Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια όσους πέρασαν το νέο αρχείο με την νεα Ρομ 6.0 και θέλουν να ρουταρουν - προσοχη- μόνο για αυτούς που έχουν ξεκλειδωσε bootloader. O seven έδωσε κ πάλι την λύση...!!

http://forum.xda-developers.com/g4/development/repack-kernel-root-android-6-0-t3232387

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Γεια όσους πέρασαν το νέο αρχείο με την νεα Ρομ 6.0 και θέλουν να ρουταρουν - προσοχη- μόνο για αυτούς που έχουν ξεκλειδωσε bootloader. O seven έδωσε κ πάλι την λύση...!!

http://forum.xda-developers.com/g4/development/repack-kernel-root-android-6-0-t3232387

πως περνιετε το νεο αρχειο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Καλησπέρα.

Από την επόμενη εβδομάδα θα είμαι και εγώ μέλος της ομάδας... Μετά το εκπληκτικό Vivo Xshot που δυστυχώς παρουσίασε θέμα στο λειτουργικό (και το οποίο μέχρι στιγμής δεν μπορώ να διορθώσω), αποφάσισα να πάω στο LG G4 (από μαγαζί skroutz)... Μάλλον με μαύρο δερμάτινο καπάκι.. Το θέμα είναι πως σήμερα πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά και ερωτεύτικα μια γκρι Quick Circle θήκη.. Οπότε πιο το νόημα να πάρω με δερμάτινο πίσω και να πρέπει να το βγάλω για να βάλω τη θήκη...

Έχω μια απορία.. Η θήκη αυτή προστατεύει καθόλου ή καλύτερα να πάω σε τζαμάκι και να αφήσω το δερμάτινο; Και πως εφαρμόζει η Circle στην οθόνη η οποία έχει μια μικρή κλίση; Εφάπτεται κανονικά;

Ευχαριστώ

Η θήκη είναι φανταστική (και εγώ την γκρι εχω) Και σου δίνει πολλες λειτουργίες όπως ασύρματη φόρτιση...

Στην οθόνη εφαπτετε τέλεια από την πρώτη στιγμή χωρίς κενά κτλ(τουλάχιστον σε μένα)....από προστασία καλή είναι για την οθονη αν και εγώ έχω βάλει και γυαλί χωρίς πρόβλημα....τώρα σε σχέση με το δερμάτινο καπάκι η θήκη προστατεύει καλύτερα τα πλαϊνά της συσκευής κατην οθόνη με το καπάκι....αλλά επειδή στο πίσω μέρος εξομαλύνει την κλίση.της συσκευής και την κάνει σαν επίπεδη αφήνει την κάμερα να αγγίζει οτιδήποτε όταν το ακουμπάτε κάπου πράγμα που δεν συμβαίνει με το δερμάτινο καπάκι το οποίο αφήνει την κλίση και έτσι η κάμερα δεν ακουμπάει πουθενά....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

ναι αργει πολυ,και μετα κολλανε διαφορα στις λειτουργιες του κινιτου,δεν το συνιστω,απλως πηρα γευση,τελειο το περιεχομενο της ρομ!

Hd 6.3 3d

xposed full

G4 tweaksbox και αρκετά άλλα...περασμένα με flashfire και δεν κολλάει καμία λειτουργία της συσκευής.

wipe κτλ...εκανες?

Full wipe πάντα,το flashfire έχει κανονικά να επιλέξεις wipe σε όποιο partition θέλεις.

λοιπον παιδια περασα android 6.0 και μπορω να πω οτι εχω απο την πρωτη μερα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο ...

η συσκευη ειναι σφαιρα αν και δεν ειχε προβλημα μου φαινεται λιγο πιο smooth...

φαινομενικα ειναι ολα ιδια αλλα μαλλον εχει γινει καλη δουλεια στην ριζα του android σε σχεση με lollipop...

root κανονικα οπως περιγραφει ο seven o οποιος αν και λιγο παλιοχαρακτηρας ειναι πραγματικα guru του LG

λοιπον παιδια περασα android 6.0 και μπορω να πω οτι εχω απο την πρωτη μερα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο ...

φαινομενικα ειναι ολα ιδια αλλα μαλλον εχει γινει καλη δουλεια στην ριζα του android σε σχεση με lollipop...

root κανονικα οπως περιγραφει ο seven o οποιος αν και λιγο παλιοχαρακτηρας ειναι πραγματικα guru του LG

φλασαρες το αρχειο kdz.?? ασχετως με την εκδοση του κινητου σου..?(προελευση χωρας εννοω)

φλασαρες το αρχειο kdz.?? ασχετως με την εκδοση του κινητου σου..?(προελευση χωρας εννοω)

οχι κατεβασα .ζιπ και το εκανα με TWRP εχω ξεκλειδωσει bootloader

λενε στο xda οτι ειναι μονο για το 815

Edited by redcom7

οχι κατεβασα .ζιπ και το εκανα με TWRP εχω ξεκλειδωσει bootloader

λενε στο xda οτι ειναι μονο για το 815

και γω εχω ξεκλειδωσει. ειναι το ιδιο αρχειο.??η κατβαζουμε καποιο αλλο..?? για δωσε λινκ.!

Πρέπει να είναι Πολωνικό για να την περάσεις ?

Εγώ έχω από Ουγγαρία......

Δε παίρνω και όρκο παιδιά, αλλά έχω την εντύπωση πως το επίσημο kdz της 6.0, λογικά μπορεί να μπει με flash tool και σε G4 άλλων χωρών! Αρκεί να είναι το 815 μοντέλο.

Πρέπει να είναι Πολωνικό για να την περάσεις ?

Εγώ έχω από Ουγγαρία......

παιδια δεν παιζει ρολο αν ειναι ουγγαριας η πολωνιας απλα οσοι θελετε να το περασετε πρεπει να ειστε ροοτ με twrp recovery και το φλασαρετε σαν ζιπ!!με flashtool δεν γίνεται βγαζει fail!!

και ο αλλος τροπος ειναι να σας έρθει το update στο τηλεφωνο και γινει η αναβαθμιση!!!παντως κουλο και αυτο που με επισιμο

update kdz δεν γινεται to update!!!

παιδια δεν παιζει ρολο αν ειναι ουγγαριας η πολωνιας απλα οσοι θελετε να το περασετε πρεπει να ειστε ροοτ με twrp recovery και το φλασαρετε σαν ζιπ!!με flashtool δεν γίνεται βγαζει fail!!

και ο αλλος τροπος ειναι να σας έρθει το update στο τηλεφωνο και γινει η αναβαθμιση!!!παντως κουλο και αυτο που με επισιμο

update kdz δεν γινεται to update!!!

Σοβαρά Μάνθο; Όντως πολύ κουλό!

Άρα καλά εγραψα πιο πάνω "δεν παίρνω όρκο"! Δεν ήξερα ότι βγάζει fail σε όλους!

μιλαμε για αυτο το update ετσι..??

http://forum.xda-developers.com/g4/development/android-6-0-update-kdz-h815-t3232240

Σοβαρά Μάνθο; Όντως πολύ κουλό!

Άρα καλά εγραψα πιο πάνω "δεν παίρνω όρκο"! Δεν ήξερα ότι βγάζει fail σε όλους!

ναι ετσι γραφουν τα παιδια στο xda εδω http://forum.xda-developers.com/g4/development/android-6-0-update-kdz-h815-t3232240 αμα το διαβασετε θα δειτε οτι δεν γινεται μιας και σε ολυς εβγαζε faill !!!κουλο εντελώς:mad:

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μιλαμε για αυτο το update ετσι..??

http://forum.xda-developers.com/g4/development/android-6-0-update-kdz-h815-t3232240

ναι φιλε για αυτο μιλαμε!!

Δηλαδη εγω που εχω το ελληνικο και καραμαμα εννοειται θα περιμενω κανα 4μηνο να την παρει μεσω οτα?
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δηλαδη εγω που εχω το ελληνικο και καραμαμα εννοειται θα περιμενω κανα 4μηνο να την παρει μεσω οτα?

δεν το νομιζω να αργήσει τοσο αλλα αν δεν μπορεις να περιμένεις περνα με flashtool καπια επισημη ρομ(lollipop ετσι !!) π.χ της πολωνιας

και μετα κανε το update μεσω οτα!!;)

δεν το νομιζω να αργήσει τοσο αλλα αν δεν μπορεις να περιμένεις περνα με flashtool καπια επισημη ρομ(lollipop ετσι !!) π.χ της πολωνιας

Aπαπα δε μπλεκω εγω με τετοια ασε που δε σκαμπαζω θα κανω υπεμονη εκτος αν ερθει τον νοεμβρη το v10 θα αλλαξοπιστησω αμεσως.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μανθο ωραια σκεψη.. Και πανω που ελεγα οτι ολοι οι αλλοι θα περιμεναμε.Και επειδη εχω πρασει ρομ εχω δουλεψη το flashtool ειναι πολυ ευκολη διαδικασια !!! Απλα αν δεν του αρεσει καποιου η ρομ αλλης χωρας μιας και δεν υπαρχει 6.0 ελληνικο η το αντιστοιχο της δικιας του θα πρεπει να περιμενει... Να ρωτησω κατι και εγω ?? Μεσα στο αλμπουμ εκει που δειχνει τους φακελους γιατι δεν υπαρχει (στο g2 υπηρχε) η επιλογη για αποκρυψη φακελου ?? Ειναι βλακεια καθε app που εχει χψ πολλες φωτο να φαινεται στο μενου εκτος απο τα κλασσικα καμερα screenshot κλπ. Υπαρχει περιπτωση να το φτιαξουμε αυτο η ειναι καποια επιλογη που εγψ δεν εχω δει ??? :happy:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Αν θελει κανεις με κλειδωμένο bootloader και root ,βγηκε πριν λιγο αρχειο για flashfire εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3233049 Ισως δοκιμασω το βραδακι..

Γιατί δεν αλλάζει η ώρα στο γραφικό στοιχείο smart notice με τον καιρό; Μου δείχνει την παλιά ώρα.

Μήπως έχεις κλειστά δεδομένα/wifi και δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό;

Μήπως έχεις κλειστά δεδομένα/wifi και δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό;

Ανοιχτό WiFi από εχθές. Δεν κλείνει ποτέ.

Εσάς είναι εντάξει;

Ανοιχτό WiFi από εχθές. Δεν κλείνει ποτέ.

Εσάς είναι εντάξει;

Και εμενα ειχε την παλια ωρα και μολις ανοιξα το wifi εκανε συγχρονισμο και πηρε την καινουργια. Κανε μια επανεκκινηση το τηλ και θα την παρει.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4