dual, αλλά δεν είναι απαραίτητο. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Μενού στα Ελληνικά ή Αγγλικά, προτιμώ χωρίς φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Θα θελα καλή οθόνη αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung Galaxy A5 (2016) Ζητώ βοήθεια γιατί είναι αρκετά δύσκολο να βρεις συσκευή με καλή κάμερα σε αυτές τις διαστάσεις! :)
  3. Kodiparasare

    OnePlus 6

    Ερώτηση: Πιστεύετε θα βγει κανένα έξτρα κουπόνι πχ στο gearbest οπότε να περιμένω Black friday/Cyber monday?
  4. Kodiparasare

    OnePlus 6

    γνωρίζουμε αν υπάρχει και κάποιο κουπόνι για την έκδοση των 128GB?
  5. Καλησπέρα, Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι για έκπτωση - 10% για πρώτη αγορά μέσω της εφαρμογής banggood για την αγορά της συσκευής? Γιατί εμένα λέει δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις;
  6. μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε;
  7. Καλησπέρα, Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι για έκπτωση - 10% για πρώτη αγορά μέσω της εφαρμογής banggood? Γιατί εμένα λέει δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις;
  8. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με σένα, έχω σχεδόν 3 χρόνια το g4 και ψάχνω να το αλλάξω αλλά δεν ξέρω που να πάω. :wacko:
  9. Το ότι είναι για κοπέλα, που ακριβώς αποσκοπεί στην επιλογή κινητού; :confused:
  10. Σε ευχαρτιστώ πολύ για τις προτάσεις, ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου και ρίχνω μια ματιά, γενικά μου άρεσε πολύ όπως είδα το huawei mate 10 pro. Θα το ψάξω καλύτερα ως το τέλος του μήνα!
  11. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! :) Θα γίνω πιο συγκεκριμένος συμπληρώνοντας τη φόρμα: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Ας πούμε κοντά στα 400€ με ένα περιθώριο αν αξίζει 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. ~5.5 inch + 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιάφορο από που, γενικά τώρα είμαι στη Βουλγαρία για ενα διάστημα οπότε μπορώ είτε απο σκρουτζ Ελλάδα ή από εδώ αν είναι πιο φτηνό. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι, θα το προτιμούσα. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Θα προτιμούσα dual αλλά όχι ως απαραίτητη προυπόθεση, τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα αλλά οχι απαραίτητα. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Αδιάφορο αν είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Σε λογικά πλαίσια, έχω headphones ή bluetooth speaker για τον ήχο οπότε αρκεί να είναι οκ. Ως προς την οθόνη θα μου άρεσε amoled αλλα ας πούμε μια καλή ανάλυση είναι οκ. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, Ταχύτητα, Αυτονομία, Gaming (gaming καθόλου) 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. LG G4, ψάχνοντας αντάξιο οσο γίνεται αντικαταστάτη
  12. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Γενικά επειδή είχα αγοράσει το G4 πριν 3 χρόνια γύρω στα 400€, πίστευα ότι θα βρω αντάξιό του στα ίδια λεφτά, αλλά από ότι φαίνεται έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές!
  13. πες αν μπορείς εντυπώσεις από τη μετάβαση, γιατί και εγώ έχω G4 και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή
  14. Καλησπέρα, κάτοχος του LG G4 εδώ και 2.5+ χρόνια ήρθε η ώρα για την αλλαγή του. Ψάχνω κάτι με αντίστοιχη κάμερα, από 5.5' και πάνω, (αν είναι και δίκαρτο καλοδεχούμενο) και όχι LG, μετά το bootloop με έχασε από πελάτη... :mad: Γενικά δεν έχω κάποιο budget και δε βιάζομαι για άμεση αγορά αλλά μπορώ και μετά τον Αύγουστο. Έχετε καμιά πρόταση; :)
  15. Καλησπέρα, κάτοχος του κινητού εδώ και 2.5 χρόνια, πριν κλείσει τον 1.5 χρόνο έπαθε bootloop, έγινε αλλαγη πλακέτας κλπ από την εγγύηση και εκ τοτε κανένα πρόβλημα. Χθες ξαφνικά έκλεισε μόνο του, όταν πήγαινα να το ανοίξω έδειχνε να εχει κολλήσει σε bootloop και αφού έπαθα πολλαπλα εγκεφαλικά επειδή ήμουν σε ταξίδι και έβγαλα έβαλα την μπαταρία, άνοιξε. Το θέμα είναι ότι έκανε μόνο του factory reset και έσβησε τα πάντα και από την micro sd. Το ερώτημά μου είναι έχει συμβεί αυτό σε κανέναν; Είναι οιωνός για επόμενο bootloop? Το πλάνο μου είναι να αντέξει κανένα μήνα για να πληρωθώ και να αλλάξω συσκευή ή το ρισκάρω να μείνω χωρίς συσκευή; Πείτε μου αν είχε κανείς ανάλογη εμπειρία..
  16. Καλησπέρα, Τον τελευταίο μήνα μένω στη Σόφια και σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή από εδώ. Ψάχνω κάποιο online κατάστημα από το οποίο έχει κάνει κάποιος αγορά και το εμπιστεύεται ή κάποιο site που να συγκρίνει τιμές όπως το skroutz που έχουμε στην Ελλάδα. Αν έχετε εμπειρία, παρακαλώ να με ενημερώσει! :)
  17. Καλησπέρα, κάτοχος του κινητού εδώ και ένα χρόνο, σήμερα ενώ το κινητό είχε μπαταρία έκλεισε από μόνο του και μετά δεν άνοιγε, έμενε στην εικόνα που δείχνει το σήμα της LG. Στη συνέχεια έβγαλα την μπαταρία και προσπάθησα πολλές φορές να το ανοίξω αλλά μάταια. Μετά από λίγο το σύνδεσα στον υπολογιστή και άνοιξε κανονικά και τώρα λειτουργεί. Πρέπει να κάνω τώρα κάτι; Εννοώ δεν μπορώ να είμαι με το φόβο ότι το κινητό θα κλείσει και θα μείνω χωρίς συσκευή .
  18. Οκ! Επισης πως αλλαζω το ανοιγμα το φωτογραφιων στο αλμπουμ γιατι το έβαλα στις φωτογραφίες; Οκ λυθηκε!!
  19. Οταν ερχεται το κινητο εχει καποια ζελατινη στην καμερα?
  20. αν πατήσεις πάνω λέει το προιον δε βρέθηκε, οπότε κάποιο λάθος λογικά! :shifty:
×
×
  • Create New...