soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Πήγαινε σε άλλο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλησπερα παιδια Πριν απο καιρο ειχα βαλει 2in1 και το διεκοψα.Θελω να ξαναενεργοποιησω την υπηρεσια ομως τωρα με τους ιδιους αριθμους.Μπορω να το κανω χωρις να πληρωσω τα 30 ευρω με τη παλια sim 2in1 που εχω κρατησει και δουλευει μονο ο ενας αριθμος σε αυτην? Πριν λίγους μήνες που το έκανα κράτησα τον γονικό αριθμό στην ήδη υπάρχουσα SIM και απλά πρόσθεσα τον δεύτερο. 15 ευρώ ευρώ θα πληρώσεις ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Άραγε, τώρα που έρχονται η μicroSIM (λόγω iPhone 4) θα είναι διαθέσιμη και 2σε1 microSIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Ρε παιδιά η προώθηση των κλήσεων είναι δωρεάν. Των βιντεοκλήσεων γιατί χρεώνεται;;; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πριν λίγους μήνες που το έκανα κράτησα τον γονικό αριθμό στην ήδη υπάρχουσα SIM και απλά πρόσθεσα τον δεύτερο. 15 ευρώ ευρώ θα πληρώσεις ;) εμενα δωρεαν μου το εκαναν! :X Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Μπορώ να έχω έναν αριθμό cosmote και έναν vodafone σε μία κάρτα; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Μπορώ να έχω έναν αριθμό cosmote και έναν vodafone σε μία κάρτα; Σε μια καρτα και με μεγαλη επιφυλαξη μονο μαγαζια που κανουν επεμβασεις τετοιες. http://www.9volto.gr κλπ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Σε μια καρτα και με μεγαλη επιφυλαξη μονο μαγαζια που κανουν επεμβασεις τετοιες. http://www.9volto.gr κλπ. δεν αναλαμβάνουν (μάλλον δεν μπορούν) vodafone δυστυχώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 δεν αναλαμβάνουν (μάλλον δεν μπορούν) vodafone δυστυχώς... Μαλλον δεν θα βρεις αλλου.Η λυση ειναι συσκευη που παιρνει δυο sim. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Μαλλον δεν θα βρεις αλλου.Η λυση ειναι συσκευη που παιρνει δυο sim. Υπάρχουνε και κάτι πατέντες που παίρνεις ψαλιδάκι και κόβεις γύρω γύρω τις κάρτες σιμ, με λίγα ευρώ από το ε-μπέη. Δεν τα συνιστώ πάντως, μπορεί να μην είμαι δεξιοτέχνης στη χειροτεχνία, αλλά αυτό το πράγμα μου βγήκε σκέτη αποτυχία (εννοείται δοκίμασα πρώτα με κάτι σιμάκια άχρηστα που είχα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Η μόνη λύση είναι να πάρεις dual sim συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Υπάρχουνε και κάτι πατέντες που παίρνεις ψαλιδάκι και κόβεις γύρω γύρω τις κάρτες σιμ, με λίγα ευρώ από το ε-μπέη. Δεν τα συνιστώ πάντως, μπορεί να μην είμαι δεξιοτέχνης στη χειροτεχνία, αλλά αυτό το πράγμα μου βγήκε σκέτη αποτυχία (εννοείται δοκίμασα πρώτα με κάτι σιμάκια άχρηστα που είχα) εγώ εχω δει ότι υπάρχει και πατέντα που βάζεις ολόκληρη την κάρτα σημ και η δεύτερη εξεχει και μπαίνει έξω από την μπαταρία αλλά δεν παίζει σε όλα τα κινητά και επίσης εάν δεν έχει χώρο το κινητό πίσω δεν θα κλείνει το καπάκι πάντως δεν το εχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο αυτό που την κόβεις και το άλλο που δεν την κόβεις την κάρτα σημ. Τι πρόβλημα είχες εσυ με το συγκεκριμένο dual sim και σου βγήκε αποτυχία;. Εξάλλου με την καινούρια συσκευή τις νοκια που θα κοστίζει λιγότερο από 100€ την c3 θα υποστηρίζει 2σημ και θα λειτουργούνε ταυτόχρονα και είναι μια οικονομική πρόταση, και η άλλη c συσκευή που έμαθα ότι θα βγει σε λίγον καιρό αυτή δεν έχει κάμερα έχει δύο σημ αλλά δεν λειτουργούνε ταυτόχρονα αλλα θα πρέπει να αλλάζεις τις γραμμές αλλά το καλό που έχει αυτή η συσκευή είναι ότι έχει αυτονομία μπαταρίας έως 7 ημέρες (για τους φαντάρους θα είναι η καλύτερη συσκευή) αλλά αναμένονται να κυκλοφορήσουνε , να δούμε πότε. Είναι πολύ καλή λύση και η μια και η άλλη. Πολύ καλό αυτό από την νοκια με οικονομικές τιμές και 2 μια χαρά και series 40 μενού τελεία!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Στην πατέντα αυτή που λες δεν δουλεύουν και οι δύο κάρτες ταυτοχρονα. Μόνο dual sim συσκευή και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Τι πρόβλημα είχες εσυ με το συγκεκριμένο dual sim και σου βγήκε αποτυχία; Δοκίμασα πάρα πολλές κάρτες, ήταν τότε που της μοιράζανε με το τσουβάλι. Στην καλύτερη περίπτωση λειτούργησε μόνο η μία κάρτα, στις περισσότερες περιπτώσεις δε λειτούργησε καμία. Ήταν ένα ψεύτικο τσιπάκι αυτό με μέγεθος μίας κανονικής κάρτας σιμ. Εσύ έκοβες την μεταλλική επιφάνεια της κάρτας με βάση ενα «πατρόν» που είχε στη συσκευασία και τα έβαζες στο τσιπάκι με τρόπο ώστε να χωράνε και τα δύο. Το καπάκι όμως μετά δεν κούμπωνε, τα σιμάκια γλυστρούσαν και γενικά ένας αχταρμάς. Νομίζω 1,5 ευρώ το είχα πάρει από ένα κινέζω, αλλά τελικά πήγε άκλαυτο :p Στην πατέντα αυτή που λες δεν δουλεύουν και οι δύο κάρτες ταυτοχρονα. Μόνο dual sim συσκευή και είσαι οκ. Το παιδί ρώτησε για 2σε1 σιμ, που έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζει ταυτόχρονη λειτουργία. Είναι πιο οικονομική λύση σε σχέση με το ντουαλ κινητό αφενός, αφετέρου σε αναγκάζει να συμβιβαστείς με ένα κινητό που μπορεί να μη το γουστάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Πήγαινε σε άλλο κατάστημα. δεν γινεται σε κανενα καταστημα και αυτο γιατι ο αριθμος της σιμ εχει καει....δηλαδη δεν μπορει να δωθει ξανα...κλειδωνει με τον αριθμο... μπορεις αν δωσεις τον 16-ψηφιο κωδικο που εχει η ''αδεια'' θεση της 2in1 μπορεις να βαλεις ο,τι αριθμο cosmote θελεις... το εχω κανει και εγω... εσενα η δευτερη θεση στην καρτα δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθει για αυτο... αν εχετε καρτοκινητο στη 2 σε 1 για να κανει προωθηση απο την καρτα στη συνδεση πρεπει να εχει τουλαχιστον 7 λεπτα και οχι 1 ευρω οπως ανεφερε καποιος Edited July 14, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyne Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Εχω cosmote 2 σε 1 με ενα καρτοκινητο και ενα συμβολαιο.Επειδη θα παω τελος του μηνα Γερμανια,θα εχω κανενα θεμα στην εναλλαγη γραμμων στο εξωτερικο?Εχει δοκιμασει κανεις 2σε1 σε αλλη χωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Υπάρχει γρήγορος τρόπος μέσω συντόμευσης ώστε να γίνεται γρήγορα η εναλλαγή? Στο iphone είναι λίγο ταλαιπωρία καθώς πρέπει να πάω 5 μενού μέσα για τη ρύμθμιση. (Άσε που δεν έχω εύκολο τρόπο να δω ποια γραμμή χρησιμοποιώ ανά πάσα στιγμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Δεν υπάρχει συντόμευση φίλε meres. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingolfinGR Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Έχω συμβόλαιο cosmote και πήρα μία what's up για να κάνω το 2in1. Διάβασα εδώ κάποια πράγματα και ρώτησα και σε κατάστημα Γερμανός και cosmote και έχω ακόμη μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος: Έχω στον αριθμό του συμβόλαιου την ειδοποίηση χαμένων κλήσεων, ώστε όταν είναι κλειστό ή εκτός δικτύου να μου έρχεται ειδοποίηση το ποιος με πήρε. Επειδή βλέπω ότι πρέπει να κάνω προωθήσεις μεταξύ των 2 αριθμών για να λαμβάνω κλήσεις όποια γραμμή και να έχω ενεργοποιημένη, η ειδοποίηση χαμένων κλήσεων θα παραμείνει; Το ρωτάω επειδή είναι κι αυτό μία προώθηση και πιθανόν να μην γίνεται γιατί αναγκαστηκά θα γίνει η προώθηση στον 2ο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση Iphone 4. Η micro usim που μου έδωσαν δεν βγαίνει σε έκδοση 2σε1 οπότε αναγκάστηκα έσπασα τις κάρτες. Υπάρχει λύση ώστε να μην κουβαλάω 2 συσκευές μαζί μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Να πάρεις dual sim συσευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Δε θέλω να πάρω ούτε συσκευή ούτε αντάπτορες απο το ιντερνετ. Υπάρχει περίπτωση να βγει usim micro με 2in1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 κόψε την :) με το χέρι:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ψάξε στο eBay, σίγουρα θα βρεις εξοπλισμό για να κόψεις την κάρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 εχει μαθει κανενας αν γινετε το 2in1 της cosmote σε iphone 4??στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote μου ειπαν δεν γινετε λογο συσκευης,στον γερμανο οτι το κανουν ολες οι εταιριες εκτος cosmote ακομα,στην vodafone οτι δεν γινετε λογο micro sim αντε βαλε με το μυαλο σου τωρα εσυ τι γινετε.πως τους διαλεγουν ολους αυτους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts