FrankyGR Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά. Αναφορά παράδοσης στα μηνύματα πως βάζουμε ? Επίσης υπάρχει τρόπος συγκεκριμένες ώρες (π.χ. τις βραδυνές) να μπαίνει μόνο του σε silent mode ? Κάτι σαν το do not disturb του ios.......... Edited October 7, 2015 by FrankyGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά. Αναφορά παράδοσης στα μηνύματα πως βάζουμε ? Επίσης υπάρχει τρόπος συγκεκριμένες ώρες (π.χ. τις βραδυνές) να μπαίνει μόνο του σε silent mode ? Κάτι σαν το do not disturb του ios.......... Αναφορά παράδοσης στα μηνύματα - Μυνηματα - Ρυθμισεις (τις 3 τελειες πανω δεξια) - μυνηματα κειμενου - αναφορες παραδοσης......οκ!!! ...να μπαίνει μόνο του σε silent mode - Ηχος & ειδοποιήσεις - Διακοπες - Χρονος αδρανειας...οκ αλλα κοιτα αν είναι και για ηχο κλησης-sms Edited October 7, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Κάτοχος από τον Απρίλιο του LG G3 και επειδή διαβάζω στο site για ραγίσματα και διάφορα άλλα, θα το δώσω και θα πάρω το G4, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος εάν η αυθεντική θήκη Quick circle είναι επίπεδη σαν αυτήν που έχω στο G3, ή είναι κυρτή, όπως το τηλέφωνο, και εάν είναι κυρτή θα έχω πρόβλημα στην βάση στήριξης για το αυτοκίνητο;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έχω το κινητό εδώ και 6 μέρες. Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι η διάρκεια της μπαταρίας.. Χωρίς να το ζοριζω ιδιαίτερα ( εννοώ δεν το έχω στο 4g,χωρίς παιχνίδια,λίγο σερφάρισμα) μου βγάζει 18 ώρες αυτονομίας η μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αναφορά παράδοσης στα μηνύματα - Μυνηματα - Ρυθμισεις (τις 3 τελειες πανω δεξια) - μυνηματα κειμενου - αναφορες παραδοσης......οκ!!! ...να μπαίνει μόνο του σε silent mode - Ηχος & ειδοποιήσεις - Διακοπες - Χρονος αδρανειας...οκ αλλα κοιτα αν είναι και για ηχο κλησης-sms Ευχαριστώ πολύ φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σήμερα μετα απο φόρτιση στον υπολογιστή, δλδ αργή , έμεινα εκπληκτος με την διάρκεια.Μου έβγαλε μόλις 1 ώρα λιγότερη απο ότι μου έβγαζε το ζ3 κόμπακτ μου με την ιδια χρήση πάντα. Δεν ξανα φορτιζω σε πρίζα και ας κάνει το διπλάσιο χρόνο. Πριν μ έβγαζε 3 μιση ώρες οθόνη με το ζόρι με ίδια χρήση. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ισως η πιο αργη φορτιση εχει και πιο αργη αποφορτιση!! Εγω γενικως ειμαι μαθημενος στο να ανοιγοκλεινω δεδομενα,gps οποτε η μπαταρια μου κραταει και μιαμιση μερα! Συνηθως το φορτιζω συπληρωματικα 20λεπτα και μισαωρα οταν εχω ελευθερο χρονο!! Μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος απο την μπαταρια (βεβαια ειναι και τι προσδοκιες εχεις και την χρηση που του κανεις), απο εκει και περα αν ανεβουν οι απαιτησεις μου παιρνω μια δευτερη μπαταρια με 14 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σήμερα μετα απο φόρτιση στον υπολογιστή, δλδ αργή , έμεινα εκπληκτος με την διάρκεια.Μου έβγαλε μόλις 1 ώρα λιγότερη απο ότι μου έβγαζε το ζ3 κόμπακτ μου με την ιδια χρήση πάντα. Δεν ξανα φορτιζω σε πρίζα και ας κάνει το διπλάσιο χρόνο. Πριν μ έβγαζε 3 μιση ώρες οθόνη με το ζόρι με ίδια χρήση. Εγω παλι με quick charge εχω παρατηρηση ότι αν το βγαλω αμεσως μολις φορτιση εχω συντομη αποφορτιση ενώ αν το αφήσω ολο το βραδυ (περιπου στις 6-7 ωρες) πανω στον φορτιστη ανοιχτο τοτε εχω καλυτερη αυτονομια.....δεν λεει να ξεκολλησει από το 100%....το ιδιο συμβαινει και με τις 2 μπαταριες που εχω....να φανταστείτε με κλειστα wifi-δεδομενα, ομιλια ακριβος 22λεπτα & 4 sms και οθονη 26 λεπτα από τις 7 το πρωι τωρα εχω 97%.....σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε παει 90% με 88%.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εγω παλι με quick charge εχω παρατηρηση ότι αν το βγαλω αμεσως μολις φορτιση εχω συντομη αποφορτιση ενώ αν το αφήσω ολο το βραδυ (περιπου στις 6-7 ωρες) πανω στον φορτιστη ανοιχτο τοτε εχω καλυτερη αυτονομια.....δεν λεει να ξεκολλησει από το 100%....το ιδιο συμβαινει και με τις 2 μπαταριες που εχω....να φανταστείτε με κλειστα wifi-δεδομενα, ομιλια ακριβος 22λεπτα & 4 sms και οθονη 26 λεπτα από τις 7 το πρωι τωρα εχω 97%.....σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχε παει 90% με 88%.... Κατά ένα περίεργο τρόπο μου συμβαίνει και μένα το ίδιο. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Nομιζω εχουν καποια βαση αυτα τα δεδομενα που αναφερουμε!! quick charge περα απο το αν βιαζεσαι δεν βοηθαει σε κατι αλλο το τηλ, δεν σημαινει οτι ειναι και ποιοτικη φορτιση!! Η αληθεια ειναι οτι και εγω κανα δυο βραδια που κοιμηθηκα με το κινητο πανω στον φορτιστη το παρατηρησα και εγω αυτο με την αργη αποφορτιση αλλα δεν ειναι και καλο να μενει τοσες ωρες πανω στην πριζα το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ηρθε και μενα σημερα το δικο μου!!!ολλανδικο μοντελο!Εντυπωσεις θα γραψω μολις.συνυπαρξω λιγο με την συσκευη. Μια ερωτηση θελω να κανω μονο ηρθε με την εκδοση λογισμικου V10a-EUR-XX και μου εχει βγαλει ενα update λογισμικου,να το κανω?Βελτιωνει τιποτα η τα κανει χειροτερα τα πραγματα το συγκεκριμενο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ηρθε και μενα σημερα το δικο μου!!!ολλανδικο μοντελο!Εντυπωσεις θα γραψω μολις.συνυπαρξω λιγο με την συσκευη. Μια ερωτηση θελω να κανω μονο ηρθε με την εκδοση λογισμικου V10a-EUR-XX και μου εχει βγαλει ενα update λογισμικου,να το κανω?Βελτιωνει τιποτα η τα κανει χειροτερα τα πραγματα το συγκεκριμενο update? Να κάνεις όλα τα update οπωσδήποτε.....βελτιώνουν την χρήση-θερμοκρασια-μπαταρία.... Μη φοβάσαι τίποτα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μ ηρθε κ εμενα μαγκες κ αυτη με το update θα ηταν η ερωτηση μ. Πρωτες εντυπωσεις για το τηλ αριστες θα γραψω κ σε λιγες μερες για το τηλεφωνο εντυπωσεις Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 http://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-7-hd-4-1-t3213742 O seven εμφανίστηκε ξανά..!! Νέα δική του Ρομ είχα να φλασαρω από το g3. Νόμιζα πως σταμάτησε με το άθλημα..! Άντε να φλασαρουμε σιγά σιγα.. Την εβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ελεγα να μαζεψω λεφτακια να το παρω αλλα ειδα το καινουργιο lg v10 και Επαθα θα το περιμενω.Βρε σε τι τρυπακι εχουμε μπειειει!!! Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Μπορει καποιος να με ενημερωσει ποια ειναι η τελευταια παρτιδα επειδη σκεφτομαι για αγορα καινουργιου g4? Εχουν διορθωθει τα backlight bleeding και οτι αλλα θεματακια τυχον ειχε? ευχαριστω εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Μπορει καποιος να με ενημερωσει ποια ειναι η τελευταια παρτιδα επειδη σκεφτομαι για αγορα καινουργιου g4? Εχουν διορθωθει τα backlight bleeding και οτι αλλα θεματακια τυχον ειχε? ευχαριστω εκ των προταιρων Παρτο απ'όπου το βρεις φτηνότερο....οι παρτίδες δεν είχαν κάποιο πρόβλημα άσε που και να θες από τις παλιές δεν θα βρεις.....με την πτώση της τιμής εξαφανίστηκαν.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ποτέ και σε κανένα android. Νομίζω ούτε σε windows phone. στο lenovo vibe z2 pro χτυπαει οταν ειναι κλειστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 στο lenovo vibe z2 pro χτυπαει οταν ειναι κλειστο Επίσης στο Αlcatel idol 3 χτυπάει κλειστό. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παρτο απ'όπου το βρεις φτηνότερο....οι παρτίδες δεν είχαν κάποιο πρόβλημα άσε που και να θες από τις παλιές δεν θα βρεις.....με την πτώση της τιμής εξαφανίστηκαν.... Σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Η τελευταια ξερεις ποια ειναι? θυμαμαι ενα 505 δεν ξερω αν θυμαμαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Η τελευταια ξερεις ποια ειναι? θυμαμαι ενα 505 δεν ξερω αν θυμαμαι καλα... 509 πρέπει να είναι η τελευταία. Ισως και 510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 509 πρέπει να είναι η τελευταία. Ισως και 510 σε ευχαριστω και παλι. Θα κοιταξω πριν το αγορασω να ρωτησω ποια σειρα ειναι. Αναγραφεται στο serial αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 http://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-7-hd-4-1-t3213742 O seven εμφανίστηκε ξανά..!! Νέα δική του Ρομ είχα να φλασαρω από το g3. Νόμιζα πως σταμάτησε με το άθλημα..! Άντε να φλασαρουμε σιγά σιγα.. Την εβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις??? Μπορει να επιστρεψει το κινητο στην εργοστασιακη του κατασταση αν κανουμε οτι λεει το παραπανω Link. ? (για θεματα εγγυησης κλπ) Αν γινει η αλλαγη, σταματα το κινητο να δεχεται αναβαθμισεις ΟΤΑ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μπορει να επιστρεψει το κινητο στην εργοστασιακη του κατασταση αν κανουμε οτι λεει το παραπανω Link. ? (για θεματα εγγυησης κλπ) Αν γινει η αλλαγη, σταματα το κινητο να δεχεται αναβαθμισεις ΟΤΑ. ? Και στα 2 ερωτηματα η απαντηση ειναι ναι.Οσον αναφορα τις αναβαθμισεις θα τις παιρνεις πλεον μονο χειροκινητα περνωντας τις με recovery Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδες ποση ωρα σας περνει να φορτισει το κινητο;; νιωθω οτι γεμιζει γρηγορα Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts