takaros31 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ναι έχει εμφανιστεί bestprice, παίζει στα 520. Εφόσον εισάγεται ευρώπη, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς παρά να τα δεχθούν. Και το LG g2 32gb εισαγονταν αλλά το δέχτηκαν μετά από πολύ καιρό και με τα χίλια ζόρια για αυτό λέω μπας και υπάρξουν τίποτα παρατραγουδα Edit :πολύ καλή αρχική χαμηλότερη από το g3. Μετά το καλοκαίρι το βλέπω κάτω από 400€ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αυτά που δε θα καλύπτονται από την LG HELLAS (με κάθε επιφύλαξη) θα είναι τα μπορντό διότι δε πρόκειται να τα εισάγουν. Δε χρειάζεται να εισάγεται ένα προϊόν από την lg hellas, για να το δεχθουν για επισκευή στο service. Δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα κόλπα η lg, αλλά τα π.χ. τα 32άρια g2 που δεν εισάγονται, μια χαρά τα καλύπτει. Και το LG g2 32gb εισαγονταν αλλά το δέχτηκαν μετά από πολύ καιρό και με τα χίλια ζόρια για αυτό λέω μπας και υπάρξουν τίποτα παρατραγουδα Edit :πολύ καλή αρχική χαμηλότερη από το g3. Μετά το καλοκαίρι το βλέπω κάτω από 400€ Πλέον τα δέχονται,όπως και τα nexus 5, οπότε πιστεύω ότι δεν θα αρχίσουν πάλι τα κόλπα, αλλά όπως είναι υποχρεωμένοι θα καλύψουν ότι είναι ευρωπαϊκό. Λόγω s6 πιστεύω ότι θα το δούμε σε χρόνο ρεκόρ στα 400.(πιστεύω και ακόμα πιο κάτω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Άντε να δούμε σε πόσο χρόνο θα πέσει, για να το δοκιμάσουμε. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Συγνώμη,εχει επικοινωνήσει κάνεις με αυτό το κατάστημά πού λέει ναι μεν διαθέσιμο,γιατί ενα μόνο τα εχει διαθέσιμο και να εχει πάρει κάποια απάντηση? Πολύ ύποπτη η τιμή στο best. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Και οι τιμές μέσω skroutz. http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Και οι τιμές μέσω skroutz. http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan Γιατί στα πρώτα μαγαζιά λέει ότι είναι 16gb 4πυρηνο? Και χωρίς memory card.... Κάτι μου βρωμάει... :eek: Edited June 4, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Και οι τιμές μέσω skroutz. http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html?from=catspan Χωρίς διαθεσιμότητά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Από εβδομάδα διαθέσιμα παιδιά, αλλά η τιμή στο skroutz και bestbuy είναι πολύ καλά Ακόμα δεν το φέρανε και ξεκίνησε η πτωση τιμών, στα 517ευρω πλέον (ώρα 13:20) Σε ένα μήνα ανετα κάτω από 450ευρω Στα μεταχειρισμενα στάνταρ κάτω από 400 Πολύ καλή αγορά είναι Edited June 5, 2015 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλά ας δούμε από βδομάδα πού θα τα έχουν διαθέσιμά την τιμή διάθεσης τους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Λογικά θα το έχω στα χέρια μου απόψε, ένας φίλος μου θα το πάρει σε λίγο, θα το δοκιμάσω λίγο Τι θέλετε να κοιτάξω? εκτός από Antutu? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Λογικά θα το έχω στα χέρια μου απόψε, ένας φίλος μου θα το πάρει σε λίγο, θα το δοκιμάσω λίγο Τι θέλετε να κοιτάξω? εκτός από Antutu? Η μπαταρία του νομιζω οτι θα πρπει να μας απασχολεί σε αυτό το τηλ. Αν ειναι σε επιπεδα καλά τοτε θα το κρατήσω.Και εγω δευτερα θα το εχω. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Η μπαταρία του νομιζω οτι θα πρπει να μας απασχολεί σε αυτό το τηλ. Αν ειναι σε επιπεδα καλά τοτε θα το κρατήσω.Και εγω δευτερα θα το εχω. Μπαταρία μην περιμένεις πολλά πράγματα απο τις φετινές ναυαρχίδες που όλες κολυμπάνε στην μετριότητα. 5%+- δεν αναιρεί την πραγματικοτητα για τις φετινές προτάσεις.;) Ξέρουμε πάνω κάτω οτι εχει μια αρκετα αναβαθμισμένη οθονη και μια πολλά υποσχόμενη κάμερα συν την διατήρηση κάποιων χαρακτηριστικών που προτιμούν αρκετοι(micro sd,αποσπομενη μπαταρία και ραδιόφωνο) Το μυστικό ειναι να μην εχει τις παιδικές ασθένειες του προκάτοχο του ειτε software ειτε hardware. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Τα software προβλήματά μην τα φοβάστε.η lg τα διορθώνει γρήγορα. Τα hardware είναι πού πρέπει να φοβίζουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Μπαταρία μην περιμένεις πολλά πράγματα απο τις φετινές ναυαρχίδες που όλες κολυμπάνε στην μετριότητα. 5%+- δεν αναιρεί την πραγματικοτητα για τις φετινές προτάσεις.;) Ξέρουμε πάνω κάτω οτι εχει μια αρκετα αναβαθμισμένη οθονη και μια πολλά υποσχόμενη κάμερα συν την διατήρηση κάποιων χαρακτηριστικών που προτιμούν αρκετοι(micro sd,αποσπομενη μπαταρία και ραδιόφωνο) Το μυστικό ειναι να μην εχει τις παιδικές ασθένειες του προκάτοχο του ειτε software ειτε hardware. Ακούγεται για 1ωρα πιο κάτω σε οθόνη από το s6 edge. Αν ισχύει αμέσως το καθιστά όχι επαρκες. Θα δούμε, έφτασε η ώρα! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ακούγεται για 1ωρα πιο κάτω σε οθόνη από το s6 edge. Αν ισχύει αμέσως το καθιστά όχι επαρκες. Θα δούμε, έφτασε η ώρα! Δύσκολο το κόβω να έχει χειρότερη αυτονομία αλλά ποτέ δεν ξέρεις(λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας) ... Ας ελπίσουμε ότι το καινούργιο πάνελ θα είναι λιγότερο ενεργοβορο από το g3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ακούγεται για 1ωρα πιο κάτω σε οθόνη από το s6 edge. Αν ισχύει αμέσως το καθιστά όχι επαρκες. Θα δούμε, έφτασε η ώρα! Όλοι οι κάτοχοι του s6 κλαίγονται για την αυτονομία του. Tο g4 πόσο θα έχει εάν έχει μία ώρα λιγότερη από το s6; θα φτάνει την ώρα sot; Παιδιά ας μη τα πάρα λέμε, στη χειρότερη, η αυτονομία του θα είναι εφάμιλλη του g3 που από ότι αντιλαμβάνομαι για το έτος 2015 δεν είναι απλά καλή. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αν φτάνει την αυτονομία του g3 απλά είναι επαρκής.στο λιγότερο θα ηθελα αυτονομία s6. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όλοι οι κάτοχοι του s6 κλαίγονται για την αυτονομία του. Tο g4 πόσο θα έχει εάν έχει μία ώρα λιγότερη από το s6; θα φτάνει την ώρα sot; Παιδιά ας μη τα πάρα λέμε, στη χειρότερη, η αυτονομία του θα είναι εφάμιλλη του g3 που από ότι αντιλαμβάνομαι για το έτος 2015 δεν είναι απλά καλή. Όλοι αποκλείεται. Εγώ ας πούμε και κάποιοι άλλοι από εδώ έχουμε πει πως το s6 edge έχει ανώτερη μπαταρία και από το Noteli 4. Και ξαναλέω. Το τηλ (g4) τώρα κυκλοφορεί και δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά κάποια review που έχω δει στο net σχετικά με την μπαταρία του το έχουν αρκετά κάτω από το s6 edge. Μακάρι να μην ισχύει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πόση αυτονομία έχει το s6 γιατί σε 2ύο φίλους μου, δεν έχει. Εκτός και εάν θεωρούμε τις 4:20 ώρες του g3 επαρκής και τις 4:50 του s6 πέραν του ανταγωνισμού! Εάν η μισή ώρα κάνει τη διαφορά, τότε και εγώ μαζί σας, ας θάψουμε το g4. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Μέχρι στιγμής πολύ πιο γρήγορο από το G3 32gb μου, όλες η εφαρμογές ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα Ανώτερη Camera, ειδικά το μπροστινό, δεν παίζεται Ζεσταινετε το ίδιο με το G3, κανένα restart μέχρι στιγμής Στο χέρι πολύ ωραίο είναι τελικά, λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος λόγο bezel αλλά δεν το κατάλαβα σχεδων καθόλου Χρώματα στην οθόνη σαν Amoled μου θυμίζει, μου άρεσε πάρα πολύ Στο Antutu δεν κατάφερα να βγάλω πάνω από 48000....????? Κατα τα άλλα εάν θα το αγοράσω εγώ? ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΝΑΙ!!! Αξίζει τα λεφτά του Για μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τίποτα Edited June 6, 2015 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Φίλε galanakop δεν αντιλέγω, όντως είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Απλώς η δική μου ένσταση είναι στο ότι ένα κινητό το οποίο οι πιο πολύ δε το έχουμε πιάσει καν στα χέρια μας, αρχίσαμε να το θάβουμε και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα ή στο ταξιδιώτης22 αλλά γενικά. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Φίλε galanakop δεν αντιλέγω, όντως είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Απλώς η δική μου ένσταση είναι στο ότι ένα κινητό το οποίο οι πιο πολύ δε το έχουμε πιάσει καν στα χέρια μας, αρχίσαμε να το θάβουμε και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα ή στο ταξιδιώτης22 αλλά γενικά. Εννοείται πως κουβέντα κάνουμε. Εγώ σου λέω το έχω παραγγείλει και το περιμένω. Αν ήθελα να τρολαρω δεν θα το παραγγελνα. Όπως και να έχει Κυριακή κοντή γιορτή. Φίλος που το έχει μόλις τώρα μου είπε πως είναι στα επίπεδα του g3. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) Πάντως στην οθόνη έχει κάνει σημαντικό άλμα από το g3 και δεν έχει να ζηλέψει από το s6 θα έλεγα. http://www.notebookcheck.net/LG-G4-First-Impressions.143170.0.html http://s18.postimg.org/my5cux2ah/image.png Για εμένα θα προτιμούσα την οθόνη του g4 έναντι του flex 2 κυρίως διότι σε τιμές φωτεινότητας υπερέχει. Edited June 6, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ενα review το οποιο ειναι συντομο σχετικα αλλα λεει τα παντα γυρω απο το g4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ενα review το οποιο ειναι συντομο σχετικα αλλα λεει τα παντα γυρω απο το g4 Πραγματικά χαίρεσαι να ακούς και να βλέπεις τα review του τύπου. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts